Napot!
Boldog szülinapot kicsiknek és nagyoknak!
Bolondok házában ülök.
Sejtettem, hogy eljön ez az időszak, de nem számítottam ennyire durvára. Ádi nem akar aludni, folyton enne, vagy kézben lenne, ez persze azzal jár, hogy cipelem, ha leteszem ordít!
Árpi ma ezt látva, bement a szobába, és az ajtóból figyelt. Hallottam, hogy hüppög, apjuk elment itthonról. Gondoltam ez így nem lesz jó, mert lelkileg sérül a nagy, ha én folyton a kicsit fogom, letettem a kicsit,üvöltsön...
Bementem a nagyhoz, megöleltem, és kitört rajta a sírás, de vmi iszonyat erővel, mekkora fájdalom lehet benne istenem!!!!!!!!!
És csak sírt, sírt, sírt, és persze egyre spanolta magát, ami átcsapott hisztis sírásba, aztán hányásba...ott feküdtünk egymáson az ágyon, és elaludt rajtam, hát mit ne mondjak, egy 13 kilós gyerek alva, hasamon, fekve...uh...lehámoztam, lefektettem, étlen, szomjan, a kicsit beöltöztettem overálba, és kitettem az ajtó elé. Semmi jó ötletem nem volt, enni má nem akart, a kezemben nem maradt el, ha letettem, ha felvettem ordított. Fél óra nézés után elaludt. Meddig szabad kinthagyni? Élvezem a csendet. A hőmérő szerint 3 fok van.
Bocsánat, az offért.....asszem kicsit tanácstalan vok...
Zsu
Még mindig a hatása alatt vok az ajándéknak! Nagyon nagyon coríjjok, és minden, amit az smsben írtam!!!!!!!!!
Zsófi
Izgatottan várjuk a holnapot!
Sleepin
Az előző dokinkat nem nagyon csíptem, de amit mondott azt egy életre megjegyeztem. Mikor Árpi beteg lett a háromnapos lázzal, levittem hozzá, hogy lázas, de semmi más baját nem látom. Kérdeztem tőle, hogy nem a foga jön?
Erre leüvöltötte a fejemet, hogy nem úgy van az!
Nem a fogzás miatt lázas, hanem a láz, vagy egyéb immungyengítő vírus, baci miatt fogzik. Ezért a hülyék mint én is, a fogzásra fogják. No jól megkaptam, köpni nyelni nem tudtam, aztán ,hogy igaz-e azt nem tom. Azóta dokit váltottam, még volt néhány hasonló kedves megjegyzése!
Kata
Jobbulást a Törpének! Ha szabad megkérdezni megkérdezed majd a nemét? Mikor lesz uhu megint?
Uh asszem tompulok...elfelejtettem még kinek mit
Gyugyi
Azé vhogy csak lesznek képek a síelésről, nagyon kivik vagyunk!
Leégtél? Nekem mindig az a döbbenet, hogy mennyire le lehet sülni.
Visszanézek...