Sziasztok így 2009-ben!
Nálunk volt alvás, de még milyen! Elaludt fél 11 körül és 8-ig húzta a lóbőrt
Mi filmet néztünk, majdnem lekéstük az éjféli koccintást is, pici pezsit ittam, aztán elhúztam aludni, ennyi volt, de nem zavart, éjfél után benéztünk Lottihoz, szépen aludt, pedig kint az utcán durrogtattak rendesen, de nem ébredt fel.
LKata - nem baj ha elfogult vagy, ki nem az?
Amúgy tényleg tündéri Norbi a képeken, megnéztem a www-n is, a fekete-fehér képek is nagyon jók! Szuper, hogy újra lesz tej!!!
Mtücsök - nálunk is volt egy pár olyan időszak, hogy sehol se volt neki jó, csak kézben, néha van most is, bár ez a hinta-pihiszék nagyon bejött, most is ott ül benne már vagy 10-15 perce és nézi a fényeket
A játszószőnyeget nálunk is hamar megunta, szerintem azért, mert már nézelődni szeretett volna, ott meg ugye háton fekszin, nem sokat lát, csak ami fel van akasztva, de az nem érdekelte nagyon. Amúgy engem se zavart, hogy cipeltette a fenekét, csak néha már nagyon fáj/t a kezem.
Azt honnan érzed, hogy nem elég a tej? Sír, elégedetlen szopi után? Én is mindig ettől parázok, de végülis szopi után mindig olyan butára ette magát feje van, szóval olyankor megnyugszom.
Alkoholmentes sörből én mindenfélét iszok, ízesítettet eddig nem próbáltam, bár a csajok itt már írták, hogy nagyon fini, de túl drága, most pl. pont a Schlossgoldot iszom, szerintem mindegy, csak sör legyen. Nekem bevált, minden nap iszok fél litert.
Sensi - nálunk se megy sokáig a hasonlét, kb. 5 percig bírja, de akkor azért emelgeti magát. Nagyon tündéri Lilla, olyan pici kis törékeny, mint Lottika!
Na megyek, mert majonézes krumplisalit csinálok, tegnap palacsintát sütöttem, tegnapelőtt tésztát, nagyon házias vagyok
Minden baba gyönyörű, jöhetnek még a képek, majd én is teszek fel!