megtaláltam Viki blogját. Szerencsére sokan voltak mellette, akik jól segítettek:)
gaby
én amondó vagyok, hogy fél éves korig szigorúan vízszint a babakocsiban. Persze, ekkor már az öledben kicsit döntve fogod és a hordozóban is félig ül, de nekem mind2 gyerek sokat volt a babakocsiban, te is nyáron szülsz, vagy előtte, sokat sétálhattok. Nekem renbngeteget aludtak benne, így naponta 6 órát is babakocsiban voltak. És mind2 fiú hason szeretett aludni, arra meg a totál vízszint kell. A vaterás kocsit sztem se lehet teljesen dönteni. Kismama ujságban az elején van mindig babakocsi reklám, 50 ezerért lehet vízszintbe dönthwetöt kapni, amit aztán sportkocsiként is használhatsz. Használtan is veheted, akkor olcsóbb. Mindjárt megnézem ezt a kocsit, és beirom neked. A hordozóban ugye, amit ráteszel a babakocsira, nem vízszintben fekszik, így a gerince alján van a súly, pedig az ő gerincük ehhez még fejletlen. Én láttam újszülötted a 170 fokig dönthető bababkocsiban, hát elnyeklett a feje szegénynek, derékból megtörve oldalra dőlt. Ha plédezed, nem lesz túl süppedős? Sztem megérné venni egy teljesen vuszintest, legfeljebb eladod hamar, vagy a mamához is visztek egy kocsit, igy ha odautaztok, nem kell megtölteni a csomagtartot babakocsival.
na a kismamás kocsi (de van asszem más márkáju is, de most ezt reklámozzák): Tako Drifter babakocsi.két iránybol tolhato, állithato tolokarmagasság, vizszinteig döntehtö, kivehetö mozeskosár, fékezhetö, lábzsák, 50 ezer ft. hordozo hozzá 17 ezer.
egy mási, ami 60 ezer, baby active breaker babakocsi, lábzsák, mozeskosár, táska, esővédő, két iránybol tolhato.
ja, esövédö ajánlott, és én vettem szunyoghálot is, nem csak a bogarak, hanem a lehullol levelek ellen, meg a kiváncsi népek nem hajolnak bele a kocsiba
egy szunyoghálo babakocsira 1200 körül, megéri sztem. vagy egy függönyt varrsz rá.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
ez vizszintig dönthetö a kép alapján, van másik fajtája is ennek amárkának, de az nem vizszintes
persze, ha elöbb felül egyedül mint 6 honapos, akkor döntheted már a kocsit.
ha te voltál bárányhimlös, akkor nincs ok az aggodalomra. persze rémisztö a gondolat, de te már nem kapod el
krisz
na, ez ám a ciklus, kiváncsi vagyok, mi lesz belöle