Új privát üzeneted érkezett!

Barbamami!

Az én férjem szabadságon van. Ennek ellenére ma be kellett mennie pár órára dolgozni. Szóval csatlakozunk a nem normálisokhoz. :D

Gabi!
Szépek vagytok! Ilyen képeket mindig jó látni.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Na hello!

Mi normális család vagyunk, nálunk mindenki dolgozik :lol: :lol:

Úgyhogy nagyon várom már, hogy Apa hazaérjen én pedig indulhassak. :shock:

Barbamami! van ennek is egy jó oldala (állítólag) bár én is egyre kevésbé hiszem el, de tudod, így igazán testvérek a testvérek....

Gabi te ugye a "lieglgabi vagy?" gratulálok!

Most ennyi, mert el vagyok havazva és le vagyok punnyadva, talán majd holnap jobb lesz.

üdv: i
iloly
 
 


Sziasztok!
CSatlakozhatok?
Mi is a 4ik babánkat várjuk és kiskukis lesz.
Feb 25 re vagyok kiírva....
Hát hogy milesz belőlle??!!Nemtudjuk.

Kép
zümis
 
 

 
 

Szia Zümis!

És a többiek? Mekkorák, milyenek?
iloly
 
 


iloly.A legnagyobb lány Deborah 13 éves,Isti fiam 10 éves és Zsófi 3 lesz Januárban és amint emlitettem a 4ik Zolibaba .
A Két nagyobb az előző házasságomból születtek...már iskolát nézegetünk a nagylánynak igaz csak jövöre végez a 8al.istinek is megvan az állma elég régóta edig ugynézki a feje is megvan hozzá...
Zsó drága most éli a dackorszakát ....hiszti....korlátok feszegetése...

Húú gyorsan most ennyi.....

Te is írj magadról légyszi.

Kép
zümis
 
 


Sziasztok!

Úgy tűnik én is a 4. babámat várom, igaz még csak tesztem van, holnap megyek uh-ra. Sajnos a környezetemben mindenki le akar róla beszélni, hogy a mai világban....amúgy normálisan élünk, jó körülmények között, de ez az ellenszenv nagyon rosszul esik.
Majd még jövök, visszaolvasni eddig nem nagyon tudtam, bíztassatok, hogy vannak még csodabogarak, akiknek a legfontosabb érték a gyerek!
Puszi
Erika

Kép
arvaerika
 
 


arvaerika
Akkor kezetfoghatnánk a rosszindulatú beszóllások miatt!
De ezt csakis neked és a párodnak kell eldönteni és NEEE engedjétek ,hogy a család vagy barátok befolyásoljanak a döntésetekben!!Késöbb biztos nagyon bánnátok!!

Kép
zümis
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönjük a bókokat és a gratulációkat! :lol:
Minden újat szívből köszöntök én is és zavartalan, egészséges babavárást kívánok, így előre is.

Gabi: nagyon szépek vagytok Ti is! :lol: Nagyon sajnálom az Angyalkátokat, de annál jobban örülök a mostani 13 hetes Babócának. Kerekedjetek!

Zümis és Arvaerika: tényleg próbáljátok meg ajtón kívül hagyni a rosszindulatú "sugallmakat", bár tapasztalatból tudom:ez piszkosul nehéz!!!
Habár nálunk már az esküvő-sőt, már 10 éves együttlevésünk- óta tudják (elsősorban a család), hogy népes családot tervezünk, a harmadiknál is már a homlokukat törölgették... :? Bencust már nem is személyesen jelentettük be, hanem levelet írtunk mindenkinek a Pocaklakó nevében :D Nem volt erőnk, sem kedvünk magyarázkodni, meg mindenkit nyugtatgatni...a sokk után aggódva persze, de mégiscsak jobb hangulatban hívtak fel... :)

Akárki akármit is mond: ebben a mai világban, és különösen manapság, nincs más biztos pont, mint a család! És a testvéri kötelék! Így hát annál nagyobb ajándékot nem adhatunk a gyermekeinknek, mint társaságot, vagyis TESÓKAT! :D

Na, mára elég a filozofálgatásaimból... :oops: :lol:
Vendég
 


Zümis, Erika!
Üdv!
Bár én még csak lélekben várom a 4.-et, de egyre inkább úgy látom, vannak még nagycsaládosok, és nagy családot tervezők. Szóval nem vagytok/vagyunk egyedül.
Ma egy bútoráruház :wink: éttermében egy hatgyerekes család ült mellettünk. A legnagyobb gyerek 10-11 éves lehetett. :D Szépek voltak.
Szóval hajrá!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Köszönöm mindenkinek a bizatást, jól esett. Mégcsak délelőtt megyek uh-ra, de úgy félek, hogy a rossz rosszindulat kibeszéli belőlem a gyereket. Sajnos nekem már voltak vetéléseim, lombik is, sikertelenül. Aztán jöttek a csodák. Spontán terhességek, az utolsónál épp ki akartak kaparni, merthogy úgyse lesz ebből a petezsákból semmi. Elmenekültem a műtét elől. Ma Fanni 20 hónapos, imádom! Ha akkor hallgatok az okosokra... anyósom ma közölte, ha meg akarjuk tartani, hozzá ne menjünk nyavajogni, mindenki magának szül, ő is megoldott egyedül mindent, én se nyafogjak. Azért segít, de tényleg nagyon keveset. Fiatal még, de más tipus. Vannak emberek, akiknek a gyerek/ek csak kellék. Mert úgy illik. De csak addig jó egy gyerek, ha nem mozog, nem beszél.Mert akkor jó. Nekem mindhárom égetnivaló, de ezzel együtt irtó okosak, szépek, stb.Igen, nálam nincs naponta ablakpucolás, de jókat jáátszunk. Ha játszótérre megyünk, nem azon stresszelem magam, hogy úristen, már megint összekoszoltad a ruhádat, ejnye-bejnye, hanem milyen jól éreztük magunkat. Amúgy nem vagyunk koszosak, szépen járnak agyerekek, mindkettőnknek két diplomája van, de hát rumli az néha van, na és? Nekem nem ez az elsődleges szempont. Na, eldugulok, jó éjt mindenkinek!
Erika

Kép
arvaerika
 
 


Sziasztok!

Zümis :D
Azt hiszem,a februári topicban már találkoztunk.. :D ,bár nem irogatok oda,csak benéztem.. Merthogy egy napra vagyunk kiírva.................. :D :D
Szóval..,jó helyre jöttél :D :D :D :D

Arvaerika:
Hát. Szerintem EBBEN a topicban már mindenki kapott rosszindulatú megjegyzést........................... Már persze nem a topictársaktól..........
Nekünk anno mikor jött a 3. bébi,a nővéremék kerek perec kijelentették,hogy hülyék vagyunk,és felelőtlenek,ezt a gyereket MINEK szülöm,ha már van kettő, ő teljesen fölösleges. Amikor jöttek anyuhoz látogatóba (anyuval laktunk),a nővérem rá se nézett a babakocsiban fekvő gyerekre..

És...............mit ad Isten........... Most ő is terhes a harmadikkal :twisted: :twisted: .. Végigcsináltattak minden tesztet,egészséges a baba,úgyhogy megtartják.......................
No comment :twisted:

Na,mindenesetre nem tudja,hogy várjuk a negyediket. Tudod,én CSAK azzal akartam megosztani a hírt,aki tud velünk örülni..
(Bár az elején... meglehetősen ki voltam akadva.. :roll: )

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Hát a vonalzóm meglehetősen érdekesen számol..................... Nem szeretnék két hét múlva szülni :shock:
Na mindegy..,elvileg febr. 25-re,vagy 24-re vagyok kiírva,attól függ, melyik kalkulátorral számolom... :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Barbamami!

De jó neked, már nem sok van hátra. Én ma voltam dokinál, de nem volt uh, csak vérből néztek hcg-t. majd szombaton megyek megint. Addig kaptam utrót, azt kell dugdosni :?

Mindenkinek B.U.É.K.!MA már nem leszek (sok a dolga egy sokgyerekes anyucinak)
Erika

Kép
arvaerika
 
 


Alig egy pár nap, és mire jövök vissza! :lol:

Ez a topik a valódi csodabogarak helye, itt mindenki megértő társakra talál!
Üdv az újaknak! Kép

Bocsi, most csak ennyi.......majd még visszaolvasok!
Kép

BUÉK!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


barbamami!De jó hogy egyidősek vagyunk mármint pocaklakóhordózásban.....és nem is lakunk messze egymástól....nem Érdi vagyok csak anyósék igy sürün járunk át....
Hol fogsz szülni?Dokid van ?szülésznőd?
A vonalzóra én sem sokat adok...eddig szinte mindegyik mást hozott ki...de rájöttem függ attól,hogy kéri e a korodat és a ciklusod hosszát.

arvaerika!Nagyon szoritok értetek és nelegyenek negativ gondolataid!!Neked érezned kell ,hogy mi lesz!!Ezt már érzi Ő is.
A kupin meg neee aggódj mert szerintem más az a kupi amit a gyerek csinál és más a másik na remélem értitek.A kupit meg a koszosságot nemlehet keverni!!

Ildi !köszi a fogadtatást!!

B.Ú.É.K

Kép
zümis
 
 


Zümis:
Átjavítottam.. :roll: ,már nem Érden lakunk,anyukám lakik ott,nála laktunk eddig. De szeptemberben beköltöztünk a majdnem kész házikónkba (és NAGYON élvezzük :D :D :D )..
Az Istvánban fogok szülni :D
Van dokim,szülésznőm is,velük szültem már 2x (illetve a 3. bébit a szülésznőmmel,mert a dokim nem ért be :lol: :lol: ).
Mivel az első babám majdnem meghalt szülés közben (bár volt fogadott dokim..),semmiképp nem bíznám a véletlenre a dolgot.... :roll:

Mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET és boldog 4. gyereket!

Még élek (de már alig) Úgyhogy a szünet végéig ne várjatok tőlem csodákat. Mindenesetre Almának igaza van. Én pont ma jegyeztem meg újra, hogy ha a legnagyobb fiunknak nem lennének kistesói akikkel eltölti az időt, akkor engem már kicsinált volna ez alatt a két hét alatt :lol: :lol:

Szóval később bővebben:i
iloly
 
 


barbamami!
Mi is külön lakunk olyan jó dolog!!Annó én is laktam anyóssal ááááá össze sem lehet hasonlitani!!
Nálunk az idei projekt ell kelle adni a házat és építkezni kell !!De arra az időre valami megoldás kell lakhatás szempontjából....voltak alternatívák de nem hiszem,hogy az lesz azaz én már nem akarom.
Arra gondoltam ,hogy ahol a telket vesszük azon a környéken kellene bérelni valamit.....de ez még a jövő zenéje.

Dokim nekem most nincs!!Semmi hátrányom eddig nincs ugyanazt megkapom mint amikor volt.
Remélem szülésnél sem lesz másképp.
szülésznőm van.DE lehet ,hogy már írtam.

Kép
zümis
 
 


Sziasztok lányok!

Én a 2008. augusztusi babák topiklakója vagyok, de ide is benézek hébe-hóba és vannak ismerös arcok, mint pl. Ildikó. Nálunk is 4 gyerek van 2 évenkénti bontásban, a legifjabb augusztusi lett volna, ha júniusban nem akartam volna vele együtt életben maradni, így 6 héttel korábbi lett. Az elsö kettö lányka, a második kettö kissrác. Látom nektek is az a gondotok, hogy családon belül ill. kívül is beszólnak a jót akaró vagy akarni vágyó népek a családtervezésetekbe, mintha akarna az ember tölük valamit csak mert az átlagosnál több gyereket szeretne...
Nálunk pl. teljes adásszünet van a párom családjával, amióta szülök lettünk, mert nem beszéltük meg velük, hogy mikor akarunk szaporodni!
Pedig nem csak 4 gyereket szeretnék, hanem amennyi még sikerül. Itt már le vagyok írva, mint valami hibbant nöszemély, de engem nem érdekel mások becsmérlö véleménye, én élvezem az anyaságot szívvel-lélekkel! Van köztetek olyan, aki még tovább tervezi?
Annyira jó, hogy vannak anyatársaim, akik szintén sok gyerekkel szeretik magukat körülvenni!

Eldugultam. Nagyon lendületbe jöttem, bocsi!

Barbi
Vendég
 


Bmaass!

Jó, hogy ide is írtál, egyetértek veled. Nálunk az az egyetlen bibi, hogy eléggé ki vagyok szolgáltatva illető beszólós anyósnak, mert senki segítségem nincs(ő se nagyon, de ritkán besegít). Párom vidéken dolgozik, kocsim nincs, tök egyedül vagyok. HA nagy ritkán megkérem, hogy ugorjon át , amig pl. boltba megyek(2 percre lakik tőlünk)gyomoridegem lesz, hogy nagy kegyesen hajlandó-e segíteni. De ilyenkor azt mondja, hogy vigyem én át a gyereket és vigyáz rá.De hát pont ezt akartam elkerülni, hogy pl zuhogó esőben vagy ha éppen alszik, ne kelljen vele bumlizni. De nem érti meg. JA és állandóan azt hangoztatja, hogy mindenki magának szüli a gyereket. És állandóan szítja köztünk a feszültséget. Tegnap is vittük éppen valahova, Fannim hátul hisztizett a kocsiban, erre közli, hogy na, remélem nem kell nektek még egy gyerek. Erre persze elbőgtem magam...Nála a jó gyerek agyerek, aki nem mozog, nem beszél. Sajna a páromat is így nevelte, totál jó gyerek volt, ennek most iszom a levét, mert igaz, hogy jó ember, de annyi eljojtott érzelem-indulat van benne, hogy nagyon nehéz vele zöldágra vergődni. De ennek ellenére fantasztikus apa, szerintem jól elvagyunk együtt, mindenünk a gyerekek...bocs, ha hosszú voltam, de ma sem aludtam egy szemernyit sem, délelőtt meg cincálom Fannit a dokihoz, mert ma lesz uh.Remélem babócámmal minden oké.
Erika

Kép
arvaerika
 
 


Sziasztok!

Először is boldogságban, örömökben gazdag 2009-et kívánok mindnekinek!

Karácsonyi jókívánságokról lemaradtam, mivel mi is cstalakoztunk a barisok táborához!

Alma!
Megkönnyeztelek! Nagyon szépet írtál!!!

Üdv az újaknak és a régi újaknak! Nekem még csak 3 gyerkőcöm van, nincs pocaklakóm, de szeretnék én is még egy babót.

Most csak röviden ennyi. Majd jövök.

moni
 
 


Szia Erika!

Hát neked sincsen valami nagy segítséged anyós személyében! Más alternatívák gondolom nem is nagyon adódnak, ugye? Milyen idösek a gyerekeid? Tanítasz még?
Nekem sincs semmi segítségem, föleg nem családi szinten. A párom ugyan itthonról dolgozik, de ez semmiben sem jelent könnyebbséget, mert más az életvitelünk. Ö átl. hajnali kettöig dolgozik és délig alszik, addigra kiosztottam a gyerekeket az oviban, iskolában, elmentem a maradék kettövel bevásárolni, kimostam, felakasztottam száradni és megföztem az ebédet... A bevásárlást is úgy kell megoldanom, hogy adott esetben 4 gyerekkel ami a babakocsiba befér, ezért is kell majdnem minden nap menni valamiért. Mondjuk nem vészes 4 gyerekkel sem a bevásárlás, nem hisztiznek, hogy nekem ez vagy az kell, mert tudják, hogy mit veszünk és annak az összeszedése is már nagy boldogság. Mi is autó nélkül oldunk meg mindent, noha van autónk. Csak ugyebár nem erre a létszámra lett kitalálva, ráadásul mostanában nem is megy, mert szerelésre vár.
Engem az érdekelne, hogy ti hogy oldjátok meg a hétköznapokat? Ha kicsik a gyerekek, mivel telik a nap ill. ha már iskolás a banda egy része, akkor hogy alakul? Hova mentek a gyerekekkel a játszótéren kívül? Vannak-e játszótársaik, akik eljönnek hozzátok vagy ti hozzájuk? Stb. Akiknek meg autójuk van, melyik az, amelyikbe ennyien beférnek?

Elöre is köszönöm a válaszokat!

Barbi
Vendég
 


Moni!

hajrá 4.bébi!

Bmaass!

Autó: párom szerint befér a 3 gyerekülés hátra, szerintem nem, de majd kipróbáljuk. :? Nekem a nagylányom 16 éves, ő már nemigen jön velünk családi programokra.Ő az előző házasságomból született. Balázs 5 éves, Fanni 20 hónapos. Nekem mindegyik irtó eleven, de nem rosszak. Bevásárlás már egyre könnyebb én is cűgölöm őket többnyire, de megszokták. Napirend: nem unatkozom, egyetlen luxus a pár perc netezés. Hozzánk nem jönnek(pici a lakás), de mi megyünk, vagy játszóterezünk és így sokat van gyerekek közt. Párom, ha hazajön, ma is elviszi Balázst korizni. Azon sokan meglepődnek, hogy mi nem mindenhová megyünk együtt, gyakran elfelezzük a gyerekeket :D és külön programot csinálunk. De nekünk ez vált be, mert ami a nagynak jó, nem biztos, hogy a kicsi is élvezi. Pl. Balázzsal az ősszel minden hétvégén elmentünk Pestre kirándulni(múzeum, Várban séta, stb)Fanni ezt nem bírná vonatal. De azért a nagyobb programokat együtt csináljuk.Már 6 éve nem tanítok, itthon vagyok.Maga a tanítás hiányzik, csak a nyomi légkör, ami most van, az nem :? Mindenki oorol a másikra, féltik az állásukat. (érthető). .Voltam uh-n, hasi uh-val nézett, így még csak a petezsák látszik, 2 hét múlva kell vissszamenni.
Erika

Kép
arvaerika
 
 


Sziasztok

Erika gratula a petezsákhoz:)

Nálunk szerencsére van segítség, anyukám részéről is, meg tesóm részéről is. Kéthetente pénteken pedig anyósomékhoz szoktak menni egy pár órára. Mikor vásárolni megyünk akkor szoktam menni úgy is hogy a gyerekekkel, de többnyire inkább ketten megyünk a párommal, úgy gyorsabb, és mivel anyuék mellettünk laknak, egy telken van a mi házunk anyuékéval így a gyerekek itthon maradnak, és vagy anyu is jön velünk és akkor a papával maradnak vagy anyu is itthon van.
Nekem napközben már egyik sincs itthon a két nagy iskolában, Réka meg oviban van, délután megyek értük. Nappal egyedül vagyok itthon akkor takarítok, mosok, főzök, meg a friss kenyérért főzni valóért elmegyek a közértbe.
Mi nem járunk játszótérre, itthon kertesben lakunk van nekik játszó rész kialakítva ott nagyon jól elvannak, nyáron meg tavasszal ősszel be sem lehet őket szedni a kertből, ilyenkor télen ebben a hidegben rosszabb mert kevesebbet tudnak kint lenni. Mi általában együtt megyünk programokra, most elég sokszor voltunk moziba. Nem vagyunk az a nagy kirándulós fajta, de szeretünk biciklizni.

Kocsi nekünk toyota avensis volt hátra befért a három ülés. Mondjuk Bettinek már egy éve nem kell mert hamar elérte a magasságot. Most pedig Toyota Landcruiser van nekem is meg páromnak is. Abba is befér a 3 ülés. Most majd leakarjuk 7 ülésesre cserélni az egyiket mert ugye így hogy jön a negyedik baba már nem fogunk elférni benne főleg akkor ha apa is jön velünk. Azt meg nem akarom hogy egyik gyerek ölbe legyen, mert nem biztonságos.
Két autóval meg megint csak nem jó közlekedni.
Nekünk muszáj mindkettőnknek kocsi mert a gyerekek pestre járnak isibe is és oviba is. Apa viszi őket reggel, én meg megyek értük délután.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Bmass!
Amint a vonalzom látszik nálunk elég nagy a korkülönbség, amit abszolút nem bánok! Sőt élvezem, mert így mindegiyk ygerkőccel amximálisan tutam élvezni a babázást! nem így terveztük, így hozta az élet! Nálunk a napirend kb. úgy alakul, hogy negyed 8kor már csak Ramóna és én avgyok itthon. Barátnőm férje viszi a fiamat, mert ő fia, meg az enyém egy suliba járnak, és férjem céges autója csak 2 személyes. Férjem viszi Vikit, mert az ő munkahelye, és Viki sulija egy saroknyira van. Azért járnak külön suliba a nagyok, mert Vikim tornász, és ő sportosztályba jár, minden du. van edzése 4ig. Martin egyedül jár haza, Vikit férjem hozza. Délelőtt amíg Rami alszik, addig próbálom elvégezni amit lehet itthon, meg netezek. De. vagy játszunk, vagy barátnőzök. Elég sok kisgyerekes barátom van. heti egyszer járunk csicsergő foglalkozásra. Meg most szeretném elkezdeni vele a tornát heti egyszer. Meg ah kell vásárolni megyünk, de azt inkább hétvégén szoktunk közösen. nekem abszolút semmi segítségem nincs a barátnőimen kivül. Szüleim és anyósék is 90km-rel odébb laknak. ráadásul az én szüleim idősek is már, anyu csak bottal tud közlekedni. Nagyok nélkül nem is tudnám a picit rábízni. Nekem egy megane Grandtourom van, azt lenne jó egy 7 személyesre lecserélni, de hát az anyagiak... :cry: Délután magántanítványaim vannak. Játszóterezni ritkán megyünk, mivel fél 5 mire hazaér a férjem Vikivel, utána áll neki Viki tanulni. Martinnak heti 3szor táncedzése van. Hétvégén szoktunk kimozdulni, közösen, általában baráti társasággal, amit imádnak a gyerekek.

moni
 
 


Sziasztok!

Na, hogy feléledtünk :D !

Szia Bmaass!
Isten hozott köztünk!
6 héttel korábban érkezett a Kislegény? :shock: Mi volt a gond? Minden redben már azóta, ugye???
Nálunk is 2 sima és 2 fordított az arány, és nálunk is pont a lánykák a nagyok és a két kisebb a fiúcska-de gondolom, ezt már a vonalzón is láttad... :oops: :D Mennyi idős a legnagyobb?
Rakj fel képeket, légyszi! :D

Én még nem nagyon merek napirendet írni, pedig minden vágyam, hogy lassikán már legyen... :) Egyenlőre még csak szokjuk a négygyerkekes életformát, bár nem tagadom, hogy egyenlőre minden érvágás nélkül zajlanak a napjaink.

Bencus-bár közel sem olyan nyugodt baba, mint a második ill. harmadik gyerkőc volt ekkora korában...-szépen belesimul a mindennapokba.
A többiek napirendje nem változott, csak elég vontatottan indul a napunk.
Legalább 10 óra, mire én is pizsit váltva, megreggelizve elkezdem a teendőket.
Dorka oviban, Rebó is ott lenne, ha mára nem lázasodott volna be :cry: ...azért ez már egy kicsit kezd sok lenni...karácsony előtt a hányós hasmenés, most meg vlszínűleg torogyuszi...remélem Dorci és Domó nem kapják el...
Domó délelőtt tesz-vesz, -leginkább kupit rak :D -, dél körül kaja és fél 3ig alvás. Ebédre Férjecske is haza szokott tudni ugrani, így legalább akkor látjuk egymást fél órára. :P Mert ő amúgy reggel 8kor eltűz a műhelybe és este 8ig dolgszik... :cry: De nem panaszkodom!Így megy a munka, máshogy nem menne. És ha bármikor kell, akkor jön és segít. Persze próbálom nem kihasználni... :D Épp elég nagy segítség, hogy most az első hetekben ő hozza-viszi az ovisokat. :) No meg Ő megy bevásáorlni is. Én egyenőre itthon próbálok rendet tartani :D

Nekünk egy VW T3-as transzporterünk van, ami 7 személyes. Hát, mi tagadás, most tele is tettük a hátsó részt :D :D :D Bár van még egy gyerekülésnyi hely...no de erről majd később.

Bár ha a dokinkra hallgatok, akkor az a hely üresen is marad...

És itt a válasz arra a kérdésedre, hogy van-e valaki, aki még 4nél is többet szeretne...Ha rajtunk múlik, akkor annyit szeretünk, vállalunk és nevelünk fel, amennyit a Jóisten megad. De tény, hogy a célszámunk ezennel teljesítve vagyon. :wink:

A jövő pedig...tudjátok: Isten útjai kifürkészhetetelenek. :D

Moni:köszi a bókot, örülök, hogy tetszett, de nem akartalak megríggatni :lol: Remélem a baripöttyek már múlóban...Mi még-ill. nálunk még egyik gyerkőc sem kapta el, pedig már "várom", hogy túllegyünk rajta. :roll:

Erika: gratul a Kispocaklakóhoz-Zsákocskához! :lol:

Barbamami: mizujság? hogy vagy??? :)
Vendég
 


Hú, mennyit írtatok!!!
Autó: nekünk renault laguna van, szerintem merad is, ha elférnek benne az ülések.

Fehéralma!

Lehet, elkerülte a figyelmemet, de azt miért írtad, hogy ha adokira hallgatsz, üresen marad a hely?

Erika

Kép
arvaerika
 
 


Sziasztok!

Woww,na végre van némi termés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bmaass:
Üdv :D :D :D
Én már írtam nemrég a családi hozzáállást a 2-nél több gyerekről..... :roll: De anyu nem ilyen,bár először ő is megijedt,mikor mondtam neki,hogy jön a 4. De leginkább azért,mert félt engem...
Az idegenekre lassan megtanulok nem figyelni..... :?

Nálunk Napsugár jár suliba,reggel 1/2 8-kor megy,du. 1/2 5-kor jön. Bár 3 percre van a suli,azért ha szakad az eső..,és épp itthon van a párom,elmegyek érte kocsival.
Nekünk Skoda Roomsterünk van..... Hát ez csak 5 személyes :( ,de mivel még csak 2 éves lesz az idén,nem tudjuk lecserélni,sokat ráfizetnénk a kölcsönre... Meg..,nagyon szeretjük..
Igazából össz-családdal nemigen mászkálunk sehova,ez szerintem az elkövetkező 2 évben is így lesz.. (Pl a karácsonyt kivéve..,hát,majd megoldjuk valahogy).

Alma:
Jól vagyunk köszi :D ,épp ma voltunk dokinál,minden rendben van :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan... a" ha a dokira hallgatok...." témára.

Ha én a dokimra hallgatok, akkor Barna egyke lenne. Az ő születése után mindenki azt hitte, többet nem szülök... :D
Hála Istennek, mégiscsak szültem, és még szeretnék is.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Szia Erika!
Csak azért írtam, mert a mostani szülés után a méhem nem akarta tenni a dolgát...vagyis hát nem húzódott össze és rengeteg vért vesztettem.
Műtöttek, altattak, kanalaztak, majd tanácstalankodtak, 3 zacsinyi vérrel pumpáltak fel... :? és a doki aszonta, hogy ez egy következő szülés esetén ismét előjöhet, vagy még rosszabb vége is lehet...oda lehet a női mivoltom egy része... :roll:
Férjecske egyből mondta, hogy akkor inkább sterilizáltatja magát-viccen kívül!- de mégegyszer nem akar kitenni ilyen veszélynek. Amúgy is négyet terveztünk, a tervezett "csapat" már megvan... :wink:
Én még azért reménykedem... :wink: Nem akarom elhinni, hogy többé nem leszek pocakos :cry: :lol:

No, megyek vacsiztatni.
Vendég
 


Szia Alma!

Az elmondottak alapján nem volt valami könnyü meccs az utolsó szülésed, de megérte, ugye?
Kérésedre egy édes(gyerekek)-rémes(én) kép rólunk:

Kép

Vegyük sorra az orgonám eddig létrehozott sípjait. A következö kisszériás termelés modelljei vannak:
Enikö novemberben volt 6, Imola októberben 4, Regölö szeptemberben kettö és Dömötör augusztusban lett volna kész, helyette lett június, majdnem az én szülinapom... Majd töltünk a június és a szeptember közé még kisembereket. :) Bátraké a szerencse! :)
Eni iskolás szeptember óta, öt reggel 8-kor indítom, aztán felöltözik a maradék is és elsétál Imivel az oviba. Utána a szokásos müsor, bevásárlás, miegyéb. Regö kétszer egy héten jár 2,5 órára elöoviba, a lányok csütörtök este tornázni, ennyi a fix. Szoktunk barátnözni, de csak hébe-hóba, mert azért a létszámbeli fölényünk nem mindenkinek kellemes. Hozzánk nem nagyon jár senki a helyszüke miatt, mivel acélos 2 szobánk van, meg ugye a férjem is itthonról dolgozik, nem akarok neki rosszat.
Szoktunk kirándulni a környéken olyan 100 km-es körzetben és sokat járunk múzeumokba is. Idei célok között az úszás is szerepel, többre nem fogja futni az energiánkból. Eddig nem is nagyon próbálkoztam ezzel, mert a 2 középsö víziszonyos volt eddig, ami egy hete hirtelen megváltozott. Ezért az optimizmus, hátha majd ,most, ha megtört a jég. :)
Nekük egy öreg mercink van, abba 3 gyerekülés elfért, de így 4 gyerekkel már más megoldás után kell néznünk. Mivel mindketten utáljuk a buszokat, eddig nem sikerült megoldást találnunk a problémánkra. Mindketten szeretünk autózni, utazni és ehhez egy kényelmes, biztonságos és aránylag gyors autót szeretnénk. Túl sok lehetöség nincsen, ami meg talán jó lenne, az meg túl drága. Már egy éve keresünk, eddig hiába.
A másik kérdés Dönci korai érkézésére irányult. Szóval nekem ez a 4. terhességem már a kezdetén nem jól indult és végig az volt az érzésem, hogy nem fogom tudni végig kihordani. A többi terhességem teljesen tökéletes volt minden mellékhatás nélkül, a babák a kiírás elötti napon születtek természetes úton minden segédeszköz nélkül. Döncivel már novemberben bementem a kórházba, akkor voltam a 3. hétben kb, hogy szerintem vakbélgyulladásom van, de az ügyeletes orvos hazaküldött, hogy én csak terhes vagyok, amúgy semmi bajom. Én hiába mondtam neki, hogy a terhesség és a szervi baj között tudok különbséget tenni, nem hitt nekem. Lettem volna csak egy kicsit makacsabb, elkerülhetö lett volna az egész baj. Döncivel kórházba kerültem a 23., a 27. és végül a 33. héten mindig ugyanazokkal a fájdalmakkal, mint novemberben, csak annál sokkal erösebbekkel. Sose tudták, hogy mi lehet ez, bent voltam 2-3 napot, kaptam fájdalomcsillapítót, aztán áldás-békesség. Júniusban a szülinapomon pont egyedül voltam otthon a gyerekekkel, a férjem úton volt. Már reggel éreztem, hogy megint kezdödik, de hiába szóltam a páromnak, hogy teperjen haza, eltelt 24 óra, mire elökerült. A barátaink segítettek ki a pácból, pedig nekik is 3 hasonlóan kicsi gyerekeik vannak. Ök kerestek éjszakára a sajátjaik mellé örzöt, egyikük bevitt a kórházba, a másikuk itt aludt az enyémekkel. A kórházban a szokásos, minden rendben, ha fáj, majd elmúlik. Teltek a napok, én kapartam a falat a fájdalmaktól, majd 25-én éreztem, hogy ha eddig csak baj volt, most már árulás készül. Nem tudtam többet megmozdulni, ahogy utoljára lefeküdtem, úgy maradtam. A szobatársam szólt a növérnek, aki az ajtón benézve halál sápadt lett, rögtön rohant orvosért, aki szintén halott sápadt lett és már vittek is a szülöszobára. Én még akkor is reménykedtem a csodában, hiszen annyira örültem a közelgö szülésnek, a babának, de hiába minden. Közölték, hogy összeomlott a vérképem reggeltöl mostanáig és azonnali beavatkozás szükséges, ha meg akajuk úszni. Még gyorsan felhívtam a férjemet, hogy ha már ebben az életben többet nem találkoznánk, ne menjek el szó nélkül, aztán irány a mütö. Az egész olyan gyorsan történt, hogy az fel se lehetett fogni, 20 perc alig telt el a szobatársam riadója és a kés között... Dönci így született a 33 plusz 4. napra szük 2 kg-val és 44 cm-vel. Egy pár napig inkubátorban volt, de nem kellett neki sok, aztán összesen 6 hét kórház neki, míg végre elkezdett hízni. 2,3 kg-val engedték haza. Mivel a baj nem jár egyedül, Regö is a szülés napján került a kórház egy másik osztályára nagyon rossz állapotban egy durva tüdögyulladással. Én 5 nap után hazamentem, hamar összekaptam magam. A mütöbe úgy toltak, hogy nem tudják mit mütenek, de benéznek a hasamba, mert ez nem normális állapot, aztán hátha nekem van igazam és atipikus vakbélgyulladásom van. Hát volt nagy meglepetés, mert nem az volt, hanem a jobb oldali petefészkem nött meg teniszlabdányira, begyulladt és kidurrant, a genny meg szétfolyt a hasüregben. Magyarul a vérmérgezés tüneteit produkáltam ebböl kifolyólag. Én is és Dönci is antibiotikum éltünk egy darabig, Dönci 2,5 hónapig olyan sárga volt, mint egy kis kínai és annyira rossz volt a vasa, hogy attól féltem, nem marad el a vértranszfúzió. Hetente kétszer jártunk ellenörzésre, de ez is megoldódott. Aztán már jött a szeptember és az iskolakezdés...
Nálunk amúgy - lekopogom - Regö kivételével nem beteges a banda, nem szednek mindent össze az oviban, iskolában. Regö egy évesen kezdte a betegeskedést. Az elsö szülinapját a kórházban töltötte, a másodikat még megültük itthon és utána vittem be csak a kórházba, aztán rá egy hónapra megint... Nála minden nátha két nappal késöbb obstipativ bronchitis-ben vagy tüdögyusziban végzödik, egy év alatt legalább 6x volt egy-egy hétre kórházban és a kórház közötti idöben is pár nap kivételével végig betegeskedett. Majd kinövi, csak addig nehéz.
Hát mára ennyi, befejezem a kisregényem.

Nektek jó éjt!

Barbi
Vendég
 


Bmass!
Hát ezt még olvasni is sok(k) volt, nem átélni! Azt gondolná az ember, hogy külföldön sokkal jobb az orvosi ellátás! Mondjuk én iylen esetben már tuti nem kockáztatnék egy újabb pocakossággal, de mindenki maga tudja. Oké, hogy nem a pocakosság az, ami okozta a bajt, de akkor is. Én a jobb félni, mint megijedni pártján állok. :lol:

Alma!
Tudom, tudom, hoyg enm akart megsírattatni, de akkor is oylan szép olvasni az írásod! :lol: Mondjuk én úgy érzek a 4.kel kapcsolatban, hoyg ennyi van belém kódolva, nem több. de ha az előzményeket nézzük, és csak 3an maradnak, azt sem bánom. :lol:

Boeske!
Nálad milyen komplikáció volt?

Bmami!
Hát autót eladni iylen fiatalon tényleg nem gazdaságos! Még egy autót nem terveztek venni? nekünk van egy "Kengurunk" is, csak sajna az 2 személyes.

Erika!
Hoyg fér el 4 ülés a Lagunában hátul? Vagy? Én értettem félre vmit? te nem a 4.et várod? A Megane-ba sztem 3at nehezen, de be lehetne préselni. nekünk 2 van benn, és a szélén ül Martin. A laguna meg szélesebb.

moni
 
 


Bmaass!

Te sem semmin mentél keresztül, jó erős vagy, hogy kibírtad. Amúgy azt én is megtapasztaltam, hogy az orvosok sem istenek, muszáj néha erőszakosnak lenni, mert az ösztöneink jobban megérzik, mi van velünk. Nekik csak egy eset vagyunk. Tisztelet a kivételnek.

Moni!

Igaz, a 4.-et várom, de Vikim 16 éves és neki már nem kell gyerekülés :lol: , meg amúgy sem velünk jön már nyaralni :cry: Elég normális a kapcsolutunk az apukájával(ex férjem), tőlünk 2 percre lakik és Viki sokat van ott is. Mielőtt megvetnétek, hogy nem jön velünk, többször próbálkoztunk, de sajnos mindig balul sült el, nem érezte jól magát. Elfogadtam ezt, nincs belőle vita. Sajnos volt egy elég nehéz időszakunk vele, kamaszodás, stb.)de most úgy tűnik, jobb a helyzet. És ami a legfontosabb, hogy megbízhatok benne, tanácsot kér tőlem és tudom, ha elmegy, nem rossz helyen jár, aranyos barátai/barátnői vannak. már túl van az első szerelmen is, olyan furi érzés volt őket kézenfogva látni, de mégis olyan büszke voltam rá, hogy ilyen szép nagylányom van...

Kép
arvaerika
 
 


Bmaass! ÚÚÚÚÚÚ ez nagyon nehéz lehetett!!

Erika gratula a petezsákhoz!Szoritok értetek!!

arvaerika!akkor majdnem egykoruak a lányaink igaz nekem még csak 13 de .......úgye érted és nekem Ő és öcse extől.
virtuális kézfogás!!:lol:

autó:nekünk Dacia loganunk van nemrég vettük...7 személyes.
Igaz olcsóbb kategoriájú autó de olyan kényelmes....hmmmm de viszonn mi is gondokozóba estünk,hogy-hogy fogok a 2 gyerek mellé ülni ha bent lesz a 2 gyerek üllése?(Sajna Zsó nem bírja az útazást igy nemszeretném felügyelet nélkül hagyni...).De ezen kivűl
még a 3ik sorban is simán elférek pedig nem vagyok egy vékonyka...
Le is raktam gyors a jogsit remélem a napokban meg is kapom...

Bocs ,hogy ha ritkán leszek ....de jövögetni fogok igérem...
Majd a Telcsiszámomat valakinek megadnám és kérnék is 1et ha majd ott lesz az idő akkor tudjak kinek írni....

Kép
zümis
 
 


Hali lányok!

Üdv az újaknak! Most nem telik tőlem sok... három napja epegörcsöm van... de legalább lefogyok pár kilót, mert enni.. na azt nem bírok! :D Végre valami öröm is vegyül az ürömbe. :lol:
Csak buék-olni ugrottam be!
Majd jövök, ha bírok egyenesen ülni!

Csók csajok!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

bmaass:
Huh....... Hát Napsugár se volt eddig semmi...... :roll: ,de akkor nem is panaszkodom..... :roll:
Le a kalappal. Persze,tudom,az ilyen dolgokat egy anyának egyszerűen MUSZÁJ túlélni,na de akkor is.............

Napsugárnak ma reggel adattam be a bárányhimlő elleni oltást... Remélem,nem kapja el-már csak azért,hogy most ne hozza haza..
Igaz,kaptam a felnőtteknek szükséges kettőből egyet tavasszal..,de nem szeretném elkapni...

Mandala:
Épp ma reggel gondoltam rád,hogy milyen régen voltál!!
Szedsz rá valami gyógyszert?? :roll:
Én hál'Istennek nem tudom,milyen az epegörcs,de ahogy hallottam,a szülési fájásokkal egyenértékű............ Hát.... a szülési fájásoknak legalább van valami értelme... :roll:

Zümis:
Én megadnám..,de szerintem mi egyszerre fogunk szülni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


barbamami!!már csak az lenne a csúcs ha egy helyen is :D

Mandala!Mielőbbi jobbulást!!

Itt valami hódara szerű esik(szállingózik) ...a lányommal kintvoltunk kb 2órát jó nagyot sétáltunk...imádná ha nagyobb hó lenne....

Kép
zümis
 
 


Jaj sziasztok!!!

Néha írtam ide régen...akkor még 3 gyerkőccel...már 4 van,,,örülök hogy vannak újak még...

én is kapok/kaptam hideget-meleget...
és valahogy még mindig nem érzem, hogy "na most itt abba kéne hagyni már a 4 is sok"...nekem is nagyon jó anyának lenni...mondjuk nálunk még színezi a helyzetet hogy nagy korkülönbséges a házasságunk...de akkor is...

rohanok mert négyeske felébredt...majd még írok mert annyira velem egy hangolásó embereket érzek itt.

Pusz
Dana

Kép
danaaia
 
 


Sziasztok!

Már napok óta akarok írni, de mindig vmi közbe jön.

Röviden az újak kedvéért:
3 fiú egy kislány, (10-6,5-4,5-2,5 év) két autó egy nagy (Zafira 7 személyes) és egy "kicsi" (Mazda 626 öt személyes 20 éves :D ) Mindenki dolgozik legalább két helyen, én még tanulok is és még sorolhatnám, ha lenne most időm.

Két autó kell, mert mi az Isten háta mögött egy kicsivel lakunk és a munkánkhoz is kell a mobilitás nemcsak az iskolába oviba járáshoz.
Jellemző napi rutin nincs, kettő tuti, valaki reggel elviszi a csapatot ovi-suli-bölcsibe-du. valaki haza hozza őket. Hogy ki kit visz, és mikor szedi őket össze, az még az utolsó pillanatban is változhat, így nem unatkozik legalább senki. :wink: Boltba nem járunk csak havonta egyszer vmi Metroba szigorúan gyerekek nélkül amit a városban veszünk az a kenyér és a joghurt. Játszótér ugyan van itt a faluban bár nem értem minek, hiszen legalább fél hektár kertje van mindenkinek. Nálunk nem jön szóba, kertben van mindenféle, de egyébként is a szomszéd bácsi legelőjén van a "bunki". Azt hiszem hirtelen ennyi is elég a jóból, majd még jelentkezem ha hagyják.

Valójában a helyzet csak néha súlyos, pl ezen a héten eddig minden nap, de vannak nyugis időszakok is, ha majd megint lesz írok. Addig is jó szórakozást mindenkinek: i
iloly
 
 


Jesszus Maris!


Már át sem tudom gyorsan olvasni a topikot, olyan sokat írtatok!

Én igazoltan vagyok távol, vizsgaidőszakom van.........holnap fejlődéslélektan vizsga, aztán a többi....... :lol:
Remélem nem sztrájkolnak megint a vasutasok, mert akkor nagyon csúnyát mondok......

Jaj, képzeljétek sikerült a matek gyakorlat vizsgám 3-as lett, hát én még hármasnak ennyire nem örültem :!:

Na lépek......majd valamikor jövök, Mandala jobbulást!

Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Ildi!

Gratula a vizsgádhoz és drukk a következőhöz!Le vagyok maradva, mit is tanulsz?

Dana!

De jó, hogy vannak még, akik szeretenek anyának lenni!

Ipoly!

De jó, hogy olyan helyen lektok, ahol lehet bunkit csinálni. Nálunk a játszótér csak kényszermegoldás, de mindig is az volt az álmom, hogy a gyerekek a ház körül "bogarásszanak,"annál jobb nincs. És ha az embernek több gyereke van akkor felesleges a játszótér, mert oda is csak a közösség miatt jár az ember. Viszont mi panelpatkányok vagyunk, már nem hiszem, hogy tudnánk falun élni, bármennyire is jó lenne. Megszoktuk, hogy minden itt van a közelben, meg mivel nincs 2 autó, mobilisak sem vagyunk. Én még hajlanék a kiköltözésre, de párom hallani sem akar róla. Szeretem az embereket, itt is sok mindenkivel jóban vagyok, a házban sok kismami-anyuka van, segítünk is egymásnak, de valahogy az utóbbi időben rájöttem, milyen sekélyesek tudnak lenni sokan. Már korábban is írtam, hogy sok embernek a gyerek csak kötelező kelléke az életnek, fel sem tudják fogni, hogy vannak, akik élvezik is. Folyton ilyeneket hallok, hogy: nem baj, majd megnőnek!-én a picurka korszakot is élvezem, sőt.Soha nem vágytam arra, hogy de jó lesz, ha nagyobbak lesznek. Ha valakinek elmondtam, hogy jön a következő, akkor vagy egyenesen hülyének nézett, vagy legyintett, hogy nem baj! Hogyhogy nem baj? Egy sokadiknak már nem is illik örölni? Na, kifakadtam, megyek is a dolgomra!

Erika

Kép
arvaerika
 
 


Ja, és a sok gyerek nem menekülés, nem a családi pótlékért szültem! :lol: Nem vagyok tehén, sikerült lefogynom a gyerekek után, van két diplomám, viszonylag jól élünk. Na most már eldugulok! Hajrá nagycsalád!

Kép
arvaerika
 
 


Sziasztok!!

Én is rég jártam erre...De olvasok!!S olyan jó kedvem lesz tőle, mert annyi hozzánk hasonlóan gondolkodó család jár erre!!! :) Úgy örülök!

Alma, nagy szeretettel gratulálok a kisfiadhoz!!!Egyben sajnálom a szülés utáni nehézséget is, hála a gondviselésnek, hogy jól végződött. Írj majd, hogy boldogulsz a 4 csemetével!
Nálunk már alakul, napirendünk is van! :) s én is egyre többet alszom! (koppkopp)

Barbamami, most aztán rajtad a topik szeme! :)

Üdv minden újonnan érkezett Anyukának!!

Dana, ha jól emlékszem, nekünk van közös ismerősünk!A 2. és 3. babám Arnold dokinál született. :) (míg be nem zárt a schöpfi)

Mandala, sajnálom az epegörcsöt. :cry: Anyukámnak szokott lenni, a langyos tejet próbáltad már?Neki mindig csak az mulasztja el...

Ne haragudjatok ha most nem tudok reagálni mindenkinek, ezt is csak gyorsan összecsaptam :oops: . De tervezem, hogy jövök bővebben!

Nem emlékszem, hogy felraktam-e már ezt a képet a gyerekekről, úgyhogy bocsi, ha már ismerős... :)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78
 
 


Kép
Ők az én szemem fényei! :)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78
 
 


Szia Erika!Nálam dettó :) azzal kapcsolatban amit írtál, a tehénséget kivéve... :(

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78
 
 


Éppen a híradót nézem...és közben gépezek, meg majd tanulok.....,de benéztem ide, hozzátok! :P

Óvónéni leszek, első diploma három gyerekkel! :lol:
Akkor kezdtem, amikor Petikém három hónapos volt, de nem bántam meg, mert nagyon szeretem csinálni. Néha nehéz, aztán még nehezebb, de aztán csak jönnek a jó eredmények, néha rosszabbak, és ez kárpótol.

na pá-pá! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Judit, nagyon szépek a gyerekeid, és még fiatalabb is vagy nálam!!!!!!!Én is én is szeretnék még babázni, csak a jelenlegi gazdasági válság nagymértékben foglamzásgátló!Sajnos!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Tök jó...........írtam,és nem volt hajlandó berakni. Aztán egyszercsak elszállt.. :evil:

Judit:
Őszintén-nagyon helyesek a srácaid!

Iloly:
Nem akarsz felrakni a tieidről képet??? :D

Ildi:
Neked továbbra is HAJRÁÁÁ... :lol: :lol:

Mandala:
:?: :?: :?: :?:

danaaia:
Te a Császár után.. topicból vagy ismerős nekem?.. :oops: :D

arvaerika:
Na látod,itt egész biztosan senki nem fogja feltételezni rólad,hogy a családi pótlékért szültél :roll: :D :D :D
Eleve nem komplett,aki AZÉRT szül.......... Tekintve,hogy semmire nem elég..

Zümis:
Jól emlékszem,hogy messze laksz tőlünk..? Hol is fogsz szülni? :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Alziza:
Megjavíthatnák már a gépedet... Lesz mit visszaolvasnod :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Barbamami:
A Szent Imrében fogok szülni....és Budai oldal külső peremén lakunk
Kicsit kintebb mint Te a Pesti oldalon. :D

Judit nagyon szép családod van.Gratulálok!!

Ildi!Ha azok a piszkos anyagiak nemlenének akkor bizti még egy gyereket bevállalnék.
Mindenem a gyerekek ....de óvó néni nem lennék :P

Kép
zümis
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?