Sziasztok!
Kandi: Nagyon jó volt olvasni, hogy ekkora ajándékkal tudtátok meglepni a családot. Még 2 nap
Minden rendben lesz
Kincs: Ne már, épp Kandi példáján láthatjuk, hogy nem feltétlenül van ez így
Egyébként téma már a kistesó nálatok?
Csakegy, Rami: Csodállak benneteket, hogy 2 gyerkőccel ennyire jól be tudjátok osztani az időt... Asszem egyenlőre nem szeretnék kistesót, imádom Bencét, de nagyon sok energia kell hozzá
Nem is tudom hogyan tudnám megosztani a figyelmemet még egy gyereknek
Mamint: Miért is vagy feketebárány?
Apple: Poci fotót nagyon várom én is
Babancs: Nagyon édes a fiad
Csini vagy Te is és biztosan nagyon megérdemelted azt a szép készletet!
Monee: Szép súly
Tejcsi van elég, ez a lényeg
Ajcsikon én is tudok bosszankodni, de segíteni rajta nem... Kivételesen vmi hasznosat sikerült kapnia: valami zenélő, világító szerkentyűt vettek anyuék neki. Születésekor is kaptunk egy hasonló játékot. Mind2-n 12+ van feltüntetve. Hát Bence nem olvasta ezt a feliratot, mert remekül el van vele. Nagyokat sikongat és kacag, mikor zenéltetjük a játékát
Ő még nem tudja, hogy mitől zenél, de imádja, mikor megszólal. Előre félek, hogy ha elkezdenek merülni az elemek, akkor mi lesz
A nagy ruha sosem baj, hidd el. Mi rengeteg olyan ruhát kaptunk, ami a korának megfelelően jó lenne, de "sajna" Bence méretei miatt nem annyira... Szóval van egy rakat vadiúj ruhánk, amit még nem is tudtam ráadni Bencére
Most éppen a minap néztem át a ruhákat és jó néhány (alul méretezett) 18 hós ruhát hord most
Ha Ákos baba ilyen jól gyarapodik, akkor ne rakd el nagyon mélyre azokat a rucikat, mert úgy jársz, mint én anno
Szopi: Nekem senki sem segített a kórházban, pedig szegény Bencét ugye elég későn tehettem először mellre... Rengeteget segített, hogy elméletben már ott volt a fejemben a technika. Én is a LLL oldalról "okosodtam"
Altatásnál tényleg minden babafüggő
Bencét is hagytuk párszor sírni, mert megtapasztaltuk, hogy se kézben, se vállon, se ülve, se ringatva, se fekve nem alszik be. Szerencsére csak párszor kellett ehhez folyamodni. Legtöbbször nála az időben történő lefektetés a megoldás. Ki kellett tapasztalnom, hogy 3 óránál többet nem tud ébren maradni. Épp a minap volt, hogy apával egyszerűen nem tudtuk mire vélni, hogy Bence du 5-től fent volt és bizony este 9 is elmúlt már. A gyerek nevetgélt itt mellettünk, vigyorgott, játszott... Aztán már látszott rajta, hogy fáradt és elvittem letenni. Hát azt a tömény fél órás sírást
Majd mikor 2 nap múlva ugyanezt eljátszotta, akkor rájöttünk, hogy 3 óránál tovább nem szabad ébren hagyni, mert akkor szenvedés az altatás...
Most kezdjük átalakítani a napi rendjét. Illetve ő kezdi, mi csak rendszert próbálunk belőle csinálni. Mostanában napi 2x alszik már csak, így örülök hogy elég 1x fagyoskodnom lent vele
A karifája pedig nagyon bejött a nagyfiúnak. Először nem értette, hogy miért világít és csillog-villog
Ugye az utcán minden fát, bokrot megnézett, mindig szereti a fák leveleit nézni, sőt meg szoktuk tapizni is őket. Szóval tökre örült a fának. Először csak mint egy hímes tojást, óvatosan fogta meg, illetve nem is fogta meg csak közelített a kezével hozzá. Na de aztán belelendült és a díszeknek jaj lett
Édes volt nagyon...
Akartam még vmit...
Fotók majd lesznek, már a gépemen van, csak át kell méretezni, amihez késő van, akku is merül a gépemben, és különben is
Szóval holnap hozom majd őket
(Izé, kripli vagyok. Meg érthetetlenül működik a szervezetem... Tegnap alig tudtam kiegyenesedni, annyira fájt a hátam. Bevettem rá bogyót, erre a fejem kezdett el fájni, amikor a hátfájás alább hagyott. Végül elmúlt a bogyesz hatása, akkor meg a hátam fájt megint, a fejem nem. Ma meg a torkom fáj... Meg még egy picit a hátam...
Ki érti ezt? Na jó ledőlök, magamba döntöm még a maradék teát, aztán alvás...)
Cupp!