Sziasztok!
Túlvagyok a fogászaton. Az van, hogy állítólag normális, hogy ennyire fáj az előtte levő fog és az egés környéke, mert nagy volt a gyökere a fognak, szétfúrták, felpuhult ott minden, szóval megnyugodtam, amúgy kissé pszichés is ez, mert tegnap már nem fájt nagyon (ma sem eddig), gyógyszert se vettem be már. Amiatt amúgy is aggódtam, bár este vettem be, de azért mégis
Szóval köszönöm az érdeklődést mindenkitől, megvagyok, jobban vagyok.
Szegény Lottika viszont képzeljétek, se vasárnap se tegnap nem aludt nappal semmit. Az lett az eredménye, hogy esti ucsó szopinál vagy 50-60 percig ettünk, mert mindig bealudt+alig bírt elaludni, olyan fáradt volt.
Aztán kelt 6-kor, vagyis én keltettem, mert a cicik olyan kemények voltak, hogy azt hittem, kipukkadok, utána még tudtam fejni 60 ml-t, és visszaaludtam, ő még mindig alszik.
Marek - nekem is sokkal kevesebb estére a tej, de szerintem az normális, mert akkor zsírosabb, attól jóllakik Bori biztosan, nem? Főleg, hogy el is tudsz tenni a fagyasztóba, tuti van elég, ne aggódj!
Reggel durván sok van nekem, de estére érzem, hogy elfogy.
Én mostanság nem szedek bogyót, nem iszom teát, csak pihizek és próbálok marha sokat inni és az alkoholmentes sör megy még.
Holnap ki mit csinál? Otthon lesztek Szilveszterkor vagy valaki meglóg?
Mi itthon leszünk hármacskán.
LKata - Norbika nagyfiús képe tündemény, milyen nagy szemekkel néz egyem meg!
Mi most 2-es Pamperst használunk, de vettem a DM-ben most Baby Love márkájút, ami 4-9 kilóig van, mert most vagyunk 4840 grammosak, szóval már talán jó lesz rá.
Újévi fogadalom? Azt szeretném megfogadni, hogy visszaalakulok mihamarabb, most hogy fogytam 3 kilót, már könnyebb, nem eszek egész nap, nem nassolok. Most már látszik is hogy fogytam és rám jön az egyik nacim, igaz, csak a kordbársony, a farmerek még nem, de ami késik nem múlik, tornázni is nekiállok majd. A másik fogadalmam az lesz, hogy megcsináltatom az összes fogamat és soha többé nem hanyagolom el, többé nem akarok ilyen fájdalmakat!!!
Nyugtonmalac - Bori visszateszi a cumit a szájába? De ügyes!!! Jó nektek, nálunk ez még nem megy, vagyis már aránylag fedezi fel a kezét, de még nincs az, hogy nyúl egy-egy dologért. A hintában szokott néha úgy nézni, hogy már látom, majdnem megfogná a lelógó műanyag halat, de aztán mégse.
Nemcsak Andi tünt el, hanem pl. Babe se írt már rég vagy Dalma (Bicebóca)
Na megyek tovább, mert szerintem lassan ébredés van, amúgy mi ebben a hidegben nem megyünk sétálni, félek levinni, mert én sem tudok úgy beöltözni, hogy ne fázzak, akkor rá mit adjak?
Többiek, ti mentek sétálni? Marek írta, hogy igen, de én nem merem levinni, úgy parázok, hogy megfázik