Új privát üzeneted érkezett!

Blo, igen , nyitottunk.Sztem nagyon megéri :wink:

Ildi10, ha még olvasni szoktál minket, akkor a két kislányodnak boldog szülinapot!!!
Vendég

sziasztok!
még mindig nem vagyok teljes értékű fórumozó, Dóri meggyógyult, de tegnap óta Barninak van mandulagyulladása, rohadt magas lázzal :roll: :cry: egyszer majd jövök :lol:
puszi nektek!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Jaj, Vörösbegy! Kívánok Nekik mielőbbi jobbulást!

Hunci: Te kaptál igazolást a csp folyósításáról, vagy határozatot? Én nem kaptam határozatot, pedig illett volna, mert már 2 "kiskrumpli" után jár. Igazolást meg gondolom, h kérni kell Ceglédről. Ez már az idén nem lesz meg :P
Vendég

Blo, igen kaptam Ceglédi Kp-ú Áht szervtől egy határozatot kb áprilisban.
De ahhoz hogy elindítsuk a banknál a start számlát 30 napnál nem régebbi határozat kell.
Emailben kértem az Államkincsétrtól,hogy küldjenek egy igazolást - a banki eljárás miatt- a csp-ról a címemre és meg is küldték 14 napon belül.
Vendég

Hunci!
Csak simán rámegyek a MÁK honlapjára és a kapcsolat alatt megjelenő email-re küldöm???
Vendég

Igen!
Vendég

Blo,még annyi hogy írd meg nekik, hogy a Ket. rendelkezései értelmében kérde, hogy meilben jelezzenek neked vissza, milyen számon, mely ügyintéző jár el az ügyben :wink:
És meg kell adni:
te név, lakhely, szülidő és hely
Gyerek név, lakhely, szülidő és hely
postázási cím
taj-számok
Vendég

Dorka tőlünk fiserprájsz ugráló zebrát kap, tesóméktól kockadobáló elefántot, anyáéktól golyódobáló zsiráfot, szintén ettől a cégtől :)

ennyi.Úgyis jön a szülinapja is :)

Dorka is taknyos, szerencsére nem ébredt eddig egyszer sem. Tászert nem eszi,sajtkrémes tósztkenyeret és virslit vacsizott.
Én szarul vagyok.fáj a torkom, ömlik az orrom, fáj a fejem.....
szupi!!!

Kép
ndombi

Hmmm, Ndombi, Vörösbegy, kellemes karácsony elé néztek! Mielőbbi gyógyulást nektek és a babáknak!!!

Ma este Marci sem ette a tápit, nem tudom mi volt vele, pedig mostanában szokta megint, de hát ez van...

Végül mi is vettünk neki sok kis csipcsuppságot (fürcsi játékok, könyvt, stb.), de a fő ajándék az a FP első könyvecskéje.
Ilyen:
http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... cikk=L4888
csak mi olcsóbban vettük a Coraba. Nagyon édes, remélem tetszik majd neki!

Holnap lesz a fiam nagy napja! Ma tök sokat gondoltam rá, hogy mi volt tavaly ilyenkor: már éreztem,hogy nem az igazi a derekam, és éjszaka pedig irány a kórház! Bárhogy is sült el végül, a császárra gondolok, tök kellemes emlékeim vannak róla, hiszen végül megszületett az én drága kis haramiám! :lol:

KépKép
Kép
sagi1

Hunci!!!! Köszi!!! :D

No mára mi is megfáztunk. Sejtem, h mikor lehetett. Bementunk a Vörösmarty térre, aztán a gyermek aludni óhajtott, de nem volt cumi. Anyuka gyorsban kiöntötte a teát, majd az üvegről le a cumi és gyermek szájába ad. Jah, de ez nem volt jó megoldás. A térről az üvöltő gyerekkel nekiálltam valami bababoltot keresni, találtam egy nyomi rossmannt, az nem volt jó, majd bementem 1 gyógyitárba, ott kaptam cumit. Betettem a szájába és onnantól csönd volt. Na, és gondolom, h annyira süvöltött csórikám, h a fini meleg cuccokban jól kimelegedett.
Gyerekek, úgy néztek rám az utcán,mintha legalábbis gyilkolásznám a Milut. Én ezt nem értem, hozzáteszem, h a gyerek valóban úgy üvöltött,mint akinek a szemét nyomják.
Nálatok is sír ennyire, ha pl. csak aludni akar, vagy csak mi kényeztettük el ennyire a kiskrumplit?
Vendég

Nocsak, most látom, h Sagi1 Marcika 1 éves lett!!!

Kép

Kép Kép

Kép
Vendég

Marci Istenke éltessen sokáig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!

Blo, hajjjaj úgy tud üvölteni, hogy a hajáról ömlik a víz...bár elég anyás, kissé elkényeztettem asszem :oops:
Cumi, hát igen, jártam én is így :oops: pontosabban,, Huni 6 hósan kapott ráa cumikra, gondolom, jött a foga és tök jól esett neki, hgoy maszírozza valami, addig nem cumizott, oké.2 havonta adtam neki újat, szépen el is fogadta.Augusztusban kapott egy nubyt.Odavolt tőle, éjjel-nappal cumizott, dec első hetében lerágta a cumi résézt, kidobdtam, 10 azaz 10 cumit vettem neki, nem kellett, egész héten semmit sem aludtunk, mert ő csak üvöltött :cry:
körbejártam a fél világot, mire megtaláltam egy olyan cumit na de az narancssárga volt és nem piros :cry:
végül rá pár órával elfogadta :lol: visszamentem a boltba, és megvettem az összeset, 5 db, merthogy a nubí eztt nem gyártja többet :cry: néztek rám hogy minek 5 cumi, de nem baj, kitart egy ideig :lol:
Vendég

köszi Csajok!
Reggel, 8,43-kor lejátszottuk neki a Boldog születésnapot és tánciztunk :), közben én bőgtem :oops:, nagyon meghat, hogy már ekkora a kis porontyunk!

Hunci: ne idegelj, Marci is nuby fanatikus, remélem nem azt a gyártmányt imádja, amit kivonnak!!!!

Blo: Marci a múlt héten egyik este annyira behergelte magát a hisztibe, hogy be is hányt! Szerintem ez überelhetetlen :?

KépKép
Kép
sagi1

Vendég

Sziasztok Lányok!

Sagi: Marcikának Nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!és sok egészséget!

Lányok: én genya leszek! igenis bőgjenek csak nektek a mazsolák, legalább rendben van monden :lol: :lol: :lol:
Jövőre visszaadhatjátok, mikor én panaszkodok :lol:

Én az elmúlt héten baromi szarul voltam, most már szabin vagyok kari előtt, de alig bíom túlélni a napokat. Mindig estére kap el az émelygés, már kész vagyok tőle.
Olyanokat eszek, hogy az abnormális, tegnap pl: sült krumplit savanyú káposztával meg vajkrémes kenyérrel :shock: aztán leöblítettem egy kis csoki pudinggal :shock: ez komolyan kihányni való! Utána meg egész éjjel olyan szarul voltam, hogy rémálmaim voltak, sírtam álmomban, fájt a gyomrom, szóval katasztrófa.

Más: totál aszexuális lettem, aminek az az oka, hogy a szervezetem minden ellen tiltakozik, ami befelé akar hatolni a testemben, és hát apa, igencsak szeretne be... :oops:
szegény totál el van utasítva, mert még a gondolattól is rosszul vagyok :oops: nem tehetek róla
Szóval tegnap megsajnáltam, mondom erőt veszek az undoromon, és odaadom magam :lol: és láss csodát, nagyon jó volt :roll:
meg is lepődtem, viszont utána véreztem egy kicsit, de csak annyira, amíg kitusoltam magamból az utánpótlást. Apa nagyon megijedt és mondta, hogy akkor most nincs szex met neki fontosabb a baba, de tök érdekes, mert én érzem, hogy a babával nincsen semmi baj! Szerintem csak lejjebb nyomódik ilyenkor a méh, és ezért könnyebben sérülhet. Most volt a rákszűrés is, nem tudom annak van e köze ehhez. Nálatok volt ilyen??? vagy hülyeségeket beszélek???
Nem akarom szegényt kárhoztatni még 7 hónapig, mégiscsak férfi!

Hajat mikor lehet festeni? szerintem pont a terhesség előtt lett befestve, és alapból 2 havonta elég szokott lenni, ez jó féle szín, mert nem igazán látszik, amikor lenő, de majd januárban lassan esedékes lesz :roll:

Lányok! MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK, bízva abban, hogy jövőre már mi is hárman leszünk a fa alatt :wink:

KépKép

KépKép
boo

SZiasztok!
Marcika isten éltessen szülinapodon!
Mindenkinek kívánok nagyon békés ünnepeket!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Boldog békés Karácsonyt minden babának és családjának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sikerekben gazdag, boldog, boldogságos és még boldogabb új évet kívánok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Blongyi: Dorka nem üvölt,nincs cumija,ujjszopó.
A babakocsiban és a kocsiban üvölt,babakocsit nem használunk,kocsiban meg nem hallják.

Nálunk már állandó,hoyg fél 8-8 körül kel és 2- fél 3-kor alszik kipp-kopp,mostanában másfelet.ekkor otthon szoktunk lenni.

Szerintetek ha az oorából ma sookkal-sokkal több takony jön (fehér-átlátszó),mint tegnap,de nincs szarul akkor rosszabbodik vagy most lesz majd jobban?

Szerencsére még nem ébred fel rá éjszaka.

Boo: szerintem a rákszűréstől van,de azért vigyázzatok.

Nagon Boldog karácsonyt és mindenkinek abban gazdag újévet kívánok amit szeretne!

Kép
ndombi

Sziasztok!
Mindnekinek kellemes ünnepket kívánok!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Úgy látom kihagytam az olvasásban pár bejegyzést.

Nálunk már nincsenek ilyen hisztik amiket írtok, régóta. Most beteg szegény,elég nyűgi.nyűgizés van,most sok,de olyan hisztirohamok mint régen,hogy bőg és nem hagyja abba,már hónapok óta nincs.

Tegnap karácsonykor nagyon nyűgi volt,mert taknya-nyála egybefolyik....remélem javulni fog. Vettem Salvus vizet, azzal párologtatok.

Kép
ndombi

Sziasztok Lányok!
Mindenkinek békés, boldog, áldott Karácsonyt!!!Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be, boldogságnak légy forrása, szóljon erről Szenteste!

Távolság már nincsen, új idők járnak, huncut kis angyalkák sms-ben szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet, boldog Karácsonyt így kívánok nektek!

A beiglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen és emeljen fel az égbe!

Karácsony van, Karácsony, aranydió az ágon. Kezünkben a csengettyű, szép a világ, gyönyörű! Áldott Ünnepet!

Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!

...ölelésből és mézből sohasem elég- gondolkozott Micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. Boldog Karácsonyt!

A hó alatt alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk Szent Karácsony. Békés ünnepeket kívánok!

Nincs édesebb ünnep e világon, mint a fehér csillogó karácsony! Édes otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok. Boldog Karácsonyt!

Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tűlevelek a szőnyegben. Boldog Karácsonyt!
Vendég

Kép Kép
Vendég

Boldog Karácsonyt mindenkinek, így utólag!
Minket, főleg Marcit, szétszednek a nagyszülők, dédszülők, mindenki részt akar belőlünk, állandóan úton vagyunk, pedig már úgy unom :?

Szülinapozás megvolt, majd küldök képeket, meg kommentelek, ha lesz időm, mert most is rohanunk ám!

Nektek milyen volt a szenteste?? Én fél napot álltam a konyhába, aztán, mivel ajándékozás csak a du.-i alvás után volt, ezért Marcival játszottunk lefekvésig, így csak fél tízkor jutottunk ünnepi vacsihoz, de addigra meg már nem kellett :)
Viszont szeretette a szolnoki embereket a Jóisten, mert olyan szép hóesést kaptunk tőle, hogy még!!!

Annyira a gyerekkel vagyunk elfoglalva, hogy még a saját ajándékaikra sincs idő, amikor alszik, akkor nézegetjük őket, apránként. :P

Blo: szép fátok van. MIlu mit szólt hozzá?Nálunk Marci jól megnézte, pár díszt levettünk róla, azóta nem bántja. Az asztal bejött Milunak?

Hunci: szívás, nekünk is ilyen cumi a kedvencke!!!

Boo: rákszűrés után én is picit véreztem!

Ndombi: hogy van Dorka?

KépKép
Kép
sagi1

Köszi.szó-szó.
Aludni tud,de taknyer.

Rakok pár képet.
aki cumis az,hogy vesz levegőt,ha a szájában van a cumi és meg van fázva?

Akkor van hiszti,nem? Dorka most nyafi,megszokta,hoyg felveszem mióta beteg,ha jobban lesz vissza áll a régi kerékvágás,addig nem baj.

Kép
ndombi

A szeme elfogulatlanul (na persze) is elég j nem?
:wink:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
ndombi

1.dorka mögött a tükör azért olyan redvás mert ősszenyálazza és taperolja,mea culpa :lol:
a j = jó

Egyedül karúszózik,szupi,nem?

Azon gondolkodtam,mennyire durva,hogy fél éve még csak megfordulni tudott most meg a golyókat rakosgatja a zsiráf szájába meg a kockákat az elefántba,hogy zenéljen....
Őrület.....

Kép
ndombi

Sziasztok
EN nem tudok boldog karacsonyt kivanni eletem legrosszab karacsonyat eltem at.AZt mondtatok nekem csajok a rossz utan csak jo johet.Az en eletemben ilyen nincs.A ferjem elhagyott minket,egyik naprol a masikra,el is koltozott az uj szeretojehez,meg a karacsonyt se varta ki,hogy legalabb Adi elso karacsonya boldogsagban teljen.Milyen ember ez akit meg a sajat fia sem erdekli.ELtunt az eletunkbol egyik naprol a masikra.Miert elk en miert vagyok ennek az eletnek.Szenvedesre szulettem.24 eves vagyok es elni meg nem eltem,boldogan nem.Hetfon beadom a valast.Hogy tudta csak ugy elhagyni ez a gyonyoru kis emberket.Jovohonapban lesz 1 eves.Ha en nemkelletem neki,bar nem ezt mondta a szemembe legalab a fia.Mit csinaljak,mondja meg valaki.En ezt mar nem birom,nem elem tul.Miert?Miert?Miert?

Kép

Kép
marcsitita

Jézusom, Marcsi, ne rémisztges! Ha elment, hát elment. A kisfia pedig biztos kell neki, ne aggódj, majd hiányzik, és akkor keresni fogja. Ha meg szeretője volt, akkot jobb, ha nem szenvedsz mellette. Ne keseredj el, hidd el, van élet a válás után. Pont jó, hogy még ilyen fiatal vagy, meglátod, majd megtalálod a párod, nem maradsz egyedül, és igenis boldog leszel, neked is jár!!! Tudom, hogy most sok keserűség vana szívedben, de idővel majd múlik, persze soha nem múlik el teljesen, hiszen biztos nagyon megbántott ezzel, hogy hirtelen lelépett, de ne én mindíg azt gondolom, hogy nincsenek véletlenek. Lehet, hogy pont azért történt így, mert neked mással kell majd boldognak lenned. Próbáld meg összegyűjteni a pozitív dolgokat, és ez hidd el, erőt ad majd. És Ádinak sem jó, ha a mami szomorú, szeretgesd, amennyit csak lehet, mert most csak te vagy neki. És hidd el, majd apa is jelentkezik érte, biztos, hogy csak téged akart elhagyni, nem a kisifát. Tudom, hogy azt gondolod, hogy nem értem eg úgysem, hogy most milyen szar neked, és biztos, hogy nem id tudom átérezni teljesen, de próbáld meg összeszedni magad, a kisfiad miatt. Van, aki segít most neked, mármint a csládban, esetleg anyagilag, és ha anygik olyanok, elvihetnék egy kicsit Ádit egy-egy délutánra, hogy magaddal és a lelkeddel törődhess, az is nagy segítség lenne. Ne keseregj, meglátod, majd jóra fordul minden. Vigyázz magatokra!

Ezt neked küldöm, hátha jobb kedved lesz tőle:
Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

Koszonom Csibe.
De anyira faj,en belepusztulok.Aztmondta szeret minket,mi vagyunk az lete,mind hazugsag volt.Munkaja sem volt,elmentunk oda es honapok ota nem dolgozott ot.Akkor hova jart.Honnan volt penze?
Semmit nemertek.Egy notorius hazudodo volt ami vegulis kiderult

Kép

Kép
marcsitita

Szia Marcsi!

Figyuszka, ne aggódj! Kérlek. Iszonyat lehet ezt átélni, meg sokan mondjuk majd, h lehet, h most nagyon rossz, de később úgy fogod gondolni, h az ilyen embertől jobb megszabadulni előbb,mint utóbb.
Ha a kisfia sem érdekli, akkor ez az ő választása, és nem érdemelte meg azt, h gyermeke szülessen. Ahogyan Titeket elhagyott egyik pillanatról a másikra, a mostani nőci is uezt fogja kapni, ne aggódj. Sajnos azt kell mondanom, h meg is fogja érdemelni, mert akkor annyi esze sincsen,mint egy tyúknak, ha nem fogja fel, most mi játszódhat le Benned !!!
Fiatal vagy még, és van egy gyönyörű gyermeked, egészség legyen ez a fontos!!! Lesz még olyan férfi az életedben aki nagyon fog szeretni Téged és Adit is. Persze, ez most baromi távolinak és lehetetlennek hangzik, de nem az!!!
Jó pár évvel idősebb vagyok, és úgy gondolom, h nem éri meg a bánat a szívedben egy ilyen ember után. Ne is gyötrődj azokon, h milyen szépeket mondott, meg mivel ámítgatott, nem Te vagy a hibás a történtekért, hanem ő! ( Persze, ezt lehetne boncolgatni, h egy házassághoz és váláshoz 2 ember kell, de vannak olyan férfiak is, akik mellett ha fejed tetejére állsz, akkor is elhagynak. ) :wink:

Tarts ki, csak azt tudom mondani, h egy ilyen ember után NEM SZABAD sírni, aki nem tud a gyermekével lenni karácsonykor, akármennyire is kicsi még !!!
Megbánja ő még ezt, ne aggódj!
Vendég

Egyszer mar megcsinalta,mikor meg nemvoltunk hazasok,nemvolt Adi.Sokaig kulonn voltunk.Azt hittem megvaltozott,hogy ha hazasok vagyunk osszetartozunk orokre.Es megszuletett a szemem fenye is.Milesz most velunk?
Tud majd engem barki is szeretni?

Kép

Kép
marcsitita

Marcsi, hogyne tudna téged valak iszeretni. Majd helyreteszed magadban a dolgokat, és akkor igenis szeretni fognak. Csak most még nagy a keserűség, és ez bizony kifelé is sugárzik majd rólad. De ha jobban leszel, oylan kisugid lesz majd, hogy nem győzöd levakarni a pasikat. És a mai világban már nem szégyen,. ha valaki elvált, és gyereket nevel. Ma már 2-3-4 gyerekkel is találhat magának szerető társat az ember. Most az a lényeg, hogy nyugodjon meg a lelked. Egy jó tanácsot fogjd meg: soha ne mond majd a ygerekednek, hogy az apja ilyen-meg olyan szemét volt, mert neki akkor is az apja, és ha ő törődni fog vele, akkor szeetni fogja az apját, és ez így van rendjén. Sok anyuka sajna beleesik abba a hibába, hogy e gyerekre uszítja a lelki terheit. Én mindenesetre minden jót kívánok neked, és gyere kicsit gyakrabban beszélgetni, ha ven kedved, Az is sokat számít, ha mi öntjük beléd a lelket. Sírj nyugodtan, ha jólesik, csak a kisfiad ne érezze a keserűséget.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Marcsi: Én 20 évesen éltem át életem szerelmi összeomlását,nem akartam sminkelni(hülyén hangzik ,de ilyen sose volt-lehet ez másnak nem érzékletes :lol: ) és azt gondoltam minek élek.Elmúlt,egyszer csak nem érdekelt,de akkor azt gondoltam mi értelme élni nélküle.

Azóta tudom,hogy minden elmúlik csak idő kérdése.

Most azért más,mert nem tudod igazán lekötni magad,mert a gyerekkel kell törődni...Költözz a szüleidhez,nem tudom most hol laksz,de ne egyedül és kérdd meg őket,napi pár órát vigyázzanak Ádira és te menj el és beszéldd ki.

Tömören: Dögöljön meg.

Nem az a fő gondom,hogy szeretője van.Vannak ilyen tipusú emberek,az csak ideig-óráig tud megváltozni.Aki ilyen annak nincs más választása mint titkolni, az 1-1 alkalmat,mivel ép lelkű ember ezt nem viseli el sokáig.de nyilván ezzel nem sokan értenek egyet.

De az,hogy régóta van szeretője és a munkájáról is hazudott és annyira lelketlen,hogy karácsony előtt elköltözik(bár gondolom a másik erőszakoskodott,hogy szakít,ha nem töltik együtt a karácsonyt),azt undorítónak tartom,mivel könnyű úgy lelépni,hogy odhagyja neked a gyereket,ami azon kívül hogy az élet csodája,valljuk be,nagyon nagy lekötöttség és nagyon sok meló.
Egyszóval görény!!

Marcsi: 24 éves vagy.a gyerek nemsokára több örömöt fga adni mint problémát,neked is több időd lesz,(menj bulizni juhé-másnap vigyáznak rá a nagyszülők délelőtt).

Legalább van egy gyereked és nem kell azon aggódni,hogy lekésel róla,mert most szakítottál.

Említettem,hogy dögöljön meg?

Ha igen akkor rohadjon ki a bele...már ha egyetértessz.... :wink:

Ha kell segítség valamiben szólj...tényleg!!!

Kép
ndombi

ja,a tud bárki is szeretni kérdés remélem vicc volt.... :evil:

Kép
ndombi

Nagyon koszonom mindenkinek!
Veletek eltem at terhessegem legszebb perceit,a kisfiam szuleteset es most ezt.Hogy juthattunk el idaig?Miert nem ult le velem beszelni.EN ezt ereztem,anyiszor kertem beszeljunk.Karacsony napjan konyorogtem maradjon velunk legalabb karacsonykor.De hajthatatlan volt.Hazudott meg akkor is.Hogy kidisziti a fat mire hazamegyunk szuleimtol kesz lesz.Atadjuk a ajandekokat,megbeszelunk mindent.Voltam a lakasba a fa azt is egyedul vettem ugyanugy becsomagolva ahogy apuval odavittuk.Amikor pedig hivtam aztmondta rakja fel a gomboket.En semmit nem ertek.Ezt a vilagot nemertem,nem nekem valo

Kép

Kép
marcsitita

Marcsi szú-szá-szú-szá! Engem az első férjem szintén az első házassági évforulónk előtt hagyott el. én is azt hittem, hogy beledöglök, a falat ütöttem ököllel, hogy az fájjon, mert belül jobann fájt... de most már azt mondom sokkal jobb, hogy elment. figyu, aki el tud menni, az jobb ha el is megy! csatlakozom Ndombihoz, rohadjon meg! + ami szerintem tuti, hogy az a szerelem, ami vkinek fájdalmat okozott az úgy sem lesz sikeres.
hazudott?: ne törődj vele! tuti, hogy hazudott neked már más is, és még fognak is! ne azzal törődj, hogy hazgság volt amit eddig mondott - tudom, mert nekem is ez fájt (ez is), de hidd el, hogy lesz idő, mikor olyan boldog leszel, hogy azt mondod, hogy akár hány év szenvedés is megérte a boldogságot! és tudod mit, utána meg majd megint rossz lesz - ez hülyeség ez csak az én parám, erre ne hallgass! :) mi borítékoljuk neked, hogy leszel még boldog! de először magadban kell túllépni a dolgokon. és ne lásd a világot rossznak! ezt úgy nem szeretem! a világ olyan amilyennek akarod látni! (én sokszor azzal vígasztaltam magam, hogy mi az éproblémám az univerzumhoz képest? :) ) szóval a világ nem rossz! és tudod mit! inkább örülj neki, hogy elment ez a barom!

Kép
Kép
Kép
konkri

Marcsi,ezeket az öngyilkos stílusú bejegyzéseket ne!!!Odamegyek!!!!!Én mondom!!!

Lásdd be,hogy felesleges miatta egy könnycseppet is ejtened.
Nincs mit gondolkodni mit miért csinált.Mindíg hazudik.
A másik csaj megszívta.Bezsebelt egy olyan faszit aki mindíg hazudik, otthagyja a családját.Nagy biznisz.Remélem nem cseréled vissza....az ember kétségbeesésében képes hülyeségekre....

Egyébként pont ilyen volt valamelyik másik topikban fél éve....és még mennyi...... marcsi nem te vagy az egyetlen...
[/url]

Kép
ndombi

Marcsita!

Szervesen csatlakozom Konkrihoz!!! TÜRELEM!!!
Én most válok, és igaz engem nem hagytak el, de így is nagyon nehéz, így megértem, hogy Neked most milyen borzalmas.
Hagyd ezt az embert elmenni, a szívedből, az életedből, mindenhogyan, mert jön helyette 1000x jobb, de csak akkor, ha nyitva és készen áll a szíved! Ez hosszú, kemény, és nehéz munka lesz. Én nem álltatlak! Főleg egy babukával, de Ő adja majd Neked a legtöbb erőt. A volt pasidtól csak a pénzt követeld, mert egy gyereket nem csak megcsinálni kell. Ne kívánj neki rosszat, legyetek mindketten boldogok, de külön-külön! Adjon pénzt a gyerekre, és itt be is fejezte az apai pályafutását, ha ilyan bunkó!
Engedd meg neki, hogy boldog legyen mással, és legfőképpen engedd meg MAGADNAK, hogy boldog légy mással. Egy olyan emberrel, aki megbecsül, szeret, TISZTEL, ÉS HŰ HOZZÁD! És aki, apja helyett, apja lesz a gyermekednek.
Most nagyon nehéz, próbálj napról-napra élni, és ne akarj előrébb nézni, mert az ilyenkor ijesztő. Majd egyik nap múlik a másik után, túléled a sokkot, aztán a fájdalmat, és egyre jobb lesz! Ezt tapasztalatból mondom!
És még egy: még nagyon fiatal vagy. 24 éves!!! Én 30 évesen kezdtem újra mindent, és gyerek nélkül. Azt sem tudtam találok e olyan embert, akivel gyereket tudok vállalni. Neked ez a csoda már megadatott, és hidd el, nem szűkmarkú a sors a tiszta szívű emberekkel. Vörösbegy is nagy újrakezdő!!!
Eljön még a Te igaz herceged, de higgy benne, mert rajtad múlik!

És mindig mosolyogj, mert sosem tudhatod, hogy éppen ki szeret bele a mosolyodba!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Szurkolunk, és Veled vagyunk, mindent írj meg, és segítünk!!! Erős vagy, és BOLDOG LESZEL!!!

KépKép

KépKép
boo

Koszonom Boo
De sajnos nemvagyok eros.Egyre gyengebb vagyok ahogy telnek a napok.Szuleinek irt egy sms-t 3 nap utan hogy jol van,kivan idegileg,neharagudjanak,szereti a fiat de velem nem akar elni.
A szuleinek.Ertitek ezt.Mi vagyunk a csaladja es a szuleinek irja ezt.
Semmire nemvalaszol,amit irok neki.Hogy elvaljunk e,meg e nezi a fiat?MI lesz velunk?Semmire
Tudjatok nalunk nemolyan egyszeru egy gyermekkel uj part talalni.Sot lehetetlen.Neki konnyu eli tovaab a vilagat.Es en velem mi lesz es a picikevel?Szerethet meg csak nem mer a szemembe nezni?Hianyzik nagyon

Kép

Kép
marcsitita

Gyerekkel is úgy lehet párt találni Marcsi!
ismerősöm barátja egy olyan lánnyal jár akinek 8 hónapos a gyereke. otthagyta a párja.

Szerintem ne irogass neki,csak egyre frusztráltabb leszel,hogy nem válaszol.Kapja be,hogy kivan idegileg.

"Szerethet meg csak nem mer a szemembe nezni?" Marcsi szerintem nem.Akkor nem hazudott volna ennyit.De egyébként meg ha azt mondaná ,hogy visszajön visszafogadnád?
Rövid távon jó lenne,mert nem lennél egyedül és nem kéne gondolkodni...de hosszú távon is?

MArcsi!!!Minden jó lesz!!!!!

Kép
ndombi

Most Marcsi komolyan mondom mérges vagyok! Tudom könnyű ezt mondani innen, de én is éltem már át ezt, tudom miről beszélsz! Lehet, hogy most megharagszol, de kimondom őszintén: felejtsd el, hogy te vagy a családja! az életednek a fiad miatt része lesz mindig, de mint pasit felejtsd el! és minél tovább sanyargatod a saját lelked annál rosszabb lesz! szerinted annak van értelme, hogy itt ostorozod magad? hogy miért a szüleinek írt? egyátalán te minek keresed? te tiprod magad még jobban a földbe. ne csináld! és ne mondd azt se, hogy nehéz lesz így párt találnod! így biztos nem fogsz soha! a könnyeidbe és a bánatodba senki nem fog beleszeretni, de mosolyodba annál inkább! és az is totális baromság, hogy nem lesz senkid soha. miért mondasz ilyet? honnan tudod? honnan tudod, hogy nem futsz össze egy megcsalt, elhagyott pasival, vagy mittudomén vkivel, akinek nem lehet gyereke és örül majd, hogy rátok talál? az meg megint milyen kérdés, hogy szeret e még? kit érdekel? marcsi, örülj neki, hogy ha megszabadulsz tőle! ha jól emlékszem korábban is volt panaszod rá, hogy nem törődik eleget a gyerekkel! és ne hiányozzon! mi hiányzik? az hogy átvert és több hónapig hazudott? hát figyelje, akkor ilyen alapon ki is találhatnál magadnak egy pasit, azt az is azt mondaná, amit hallani szeretnél! Marcsi! Van egy fiad! gyönyörű, egészséges, okos! Kell ennél több? Tudod lehet hogy sokan cserélnének veled és szívesen dobnák a levesbe a pasit csak lehessen gyerekük! Marcsi! ott az a gyerek, aki szeret, mit szeret - te vagy neki a legfontosabb, őszinte, tiszta... és te meg sajnálod magad, hogy elhagyott egy hazudós? sajna átvert, ezt bebuktad, de próbálj meg minél hamarabb túllépni rajta, mert ha nem akkor már nem csak őt kell okolnod, hanem magad is! a sanyarú kedveddel a gyerek életét is keseríted + a környezetedét is... Nem vagy erős? Marcsi! Komolyan mondod? ne nevettesd ki magad! tényleg sablon duma, de nem éri meg! tudod mi kéne neked? pofon, de legalábbis hideg zuhany! viszont a saját példámon okulva azt tudom tanácsolni, hogy írtóra foglald el magad, csinálj sok programot, ne legyen időd gondolkodni! minél több idő telik el és minél több élményed lesz, annál fakóbb lesz az ő emléke! és lásd meg az élet szép oldalát! mert van! egy gyerek mellett kell ezt magyarázni?

Kép
Kép
Kép
konkri

ja és ez a : Tudjatok nalunk nemolyan egyszeru egy gyermekkel uj part talalni.Sot lehetetlen. - miért hol élsz te? az araboknál?????????????? na tényleg! most jut eszembe! hát örülhetünk is, hogy nem valami dagadt, büdös sejkhez adtak feleségül minket 9. feleségnek, kivágott csiklóval és egyebek... de afrikában is vannak még ilyen szuper országok... lehet Marcsi, hogy onnan egy páran szívesen cserélnének veled! (ezzzel, most pici viccet próbáltam csinálni- lehet béna volt) :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
konkri

Hali!
Mindenkivel egyet értek! :(
Marcsi, az a helyzet, h azért írogat a szüleinek, mert ők sem helyeslik a döntését, valószínűnek tartom, h kaphatja onnan a fejmosást. Biztosan kiállnak a fiacskájuk mellett, de ennek ellenére megkapja a magáét.
Úgy ahogyan a többiek is írták, tessék megtudakolni, h ki fizeti a bíróságot ha elváltok? Vagyis aki kezdeményez, az? Akkor rá kell venni , h adja be a válást, fizesse ki a perköltséget, és utána a gyerektartást.
A másik: nem kell most rögtön pár után nézni. Nem azt mondom, h zárkózz el, de szerintem most nem ez a legfontosabb, hanem a kisgyermek. A többi meg majd jön magától.
Vendég

Konkri:
szívemből szóltál.Bár az ember mikor ennyire fáj nem lát tisztán(magamat is beleértve) és inkább kuncsorog,minthogy fájjon(néha magamat is beleértve),de Marcsi legyél erős. A fiadnak is jobb,ha most van vége,mintha azt látja,hogy szenvedtek sokáig és aztán vége,mivel ha most nem megy el, elmegy a következővel.

Kép
ndombi

Helloka!
Lányok, boldog új évet Mindenkinek! Vagy legalábbis soha rosszabbat!!! :lol: Kép Kép
Vendég

hát Blo látom te márvány palotában élsz, úgy hogy neked biztos jó éved volt :) - vicc volt :) de azt látom, hogy két herceged van! gondolom lapul ott egy királyfi is :)
Nektek is boldog új évet!

Kép
Kép
Kép
konkri

Képeket követelek!!!!!

Kép
ndombi

Sziasztok
Koszonom mindenkinek
Azt nemertem nemdolgozott sehol.honnan hozott penzt?
Ma ugy gondolom ahogy irjatok.De lehet holnap egesz nap sirok.Meg nem megy tisztan gondolkozni.Van mikor szeretem,van mikor gyulolom.Lehet en megtudnak bocsjtani ujra hogy megcsalt,de azt nem hogy elhagyta a sajat veret,husat

Kép

Kép
marcsitita

Marcsi: ez természetes, h csaponganak az érzelmeid, és nem tudsz higgadtan gondolkodni. Ezért nem kell őt keresned. Lassan-lassan megérted, felfogod a tiszta gondolataid és belátod, h az a legjobb ha minél előbb szabadulsz az ilyen embertől. Elmúlik a fájdalom , a keserűség és előbb-utóbb ezt felváltja a közöny az ember iránt. Na, akkor állsz készen az új kapcsolatra :roll:

Konkri: no igen a márvány...jah, csak ez NEM a miénk!!! :lol: Zoli munkahelyén tölthettünk 1 napot és ott készült. A lakosztályt már fel sem merem tenni :oops: :wink:
Vendég

Gyors leszek és velős, bocs!

Marcsi: Igaza van a lányoknak! Bármennyire is hihetetlen, de el fog múlni ez az érzés, az összes érzés, ami most csapong benned! Nyugodtan utáld őt, sírjál meg minden, szerintem ezeket nem érdemes visszafolytani!! Csak Ádi ne sínylődjön ezekben a dolgokban, de gondolom, hogy erre ügyelsz te is! Bár ők sem "hülyék", szerintem megérzik, ha az ember szomorú... :( Kitartást Neked és próbálj sokat a szeretteid közelében lenni, ne egyedül, mert akkor jönnek a borús gondolatok, meg az egyebek és attól isten ments! Ahogy Konkri írta, csinálj sok programot, foglald el magad, és egyszer, lehet, hogy majd csak soká, de azon veszed észre magad, hogy már nem is fáj annyira! És egy idő múlva már azt sem fogod tudni, hogy miért szeretted, amikor olyan nagy szemét volt (bocs)! Természetesen találsz majd magadnak vkit, aki fog még szeretni téged és Ádit is, hisz még olyan fiatal vagy, tényleg!! Ne temesd már el magad! Nézd meg, ott van Vörösbegy, két gyerekkel sikerült neki párt találnia, nem is akármilyet, és most várják a második közös babókát! Van ám remény, csak ne add fel!

Máskülönben mindenkinek B.U.É.K! Legyen szebb az idei évünk, mint a tavalyi volt, még akkor is, ha esetleg az idei vkinek az eddigi legjobb volt! Ha meg nem, akkor pláne! :D

KépKép
Kép
sagi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?