Jó reggelt!
Adél gyorsan reggelizett, játszott
és most ki dőlt, én meg már nem tudtam vissza aludni. Gondoltam,hogy akkor ki használom a lehetőséget, és az időt, gyorsan írok. A fiaim még ugye téli szüneten, és biza ők nyomják a gépet napközben
Olyan jó volt olvasni, hogy mindenkinek nagyon jó volt az elmúlt esztendő!
Blúmi!
Mindenképp vidd el Bálint babát orvoshoz. Nem tudom,hogy mi lehet ez. Főleg, hogy ennyire látványosan fogyott, illetve, amit írtál,hogy ráncos a kis hasán a bőr.
Nem hiszem,hogy baj lehet. Vannak állítólag ilyen esetek, hogy egy -egy napig fogynak, aztán ismét híznak. Gondolok rátok!!!!
(Egyszer tuti el viszem neked Adélt, hogy meg tudd "dögönyözni" már többször írtad! Vigyázz, mert utol érlek!!!)
Nálunk az a bűvös éjjel 11 és éjfél még mindig meg van, látom nálatok alvás terén még a hajnali 1-2 óra..
hát tippem sincs, mert nekem sem sikerül át állítanom az alvásunkat.
Bár én úgy gondolom,hogy az anyaméhben töltött idő az maximálisan befolyásolja a babák kinti életét is. Legalább is ez az én személyes tapasztalatom.
Napközben nálunk szinte semmi alvás nincs. Eddig volt. (Jó van, de az a fél órácska, amíg be pilled Adél, az nem igazán alvás.) Szóval, amikor aludt napközben akkor is éjfél körül aludt el, és most nem alszik így is éjfél körül. Szóval "csak" nekem lett nehezebb, mert napközben is nagyon le kell kötnöm,hogy el legyen, és ne legyen nyüszike. Mert fáradt, de nem alszik valamiért. Úgyhogy az én tanácsommal nem lettél okosabb.
Monee.
Adél is állandóan cicin van, a leg többször csak meg nyugszik rajta. Imád rajta "lógni", de nem eszik semmit sem, csak forgatja a nagy szemeit, ha a szemébe nézeg rötyögi-márivá változik és, mint egy pipa úgy lóg a szájában a cicim. Hát ez egy ilyen időszak, bár tökéletesen tudom,hogy tud fárasztó is lenni, főleg, ha épp vendégek vannak, vagy épp mi megyünk valahová, ott ugye nem lógathatom a szájába a cickót.
Nézd a jó oldalát, jó sokáig lesz tejed az tuti!!!
A cumi kérdés ezzel a cicizéssel meg is van oldva! Nézd, ha Ákos cicit kap, akkor miért cumizna??? -Igaza is van!!!
-Adél is utálja a cumit.. nem tudtam rá szoktatni. Vajon miért???
Bejci!
Látod, Bius már tudta,,hogy nagyon-nagyon várod azért jött akkor, amikor mág szinte teljesen kétségbe voltál esve! Az élet játéka.. vagy nem is játéka???
Nagyon sajnálom, hogy beteg lett.. várj be másolom,amit MÁrtinak is ajánlottam:
"Márti én ezt adtam Adélnak az orvosunk javaslatára: -
Oscilliococcinum - ez egy homeopátiás bogyeszkákból álló gyógyszer.. szerintem ez segített neki, hogy egy nap alatt túl lett a meghűlésen. Ezt úgy adtam, hogy a bogyókat egy kis vízben feloldva bekanalaztam a szájába.
Ezen kívül a C vitaminból, amit te is ismersz abból 10 cseppet."
Mielőbbi gyógyulást nektek!! Egyébként tényleg jók ezek a szerek. Amikor fürdettek, mindenképp plussz melegítés, főleg, hogy náthás Bianak.
Starlak!
Akkor nyugodtabb évet kívánok!!!
Donát. Ismét el tud varázsolni, olyan nagyon cuki kis fiú. Szép arcocskája van! Jók a képek, főleg, az apán-alvós tetszik!!!
Am:
Gyerünk, gyerünk az írással!!!
MÁRTI!
Hát kívánom,hogy mielőbb gyógyuljatok meg. Nagyon sajnálom,hogy Kamillánál ilyen elhúzódó lett ez a megfázás.
Mielőbb menjetek el orvoshoz!!! Nem lehet át menni másik faluba,városba, ? mit tudom én hova.. csak valaki nézzen rá.
Ahhoz inkább nem szólnék, hogy szörpivel add a gyereknek... ilyet még!
Az a baj, hogy a hazai egészségügy már nem ott van, ahol volt anno, de soha nem is lesz. Vagy talán soha nem is volt jó...???? Nagyon sok a kókler -azt hiszem így kell írni- kevés orvos van, akinek hivatása a gyógyítás. Valamit csinálni kell.. és volt segge le ülni tanulni, és ki írhatja a neve elé a Dr. címet.. -bocsi a lelkes orvosoktól, persze tisztelet a kivételnek!!! Mert a kivétel mindig erősíti a szabályt ugye.
Mindegy ez a véleményem. Nagyon sokszor tapasztaltam az életem során ezeket, és mindig fel háborít, ha nem hozzá értő az ovos.
Mielőbbi gyógyulást, és gyere, hogy mit mondtak!
Jó sok voltam, de szerencsére mivel vakon gépelek nekem gyorsan ment.. -bocs nem nagymellényezniakartamezzel..