Sziasztok Lányok!
Sagi: Marcikának Nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!és sok egészséget!
Lányok: én genya leszek! igenis bőgjenek csak nektek a mazsolák, legalább rendben van monden
Jövőre visszaadhatjátok, mikor én panaszkodok
Én az elmúlt héten baromi szarul voltam, most már szabin vagyok kari előtt, de alig bíom túlélni a napokat. Mindig estére kap el az émelygés, már kész vagyok tőle.
Olyanokat eszek, hogy az abnormális, tegnap pl: sült krumplit savanyú káposztával meg vajkrémes kenyérrel
aztán leöblítettem egy kis csoki pudinggal
ez komolyan kihányni való! Utána meg egész éjjel olyan szarul voltam, hogy rémálmaim voltak, sírtam álmomban, fájt a gyomrom, szóval katasztrófa.
Más: totál aszexuális lettem, aminek az az oka, hogy a szervezetem minden ellen tiltakozik, ami befelé akar hatolni a testemben, és hát apa, igencsak szeretne be...
szegény totál el van utasítva, mert még a gondolattól is rosszul vagyok
nem tehetek róla
Szóval tegnap megsajnáltam, mondom erőt veszek az undoromon, és odaadom magam
és láss csodát, nagyon jó volt
meg is lepődtem, viszont utána véreztem egy kicsit, de csak annyira, amíg kitusoltam magamból az utánpótlást. Apa nagyon megijedt és mondta, hogy akkor most nincs szex met neki fontosabb a baba, de tök érdekes, mert én érzem, hogy a babával nincsen semmi baj! Szerintem csak lejjebb nyomódik ilyenkor a méh, és ezért könnyebben sérülhet. Most volt a rákszűrés is, nem tudom annak van e köze ehhez. Nálatok volt ilyen??? vagy hülyeségeket beszélek???
Nem akarom szegényt kárhoztatni még 7 hónapig, mégiscsak férfi!
Hajat mikor lehet festeni? szerintem pont a terhesség előtt lett befestve, és alapból 2 havonta elég szokott lenni, ez jó féle szín, mert nem igazán látszik, amikor lenő, de majd januárban lassan esedékes lesz
Lányok! MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK, bízva abban, hogy jövőre már mi is hárman leszünk a fa alatt