Új privát üzeneted érkezett!

SZIASZTOK MINDENKI!!!! :)

Szánom, bánom, hogy régóta nem voltam... illetve voltam, csak mire végigolvastalak benneteket Manóka ébredt és én meg futottam.. :) De jól vagyunk, Krisztián már elmúlt 3 hónapos.. tiszta hihetetlen!!!
Nézegettem a képeket és csak hüledezek.
Winchi: édes a babó nagyon!!!!!
Ancsi: szép a fülbevalója picúrkának! És mekkorák a szemecskéi!!! :)

Gégé: külön kérésedre néztem be! Gratu Emmácskához, nagyon szép lányka!!!!! Nuni miatt ne aggódj, nekem mégnéha most is hasogat... mintha varrnák újra....

Ja, és azért teszek fel képet is.
Puszik!!! Kép Kép
zsula
 
 


Sziazstok!

Ancsi_pancsi: Nagyon édes Jázmin baba!!! Jók lettek a képek.

Gégéé: Sajnos a gépünk bekrepált, így én nem tudtam készíteni képeket, de a nővérem majd küld, akkor teszek fel.
Szépséges vagy pocival is ne aggódj!!! :)

Winchi: Mi az bölcső? Nagyon jópofi. Az első képe azt hittem hogy a fa alá tettétek mint ajándék :D

Sarmon: Írisz babának jobbulást kívánok és sok gyógypuszikát küldök.

Zsula: Krisztián mekkora már!!! Nagyon édes. Szeret fürdeni?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Zsula de helyes kicsifiú! :D :D :D
Gyere sűrűbben mert itt nőuralom van :D

Tündi ez egy Adamo hinta, de olyasmi mint egy bölcső. Mi olyanok vagyunk mint a benszülöttek, hintába alszik napközben a gyerek és hordozókendőben cipelem :D :D :D

KépKép
winchi
 
 

 
 

Sziasztok!
Matykó és Krisztián is nagyon édik! Mi sem fényképeztük le csini ruciban, de az öcsém, meg a sógorom igen, úgyhogy lesznek képek!
Dorka már 2x volt beteg. Először 1 hónaposan lett taknyos, mindannyian azok voltunk, de sterimar és orrszívás volt csak, másodszor köhögött nagyon, előtte Levi volt beteg. Az antibiotikumot sikerült elkerülni akkor is, de hurutoldó cseppeket kapott és akkor is szívni kellett az orrát. Levi 8 hónapos korában volt először beteg, de akkor még nem is jártunk ennyit közösségbe. Most szóltak a baba klubból, hogy bárányhimlős pár gyerkőc, úgyhogy számítsunk rá.

Írisznek gyógyulást! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Sarmon! Írisznek jobbulást!!! Pár nap és biztos jobban lesz. Mi most keveredtünk ki a 3 hétig tartó náthából. :evil: Próbálom ezt a dermesztő hideget úgy felfogni, hogy megfagyasztja a vírusokat és a bacikat.
Nem nagyon merészkedünk ki -5 fok alatt, mert én is megfagyok. :)

Ma elvittem a kisasszonyt játszóházba. Nagyon tetszett neki, és még én is élveztem. Sokan voltak, de mivel közeledett az ebéd, mindenki elhúzott haza. A labdák érdekelték a legjobban, még sikongatott is nekik. Nagyon cuki volt. :D Csúzdásztunk, amit szerintem én jobban élveztem. Apja nem mert eljönni velünk, mert szerinte az ilyen játszóházak tele vannak vadállat kisgyerekekkel. Ebből a szempontból kellemesen csalódtam.

Szombaton megvettük az autósülést. Úgy ül benne, mint egy királylány. Végre tud nézegelődni és nem kell félig feküdnie. Kicsit macerásabb bekötni,mert nem áll kézre, de majd belejövök.

A képeket annyira szeretem nézegetni. Mennyi édes és gyönyörű baba!!! Átírhatnánk a topik nevét!

Ma megkaptam a beutalómat a vizsgálatokra. Föl is hívtam a budapesti kórházat. Február 12-ére tudtak időpontot adni. :shock:
Férjecském is jön velem. Ja és legalább 6 hét az eredmény. Remélem tavaszra meglesz minden.

Mancsa! Szeretnéd, ha átesnének rajta? Emlékszem anno a bátyám bárányhimlős volt és a szüleim "hajtottak rá" ,hogy én is megkapjam. :lol: Nem sikerült nekik. :lol:
A mai napig nem tudják megmondani, hogy voltam-e? Lehet, hogy a következő terhesség előtt megnézetem, nehogy pont akkor elkapjam. Addigra már a Milu bölcsis lesz.

A koraszülöttön nem nagyon tudtam beszélgetni, mert ők állandóan dolgoznak. Ha éppen nem egy babával foglalkoznak, akkor dokumentálnak. Meg lehet, hogy nem a legkommunikatívabb nővérke vette át az ajándékot. Amint láttam, megint tele van az osztály.

Teszek fel pár képet!

Kép
jaffa4
 
 


Kép Kép Kép Kép

Kép
jaffa4
 
 


A legjobban a mézeskalács és a gömbdíszek érdekelték Szenteste. Rögtön le is szedett magának egyet a fáról és elkezdte enni.

Almaevős képhez hozzátartozik az alábbi eset. Ez még a kép elkészülte után következett.
Műfogást kellett alkalmaznom, mert egy nagyobb darabot sikerült félrenyelnie. Imádja a gyümölcsöket, de inkább darabosan. A banánnal nincsen semmi gond, mert elnyámmogja. De az alma az már nehezebb a két fogával. Megpróbálja reszelgetni. Gondolom lereszelt egy nagyobb darabot, amit egyben próbált lenyelni részben sikertelenül. Elkezdett fuldokolni, vörösödött a feje. Gyorsan fölfordítottam és a lapockája közé ütöttem kettőt. Kijött minden, de a nagyobb darabbal együtt. Apja csak lesett, és így utólag én is megborzongok a történteken. Egy pillanat alatt játszódott le minden.

Ilyenkor szívesen részt vennék egy elsősegély tanfolyamon háztartási balesetek címmel. Létezik ilyen könyv? Van valakinek ebben tapasztalata?

Tényleg! Hogy sikerültek a karácsonyi menük? Szilveszter?

Kép
jaffa4
 
 


Jaffa: hát ti sem úsztátok meg a félrenyelést! Levi 11 hónaposan nyelt félre egy puha körtedarabot, egy pillanat alatt vörös lett, aztán kék. Én is megfordítottam és ráztam rajta egyet, már pottyant is ki a körte. Nekünk a többi benne maradt. Utána remegtem, mint a kocsonya, pedig csináltam már ilyet párszor, csak nem az én gyerekemmel. De ez más volt, pedig azok után is mindig féltem. Visszafordítottam a fiam és odaadtam neki a következő falatot. Tudtam, hogyha akkor nem adok neki, akkor egy darabig nem adok neki darabosat.
Bárányhimlő: hát most nem szeretném, Dorka még kicsi! De majd meglátjuk, ha jön, akkor túl leszünk rajta, remélem szövődmény nélkül!
Vendég
 


aztaaaaa, megnéztem itt a képeket, és belöveltek a cickóim...kész totál hormonális vagyok :D

:) hát Zsula, nagyon jóképű a legényke!!! Köszi a gratut! Sok puszi nektek! Gyere gyakrabban, és számolj be a mindennapokról, meg a karácsonyról, meg a szilveszterről :) a fürdős képen a párod szakad a röhögéstől, vagy csak megpihen?:)

és jaffa:) annyira édibébi Milu!!! És milyen nagy már:)
neked aztán van lélekjelenléted... :o

mancsa, trundike várom a képeket :)

winchi ti is nagyon szépek vagytok :) rád hasonlít ez a srác ;) és tök jó a hinta...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Jaffa: Milunak 2 foga van?
Karácsonyi menü: Sokmindent nem csináltam, mert du anyuékhoz mentünk enni, másnap meg anyósomhoz. Ebédre főztem tyúkhusilevest, utána volt krumplisali, meg sült krumpli, meg tejszínes, sajtos csirkemell, meg sült süllő, meg majonézes kukorica. Halászlével még nem próbálkoztam soha, azt anyunak hagyom. Amúgy is én nem eszem meg a halat, csak a fiúk.
Szilveszterkor itthon leszünk négyesben, most sehová nem megyünk. Tavaly nálunk volt házavató buli, most nyugisra tervezzük!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Sarmon:Jobbulást Írisznek sok -sok gyógypuszit küldünk neki!

Mancsa:Írtam privit!
Képek?????
:D

Jaffa:Nagyon aranyos Milu :D Nagyon csini vagy :D Milyen ülést vettetek azt a römert?Azon az oldalon rendelted amit egyszer belinkeltél ide?

Winchi:Nagyon szép kis család vagytok :D :D :D Nagyon szuper az a hinta én is aludnék benn egyet :D

Zsula:Krisztián is nagyon ari! :D
Vendég
 


doki adott antibiotikumot írisznek,gondoloztunk apával és ugy döntöttünk beadjuk neki talán hamarabb meggyógyul.Nem szeretem de nála félek hogy valami szövődmény visszamarad,olyan picike még...a bélflóráját majd az anyatej meg helyreteszi.

Krisztián és emilia is csodaszép babák!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


sziasztok,

lara: mutattam apának meg zsónak hannus fényképét és ők is úgy rácsodálkoztak, hogy ennyi hajat még nem láttak gyereken :D:D:D:D:D:D

nayon édik a gyerkőcök, akár csiniruciban vannak akár nem. nagyon szeretném már én is feltenni kismanómról a képeket :D!

sarmon: szegény Írisz, jobbulást neki! a porszívó orrszívótól nekünk általában hamar elmúlt az orrfolyás.

tegnap este írtam egy csomót és mikor rányomtam, hogy elküld már nem vót netünk :(:(. mostanra meg már el os felejtettem mit írtam ... majd legközelebb :).

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Kép Írisz kari ajándéka a forgó
Kép ilyen szép mikor alszik
Kép ilyenek vagyunk mi
Kép apa jelenlegi munkája régi vizcsap megszüntetése
Kép ilyen lett az előszoba
Kép itt lesz a mosogató
Kép Jázi megfogta a forró csillagszórót
Kép Ajándékbontás
Kép ilyen lett a konyhai taposó
Kép Mózes kari ajándéka

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Mancsa!

Igen, kettő foga van. Ez a kettő is augusztusban jött ki. Azóta semmi. Apukája sokszor meg is kérdezi tőle, hogy mikor nő ki a többi, és cikizi, hogy fogatlan! :D
Sokszor nézegetem neki, hogy nem bújik ki valahol, mindig megjegyzem, hogy itt talán bújik, aztán sehol semmi.
A félrenyeléses sztorid neked sem semmi.

Sarmon! Nagyon szépek vagytok!

Kép
jaffa4
 
 


Römer ülést vettünk, de nem azt amit kinéztem és nem ott ahol akartam.
Lementünk 25-én anyósomékhoz Blellére. A visszafele utat végigsírta-hisztizte. Akkor döntöttük el a férjemmel, hogy sürgősen kell vennünk egy autósülést, mert már baromira kényelmetlen lehet neki.
27-én kimentünk Bécsbe és ott néztünk. Amit én szerettem volna, nem volt, csak megrendelésre. Végül egy régebbi "fejlesztést" vettünk. Römer Duo Plus Isofix. Ennek is tök jó lett a tesztje.

Kép
jaffa4
 
 


Jaffa: ezek az apukák tudnak ám cicizni, Levinek fent nem a középső kettő jött ki, hanem a mellette levők, folyton vámpírozta apája.
Kép
Vendég
 


szóval cikizni!
Vendég
 


Sarmon: Írisznek jó kis pofija lett, nagyon édi. Tetszik a járólap, feldobja a sötétebb fuga.
Vendég
 


Szép reggelt mindenkinek!

Gégég: párom szakad a röhögéstől, mert Krisztián rácuppant a tenyerére és szopizta.. :P Az tetszett neki annyira és majd megfulladt, úgy röhögött... én meg gyorsan fényképező elő és katt.. :lol:

Gyönyörűen beállt a napirendünk, gond nélkül működünkmár. Reggel 6-kor kelés,6-30kor szopi, aztán 10kor tápi,, 13-30kor szopi,5-kor tápi és este 8kor szopi. Az éjszakát pedig amióta nem hasfájós átalussza. Bár a szilvesztertől félek kicsit.. petárda meg durrogás... :?

Kari... hát sokat még nem fogott fel belőle,de a fát kis híján ledöntötte.. megtetszett neki az egyik dísz és két kézzel belekapaszkodott.. :shock: :P
És karira kapott egy téli kis serpa hacukát meg egy meleg sapit.. és olyan édi benne!

Mancsa: hát ez a vigyori kép tüneményes a két kis fogával!!!!

Sarmon: szépek leszteknagyon! Tök jó, hogy apa ilyen ezermester!

Trundike: hason imád fürdeni, csak ha hanyatt fordítom, azt utálja.. aludni is hason szokott, hanyatt fekve felébred a kapálózó kezeire. :? :P

SZÉP NAPOT!!!
zsula
 
 


Sziasztok!

Lányok!Képzeljétek: Megrendeltünk már van egy hónapja a Biankának egy hintaszéket. Karácsony előtt a futárszolgálat azt mondta raktáron maradt a csomag csak 29-én tudják kiszállítani. 29-én azt mondták hogy igen a futárnál van a csomag de nem jött meg. Ma azt mondták nem találják mert a futárnál nincs. Ki lett fizetve, szóval én azt tudom tanácsolni mindenkinek hogy az Árzuhanás weboldalról ne rendeljetek, mert az osztrák cég képviselői sem telefonon, sem pedig mailban nem elérhetők, azazhogy nem válaszolnak rá.
Ki vagyok bukva rendesen :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Jó reggelt lányok!

Köszönjük a bókokat!

Jaffa: Milu gyönyörű, és még mindíg ott tartok, hogy úgy bele lehetne harapni a kis pofijába! Hamm-hamm
Ja, és kedves anyuka, maga igazán nagyon-nagyon csinos és vékony anyuka! Nem semmi! Remélem mire Jázmin 1 éves lesz, én is karcsúbb leszek majd..... :roll:
Hú, nem semmi lehet, ez a félrenyelés. Én voltam már egy üzemi elsősegélynyújtó tanfolyamon, de a babáknál minden másképp van azért! Én már előre rettegek ettől, hogy mi lesz ha véletlenül félrenyel..
Jó lenne egy tanfolyam anyukáknak!

Sarmi: nagyon szép a család! És Írisz milyen gyorsan nő. Azok a szemecskék! Ja, és hát igen, a Jázminoknak márcsak ilyen csini fülbevaló dukál! Rózsaszín köves a tiétek is? Írisz babónak jobbulást kívánunk. Szegénykém, remélem hamar jobban lesz!
Ügyesek vagytok, szépen alakul a házikó!
Ez az a szupi pénztárgép, amivel te is játszottál sutyiban? :lol:
Nálunk is ez történt, unokaöcsim, Ricsi is megfogta a csillagszórót!

mancsa: tök jó ez a kép Leviről! Hihi
Nálunk Denevér, meg Batman, meg fülesbagoly-nak csúfolja apa az elálló fülei miatt, ja, meg amit a dokim mondott a születésekor, hogy Yoda. Szép, mi???

Winchi: matyi édi a karidísz alatt! Márcsak a fagyöngy hiányzik a képről és Dorka! :lol:
Hát rengeteg a csini csaj itt, még a végén Dorka féltékeny lesz! :)

Zsula: de szép Krisztián! Azok a nagy szemek, és mennyi haja van neki is! :)
Dorka is szeret hason pancsolni, és akkorákat csapkod a vízbe...Krisztián is pacsál már?
Tessék többször jönni! Igaza van Gégéé-nek!

Trundike: várjuk a képeket, már nagyon kíváncsi vagyok Biusék kari képeire!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


hahóóó:)

szóval ezek az apukák....ciciznek :D:D:D:D miket nem olvasok itt?:D:D

hűűűű trundike, azért ne add fel még, próbálkozz, és jelentsd fel őket valahol, a fogyasztóvédelemnél, vagy nem tudom hol kell!!!

sarmon szépek vagytok nagyon, a ház is nagyon szép, jól alakul már!!! Szegény Jázi, de úgy tűnik már nem fáj neki:) Írisz szép gömbölyű, mennyi most a súlya?

zsula, nem semmi, ügyik vagytok, tök jó ez a napirend! remélem mi is alakulunk majd!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Sarmon nagyon szép lesz a lakás és a gyerekeid még mindig csudaédesek :lol: Írisz gyönyörűen gyarapodik, mennyit hízott? Ahogy elnézem rá is igaz hogy a kissúllyú babák hamar felkapják a dekákat magukra :lol:

Tündi sajnálom ezt a csomagos dolgot, nekem szerencsére mindig minden hamar megjött eddig amit rendeltem.

Mancsa édes ez a kép kaphatunk frisseket is? :lol:

Képeljétek velünk csoda történt: lehet hogy elkiabálom de akkor is le kell írnom hogy az én manóm este evett fél kilenckor aztán fél 3kor és reggel csak fél nyolckor kelt. Egyet átaludt :lol: Nem is tudom mikor aludtam ennyit utoljára :lol:

Most nézem Rénszarvas Emmácska már 2 hetes kereken :lol: :lol: :lol:
Kép
Anyukáméktól kapta ezt a mackószerkót :lol:

KépKép
winchi
 
 


matyiMaci nagyon édiiii!!!

igen 2 hetes:) 2 óra múlva ;)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Hű de csini Matyi mackó!

Trundike:ezek milyen szemetek. Kicsit én is mindíg félek a neten vásárolni...

Gégéé: oanédi ez a rénszarvasos kép Emmababáról. És hogy repül az idő. Öregszik a kiscsaj mi? Már két hetes.... :lol:

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


De jó a mennyasszonykánknak is lett szép vonalzója :lol: :lol: :lol:

Köszönjük a dicséreteket :D

KépKép
winchi
 
 


ancsi:
[quote]J írta:ázminoknak márcsak ilyen csini fülbevaló dukál
!
Húú én nem a fülbevalójára hanem a fülecskéjére gondoltam hogy dettó ilyen az én Jázim füle ilyen kiállóa teteje!

Csajok hol lőnek pici babának fülbevalót???

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Éljen az első ordítás-mentes fürdésünk!!! :lol:
Kép
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


SZiasztok!

Winchi: Gratulálok. Ma az én Manóm is fél 3-kor kelt, de utána 5-kor is :( De jó, drukkolok hogy mostantól csak egyszer keljen!!!
Nagyon édes Matyika ebben a szerkóban.

Sarmon: Ez már csak jobb lesz akkor mármint a fürdetés :) Bianka egy pár napig sírt fürdetéskor erre kértem a párom hogy kicsit hidegebbre hagyja a vizet azóta megint szépen fürdünk :)
Nagyon szupik a képek!!!
Egyik ismerődömtől kapok majd egy számot. Védőnő aki házhoz megy és visz fülbevalót is. Az hogy hol lőnek még pici babának nem tudom. Mikor szeretnél fülbevalót tenni Írisz fülecskéjébe?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Köszi Tündi de persze hogy kicsit elkiabáltam én ezt a nagy alvást. Ma 2kor evett aztán fél5kor felsírt, cumi be simi és negyed 7kor akart újból éhenhalni. Lassacskán csak elhúzzuk reggelig a dolgot, remélem lassan Bius is!

Sarmon gratulálok a nem síráshoz :lol: Olyan édes husikái vannak Írisznek is :lol:
Matyi is olyan combit növesztett, hogy már nem érem körbe a kezemmel :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!!

Sarmon: gartu a fürcsihez! Nálunk is sokáig tartott,mire nem sírt. De csak hason szereti, hanyatt nem.

Lányok!

Sikeres, boldog és egészséges új évet kívánunk mindenkinek!!!!!!!!
zsula
 
 


Kitartó hétfőt,
pompás keddet,
mesés szerdát,
örömteli csütörtököt,
hálás pénteket,
nyugalmas szombatot és
boldog vasárnapot
kívánok nektek az új esztendőre!


Kép

KépKép
winchi
 
 


Winchi: sajna én is igyekszem a cumi trükköt bedobni de Biusnál nem jön be. Ha éhes éhes, és persze 5 órai zabi után 8-kor sem akar még rendesen enni :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Egyik ismerősöm ma szülte meg kisfiát :) Kórházban szilveszterezik, boldogan :)

Mindenkinek sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Babócák&Anyócák!

Mindenkinek Boldog és Békés Új Évet Kívánunk:
Évi&Emma Kép :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Tündi:
[quote]M írta:ikor szeretnél fülbevalót tenni Írisz fülecskéjébe?

-most azonnal!!! :lol:
Képzeld én meg azt vettem észre hogy a picikét melegebb vizet szereti Írisz,mint ahol a hőmérőn az "oké" van.

Winch én is imádom a hurkás kisbabámat.Nekem az első két gyerköcöm is ilyen dundi volt egyéves koráig,aztán a mozgással lement.

Évi és Emma nagyon szépek vagytok.Pláne Emma iwiwen a rénszarvasos cuccban!!! :lol:

Búúúúéék!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Mindenkinek Búúúék!!!!!
Dórka is kapott ilyen pénztárgépet olyan ügyesen játszik vele pláne ha megy a szalag és a kezével lefoghatja :lol:

Mi a vizben nem sirunk csak utána a törölközés és az öltözködés már nem a kedvence.
Mi két napja 9.30-tól 5.30-ig alszunk, 10 perc szopi és utána 9-kor kell.
s. zsófia
 
 


Ettöl a félrenyeléstöl én is mindig retegek ha belegondolok nem tudom szakszerüen mit kell csinálni.

Milu nagyon tündéri látszik rajta milyen kiegyensúlyozott :lol:
Biztos nagyon élvezi,hogy tud nézelödni Dórka is élvezte mikor kikerült a hordoból.
s. zsófia
 
 


tündéri Emmácska. Éjjeli alvásal,hogy vagytok?
s. zsófia
 
 


Zsófi hű de irigylem az éjszakáidat! :lol: mennyi idős Dórka(mennyi időm van még)?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Dórka 22 hó
Zsófi pedig 7 hetes
Anno én is szoktam vonalzot készíteni.
Egyébként mindig meg kell szerkeszteni a vonalzot?
s. zsófia
 
 


Dórka alig akar enni az örületbe kerget vele,nem tudom mit csináljak vele :cry:
s. zsófia
 
 


Sarmon: Csak mert a 3 havi oltást azt mondják érdemes megvárni meg még alakul a fülcimpa is, nehogy félrecsússzon a lyukacska.

Zsófi: Irigy irigy irigy vagyok!!! De jó nektek... Mi már túl vagyunk a hetedik héten és kétszer kelünk :(
A baj az hogy reggel viszont nem nagyon akar enni. Mit tegyek??? Adjak neki keveset este???

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündi szerintem ne adj kevesebbet egyen amenyi jólesik neki.
reggeli 9 es evésnél nekem sem eszik mohon sokáig.
Szépen gyarabszik?
s. zsófia
 
 


Sarmon: Boldog szülinapot holnapra!!!
pusz

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Nagyon-nagyon boldog új évet kivánunk minden kedves Anyukának Apukának Babának és Pocaklakónak!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Sarmon:Boldog születésnapot :D :D :D
Vendég
 


Köszi csajok,27 éves lettem mára virradóra! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Íme az év első napja!!! :)
BUÉK még egyszer Mindenkinek!!!

Sarmon: BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :)

Lányok! Kislányom azt az újévi ajándékot adta hogy 4-kor kelt majd fél 8-kor :) Tudom ez eseti is lehet.
Tegnap nem aludt sokat és fél 6 után csak a 10-es esti álometetése volt amikor is rendesen bekajolta a 120-at.

Sajnos az alvással gondban vagyunk mert karomba be kell kicsit ringatnom mielőtt leteszem aludni. Ti hogy csináljátok?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündi nálunk is el kell ringatnom és ugy tudom lerakni ami persze nem mindig sikerül
:?
s. zsófia
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?