Új privát üzeneted érkezett!

Csak gyorsan!

Zsu
Ez szuper!! Nagyon rendes volt tőlük!! Halkan megjegyzem, hogy Réka előtti uccsó ciklusom ugye dec. 16-án volt, és januárban már a lombikos kivizsgálásokat kezdtük volna, ha megjön. Apukáméktól mi is "anyagi támogatást" kaptunk karácsonyra a lombikhoz, aztán mégsem kellett!! :) :wink:
gtünde
 
 


Zsu :lol:
azt a mindenit, de jó fejek! akkor beleadtok nagyapait-nagyanyait is :lol: ennek már sikerülnie kell, ha ennyire és ennyien várják a kis herceget/nőt!!! Legszebb ajándék!

dike
tesztet akkor nem is csináltál? mennyire sikerült rábeszélni magadat, hogy "ne akarj" görcsösen babát? Gyógyulj hamar, sálban nem annyira izgi a kex :oops:

gyugyi
lefa(o)gytál?? :lol: gyerekek is voltak?

kolibri
asszem nekem is vmi zhomeos dokker után kéne néznem, Davi megint tiszta takony, picit piros a torka, dokinő irt fel antibogyót, mondván, ünnep lesz 1-jén. Hát én meg nem váltottam ki, ha csak az ünnep miatt kell a bogyó, akkor nem ünnepkor fel se irta volna :roll: náthára minek? :shock: felülbírálom a dokit. de akkor is, ő elég gyakran ir fel nekik anti-t.

zsófi
hányra mész holnap? mikro üljek ide a gép elé??? :lol:
én hányni nem hánytam, csak folyamatosan émelyegtem. nemtom, melyik a jobb... de kit érdekel :lol: az oka a lényeg :lol:

viki
én most is pöttyös vagyok. bár nem annyira, mint szopi alatt, 10 éves korom óta jönnek rajtam a rühes ragyák, és nem tüntek el, pedig volt, hogy szoliztam, fogigátló alatt is jöttek, amikor nem ettem csokit, akkor is, amikor vega voltam, akkor is. terhesen és szopival is. fene tudja, mitöl.

SZÜLINAPOSOKNAK BOLDOG ÖREGEDÉST:)
Vendég
 


Napot!

Boldog szülinapot kicsiknek és nagyoknak!

Bolondok házában ülök.

Sejtettem, hogy eljön ez az időszak, de nem számítottam ennyire durvára. Ádi nem akar aludni, folyton enne, vagy kézben lenne, ez persze azzal jár, hogy cipelem, ha leteszem ordít!

Árpi ma ezt látva, bement a szobába, és az ajtóból figyelt. Hallottam, hogy hüppög, apjuk elment itthonról. Gondoltam ez így nem lesz jó, mert lelkileg sérül a nagy, ha én folyton a kicsit fogom, letettem a kicsit,üvöltsön...

Bementem a nagyhoz, megöleltem, és kitört rajta a sírás, de vmi iszonyat erővel, mekkora fájdalom lehet benne istenem!!!!!!!!!
És csak sírt, sírt, sírt, és persze egyre spanolta magát, ami átcsapott hisztis sírásba, aztán hányásba...ott feküdtünk egymáson az ágyon, és elaludt rajtam, hát mit ne mondjak, egy 13 kilós gyerek alva, hasamon, fekve...uh...lehámoztam, lefektettem, étlen, szomjan, a kicsit beöltöztettem overálba, és kitettem az ajtó elé. Semmi jó ötletem nem volt, enni má nem akart, a kezemben nem maradt el, ha letettem, ha felvettem ordított. Fél óra nézés után elaludt. Meddig szabad kinthagyni? Élvezem a csendet. A hőmérő szerint 3 fok van.

Bocsánat, az offért.....asszem kicsit tanácstalan vok...

Zsu

Még mindig a hatása alatt vok az ajándéknak! Nagyon nagyon coríjjok, és minden, amit az smsben írtam!!!!!!!!!

Zsófi

Izgatottan várjuk a holnapot!

Sleepin

Az előző dokinkat nem nagyon csíptem, de amit mondott azt egy életre megjegyeztem. Mikor Árpi beteg lett a háromnapos lázzal, levittem hozzá, hogy lázas, de semmi más baját nem látom. Kérdeztem tőle, hogy nem a foga jön?
Erre leüvöltötte a fejemet, hogy nem úgy van az!
Nem a fogzás miatt lázas, hanem a láz, vagy egyéb immungyengítő vírus, baci miatt fogzik. Ezért a hülyék mint én is, a fogzásra fogják. No jól megkaptam, köpni nyelni nem tudtam, aztán ,hogy igaz-e azt nem tom. Azóta dokit váltottam, még volt néhány hasonló kedves megjegyzése!

Kata

Jobbulást a Törpének! Ha szabad megkérdezni megkérdezed majd a nemét? Mikor lesz uhu megint?

Uh asszem tompulok...elfelejtettem még kinek mit

Gyugyi

Azé vhogy csak lesznek képek a síelésről, nagyon kivik vagyunk!
Leégtél? Nekem mindig az a döbbenet, hogy mennyire le lehet sülni. :lol:

Visszanézek...

Kép
ticsimû
 
 

 
 

Sziasztok!

... ma megint megjött... :(

Vicky,
Gratulálok! Kicsit hosszúra sikerült, de megérte. Sok boldogságot kívánok!

Tüncsi,
Cukik a lányok! :)
Nekem is kijut a szilveszteri piriből. :? Jó lenne, ha a január nálunk is szerencsét hozna.

Fenci,
Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen, és semmiképp ne legyen koraszülés!

Zsu,
Szép ajándékokat kaptál. Drukk januárra!
Ha belevágsz, talán én is kedvet kapok.

Zapáné,
Hol volt ekkora hó? Biztos szép volt. Szeretem a havas téli tájat.

Többieknek is puszi. Remélem nem dolgoztok. :)

Kép
mofly
 
 


Ticsimű
Húúúúúúúúú!Nem lehet egyszerű két porottyal néha!!! :shock:
Remélem túl lesztek ezen a nyűgis időszakon hamarosan! :D

Zapáné
Mutattam az uramnak az új képeidet. :lol: Hát szerinte is dög vagy! :wink:

Én meg aludtam mert álmos voltam már megint.Közben szúrkált erősen hol a jobb petefészkem hol az egész hasam alja.Na ezt az ember lány észreveszi ha karja ha nem. :roll: Mivel sztem ez nem normális érzés, persze, hogy paráztat, hogy nem-e az endo csinálja?Mert csinálta a 14. cn körül is, akkor azt hittem, hogy biztos a pé..de a 20.cn-i uh szerint még nem volt pé...aztán különben sem szúrkált egész mostanáig....ha jól rémlik az utolsó lombikos ciklusban is éreztem ezt a 26-28 nap körül...nem is tudtam, hogy az jó vagy nem...a hőm meg 37,5 volt másfél óra rémálmokkal tarkított alvás után. :?
vizkriszisback
 
 


Krisz! Nem biztos, hogy rosszat jelent! legalább is én nagyon remélem!!! Dokihoz mikor mész?

Ticsi! Hát tényleg nem lehetett könnyű. Ne legyen kint sokat Ádi, inkább nyisd rá az ablakot felöltöztetve, szerintem ez túl hideg Neki. Fél óra elég ebben a hidegben bőven. Árpi... hát nehéz megemészteni Nekik, hogy most kicsit nem Ők az elsők. Ha 3an bújnátok ágyba ilyenkor? Vagy megpróbálni, hogy együtt pihizzenek, hogy Árpi is lássa, hogy ő is számít és Ő is segít!? Hátha... Nincs sok ötletem. És tapasztalatom sem. :( Én is félek ettől a helyzettől. A dokid tényleg seggfej! Szerinte a betegségtől jön a fog??? Anyám............. Érdekes.... :D Főleg, hogy először beteg, aztán gyün a fog. :D Ja és az az érdekes még, hogy ezeket a betegségeket én sosem kapom el. Tehát nem víros és bacis sem... Akkor kedves dr úr???

Mofly! RMPPB!!! :evil: Csak előre, ugye???!!!

BAASSSZZZZUUUUSSS elfelejtettem az Adams Familyt! :evil: :evil: Ezerszer láttam, de imádom!!! :D na majd most bekapcsolódok! Cupp!

Kép
Kép
sleepin
 
 


kata! nem csináltam tesztet, mert már a melleim sem fájnak, semmi tünet, csak ép hasmenésem van, lázas vok :( nagyon rossz be vagyok takarózva és reszketek, mint a kocsonya :(
gondolom most a betegségem miatt nem jön meg még rendesen...egyszer kétszer rózsaszines a wc papir.
nem tudom mennyire sikerült magamat lebeszélni. a tervem h holnap felhivom az asszisztensnőt és kérek időpontot a dokihoz, h egyeztessük a továbbiakat. csak hát ezért h megbeszéljük h mi lesz magánba kell mennem xy ftért ugye?jól tudom?máshogy nem tudnék vele beszélni... aztán még szerintem felhivom a természetgyógyászt is és ő hozzá is elmegyek.
ugy gondolom, h nem hőmérőzők, nem kekszelek agybafőbe csak ha kedvem van, nagyjából ugy is érzem, látom (nyák) h mikor lehet pé.

KépKép
dike
 
 


mofliy! nagyon sajnálom! :(

KépKép
dike
 
 


Sleepin

Elvileg úgy volt, hogy tegnap megjön...a kövi ciklus 12. napja körül kell majd mennem.

Dike
Jobbulást!!!!!!!!!!!
vizkriszisback
 
 


Krisz!
Nagyon szorítok, hogy ne jöjjön meg! Olyan csodás lenne egy spontán babó!!! :lol:

Dike!
Jobbulást!

Mofly!
Sajnálom! :cry:

Gyugyi!
Ma tettem még egy próbát a kv-val. Nem jött be, kijött. Igaz reggel meg a tea. :lol:

Tücsi!
Szegén Árpi! De szerintem egyszerűen féltékeny és meg kell tanulnia, hogy már nem csak ő körülötte forog a világ. Persze könnyen adok tanácsot, a pocakban még nem féltékenyek. :lol:

Kata!
Délelőtt megünk uh-ra, de valószínű csak délután kerülök gép elé. :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsófi!


Kérek sms-t mert nem birom ki addig!!!!!!!!!!

Mofly!!!
a francba a rühessel!!!!!!
Vendég
 


Lamásza!
Én holnapig se. :lol: Írd meg a számod piviben! :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


Kukac!!!

Elküldtem!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Dike,
Jobbulást kívánok! Szerintem a pihenés, természetgyógyász jó ötlet.

Kukac,
Hú, de izgi. :lol:

Lamásza,
Helyes kis avatarod van. :)

Kép
mofly
 
 


Mofly!!!

Pezsis :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Mami :D Köszönöm szépen a lelkierőt, úgy érzem most kell. Nem is nagyon tudom kikapcsolni az agyam, pedig tudom hogy ez nem jó.... Szent Imre kórház a célpont.

Kata :D Köszönöm Neked is. Eddig olyan szépen ment az idő, most meg pár napja csak vánszorog... pedig tudom nem szabad türelmetlennek lennem. :oops: :roll:

Sleepin :D Most arra gondoltam, a jan végi kontrollnál bekérem magam mindenképp a kórházba. Persze addig még változhat a lelkiállapotom.... :oops: Jobbulást Bendének! :wink:

Tünde :D Nagyon édes a kis karácsonyi manód és királylányod. :wink:

Kukac :D Bocsi, elfelejtettem telcsiszámot küldeni, most küldöm priviben. Holnap le sem fogok szállni a netről, várom majd a híreidet! :wink:

Zsu :D Ez fantasztikus kariajándék a szüleidtől, szuperek! :D Pár nap és január lesz, számoljunk hangosan, akkor nekem is könnyebb! Akkor talán már a köv ciklusodban? Jaj de izgi! Most biztosan sikerül! :P
Ja most nézem, nekem már CSAK 100 nap. :P

Dike :D Sajnálom és jobbulást kívánok Neked!

Gyugyi :D Örülök h szuper volt a síelés. :P

Ticsi :D Nem semmi ez a sztori Árpival, nem könnyű feladat 2 gyerekkel, mikor egy kicsi másik pici. :roll:

Mofly :D Örülök, hogy nem zártad ki a további lombik lehetőségét! :wink: Ja és RMPPB :evil:
fenci
 
 


ticsi
hááát, mit is irhatnék... egyik ismerösnél 2 év van a két gyerek közt, és anagy az ágy végén állva fél évig orditott minden szoptatásnál. sztem jol tetted, hogy a nagyot vetted most elöre. egy ideig birják a nagytesok, aztán kell rájuk is szánni eenergiát. tlán kétnaponta tölthetnél csak vele annyi idöt, amennyire apa be tudja vállalni a picit. Ádinak sztem nem árt meg a 3 fok, föleg ha beöltzözteted, Davi egész télen (aug-i, ugye, tehát 4-6 honaposan) csak a levegön aéuidt el, mi meg panelban lakunk, ugyhpgy bevásároltam bazi meleg kabátot meg bundás bakancsot, hogy ha tologatni kell 2 orákat, ne faggyak szét. és esküszöm, amig toltam, addig aludt. már kérdezték is, hogy ha kiraknám reggel, estig aludna? :) jokat aludt kint, volt idö, amikor csak kint aludt el. persze, ezt egy oviban lévö teso mellett megtehettem. Sirni viszont ne hagyd kint, beszivja a hideget. Nekem védönö aszonta, minusz 5 fokig ki lehet vinni öket. Litartás amugy hozzájuk. nekem akkor lett nehéz, mikor a kicsi kuszni kezdett, és elvette peti játékait.

nemét megkérdem majd, jan 7-én megyek, de akkor sztem még nem látni. 20.heti febr elején lesz, akkor már látni :D

dike
drukkolok, hogy erős legyél és tudjál váltani a görcsösségen,. meglátod, a testi kapcsolatotoknak tuti jót tesz, te pedig felszabadulsz lelkileg. próbáld meg elfogadni, hogy most ezt hozza neked az élet, és biztos megvan az oka. pőersze bosszanto, hogy mi nem tudjuk az okát, de utolag biztos megláűtod majd. a természetgyogyász is segiteni fog. a hsg-s megbeszélést nemtom, hogy muszáj-e magánban, de általában 5000 egy magán rendelés, ugye? nekem mondjuk 7000 :?

krisz
fura a mostani ciklusod :roll: tuti a lombik kevert be. jo lenne hamar dokihoz kerülni, bár az endo visszajövetele csak mütéttel láthato, ugye? de TUTI nem jön vissza :!:

mofly
akkor jövöre neked már nem jön meg... :D még idén egy gyorsat pirizel, aztán gyerünk:)))

fenci
csak lájtos szilveszteri bulit szervezzél. nagyon jo, hogy ennyi a segitséged. fogadd majd meg a doki tanácsát, ö már sokat látott, tudja, mi a jó. és ha nem érzed jol magad, irány a korház. kéát hetet ki lehet birni a cél érdekében, és lenne beszélgetötársad is a szobatársak személyében. de ha idáig eljutottál, NEM LESZ baj

lamcsi
leadjátok a fiukat, vagy együtt szilvesztereztek?
Vendég
 


Kép

Most műtik a cicánkat...... Remeg kezem, lábam, gyomrom......
Kép
Fél óra múlva mehetünk érte. Csak felébredjen........

KépKép
zapáné
 
 


Kata :D Te kis optimista! :D Ha kórházba megyek, akkor 2 hónapra, nem 2 hétre! :oops: :lol: :lol: Most egy kicsit jobb kedvem van. Összeírtam mit kell venni a kicsinek, lefoglaltam magam. :P Ti milyen szilvesztert terveztek?
fenci
 
 


Sziasztok!

Vicky!
Tiszta szívemböl gratulálok a kis Leventéhez! Jó egészséget és sok tejcit kívánok!


Zsu!
Nagyon szuper ajándék!!! Drágák a szüleid, reméljük összejön januárban az unoka!!! :lol: :lol:

GYugyi!
Szegény macsek!! Drukk+++++ 8)
Miért mütik?

Fenci!
Ügyi csaj vagy a pihenésel, biztos nem lesz semmi baj! :D Látod nekem is annyi kínom volt a terhesség alatt, aztán minden rendben lett végül! :P

Lamásza!
Isten éltessen!!! Pussz!!!!

Kukac!
Kivi vagyok én is, várunk a hírekkel!!!

Mi megvagyunk,továbbra is éjszakás müszak. Nem tudom mikor lesz változás... :? :? A drágám most alszik és 10-11 körül tuti felébred, aztán szopi, és min másfélk óra nyüglödés.
Na de mindegy is, imádjuk , olyan kis tündérbogyó amúgy!!!!!

Mindenkinek puszi! Kép
susy75
 
 


és egy fotó! Fürcsi után!

Kép
susy75
 
 


Kata!

Jönnek a kölykök is, de lehet hozzánk jönnek, még nem sikerült dönteni, megvettem a pezsit magamnak az a lényeg!
Ja meg hazahoztuk ma a 3. doboz robotot, holnap elválik működik e :? :? :? :? :?


Gyugyi!
Hogy van macsek????????????
Kép

Suzy!
Köszönöm! Lassan a te babád is megtanulja mikor van nappal és mikor éjszaka :roll: :roll: :roll: :roll: Csak ki kell várni :twisted: :twisted:

Nekem nem volt testvérféltékenység, ebből tejesen kimaradtunk!!!

Ja és találtam ma a Tescoban egy ezrest :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


..... még nem alszunk. :?

Ez a kis hüle ahelyett, hogy aludna, mászkálni akar. Támolyog, aztán eldől, mint a liszteszsák. Ez még vicces is lenne, ha nem lenne frissen felvágva/varrva a hasa. Már bepisilt meg behányt. Én tartottam a fejét. :roll: Nem semmi éjszakánk lesz. Csak szét ne nyíljon a sebe, wazz. :shock:

A doki azt mondta, extra méretűek voltak a petefészkei, látszott, hogy régóta tüzel.

Na, megyek megnézem......

KépKép
zapáné
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Átvészeltük az éjszakát, csak kétszer keltem... :D
...éééééés.... csönd van!!!!!! :lol: :lol:
Macsek halálosan ki van akadva és vérig van sértve. Levegőnek néz! :lol: De sebaj, majd megbékél.....

Lamásza :)
Robot műxik? Dobjá' má egy képet róla, kíváncsi vagyok rá! :D
Ezresből mit vettél? Pezsit? :wink:

Susy :)
Tényleg egy tündérbogyó a fiad!!!
Na meg az a borzas séró!!! Nekem bejön! :D
(Macsekot kipakolták...)

Mofly
:)
Csak itt voltunk a szomszédban: Stuhleck-Semmering.

Kata :)
Én is pöttyös vagyok. Aszonták kamasz koromban, hogy majd kinövöm. Könyörgöm, mikor???? :shock: :lol: :lol:
Síelés jót tett, visszament az egy kiló! Csak a fiam volt velünk, Andi barátnőzött.

Ticsi :)
Nem leégtem, lefagytam! :lol:
Egyébként napos időben könnyen leéghetsz. Szép barna orcával szoktunk hazajönni. Monjuk a szemüveg helye meglátszik, kicsit röhejes..... :lol:

Enyémek is balhéztak. De ők inkább egymással, mikor nagyobbak voltak.
Nem tudod a kicsit rábízni valakire, hogy a nagyobbal legyél?

Fenci :)
Kitartás. Ilyenkor vánszorog az idő.

Kukac :)
Drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Krisz :)
Hőhelyzet?
Párodat pusszantom! :wink: :lol:

Dike :)
Hogy vagy ma reggel?

KépKép
zapáné
 
 


Tegnap esti kép. :)
Kép

A horror kórházi képek a telómon vannak.

KépKép
zapáné
 
 


Sziasztok!!!!!
Nagy vonalakban visszaolvastam, sajnos dolgozom minden nap...

Krisz, elárulom Neked, hogy olyan vadakat álmodtam terhesen, amilyent még soha!Ez nálam tuti biztos babás jel, a legutóbbi 2 terhességemnél teljesen egyértelmű volt!
Nagyon szorítok Neked!

Zsófi, nekem a jéghideg innivalók jöttek be, bár nekem vuk nem jött, csak émelyegtem borzasztóan...
Mikor lehet megtudni, hogy hányan vannak????Ma?Hú, de kíváncsi vagyok!!!!

Mofly, sajnálom!
Én is pirivel fogok szilveszterezni, de engem csak annyiban zavar, hogy utána megyünk 3 napra kirándulni, túrázást és élményfürdőzést terveztünk, elég gáz lesz így...de ennél nagyob bajom ne legyen!

Dike, amíg nincs piri, van remény!!!

Gyugyi, jó lehetett Nektek nagyon!!

Fenci, kitartás, eddig is csodáltam a türelmedet, meglátod, meglesz a gyümölcse!Csak pozitívan!

Ticsi, hát....nem könnyű.Majd idővel Árpi is rájön, Ő ugyanolyan fontos Nektek, tényleg sokat kell foglalkozni vele külön is.

Nálunk nem volt ilyen gond, bár ez Betti nyugis természetén múlt.Volt egy időszak, mikor mondogatta, hogy a kicsivel többet foglalkozunk, de ez jóval később volt.A kicsi baromi eleven volt, nem tudtam nem foglalkozni Vele...

Január 9-én lesz a lányom nagykorú...Neki lesz a nyaklánc és fülbevaló.(Vagyis egyik szülinapra, másik ballagásra.)
Én a Vivi mesélte, hogy tegnap a laptopomon meglátta a képeket...nem értette, az miért van ott, de nem firtatta.Az a baj, nem ejtett el semmi megjegyzést, hogy tetszik-e Neki.De szerintem biztos tetszik.

Valaki másnak is aznap született a csemetéje, nem?

Na, megyek a dolgozóba, ma későbbre lehet menni, mert aztán meg hosszú nap lesz, ma lesz évzáró, eszem-iszom...Öröm lesz holnap dolgozni menni.Bár én úgysem maradok sokáig, nem szeretek bulizni.

SZép napot Mindenkinek!
Vendég
 


időt próbálok....

KépKép
zapáné
 
 


7:35-öt ír, közben már 8:35 van...
Állítok rajta

Bocsi az OFFért :oops:

KépKép
zapáné
 
 


Gyugyi!

Ime a robotok, ezek most működnek még........,bár ennek is a távirányitóján az egyik gombot kicsit jobban kell nyomni. Ezek a robotok verekednek, a hasán van egy érzékelő és jelzi ha betalált a másik, 4 életük van!!! Én is tök jól elvagyok velük :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Zsófi!
Várom az sms-t!!!!!!

Tavika!
Jó munkát!!!!!

Gyugyi!!!!!!!!!!!!
Vettünk egy fél malacot, abba fektettem a pizt!!!! Bár pezsit is vettem, majd gondolok rád amikor te nem iszol! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Gyugyi!
Ez meg a Chicco motorpálya :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég
 


Ticsimű,
Szegénykém, nincs könnyű dolgod. Egy idő után biztos beáll a rend, mindenki megnyugszik.

Susy,
Nagyon édes! :P Kitartás az éjszakázáshoz.

Fenci,
Atyavilág, két hónap? Jó lenne ha otthon pihenhetnél. Persze az egészségetek a legfontosabb, ha muszáj, hát muszáj.

Lamásza,
Ez a robot mizéria kész őrület. :roll: :)
Nálunk meg a karácsonyfaizzó verte le a biztosítékot. Kb. 2 napig működött. Még jó, hogy nem gyulladt ki, vagy rázott meg bennünket. Kínai vacakok.

Zapáné,
Szegény macsek. Jobban van?
Még egyszer elolvastam a hegyi beszámolód, úgy indulnék...

Tavirózsa,
Ez tényleg kellemetlen. Nekem szerencsére csak 3 napig szokott meglenni. Azért próbáld meg kiélvezni a wellneszezést. Nagyon szeretek szauznázni.
Szerintem szépek az ékszerek, biztos tetszik neki.

Kép
mofly
 
 


Mofly!

Te hol vetted az izzókat?
Vendég
 


zapáné! köszönöm, már jobban vagyok :D
éjjel jól aludtam, este bevettem lázcsillapitot. reggelre semmi bajom nem volt, csak a nátha, orrdugulás maradt!
ééééésssss MEGJÖTT mint a marha... szétszakad a hasam alja annyira görcsölök.. :(

KépKép
dike
 
 


sűrgős lenne lányok! nem tudjátok hol lehet olcson akár használtan síruhát sícipőt venni? páromnak nincs!

KépKép
dike
 
 


Csajok!!!!!!

Zsófi írt!!!!!!!!!
Két 8 mm-es petezsákocska van!!!!!!!!!!
Kép
Vendég
 


Dike :)
Legolcsóbb, ha béreltek.

Lamásza :)
De jó, hogy mi már ebből kinőttünk! :lol:

Mofly :)
Én is indulnék vissza, azonnal! :wink:
Macsek szenved....

Vicuska :)
SOS
Nem akar inni-enni ez a macsek.... Ez nagy baj?

KépKép
zapáné
 
 


Kép Kép

KépKép
zapáné
 
 


Sziasztok csajok!

Zsóóóófikám :D Hatalmas gratula Nektek az ikrekhez!!!! :D :wink: Juhééjj, nagyon örülök nektek!!! :P :D :D :D

Gyugyi :D Örülök h túl van rajta a macsek. Meg van biztos sértődve azért nem eszik.

Tavi szegénykém dolgoznod kell.... :( :?

Dike RMPPB :evil: :evil: Asszem Gaby írta van eladó sícuccuk... :oops: :roll:

Lamásza :D Az evil fejtől azt hittem nem örültél az ezresnek... :lol: :lol:

na mingyáá nézem mi volt még...
fenci
 
 


Suzy :D Gyönyörűséges a babócád :D :D Remélem hamarosan visszacseréli a napszakokat. :wink: Pocakban is ilyen volt? :roll:

Lamásza :D Klassz a robot. :wink:

Ja még azt akartam írni h nálunk az ismerősöknél is mindenhol kisfiú van. Úgyhogy Kukac kiscsajokat szüljél. :lol: :lol:
fenci
 
 


Fenci!

Dehogynem!!!! Akciós a pezsgő!! Futotta kettőre is :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


zsófiiiii :D ez nagyon szupeeeer, gratulálok az ikrekhez!!!!!!juhéééééj

KépKép
dike
 
 


Zsófi!
Hatalmas gratula! :P :P Vigyázz rájuk!

Fenci!
Igen, altalában este kezdett rugkapálni a pocimban is és olyan hajnal 1-ig nem nyugodott. :shock: Lehet van összefüggés?
Olvastam a neten, hogy azok a babák akik hamarabb születtek,még annyival késöbb alakítják ki a normál bioritmust.Szóval nálunk ez plussz 2,5 hetet jelentene... :?

Gyugyi!
Ismerös a szitu, anno mi is ivartalanítottunk cicust. Be volt ö is rúgva utánna rendesen!!!! :lol: :lol:

Tündi!
Annyira édesek a kiscsajok!!! 8) :P

Mofly!
Köszi! :P Látom a piri nem hagy nyugton! Most már irgum-burgum! :evil: :evil:
Annyira rég óta szeretnétek ti is babát. Kívánom, hogy 2009-ben sikerüljön végre!!! :D :wink:
susy75
 
 


Zsófi,
Jujj, de jó!!! :D Na, most irigykedek egy kicsit. Én is, én is :)

Susy,
Köszi, aranyos vagy. :)

Zsu, Krisz
Most már mi jövünk, húzzunk bele! Babás jövő évet kívánok!
Kép

Kép
mofly
 
 


Susy :)
Nem emlékszel véletlenül, mikor kezdett el inni a cicátok? Engem ez aggaszt most. Hasi műtét után engem itattak folyamatosan. De ennek a büdösnek hiába magyarázom! :) Meg hányt is háromszor.... Nem fog kiszáradni? Vagy -mivel állat- van annyi esze, hogy majd iszik, ha kell neki? Agyon parázom magam!!!! :? :?

KépKép
zapáné
 
 


Halihó! :lol:

nem nagyon vagyok gépnél a napokban :oops: :shock:

Kukac!
hát ez csodás hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P gratula!!!!!!!!pedig én nem ondoltam volna ikreket a hcg-d alapján :roll: örülsz????? :lol:

Susy!
nagyon édes a kis lurkód 8)
az enyim is estétől tombol odabent... :shock:

Dike, Mofly!
RMPPB :evil:

Krisz!
drukk a meglepi babához :D

mi volt még......... :oops: :roll:

nem tom.... :oops:

apjuk elvisz pé-sz-vas wellnesshétvégére!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
és nem mondja meg hova, meglepi lesz!olyan édes! :lol:
anyós jön felügyelni az állatkertet 8)
Vendég
 


GYugyi!
nem tom már! De ha jól emlékszem másnapra már mondhatni jól volt, evett,meg gondolom ivott. Enni se eszik?
Szerintem ne parázz!! :wink:

Vicuska!
Mit mondassz erre????? Mármint a macsekra!

Vinzent is mindig este müsorozott, sajna ezt a jó szokását kint is megtartotta... :cry: :cry:
Jó hétvégét nektek!
susy75
 
 


Susy :)
Csak hever. Semmit nem csinál...

Most beszéltem Vicuskával msn - itt is köszi! - , este megyünk szurira.

KépKép
zapáné
 
 


Zsófi!

aztabetyárbütykösmindenit...na muti máááááááááááááá
lássunk még bele néhányat!

Gyugyi

cegény cicus....de most már talán aludni is tudtok majd
akkó most má kaphat apacicát?

Megyek levágatni a sérómat...végre vmi magammal történő dolog!

cupp majd még gyövök uhut nézni, remélem kért !

Kép
ticsimû
 
 


Hali!

Visszaolvastam, de ma olyan híg az agyam. Voltam boltban, erre elfelejtettem virslit venni. Holnap ,mehetek, ha még lesz.
Ma este buli lesz az utcában, forralt borral, sütikkel, zsíros kenyérrel. :lol: Majd gondolok rátok. Sok bort fogok inni,mert hideg van. 8)

Köszönöm csajok, nagyon aranyosak vagytok, hogy ti is mellettünk álltok és drukkoltok!
Bevallom őszintén már szedem a fogigátlót, a köv.mensinél már szurikat fogom kapni. :lol: Úgyhogy számításaim szerint februárban már beülti. :lol:
Csak még a főnökömnek kell beadnom vhogy. :roll:

Gyugyi :D

Sajnálom a macsekot.Azért iszik már? Vagy még mindig nem?

Zsófi :D

GRATULÁLOK!!!!!!!

Ticsi :D

Sajnálom Árpit, remélem nem lesz állandó. Ötletem sincs hogy lehetne megoldani. Köszi az sms-t.

MOfly :D

GYerünk, tessék követni, s egyszerre babásodunk jövőre. :wink:

Fenci :D

Már nem sok van hátra neked sem.(egy picit mindig elszorul a szívem,mert 1 nappal előttünk jártok(tatok), de most már sokkal jobban viselem, szóltam is a kis angyalkámnak, hogy küldje a tesóit,nagyon várjuk és vigyázni fogok rájuk.)
Pihenés hogy megy? Látogatók vannak?

Vicus :D

Jó pihenést!

Kata, Lamásza, Tavi :D

Pusz nektek is.

Megyek pihenek egy kicsit a buli előtt. Jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat! :D
Igaz tegnap párom eltévesztette a napot és ugyan hozott ajándékot( egy tatyót kaptam :D ) de csak ma akarta odaadni, mert el volt csúszva a fejében a naptár.
Így csak Ádi köszöntött fel tegnap itthon.
Na sebaj.

Zsófi!
Gratula az ikrecskékhez! Olyan jó már ezt is tudni! :D

Gyugyi!
Macsekot sajnálom.Nagyon szép kiscica! :D Jobbulást neki. A miénk is hasonlóan volt anno. De olyan édesen bújt és várta a dédelgetést, mint azóta sem. Szerencsére hamar meggyógyulnak.

Dike!
Franc a piribe!

Susy!
Szép kis pasi ez a gyerkőc! :D Édi a sérója is! 8) :lol:

Fenci!
Szerintem magadban beszéld meg, hogy végig kibírjátok együtt és akkor semmi gond nem lesz. De ha befekszel és megnyugtat, akkor az a tuti.
Tegnapelött szült a barátnőm az Imrében! Szerencsére mindketten jól vannak. Annyira örülök ennek is. Olyan sok szép dolog is történik a környezetemben.
Ilyenkor nem foglalkozok a magam bajával. :)

Vicuska!
Érezzétek jól magatokat! Apácskának is kijár a pihi végre! Kényeztessétek magatokat! :D

Ma a lakásban tettünk- vettünk( sittet lapátoltunk pontosabban.)
Előkészítettük a terepet a vízvezetékszerelőnek, de hívott, hogy csak pénteken jön. Sebaj.
kolibri28
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?