Új privát üzeneted érkezett!

ne már, Viki, drága, fél 3 óta nem aludtál! Enni legalább ehetsz??? Mert ugye estefelé már az ember megéhezik, ha egész nap semmit nem kap. Ki is fáradhattál már. Na, de biztosan nemsokára kapjuk a jó híreket :D Csak nem hagyják a dokik, hogy ennyit talpon legyél.

Tünde
neked hihetetlen memóriád van, hallod-e. Azt is tudod, hogy más mit kérdezett mástól. Zsófi uh-jára visszatérve, igen, aztán belegondoltam, hogy a méh csak később növekszik, 5 hetesen még nem is látszik az ürege.

dike
Megértem, hogy pihentetni akarod a témát, az emberből nagyon elveszi az energiát a sikertelen küzdelem. És ha másnak sikerül - még ha ugyanolyan nehezen, mint nekünk - akkor emlékeztet arra, hogy nekünk is rég terhesnek kellene lennünk. Nehéz ez. Remélem, a hsg jót fog mutatni, vagy legalább megtudod, mi a bibi, és elhárul minden akadály :D Addig is keress vmi új hobbit, ami kitölti az idődet.

fenci
kimerítő lehet a sok fekvés, meg gondolom unalmas, és így lassabban telnek a napok. Van vmi jó könyved? Esetleg irogathatnál egy topikba:)))

mami
te még nem írtad le a születéstörténeted, ha jól emlékszem:)
egyszer elmegyek hozzátok, és megzabálom a gyerkőceidet. Olyan éééédesek!!
Vendég
 


Zsófi, ha egy fiú lesz, nem Máté lesz?

Kolibri, Lamásza, ittam az egészségetekre!
Örülök, hogy sikerült kicserélni a robotot!Tudja a Jézuska, hogy hol kell vásárolni!

Vicky????????Mindent bele!
Levente, segíts a Maminak, mindjárt találkoztok!

Mami ,édesek a babákok!!!

Sleepin, Bende is nagyon aranyos!
Fal alját nem néztem! :wink:

Gyugyi, jó síelést!

Dike, sajnálom pirit, de tudod:csak előre!Van előtted elég pozitív példa, majd Neked is sikerül!

Kata, megértem, hogy fáj a családod reakciója, azt nem mondom, hogy ne törődj vele, de majd kárpótol a szemük csillogása, ha először a kezükben tartják!Biztos már Ők is megbánták, hogy ilyen csúnyán reagáltak...

Gaby, gratula a fiúcskához!
Vendég
 


Kép Kép

Szerintetek ez jó ajándék 18. születésnapra???Nem túl giccses?
Vendég
 

 
 

szerintem jó :wink:

Kép
gaby25
 
 


tavi
sztem naygon szép, egyáltalán nem giccses. tudod, mi az egyetlen gond vele? hogy kéne hozzá egy elegáns fekete ruha is:)

lehet, hogy csipcsap nem tud jönni :roll: de a hír már megvan:)

köszi lányok az "engesztelést", most már azért kezdek lenyugodni, csak azt nem értem, miért nem lehet örörmöt mutatni, ha tudják, hogy mi örülünk.

gaby
akkor most irány kék ruhák?
Vendég
 


A fekete ruhán nem fog múlni! :wink:

Kata, hogy érted, hogy megvan a hír?
Megszületett kis Levente????
Vendég
 


Köszönjük a dícséreteket, igen, mindig valami rosszaságon töri a fejét. Nem lesz (már most sem az) egy egyszerű gyerek. :) Kellett nekünk a Bendegúz nevet választanunk. :)

Tavi, szerintem gyönyörű a nyaklánc! Én nagyon örülnék neki!

Viki!!! Remélem minden okés! Szerintem rágcsálhat, ha nem kap EDA-t, elvileg ehet. Oxitocin szerintem eg hülyeség már ezer felől hallottam, hogy hiába adták, sz@rt sem ért (nálam detto). Remélem beindul rendesen Levente!

Kukac! Igen, azt kell, hogy mondjam, sajnos vékony vagyok... Inkább lenne rajtam pár + kg, mint ez. 175-6-7 cm körül vagyok és 55 kg, szerintem ez túlzás, de nem tudok hízni. (nem cigizek, nem iszok) HIába eszek bármit, hiába zabolom az édességet... Majd talán ha nem fogok szoptatni, marad nekem is valamennyi kalória. Bezzeg Bende hízik! :D Adhatna nekem 1 kg-t. :D

Kata! Én is bírom, amikor így pakolnak, pontosan ezért gyerekek, jobban idegesítene, ha ülne a sarokban és nézne ki a fejéből. :D

Azt hiszem én is ilyentájban piriztem utoljára, de nekem májusban fogant Bendus... de ezt a sztorit már tudjátok! :D Ja, nem utánaszámoltam, később, február, március volt az utsó pirim. Apropó, szoptatás alatt meg kell, hogy jöjjön? Vagy mikortól kéne? Nekem persze se híre se hamva. Jó ez így? Napi 4szer szopizunk még.

Lassan én is elteszem magam holnapra, még egyszer benézek, hátha van hír Vikiről!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok!

Vicky másik topicjából vagyok de még nincs hírünk :roll:

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Hahó!

Még nem kaptam sms-t!!!!
Vendég
 


Lankás lejtős, hóekés szép hajnalt! :lol: :lol:
Kép

Bekukk, hogy van-e hír..... de nincs.

Jók legyetek! Hop-hop-hop!!!!! :wink:

Kép

KépKép
zapáné
 
 


Sziasztok!

Íme Vicky sms-e 04:57-kor:

2008.12.27-én 23 órakor az Ég és a Föld összeért egy pillanatra: világra jött kicsi fiúnk, Lázár Levente 3280 gr és 52 cm. Hosszú menet volt, de mindenki jól van. Puszi: VikI
csipcsab
 
 


Vicky
Hatalmas gratula, megközdöttél érte. Kívánok sok sok tejcsit, egészséget, boldogságot :D

Pkata
igen, irány a kék ruha :lol: tesómtól kapott rózsaszín ruhácskákat félrerakjuk hugicának :lol: :P

Kép
gaby25
 
 


Gratulálunk sok tejcsit kívánunk!

Üdv a nagyvilágon kicsi bogárka!

Kép
ticsimû
 
 


Viki!
Gratulálok a kis Leventéhez! Sok tejcsit kívánok!!! :lol:


Tavi!
Nekem tetszik! :wink: Ha egy lesz, akkor Mátyás lesz. :wink:

Gtünde!
Köszi az infót! :wink:

Ma azt álmodtam, hogy 3 szívhangot hallottunk, pedig kedden még valószínű nem is lesz szívhang. :roll: :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Vicky!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!! Isten hozta Leventét a Föld nevű diliházban :)

nagyon kemény lehetett, de túl vagy rajta éljeeeeen!!!!!!!

Ticsimű!!

Gyönyörű a nagyfijad elolvasztó :) na persze a kicsiiiiiiiii is, juhééé

Sleeepin!

bende is mint az álom, lesz kiből válogatnia Flórámnak, bár asszem őt már Pandácska Dórijának ígérted, de sose lehet tudni :wink:

Gaby!!

Gratulálok a kukishoz, máris gyönyören látszik a fontos testrésze :lol: mÉg szerencse hogy Vicuskának lánya jön és Gtündi is lányos mama vagy tényleg elnyomnák a fiúk a topit :lol:
Kinek is van még lááánya? ne haragudjon ha elfeljtettem megemliteni a jányos mamák között de agyam még nem jött rendbe.... :oops:

LAmásza drága!

Mondtam már hogy welcome ujra nálunk ??? Biztosan nem ugyhogy most pótolom... :lol:


és amivel tartoztam a szüléstöri:

November 11 én fektettek be a kórházba a 38. hét elején, mert magas vérnyomit mértek CTGN ... szerdán amúgy is mentem volna igy nem viselt meg a hír, őszintén szólva nem is bántam hogy már csak feküdnöm kell a partra vetett bálna testemmel ami itthon ugye ugyse ment mindig talál az ember valami tennivalót...

jelzem bent végig egyszer se volt magas nade én ezt jeleztem is hogy a ctgn és a folyosón 41 fok van én meg be vagyok öltözve persze hogy felmegy naennyit errrrrőőől..

a kórházi péár nap jó volt és eljött a péntek reggel....csütörötkn nem aludtam nagyon féltem őszintén szólva jobban kopnvcentrltam arra hogy operációm lesz (hisz tudjuk a császár az nagy hasi műtétnek minősül, csak sokan elfeljtik akik kérik hogy az legyen :twisted: ), mint hogy megszületnek a babók :oops: . annyira mizstikusnak tűnt hogy időpontra jönnek, hogy ha mégegyszer szülök, akko remélem maradhat benne valami véletlenfaktor is, ez igy túl mesterséges volt...

7 kor lementünk a szülőszobára, ahol előkészitettek és nyockor jött az anesztes néni bekötni az edát...jókat poénkodtunk, tök jól éreztem magam bár féltem de izgultam nagggyon...a szomszéd szülőszobákból nagyon nagy sikitások jöttek egy lány éppen a végén tartott a szülésének, hát rémisztő volt, párom teljsen elfehéredve hallgatta....

megkaptam az edát ami ugye csak zsibbaszt igy végig rettegtem hogy érezni fogom...jelzem a nyomásokat huzásokat ughye érzed is "csak" a vágást meg az öltéseket nem.....kilenc után betoltak a mütőbe és elkezdtk a dokik....kicsit rosszul lettem a sok gyogyitól, kaptam tiszta oxigént az szpppper egyből kitisztult az agyam....aztán éreztem hogy nyomulnak bennem keményen, és hallottam a szívó hangját...annyira hülye voltam hogy azt hittem a sok hülye orvos sorozatnak köszönhetően, hogy a vérzésemet szivják ennire, és beijedtem hogy igy fogok elvérezni hogy közben még ébren is vagyok :wink: de az anesztes megnyugtatott hogy csak a maagzatvizet szippantgatjákés akko felsirt DAnika :) és rá egy percre Flóra...:) dani és flóra között éreztem nagy volt a meló, hisz Flórát a bordáim alól kellett kinyomnia a dokiknak lihegtek is rendesen félig rajtam fekve :lol: :wink:

aztán megkaptam őket és sirtam nagyon olyan csodás volt,...teljesen megnyugodtak ott szuszogtak a vállamon két oldalról el sem hittem hogy ezek az én kis majomkáim....nagyon voltak és illatosak....csodás volt ...... nagyon irigylem hogy a rendes szülés után még velük lehet lenni egy órát csodás lehet.........igy is az volt.... :lol:

aztánelvitték őket akkor megkapta őket apa és a család ott is zokogott mindneki mint a záporeső, és mikor toltak ki akkor még egyszer rámtették őket a folyosón és apa ölelt csokolt annyira jo volt... :)

aztán felmentünk az őrzőbe ami annyira már nem volt jó jhisz a császár utáni fájdalom eaz szörnyű brrrrrrrrrrrrrr

na hirtelen ennyi mennem kell mert bájos gyermekeim rínak ahelyett hogy békésen szuszognának ágyacskájukban :lol: :wink: :roll:
Vendég
 


Vicky, gratulálok, nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!
Vendég
 


Mami!

Drága! Bőgök! És Röhögök!
Csókolom kegyed is lányos anyuka félig! :lol: :lol: :lol:

Kép
ticsimû
 
 


Vicky
Gratulálok!! Sok-sok tejcsit, nyugodt éjszakákat!

Mami
Hát, amig nem találkoztam friss császáros anyukákkal (2 szobatárs), én sem hittem, hogy ennyire rossz a császár után. Megható a szüléstörid! Érdekes, én nem sírtam egyiknél sem. :? Remélem, nem azt jelenti, h. érzéketlen bunkó vagyok. :(
Nem mindenki sikítozik ám! Én rákérdeztem Apára, mit csináltam, mert a fene sem emlékszik (totál magamba voltam fordulva kitolásnál). Azt mondta, csak nyögtem. :)

Sleepin
A mostani EDA-m után én is úgy vagyok vele, hogy nem ért semmit. Viszont Rékánál szupi volt. De ezt is ki lehetett bírni. :) Asszem, ha lenne legközelebb, akkor én sem kérnék már.

Tavi
Szerintem is szép! Kinek lesz amúgy? Mert, ha ismered az ízlését, akkor nem tévedhetsz.

Mindjárt "táblázok" egyet.
gtünde
 
 


Mami
Grönit hagytad ki!!! Na, meg Csipcsab, Bogáncs és Pandi is lányos mamik. :) Tök érdekes, hogy a "mégsem"-ben meg mindenki párja egyfélét tud. :) A 2. gyerek mindenkinél azonos nemű lesz/lett az elsővel.
gtünde
 
 


Dike
Mizujs???
gtünde
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
gtünde
 
 


Tünde!

Javitsd ki a táblit légysz!Ma vagyok 30 :? :? :? :?
Szabi 21 hónapos!


Mami!!!!
Kép

Viki!!!!!!!!!!!!!!
Ha vár még Levi 1 órát , akkor ünnepelhettünk volna együtt!!!!!
Dr miért is akarnék neked rosszat!!!!!!!!!! Nem lehetett könnyű menet!! A lényeg hogy minden rendben. :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Viki!

Tiszta szívemből GRATULÁLOK!!!

Vissza kéne olvasnom,de nincs sok erőm hozzá.Ez a karácsony még a maradék energiámat is kiszívta.Mi is végig rohangáltunk mert mindenki úgy fogja fel, hogy : "nekik még nincs gyerekük,könnyebben jönnek...stb".Hozzánk meg alig ért ide a rokonság,úgy kellett könyörögni,hogy jöjjenek.Jó mi?Mondtam a páromnak már várom azt a pillanatot mikor végre mi mondhatjuk,hogy : "nem tudunk menni mert még pici a baba..."
Azt hiszem januártól gőzerővel próbálkozunk megint.Csak nehogy megint padlóra küldjön egy sikertelen hónap.
Vendég
 


Lamázsa!


BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Vendég
 


Jó reggelt lányok, itt fekszem az ágyon és potyognak a könnyeim... jó sokáig tartott visszaolvasni így vízszintben...

Drága Vicky :D Gratulálok Leventéhez és sok boldogságot kívánok Nektek! :D Jó hosszú menet volt, de a világ legszebb ajándéka már a kezedben van! :wink: Potyogtak is a könnyeim ahogy olvastam a hírt! :wink:

Mamikám :D A Te szüléstörid is megríkatott! :wink: Én lelkiekben a császárra készülök. :wink:

Ticsi :D Nekem sajnos nincs homeos doki ismerősöm, csak egy könyvecském, abból szoktam kinézni hogy mi mire jó.

Kukac :D Megnéztem az első uh képem, nekem is fehér alapon volt a fekete petezacsi. :wink: Most már ismét tetszik a hozzáállásod, tuti minden rendben van a babákkal és kedden láthatod is majd ő(ke)t! :D

Sleepin :D Tök jók a Bendus képek és ajik. :D

Tavi :D Nekem nagyon tetszik ez a szett. :D

Tünde :D Várjuk a babó képeket. :wink:

Dike :D Hajrá új babásodó terv. :wink:

Kata :D Nemsoká Te is érzed majd a babó mocorgását. :wink:

Kolibri :D Nagyon drukkolok, hogy januárban plusz teszted legyen. :wink:

Tegnap óta megint kicsit zaza vagyok... :? Itt voltak párom unokatesójáék, ahol a lány szülésznő. Dumcsiztunk sokat erről a lepénykérdésről, aszonta még nem is hallott 2 lepényről. :shock: :oops: És eléggé megfijesztett, hogy komolyan tartsam be a fekvést, azóta mozdulni sem merek.... :( Mesélte, h most pont van egy 25 hetes babójuk, 600 gr-al született és jól van. De ez a mélyenfekvő lepény veszélyes, mert ha elkezd vérezni, akkor perceken is múlhat a dolog, ezért lenne jó ha kórházban lennék. Komolyan most már úgy vagyok vele, hogy már várom h befeküdjek, kicsit nyugodtabb leszek majd akkor. :roll:
Puszi mindenkinek.
fenci
 
 


Tündiiii

hogy elnnél már érzéketlen bunkóóóóóóóó..én is meglepődtem magamon, de a hatalmas feszültség is akkor távozott belőlem a gyerekekkel együtt... :wink:

Fencike!!!

igenis tessék bevonulni ha úgy érzed hogy ott nagyobb biztonságban van...csak az a lényeg hogy TE jól érezd magad hisz attól is függ a baba bentléte.....és ne készülj koraszülésre, dumáld be magadnak hogy végig huzzátok!!! és ha nem az sem baj :)nem lehet semmi baj...és ne izgulj küldök cuppantósat 8)

hol is szülsz???a császárra készülhetsz lélekben az jóttesz ha nem izgulsz előtte :) a fájdalom meg elmulik :wink:
Vendég
 


VIKI!
NAGYON GRATULÁLUNK: KIPIHENED MAGAD, ÉS UGY FOGOSD ÉREZNI, MÉG 5X VÉGIGCSINÁLNÁD, MERT MEGÉRI! KÉPEKET NAGYON KIVÁNCSIAN VÁRJUK!

sllepin
amikor petit szoptattam, 174 cm-het 58 kilo voltam, bár petinéál volt 1 liter plusz tejem naponta. és rohadt fáradt voltam mindig. aztám 11 honapig szopott, akkor se hiztam (ennek már örültem), de fáradékony voltam. 2 éves korában kezdtem hizni, 10 kilo jött fel összesen, na ennek már annyira nem örültem, viszont davinál fele annyira se voltam fáradt a két gyerekkel. szoval én értelek. néha irigylik a vékony nöket, de azért ennek van ára is.
Prir szopi alatt: petivel amikor 2x fejtem már csak naponta, akkor jött meg elöször, 10 honapos volt, rá egy honapra el is apadt a tej. hogy melyik okozta melyiket (a kevés tej a pirit, vagy piri a kevés tejet), nemtom. Davinál 5 honapos korában jött piri, akkor még csak szopott, és hát nem 4 oránként :roll: 2-3 oránként. Szoval nem baj, ha egész szopi alatt nincs, inkább örülj neki. valaki meg simán pirizik szopi alatt is, egyénileg változo, látod, még nálam is különbözö volt.
Vendég
 


Mami
köszönjük a születéstörténetet, hát én a mások szülésén pityergek, meg utólag a magamén. Tényleg nagyon feszült lehettél, meg azér tilyen sokáig ikrekkel, hát nem egy luxukivitel lehetett. De itt vannak a drágák, és hát ez a lényeg.

Tünde
én sem sirtam egyik gyerekem után sem, örültem, hogy vége... bár Davinál amikor bementünk a korházba, elkezdtem pityeregni, emrt nagyon izgultam. de amikor megszületett, már nem sirtam, örültem, hogy vagyok :lol:

fenci
vigyázol magadra, felelösségteljes anya vagy, mi baj lehetne? bár a korház tényleg biztonságosabb. Legalább a 32. hétig bent lehetnél, utána már nem olyan vészes, ha mégis megszületik De vigyázol magadra, és gröni is milyen sokáig huzta:) itt mindenki ügyes anyuka (lesz)

zsófi
te a poz tesztet is megálmodtad:) és igaz volt. a szivhang is tuti jelent valamit, akkor bizti ikrek:)

ticsi
gyogyulgattok?

pompom
régen jöttél. meddig kell gumi? :oops:

vicuska
régen voltál te is, remélem, nincs baj, csak népes a család
Vendég
 


Viki! :P
hatalmas gratula Leventéhez!

Lamásza!
Boldog szülinapot! :lol:
csin-csin :wink:

Gaby!
gratula a kukishoz 8) szép lesz a neve :D

Kukac!
drukk keddre!a Matyi nekem is teccik 8)

Mami!
szép a szüléstörténeted,arik a babáid :D

Fenci!
bízzunk benne,h minden okés lesz :)

Kata!
a rokonok monnyanak le :evil:

Dike!
lehet nem jön meg :roll:

Pompon!
hajrá gumi nélküli szex 8)

Sleepin, Ticsi, Gyugyi!
klasszak a képek :D

Kolibri!
nektek is drukk a 2009-es babóhoz :D

Akinek nem írtam is millió csók,nem nagyon leszek gépközelben, mst az öcsém laptopján nyomom picit :lol:
Vendég
 


Napot!

Kata

Köszi a kérdést, de most senki nem igazán beteg, nekem kéne a doki...szoptatni akarok még, de ez állandó vérzés mellett nem sokáig lehetséges, a hagyományos gyógyimtól meg állítólag más lesz a tej íze, és el is apadhat, ezért gondoltam homeos megoldásra. Nekem is van egy könyvem, de nem merem alkalmazni, folliculinumot, és luteinumot ír, de a higítás, hát változó, amit a neten olvastam...sztetek ha senki nem válaszol próbáljam ki a netes 9cht? És mi van, ha sok? Mert oké ha kevés nem hat, de túladagolni nem lehet?

Lili

Éljen 2009!

Többiek...csóközön!

Kép
ticsimû
 
 


Én sem sírtam a szülésnél, sőt be nem állt a szám, annyit dumáltam... utólag elég ciki , de így vezetem le a feszültséget.
Viszont mostanában hiába énekelnék a lurkóknak elbőgöm magam...meg igazából minden szaron elbőgöm magam...ez meddig lesz így?
Én fiúk közt nőttem, fel...kő kemény voltam, most meg minden vacak apróságon eltörik a mécses. :lol: :lol: :lol:

Kép
ticsimû
 
 


Kolibri!

Köszi! Az egyikük visszaírt, nagyon kedves hölgynek láccik...holnap fel is hívom időpontot kérni, remélem nem kell hónapokat várni!

Kép
ticsimû
 
 


VIKI!!! óriási gratula Leventéhez!! Sok sok tejcsit és nyugis éjszakákat! :D

Kata, köszönöm az infot, igazából nekem mindig is ilyen voltak a ciklusaim... És tartok tőle, hogy még mindig fenáll a probléma és azért nem jön meg, nemcsak a szopi miatt. Azért mostmár 2 szopi között eltelik 8 óra... (hajnal 5, reggel 9, délután 5, este 8). Na mindegy, majd kiderül. :D

Mami, érdekes lehet tényleg így szülni, hogy semmi spontán dolog nincs benne, de azért Nálad kissé kockázatos lenne (lett volna) a spontán szülés. Következőleg??? Lesz??? :)

Gyugyi, irigy irigy, én is akarok (szeretnék :oops: )síelni. Jó a kép a húgoddal és az öcséddel! :wink:

Fencikém, csak nem a következőnek teccen lenni??? Fél lábon is kibírod ezt a kis időt már! ha nem vagy biztos az otthonlétben, beszélj a dokiddal. De szerintem ha otthon fekszel jobb, mint a kórházban, mert bent kényelmetlenebb és nyugtalanabb lennél. Otthon van segítséged és nyugi van. Szerintem persze. De Neked kell érezned. Esetleg több netes dokinál kérdezz rá. Ha fekszel csak nem lehet gond! :roll:

Tüncsi! Én sem sírtam a szülésnél (és utána sem) csak ordítottam (a szülésnél, utána nem) :D Először 3 nap múlva bőgtem, amikor azt hittem nem mehetünk még haza. Mindenkiből máshogy jön ki. Én órákig csak néztem ahogy szuszog mellettem és fogtam fel az érzést. :) Amúgy én nem az EDA-ról beszéltem, hanem az oxitocyn-ról. EDA-t én nem kaptam (totál el is felejtettem hogy van olyan), oxy-t igen, de nem hatott. Én arra mondtam, hogy szerintem nem hat. Inkább placebo szerintem.

Kukac! 3 szívhang? Úgy legyen! :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Viki :D

Tegnap éjfélig ültem a gép előtt, de nem jött hír, ma meg kiütöttem magam, és csak most tudok gratulálni :oops:
Isten hozott nálunk Levente baba!!! Neked legalább egy nappal tovább tart majd a karácsony :wink:

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Sziasztok!

VIKI! :D
HATALMAS GRATULA LEVENTÉHEZ! :D
ISTEN HOZOTT LEVENTE EZEN A VILÁGON! :D
Nagyon hosszú vajúdás volt, de a lényeg, hogy jól vagytok!
A következő kistesó már hamarabb fog jönni! :lol: :wink:
Pihend ki magadat. Remélem babás szobában vagytok és segíteni fog a sok tejcsi megjöveteléhez!

Mami!
Hát jól elbőgtem magamat a szülléstörténeteden én is. Valami haszna is volt a programozott csaszinak. :wink:

Lamásza!
Isten éltessen sokáig! :D Bacardival koccintok az egészségedre! :lol:

Ticsi!
Örülök, hogy kaptál választ. Remélem rendes dokit fogtál magadnak! :D Ha neked is szimpi lesz, majd add meg az elérhetőségét és lehet én is felkeresem. :wink:

Pusszantás mindenkinek! :D
kolibri28
 
 


Sleepin
Lehet, h. vak vagyok. :? Na, oxy. Nekem meg amiatt lett majdnem csaszi most. Nem is értettük, miért kezdték el adni, de sűrűbbek lettek a fájások, Dórinak meg leesett szívhangja. Gyorsan lekapcsolták, és figyelni kelltt, hogy fájásoknál nem esik-e le megint, de szerencsére nem. Aztán utána már nem is kaptam többet, mégis haladt a szülés. Én nem ordítottam. :)
Bőgés: Rékánál akkor, mikor lekerültünk a gyerekágyra (első éjjel nem volt hely), és nem hozták, csak később le. Persze már minden rosszra gondoltam, aztán semmi baja nem volt. Aztán meg mikor besárgult és kékfénybe került. Dórinál meg mikor úgy volt, h. mehetünk haza, aztán még 5 napot bent kellett maradnunk. Nem lett volna gond, ha előre tudom, de úgy megtudni, hogy már fel voltam öltözve, fele cuccomat Apa már levitte a kocsiba és Réka már örömködött, hogy visszük Dórit, na, azt senkinek nem kívánom.
Piri: Réka 4,5 hónnapos volt, mikor először megjött. Utána rendszeresen. Most Dórival kb. 6 hetes lehetett, mikor piriztem, azóta sem. Pedig mindkettőnél ment/megy a szopi ezerrel.

Kolibri
Jó, h. felraktad a linket, mert én meg homeos gyerekorvost szeretnék a kölköknek Bp-en. :)

Fenci
Ne izgulj, csak tarts be mindent! Gröniben is bent tartottuk a babát! :)

Lamásza
Jóvanna! Csak nincs gyerkőcös vonalzód, így meg nemtom követni. :( Bódogságosat!!

Réka és a karácsonyfa:
Kép

Hintarénszarvas:
Kép

A karácsonyfa (a hüle géppel nem lehet olyan képet csinálni, hogy visszadja a valóságot, élőben szebb a fa):
Kép

Az én kis manócskám (már 7 kg :shock:):
Kép

De klassz Dóri ajándéka:
Kép

Vigyorka:
Kép

Réka egeret rakott ki a gabonakarikákból (kicsit koszos a szék huzata :oops:, nem én tehetek róla!!):
Kép

Távcső:
Kép

Mi az ott fent?:
Kép

Ja, repcsi:
Kép

Királylány:
Kép
gtünde
 
 


Sziasztok!

Megyek visszaolvasok!
Puszi Mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Tünde!
Nagyon édesek a csajszik!!!! :lol:

Fencike!
Kérlek ne aggódj!!! Ez a legfontosabb. Ha be kell feküdnöd, én ígérem meglátogatlak. :wink: De küld el légyszi priviben újra a számod, mert új a telcsim és nem találom. :wink:

Kata!
Tényleg megálmodtam. Azért remélem ez most nem teljesen jön be. :lol:

Lili!
Hajrá 2009!

Én el sem hiszem, hogy lekerültem a táblában! :lol:

Ma a Babák nem szeretik a kávét. Kétszer is kijött. :roll: :lol: A férjem meg minden rókánál örül, hogy biztos minden ok a babákkal, ha ennyit rókázok. :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Húúú, kicsit sokáig tartott,míg végigolvastam. Úgy látom sikerült egy laptető is. :lol: Nem baj gyűjtöm jövő évre. :wink:

Vicuska :D

Utólag Boldog Névnapot!

Gyugyi :D

Nagyon jók a képek! Milyen volt a síelés ma?

Lamásza :D

Sajnálom,hogy nemműködtek az ajándékok. :( nincs is ennél bosszantóbb! :evil: De Örülök,hogy sikerült kicserélni az ajándék robotot! PÁlya?
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép

Ticsi :D

Szuper karácsony lehetett akkor. :wink: Nem csodálom, hogy anya szeme fénye Ádám, Helyes kiskópé. :wink: Na.... Árpi meg igazi huncut.Imádnivaló mindkét gyerek, büszke lehetsz rájuk! A csupa ágy szobáról még nem tettél képet!
Dokibá elutazott,majd jan 7-én v. 10-én érkezik haza. Ha jól tudom hivatalosan 12-től dolgozik. Én 13-án randizom vele. :lol:
Homeós dokit passzolom. :roll:

Zsófi :D

Sajnálom,hogy vuk ennyire megtalált! szerintem azért egyél egy kicsit, s a kávét kerüld el egy időre.Keddre drukkolok, s nagyon kíváncsi vagyok hányan lesznek.

Kata :D

Basszus, elhiszem, hogy megrázott,ahogy reagált a családod. Sajnálom, de ne vedd a szívedre, majd megbékélnek.
Te fiaid és édesek!Még képet!!!!!

Lmami :D

Nagyon szép ajándékaid voltak. :wink: Lassan az egész éjszakát végigalusszák? :shock: Pusz nektek!Köszi a szüléstörténetet,annyira jól leírtad :wink: Sírok...... :wink:

Gaby :D

Gratulálok a kis tököshöz!Szép neve lesz.

Sleepin :D

Bendéről is csak áradozni lehet! Ha nem írod észre sem veszem a fal alját. :lol: És hogy tetszett neki a Karácsony és a fa? Blogot még nem volt időm elolvasni. :oops:

Tavi :D

Szerintem nagyon jó ajándék. Nekem nagyon tecc. :wink:

Vicky :D

NAGYON NAGY GRATULA NEKTEK ÉS PICI FIUTOKNAK LÁZÁR LEVENTÉNEK!Sok boldogságot és sok-sok tejcit!
Kép

Fenci :D

Pihenj sokat és kitartás!Márk épen és egészségesen fog megszületni a kiírt időpont környékén. :wink:

Tüncsi :D

A lányok is nagyon édesek!Kicsi manó csíkosban zabálnivaló!! :lol: KIrálylány pedig mekkorát nőtt. 8)

Nálunk mozgalmasan telt a Karácsony: Ajándékok? Sok minden szép és jó dolog. 24-én voltunk a párommal és a hugommal a Disney-Hercegnők a jégen műsoron. :D Délután értünk haza,gyorsan nekiáltunk fát díszíteni, halászlevet és vaddisznópörköltöt főzni. Este nagy meglepetésünkre(nem tudtunk róla) megjelentek a szüleim és a nagymamám.(hozták a karácsonyi menüt is.) 8) Úgyhogy családi körben ünnepeltünk.Kaptam szexi hálóinget apától, aztán kaptam még karkötőt, szakácskönyvet, Mamma Mia dvd-tés cd-t,ágyneműt, mécsestartót, ruhát, sapit,blúzt. Apa megkapta a 6:3dvd-t,AC/DC cd-t, köntöst, könyveket,italt,cipőt, tüzijátékot...És a legfontosabb ajándékunk,amit a szüleimtől kaptunk: mehetünk januárban lombikra,mert kifizetik nekünk. :lol: :lol: :lol: Kimondhatatlanul boldogok voltunk,nem is tudjuk elégszer megköszönni nekik.Imádom őket!!!!!!!!
Másnap mentünk párom szüleihez, keresztgyerekeinkhez, rokonokhoz,majd 26-án még a szüleimnél voltunk. Azóta itthon vagyunk és pihenünk.
Röviden ennyi. :oops: (nem is annyira rövid, bocsi)

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Zsu! :D
Jaj, de fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Éjjen, éjjen! Olyan édik a szüleid, hogy ezzel ajándékoztak meg titeket! :D Ti meg megajándékozzátok őket az unokákkal! :D
13-án mész dokihoz? Milyen protokolod lesz vajon? Mikor kezdődik majd a stimud? Úgy izgulok, mintha nekem kéne mennem. :oops:

Tüncsi!
Nagyon zabálnivalók a csajok. Főleg a kis mikisapiban. :D
Mi Dr. Molnár Mariannhoz jártunk a IV. ker-be. Őt csak ajánlani tudom mindenkinek. De iszonyu nehéz bejutni hozzá, és amikor utoljára jártunk nála 6 éve, akkor azt hallottam, hogy már nem fogad új gyerkőcöket. De azóta már változhatott. Egy próbát megér. :wink: A telefont pedig újrahívásra kell állítani, mert nehéz időpontot kérni is, mert "ég a vonala állandóan".
Először pedig csak a címedet kéri el, mert az alkati meghatározáshoz válaszolni kell a kérdéseire, és utána ad időpontot is. Szerintem szuper, és a gyerekek jól érzik magukat nála, nem félnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kolibri28 2008.12.28 20:28-kor.
kolibri28
 
 


Zsu!
Nagyon szép ajándékokat kaptál!!! És úgy örülök, hogy januárban indulhat a lombik! Ez most tuti siker lesz! :lol:

Lamásza!
Már reggel is akartam, de likas az agyam:

Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!!!!

KépKép
zsófikukac
 
 


Ja és azért olyan régen voltunk utoljára, mert azóta csak évente 1x kell antibibi Ádinak. A többi panaszra pedig már magam adom a bogyikat. Ja és a legfontosabb, hogy a gyerekorvosunk mindíg támogatta, hogy csak akkor adjak antibibit, ha nagyon szükséges. és bár ő nem jártas a homeóban, azért bíztatott rá mindíg. :D
Csak azt sajnálom, hogy nem a legelső betegségnél mentem homeós dokihoz. :( Mert jól megszívtuk az első 2 évet. :(
kolibri28
 
 


Kolibri!

Bacardy??? Colaval???? Az fincsi! Én pezsizek!!!

Csajok sikerült kicserélni a pályát is működik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viszont a robotot ma néztük meg (tegnap sok volt a vendég gyerek), és rosszabb, mint a másik, itt egyik sem működik normálisan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holnap csere, aztán dühkitörés!!! Ja és ráadásul 14 darab elemmel megy, csak az volt 3000 forint!!!

Tünde édesek a csajszik!!!!! Kár hogy már ti is olyan messze vagytok!!! Maj csinálok babás vonit is!

Gyugyi!
Mesélj ha hazaérsz!!!
Vendég
 


Zsu!!! Dejó dejó dejó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kezem lábam szemem ujjaim, minden keresztben, hogy pont ez a lombik sikerüljön!!!!!!!!!!!!!!! És persze laptetű is... :D Ja amúgy beszámoló csak félig van kész a blogban, nekem sem volt időm. :D Inkább itt töltöttem. :)

Lamásza, nem emlékszem én kívántam-e BOLDOG SZÜLINAPOT! :oops: Ha nem, akkor most utólag, ha igen, akkor mégegyszer BOLDOG SZÜLINAPOT!

Gyerekemet mindjárt kiteszem a kutyák mellé, még mindig nem óhajt aludni... Az előbb csapkodta a falat, most csak dünnyög magában. Taknyos. :( Összefügghet a fog a takonnyal? Mármint mindig akkor taknyosodik be, amikor fog jön. Lehet a fog legyengíti az immunrendszerét? No mindegy... Ezt csak úgy mert mér ne...

Tüncsi! Emlékszem, erre a mégsem mehettek haza dologra. Hát tényleg katasztrófális lehetett. Én leginkább azért sírtam, amikor nem mehetettünk haza, mert ugyebár Bende azért sárgult be, mert nem akart szopizni. És mit tudtam tenni? Senki sem segített, hiába kértem, senki nem mondta, hogy itassam, akkor szóltak amikor már gond volt. Őt is kékfényezték. Szóval leginkább azért sírtam, mert tudtam, hogy én vagyok a hibás. És féltem, hogy nem fogok tudni szoptatni. behoztuk a lemaradást! :D (Engem is császsározni akartak, mert leesett Bende szívhangja de nekem már az elejétől minden fájásnál, de mivel már szülőcsatornában volt, azt mondta a dokim, hogy jobb ha kinyomják, mint ha visszahúzzák. Hát szó szerint kinyomták + vákum.)

Ez mindenkinek szól:
Fotokat a karácsonyról!!!!!!!!!!! :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Hali!

Vicky
Hatalmas gratula Levente babához!!!!! :D

Gaby
Neked is a kis fütyköshöz!!! :D

Nekem 29.cn volt, Piri még jelentkezett, de a képem már minden bőrgyógyász rémálma...jó kis hormonzavarom lehet.Már pár napja mindig szolizni akarok, de még nem jött össze. :?

Na pusszantás!!!Szép jó éjt!!!
vizkriszisback
 
 


sziasztok!

viki, gratulálok és sok boldogságot, tejcit kivánok nektek!

fenci! nyugodj meg és pihizz, nem lesz semmi baj meglátod!

mami! csodálatos volt a születéstörténeted!

tünde! nagyon édesek a kislányaid!

zsu! hár de jóóó ez nagyon szép ajándék anykádéktól!!!!!!!!

rólam: 36.9 re ugye leesett a hőm, majd másnap 37, kezdtem megörülni...délutánra torokfájás, estére hőemelkedés. most pedig itt szenvedek egyedül/ párom éjszakás/ a láztól 38.3 per pillanat. egész éjjel nem aludtam, fáztam, melegem volt stb.
jelenleg még rózsaszinezek, még nem jött meg igazán. nagyon remélem h még kitolodik, nem kell plusszba még a hasfájással is gyötrődnöm. senkinek nem kivánom azt amennyire én szoktam görcsölni!

KépKép
dike
 
 


Dike
Te szegény! :( Küldök neked gyógyító energiát!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu
Szép kis ajándékot kaptatok! :D Hajrá kövi lombik!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én éjjel éreztem a jobb petefészkemben 2 szúrást. :? Felébredtem rá, elég erős volt.Reggeli hőm 7.15-kor 37,2.Tegnap 5.45-kor 36,8. Ezek legalábbis arra utalnak, hogy a végén lett pé vmikor, de hogy mikor...24.cn-nél nem lehetett hamarabb (20.cn-en volt egy 12 mm-es tüszőm)...de akkor mi szúrkált az éjjel? :shock: Költői kérdés.
Apát nem is terhelem már ezzel, majd észreveszi ha megjön.Szerinte túl sokat figyelem a testem és szte nem tesz jót, hogy mindennap idejövök és olvasom a hol rossz hol jó híreket...tudja fene. :roll:

Szép napot nektek!!! :D
vizkriszisback
 
 


Zsu
ez fantasztikus, ennél jobb ajándékot nem is kaphattatok volna :D
nagyon drkkolok +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Krisz
lehet tényleg túl sokat figyeled magad :roll: próbálj kicsit lazítani, tudom nem könnyű :?

Dike
jobbulást, remélem nem jön meg

Sleepi
jobbulást a kicsinek. én is taknyos vagyok és nem jön a fogam :P most nem fújom már annyit az orrom, köhögés jött rám :?

Kukac
hát kávét hanyagold kicsit :wink: én nagy kávés voltam, napi 3, terhesség elején napi egyet még ittam, aztán már jó ideje nem iszom, eszembe se jut csinálni :lol: pedig én nem hánytam.

Kép
gaby25
 
 


Reggelt!

Csajok!
Köszönöm a szülinapi köszöntést! Én meg ezt küldöm nektek!
Kép

Kolibri!
Boldog szülinapot!
Kép

Zsu!
A szüleid fantasztikusak!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Pálinkásat :!:
Kép

Vicky :)
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!
Kép
Várjuk a képeket és a beszámolót!

Zsu :)
Ez aztán a meglepi! :) Hajrá!!!!!! :wink:

Krisz :)
Ez emberjánya már csak ilyen, figyeli a teste rezdüléseit. Én is figyeltem, nem tudod kikapcsolni. Az meg szerintem nem baj, hogy jössz .... Itt ki tudod írni magadból a gondolataidat! :wink: Egy hajóban evezünk. :)
"Tudom, miről beszélsz!" :D

Gaby :)
Köhögésre keress valami homeós köptetőt! Szegeny kiskrapekot összerázod még a végén! :D

Dike :)
Gyógyulj meg Te is! Nem jó lázasnak lenni..... :?

Lamásza :)
Robotátok van rajtatok?Fene egye meg! Borítsd rájuk a pultot! Próbáljátok ki a bótban! 14 elem? Az rengeteg!!! Mit tud ez a robot?

Kukac :)
Én is nagy kávés vagyok, de terhesen nem bírtam meginni. :wink:

Tüncsi :)
Jók a képek!
Igen, ez grátisz síelés volt!

Mi volt még?
Tegnap este csak átfutottam az oldalt, aztán beájultam az ágyba!

Ollllyan hideg volt tegnap!!!! Megfagyott az orcám. Meg a szemem! :shock: A síkesztyűm meg -12 fokban sz@rt sem ér. :evil:
De nagggyon jó volt!!!!!!!! :D :D :D
Mennyivel könnyebb 27 kilóval kevesebbel lavírozni a pályán! Álom! :D

Marha sokan voltak kint! Ennyi népeket én még nem láttam sípályán.
A fényképezőgépet szerencsésen a kocsiban hagytam. :roll: Telóval fotóztam, azt meg nemtom feltenni.

Olyat láttam a hegycsúcson, mit még soha!!! A fenyőfákat vastagon hó borította és az egész meg volt fagyva! Hihetetlen látvány volt!!!! Tátva maradt a szám! :)

KépKép
zapáné
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?