Húúú, kicsit sokáig tartott,míg végigolvastam. Úgy látom sikerült egy laptető is.
Nem baj gyűjtöm jövő évre.
Vicuska
Utólag Boldog Névnapot!
Gyugyi
Nagyon jók a képek! Milyen volt a síelés ma?
Lamásza
Sajnálom,hogy nemműködtek az ajándékok.
nincs is ennél bosszantóbb!
De Örülök,hogy sikerült kicserélni az ajándék robotot! PÁlya?
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Ticsi
Szuper karácsony lehetett akkor.
Nem csodálom, hogy anya szeme fénye Ádám, Helyes kiskópé.
Na.... Árpi meg igazi huncut.Imádnivaló mindkét gyerek, büszke lehetsz rájuk! A csupa ágy szobáról még nem tettél képet!
Dokibá elutazott,majd jan 7-én v. 10-én érkezik haza. Ha jól tudom hivatalosan 12-től dolgozik. Én 13-án randizom vele.
Homeós dokit passzolom.
Zsófi
Sajnálom,hogy vuk ennyire megtalált! szerintem azért egyél egy kicsit, s a kávét kerüld el egy időre.Keddre drukkolok, s nagyon kíváncsi vagyok hányan lesznek.
Kata
Basszus, elhiszem, hogy megrázott,ahogy reagált a családod. Sajnálom, de ne vedd a szívedre, majd megbékélnek.
Te fiaid és édesek!Még képet!!!!!
Lmami
Nagyon szép ajándékaid voltak.
Lassan az egész éjszakát végigalusszák?
Pusz nektek!Köszi a szüléstörténetet,annyira jól leírtad
Sírok......
Gaby
Gratulálok a kis tököshöz!Szép neve lesz.
Sleepin
Bendéről is csak áradozni lehet! Ha nem írod észre sem veszem a fal alját.
És hogy tetszett neki a Karácsony és a fa? Blogot még nem volt időm elolvasni.
Tavi
Szerintem nagyon jó ajándék. Nekem nagyon tecc.
Vicky
NAGYON NAGY GRATULA NEKTEK ÉS PICI FIUTOKNAK LÁZÁR LEVENTÉNEK!Sok boldogságot és sok-sok tejcit!
Fenci
Pihenj sokat és kitartás!Márk épen és egészségesen fog megszületni a kiírt időpont környékén.
Tüncsi
A lányok is nagyon édesek!Kicsi manó csíkosban zabálnivaló!!
KIrálylány pedig mekkorát nőtt.
Nálunk mozgalmasan telt a Karácsony: Ajándékok? Sok minden szép és jó dolog. 24-én voltunk a párommal és a hugommal a Disney-Hercegnők a jégen műsoron.
Délután értünk haza,gyorsan nekiáltunk fát díszíteni, halászlevet és vaddisznópörköltöt főzni. Este nagy meglepetésünkre(nem tudtunk róla) megjelentek a szüleim és a nagymamám.(hozták a karácsonyi menüt is.)
Úgyhogy családi körben ünnepeltünk.Kaptam szexi hálóinget apától, aztán kaptam még karkötőt, szakácskönyvet, Mamma Mia dvd-tés cd-t,ágyneműt, mécsestartót, ruhát, sapit,blúzt. Apa megkapta a 6:3dvd-t,AC/DC cd-t, köntöst, könyveket,italt,cipőt,
tüzijátékot...És a legfontosabb ajándékunk,amit a szüleimtől kaptunk: mehetünk januárban lombikra,mert kifizetik nekünk.
Kimondhatatlanul boldogok voltunk,nem is tudjuk elégszer megköszönni nekik.Imádom őket!!!!!!!!
Másnap mentünk párom szüleihez, keresztgyerekeinkhez, rokonokhoz,majd 26-án még a szüleimnél voltunk. Azóta itthon vagyunk és pihenünk.
Röviden ennyi.
(nem is annyira rövid, bocsi)