Jó reggelt lányok!
Köszönjük a bókokat!
Jaffa: Milu gyönyörű, és még mindíg ott tartok, hogy úgy bele lehetne harapni a kis pofijába! Hamm-hamm
Ja, és kedves anyuka, maga igazán nagyon-nagyon csinos és vékony anyuka! Nem semmi! Remélem mire Jázmin 1 éves lesz, én is karcsúbb leszek majd.....
Hú, nem semmi lehet, ez a félrenyelés. Én voltam már egy üzemi elsősegélynyújtó tanfolyamon, de a babáknál minden másképp van azért! Én már előre rettegek ettől, hogy mi lesz ha véletlenül félrenyel..
Jó lenne egy tanfolyam anyukáknak!
Sarmi: nagyon szép a család! És Írisz milyen gyorsan nő. Azok a szemecskék! Ja, és hát igen, a Jázminoknak márcsak ilyen csini fülbevaló dukál! Rózsaszín köves a tiétek is? Írisz babónak jobbulást kívánunk. Szegénykém, remélem hamar jobban lesz!
Ügyesek vagytok, szépen alakul a házikó!
Ez az a szupi pénztárgép, amivel te is játszottál sutyiban?
Nálunk is ez történt, unokaöcsim, Ricsi is megfogta a csillagszórót!
mancsa: tök jó ez a kép Leviről! Hihi
Nálunk Denevér, meg Batman, meg fülesbagoly-nak csúfolja apa az elálló fülei miatt, ja, meg amit a dokim mondott a születésekor, hogy Yoda. Szép, mi???
Winchi: matyi édi a karidísz alatt! Márcsak a fagyöngy hiányzik a képről és Dorka!
Hát rengeteg a csini csaj itt, még a végén Dorka féltékeny lesz!
Zsula: de szép Krisztián! Azok a nagy szemek, és mennyi haja van neki is!
Dorka is szeret hason pancsolni, és akkorákat csapkod a vízbe...Krisztián is pacsál már?
Tessék többször jönni! Igaza van Gégéé-nek!
Trundike: várjuk a képeket, már nagyon kíváncsi vagyok Biusék kari képeire!