Sziasztok!
Nekünk nagyon jól teltek az elmúlt napok, csak kicsit fárasztó volt. Most kezdenénk el igazán pihenni, és lassan vége
Tomi itthon volt végig a 2 ünnep alatt, között. Annyira jó volt!
24-én hármasban (négyesben) voltunk, aztán 25-én Tomi családja jött; 26-án az én családom jött hozzánk. 27-28-án itt voltak nálunk a tesóm gyerekei - ki volt nyalva rendesen Maja feneke
29-én a családom másik fele jött hozzánk. 30-án végre
mi mentünk vendégségbe. 31-én pedig egyik 3 gyerekes barátnőmnél szilvesztereztünk még egy 2 gyerekes családdal. Szuper volt! Maja fél 1-kor aludt el
Maja fa babaházat, Duplo manó készletet, sok könyvet, kirakót meg apróságokat kapott.
Én hálóingeket meg 2 parfümöt
Tominak meg digitális képkeretet hozott a Jézuska
(Elég bő voltam Gyöngyi?
)
Szandra,
Sajnálom, ha nem tudunk hétfőn együtt menni
Jó kis mankónak tűntél nekem, de gondolom nagy lány módjára megoldom
Maja már nagyon várja, bár szerintem nincs teljesen képben, hogy én nem maradok ott Vele
Én viszont egyáltalán nem várom
Nem is tudom hogy hazajövök-e. Ahogy ismerem magam ott fogok keringeni az ovi körül
Tényleg nagyon szép a fátok!
Jövőre szerintem mi is benevezünk egy hasonlóra. A pacinak látom nagy sikere lett. Hogy sikerült a családi ajándékhúzós nap? Ki húzott Téged? Mit kaptál?
Judit,
A képeken is látom, de tegnap tapasztaltuk is mennyire sikerült beletrafálni Barneyval Zorkánál
Hihetetlen édes a képeken
Gyöngyi,
Micsoda kastélyt kaptak a lányok! A békás társas is klassznak tűnik. De nekem Sára tetszik a legjobban, ahogy Twistert játszik
Köszi a köszöntést, de Tomi márciusban tartja a névnapját.
Anita,
Annyira vicces Boti, ahogy borotválkozik
Köszi a manós videókat!!!! Hihetetlenül jók!!!! Majának kb. 100x kellett lejátszani
Januárban is lesz Kolompos?
Adri,
Nálunk is a csomagoló papír volt sokáig a legjobb ajándék. Idén pedig a pukkanos fólia, amibe a bögréje volt csomagolva. 20 percig tuti azt nyomogatta a fenyő alatt
Gyönyörű a lányod a csini ruhájában.
Viki,
Nem semmi milyen szép helyeken jártatok. Nem fagytatok meg? Brrr... én nagyon tudok fázni...
A hétfő miatt meg teljesen megértelek. Majd beszámolunk kinek hogy sikerült. Szerintem a gyerekekkel kevesebb gond lesz, mint a mi fejünkkel
Kata,
Marcid édes lehet
Most már feldobom, mert kardomba dőlök, ha elvész a hosszú irományom, aztán majd teszek fel képeket is.
Anikó