Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!!!
Klárusom biztos????-hogy nem te:-)))?? Mi van veletek egyébként,jó volna kicsit többet tudni rólad?-vajon mit csinál Kati is???-és Tigrikém mi a baj??-bizti esni fog a hó:-)))A pici lány jól megdolgoztat titeket ,főleg türelmi alapon??De ne idegeskedj,bizti csak ilyen napjai vannak! Mi most szülinapozunk,Niki holnap 6 éves!!!Kissé foghijas ugyan a szervezés a szomorú események miatt,de igyekszünk ugy csinálni ahogy zajlani szoktak a szülinapok!!Majd holnap már többet mesélhetek! Megyek is lassan vacsi idő van! Legyetek jók további kellemes estét!!puszi evi
evetke

Boldog szülinapot Nikinek!!!
Klárus
klara

Sziasztok! Evi, egész biztos nem én. Kép
Lehet, hogy jövő héten Gellért nem megy oviba, mert valami felújítás lesz, és aki teheti, otthon marad. Mit szólnál esetleg találkozáshoz? Vagy Tigrivel "azon" a játszón? Tigri, nektek milyen kb a napirendetek? Hánykor szoktatok sétálni? Alexa sírós... Hát, mit mondhatnék? Ismerős. Majdcsak jobb lesz a helyzet. Próbálj pihenni, amikor csak tudsz!
Virág! Te írtad régen, hogy azért hagytad ott S.A.-t, mert tápireceptet adott meg éjjelre teáztatást javasolt. Biztos nem akartad ott tovább ragozni. Kép Nos, a kedvesség sosem tartozott a fő erényei közé, szájat húzni jól tudott régen is, de mi valahogy mégis bírtuk a stílusát. Kép Vagy csak azért vannak jó emlékeim, mert mint orvos, nagyon korrekt és profi volt? Nekünk mindenesetre sokat segített. Azért az fura, hogy egy orvossal hogy kerül szóba a vallásotok. Vagy épp Ruben neve miatt esetleg? Lényeg a lényeg, ha nem bíztál benne, vagy akár csak emberileg rühellted, mindenkinek jobb ez így, hogy váltottatok. Én meg csak azért írtam annyira vehemensen a múltkor, mert valahol már le kellett írnom. Mindegy, hosszú, és nem is lényeges. És remélem, Recsi jobban alszik már. Egyébként Janka is sokszor ébred éjjel, de még kicsi a megbeszélős módszerhez. Addig szvsz nincs mit tenni. Kép Kép
Képzeljétek, Gellértem már megint kruppozni kezdett, ha komolyabbra fordul, akkor emiatt sincs ovi, de akkor tali sem (nagyon komolyra eddig sose fordult, kórházig nem jutottunk - remélem, most sem -, de a "krupp" címkét már megkaptuk). Ezen az éjjelen már kétszer ugatott. És pont szülinapra lennénk hivatalosak holnap. Ez a mi formánk.
Na megyek aludni.
Klárus
klara

Sziasztok!

Először is nagyon boldog születésnapot Nikinek!Kép Milyen nagylány már! Remélem, hogy a körülményekhez képest jól sikerült neki a szülinap. Evetke hogy vagy?

Ha minden igaz Kati tegnap hazajött vidékről, reméljük jól vannak!

Klárus, krupp Kép
Napirend nekünk szerintem soha sem lesz Kép
A játszónak nagyon örülnék csak ramaty az idő. Mondjuk mi nem is szoktunk nagyon hosszú időt lent tölteni még. De ha esik és fú a szél, akkor megint úszik a randink.
Amúgy most beálltunk egy olyasmi rendszerre, hogy kb. 22:30-kor elalszik és 5-kor vagy 6-kor ébred. Előtte non-stop szopit tart, jól betankol Kép
Viszont ha valami kizökkenti őt a napjából (időjárás, pocifájás, látogatók stb) akkor elcsúszik minden. Tegnap is, azaz ma 0:30-ig szenvedett szegénykém. Ilyenkor csak a szopi nyugtatja meg.
Szóval igazából nem panaszkodhatom, mert szerintem jó baba, csak furi, hogy keveset alszik napközben és azt is csak kézben.
Végül is nem kendőt vettem, hanem egy sznúgli nevű babazsákot. A kengurú és a háti- és újszülötthordozó keveréke. Nagyon bevált, jókat durmol benne. A páromon tök husin áll, kicsit olyan, mintha terhes lenne. Úgy is mozog benne Kép

Jók legyetek!
Tigri
tigribigri

Sziasztok lányok!!!
Tényleng megjött volna a Kati????-Reméljük hirt adsz magadról ha igy van???
A hétvégénk egész jól telt,de azért nem volt annyira szervezett mint szokott:-(a torta is lemaradt de megbeszéltük hogy a szerdai babazsúrra toljuk át:-))).És az én nagylányommal már lehet egyezkedni:-)))A rengeteg ajándék meglágyitotta a szivét!Kapott ruha hegyeket,játékokat,tőlünk egy jégkori is,itt van tőlünk 10 percre ez az uj jégcsarnok amit nemrég adtak át ugyhogy kitudjuk használni majd:-)))Ugy örült tök ari volt!
Kicsit az éjszakákról:-((((Hát mi is küzdünk megint!!!A múlthéten már lementem beszélgetni a dr.nőhöz mi lehet a gond!!!-gond nincs csak ez van:-)))Most megint hom.pát. egyszer már szedtünk,segitett:-))Most csüt.kell visszajeleznem mi a helyzet,egyenlőre semmi változás,ma éjjel is a fél éjszakát "átveszekedte"a Nikivel!!!!Feldogozatlan élmények!!!!!A randi összejöhetne a hetünk nagyon zavaros ugyan,még mindig ki kell hagyjam a Cili drága programjait mert minden napra jut valami:-((Csüt.péntek mi sem megyünk oviba.Csüt.nincs ovónéni?:-))))pénteken meg a temetés miatt nem tudnám időben átvinni a hugomhoz a kölköket!!Elvileg ha szép az idő egy délelőtti séta összejöhetne!!!Majd addig még dumálunk róla!!
Tigrikém egyszer eljön ám a rendszeresség is már eleve van csak nem ugy jön le a sok sirás miatt:-))Kitartás!!!-szeretnélek már látni titeket:-))
Klárusom miért jelentik ki Gellértről kategórikusan hogy kruppos????-és ha soha nem jön ki rajta???Bizzunk benne,ezt is ki lehet nőni én ugy halottam!!Nem szoktál hom.pát.Vannak nagyon jó bogyeszok erre az ugatós köhögésre!!/Spongia+Causticum/együtt 5-5 golyó.A spongia adható többször is!!!!
És ti hun vagytok többiek!!!!!!!Irjatok ám nem sorolok fel mindenkit,mert hálistennek már jól kibövült a topik és nincs képben mindenki,de szivesen olvaslak titeket!!!
Na megyünk dolgunkra!!Legyetek jók puszika evi
Ui.Köszi a jókivánságokat
evetke

Sziasztok!Kép

Na itt vagyok végre!Kép Ma jöttünk haza délután, nem mertünk tegnap este elindulni mert nagyon ramaty volt az idő és minden jeges volt.
Jó volt lent, Anyu nagyon sokat segített nekem, mondhatni mindent Ő csinált helyettem én meg csak feküdtem és pihentem. Csütörtökön kell visszamennem a dokihoz és elkezdjük a terhesgondozást. Jól vagyok és remélem ez már nem is változik!Kép
Evetke: Őszinte részvétem!!! Nagyon-nagyon sajnállak. Nem a húgod férje volt ugye??
Cili: Most egy darabig nem megyünk sajnos zenebölcsibe mert nem tudom a gyereket emelgetni és annélkül szinte lehetetlen BKV-val közlekedni.
A falvédő természetesen kell és azért be fogok menni, de ha minden okés lesz akkor ahogy tudok megyek a zenebölcsibe Bencével.
Borcsa és Klárus: Nagyon aktívak vagytok!!!Kép Majd meséljetek milyen volt.
Tigribigri: Biztosan az időjárás változást érezte meg Alexa. Sajnos most az idő tényleg nem nagyon alkalmas sétára. Köszönöm az SMS-t!!!!!!KépKép Nagyon aranyos vagy!Kép
Újak örülök nektek!Kép Gyűlünk, gyűlünk!Kép
Sajnos gyerekorvost itt a kerületben nem tudok, mi Káposztásmegyerre járunk a gyerekkel és nagyon meg vagyunk vele elégedve.
Nőgyógyász is Budán van, úgyhogy nem itt a környéken.
Na mára elég belőlem ennyi, sok-sok puszi mindenkinek.

Kati
kfk

Sziasztok! Szia Kati! Kép Kép Örülök, hogy jól vagy(tok)! Pihengessél csak!
Borcsa, félek, hogy nem fogunk tudni menni szerdán, mert Gellért köhögős és taknyos. Ha rosszabbodik, nem megyünk. Te mégy?
Ráadásul az oviban skarlátos megbetegedés van, előfordulhat, hogy azt is elkapta. Jobb, ha
senkivel nem találkozunk sajnos, amíg ki nem derül. Kép Ti tudtok valamit a skarlátról? Volt valamelyikőtöknél? Mennyire súlyos? És mennyire hosszadalmas?
Evi, kruppnak krupp ez is, ami nekünk van, nem kell hozzá igazi roham, hogy rámondják. Homeo-bogyóból Sulfur jodatumot kaptunk rá. Ismered? Éjjelente elég ijesztő tud lenni ez az erős, ugató köhögés. Régen minden légúti vírus tüszős mandulagyusziban végződött nála, mióta mandulát kivették, krupp van. Kép Ige, valóban kinövik állítólag, ha a gégéjük megnő annyira, hogy a duzzadás nem szűkíti ennyire be. (Na, ezt jól megmondtam.)
Tigri, ismerem azt a babazsákot, de olyan husik a gyerkőim, hogy pár hetesen már kicsi lett volna rájuk. Kép Tali eszerint posztponálva, ilyen időben mi sem kívánkozunk játszóra, nem beszélve a nyavalyákról. "Napirend": vannak keveset alvó gyerekek (én csak tudom Kép). Majd ha már tud mászni, járni, nem sír annyit, reméljük. Addig meg fél lábon is kibírod, igaz? Kép
Sajnálom, hogy karanténba kerültünk, mert ovi egyébként sincs a héten. Dögunalom. Kép
Betty, már babázol?
Puszi mindenkinek, Klárus
klara

Hurrá, szia Kati!!!!!!!!!!
Izgultam ám érted(-tek)!!!!!!!
Isten őrizz, hogy megjelenj a zenebölcsin. Járhattok még eleget:-)))
Falvédő ok, de amiatt ne aggódj, hogy hogy veszed át, mert 1. még mindig nem holnap lesz kész, szerintem még legalább 3 hét. 2. És ha még nem vagy járóképes, akkor sincs gond, majd egyszer úszás után beadom neked. Azt ugyan (még)nem tudom, hol laksz, de a BVSC-től minden olyan közel van.

Evi, nekem is az volt az első gondolatom, hogy ugye nem a húgod férje??? De ugye nem??? Csak nem mertem kérdezni. Gondolom, ha túllesztek a temetésen, kicsit megkönnyebbültök majd.

Cili
foltvarró_cili

Sziasztok!!!
Húú a gondolat is megrémisztett!!!Nem dehogy a hugomé.!-azt aztán tényleng nem tudom hogy viseltük volna el:-((A férjem nővérének a párja,de hát ez sem egyszerübb!!!!Én is pénteki fordulópontban bizom,akkor már olyan ténnyé válik a szomorú esemény,de én még mindig azt hiszem holnap azt mondja valaki minden csak vicc volt:-((
Katiiiiiiii!!!!!-hurrá nagyon vigyázz magadra!!!-aztán ha tudsz és be vagyok kapcsolva köszönj rám!!
Klárusom azt nem ismerem amit nektek ajánlottak,lehet hogy az már erősebb dozis:-))-de szerintem ha ugy adódik rákérdezhetsz erre amit irtam,mert tudom hogy a környezetemben olyan kislány is szedi aki sajna már ilyen kórházas esetig is eljutott:-((Apropó ez a skarlát most ovodai divat?:-((Állitólag nálunk is volt de én csak utólag halottam róla.Azt mondják azonnal maripenes kezelés kell mert szövődményes lehet!_utálom ha rémisztgetnek:-))
Most a kedvencem van nálunk megint műsoron a tököm tele van már ,van egy szutyok kiscsaj hetente behozza a tetüt a csoportba.Állandóan nézem kukac haját,de ha hazahozza én komolyan olyan cirkuszt csinálokkk:-((
Na hát ennyi hirtelennn!!Tényleng lehet hogy van már még egy friss anyukánk????Betty azért kuksizz néha meg minket!!pusza evi
evetke

Evi!

Vegyél a gyógyszertárban NIX-et, és megelőzésként kend be vele Niki haját jó alaposan(azt hiszem, nem szabad kiölbíteni, de olvasd el a használatit.) Ez elég hatásos, bár a tapasztalat azt mutatja, hogy ha bele akar menni a tetű, a fejed tetejére is állhatsz...
És ha engedi, fond be jó szorosan, vagy valahogy kösd ösze, hogy ne lobogjon.

Cili
foltvarró_cili

Mármint a haját :-)))
foltvarró_cili

Kati! De jó, hogy itt vagy! Hiányoztál! Kép

Klárus! Hát ez a hét most megint úgy alakul, hogy ott tudok lenni táncon. Sajnálom, hogy ti nem jöttök. Kép

Tigri! A mi napirendünk is úgy nézett ki, hogy evés a cicin, alvás a cicin. Kép Egész nap! Bátor elég korán átaludta az éjszakát, bár későn feküdt és korán kelt. Most is korán kel, és kiabál a hűtő előtt, hogy "enni, enni". Minden nap erre ébredek. Kép Olyan éjjel kettő óra tájban van egy felületesebb álomszakasza, amikor bármilyen kisebb zajra, fényre hajlamos felébredni (ha tévézünk, olvasunk. Úgyhogy tanácsos ilyenkor gyorsan lekapcsolni a még működő dolgainkat, ha addig nem tettük meg. Kép

Evi! Skarlát: Én szeretem, ha rémisztgetnek, különben hajlamos vagyok nem komolyan venni a dolgokat. Kép
Nem biztos, hogy csak a szutyok kislánnyal van a baj. Állítólag nagyon nagy tetüjárvány van az egész országban. Nekem sem ártana megnézetnem a fejem. Kép Komolyan. Én nagyon fejvakarós vagyok. Hosszan és élvezettel tudom vakarni. Akár csak szórakozásból is. Általános iskolás koromban (bár nem voltam szutyok kislány) egyszer 14 tetüt találtak bennem. Papámban csak 9-et. Én győztem. Kép Nem tudom, hogy honnan szedtük össze.

Cili! Igazad van! A fejenállás szerintem sem jó tetü ellen. Kép

Betti szül, Süti meg eltünt, mint szürke csacsi a ködben. Virág, Jovika? Kép

Nálunk tegnap szülinapozás volt. Hát lehet, hogy elégedetlen típus vagyok, de bizony hiányérzetem van. Én még szaladgáltam lekapcsolni a villanyokat, amikor a fiam már el is fújta az első gyertyát. A Halász Jutkát pedig csak akkor indítottuk. Utálom ezt a nagy sietséget. Egy árva fotó nem készült, ahol a fiam a tortával, gyertyával található. És úgy érzem, hogy nem én vagyok a hibás. Minden ott volt kéznél. Egyszerűen nem kellett volna ilyen hamar behozni a tortát, de ha be is hozták, nem kellett volna lerakni az asztalra, de ha le is raktuk, nem kellett volna mondani neki, hogy fújja el, ha már az anyja szobán kívül van. Szóval azóta is ezen őrlöm magam... meg egyéb körülményeken. Csupa apróság, de mégis. Együtt olyan rossz szájízt hagytak bennem. Azon gondolkozunk a férjemmel, hogy csinálunk még egy tortát holnapra (mert akkor van a fiam valódi szülinapja) és majd akkor lefotózzuk, ahogy elfújja a gyertyákat!
Lányok! Voltam asszonyklubban pénteken. Nagyon jól éreztem magam. (Lehet, hogy koravén vagyok.) És képzeljétek, horgolok!
borcsa

Bori, elképzellek, amint őszre színezed a hajad, és kontyba fogod. Otthonkát húzol, meleg mamuszt, és csak horgolsz, horgolsz. Aztán meg csak horkolsz, horkolsz...
:-)))))))))))))))))))))))))))
Meg kéne már tanulnom ezeket a röhögős fejeket...

Állítólag egyáltalán nem a koszos fejbe megy a tetű. Hanem amit talál. Lehet az agyonmosott, vagy retkes, mindegy neki. Csak mászhasson. Ahogy összedugják az oviban a fejüket, már akcióba is lendül. Az egyedüli biztos megoldás csak egy légmentes szkafander. Nyugi, nekem csomószor volt tetűm (biztos jó koszos gyerek voltam :-)))de még élek... Tudod milyen az, amikor reggel felébredsz, és az első amit meglátsz, egy jó kövér tetű a párnádom mászik????
Átéltem. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
foltvarró_cili

Hali lányok!!
Jó kedvem lett tőletek!!!!!Én sem vagyok rasszista de érdekes módon mindig csak ugyanaz a gyerek birja szórni a bogarakat:-))))Egyébként én is reggeltől estig vakaródzok,ez már agyi vonalon káros:-))Vettem valamit a gyogyszertárban meglátjuk:-)9
Mit szóltok milyen időnk van??-ez valami hihetetlen!!
Borcsa hogy beléd mennyi energia szorult,irigyellek érte:-))A szülinap miatt ne légy lelki beteg,de ha ugy jobb akkor forgassátok ma ujra a jelenetet:-)))Ki volt a ludas ??-a nagyszülők??És hát isten éltesse sokáig a kisfiadat!!!!!!!
Később még leszek most pá evi
evetke

Sziasztok!
Elaludt Bence és egy kicsit kilógtam mellőle a géphez!Kép Cudar egy idő van és ez csak arra lesz jó hogy megint latyak legyen, mert annyi azért nem esik hogy élvezni lehessen.

Klárus: Jobbulást nektek!!!!! Mesélj már erről a népitánc dologról!Kép A skarlátról nem tudok semmit sajna. Itt a neten nincs valami infó róla? Mondjuk itt a babanet rendelőben.

Cili: Örülök hogy örülsz!!!Kép Hiányoztatok nagyon és a személyes talik mégjobban. Kíváncsi leszek hogy mit mond csütörtökön a doki. Már a szomszéd néni felajánlotta hogy eljön velünk a zenebölcsibe és segít mindenben. Nem lakunk messze a BVSC-től de nem várom el tőled hogy elhozd!! Elmegyek majd én érte.

Evetke: Persze hogy a lényegen nem változtat de Ő még csak most babás. Megijedtem hogy ezzel a tudattal kell kihordania a babát!!Kép Be vagyok kapcsolva de te sehol nem vagy.Kép
Mikor lesz a temetés? Fiatal volt?

Borcsa: Boldog születésnapot Bátornak!!!!Kép
Olyan jó hogy így hiányoltatok! Ezek szerint fontos vagyok!!!!KépKép Mit horgolsz?
Mit csináltok az asszonyklubban?
A szülinapi parti miatt megértelek. Illetlen dolog volt mindenkitől, hogy téged nem vártak meg!Kép Még meg sem tudtátok örökíteni!!!Kép
Szomorú nagyon, de tedd túl magad rajta.

Na sziasztok, jók legyetek és vigyázzatok magatokra!

Kati
kfk

Sziasztok!
Borcsa, kérlek, mondd meg a táncin, hogy fogunk menni, ha meggyógyulunk!
Evi, igazolj vissza lécci a wiw-en, ha arra jársz!
klara

Drága Klárus én már nem tudom hogy kell odamenni:-)))Segits!!!-hát ennyire hülye lennék!!!??
evetke

klara

Halihó!!Kértem segitséget mert azt se tudom mivel regisztráltattam magam:-))
evetke

Sziasztok!

Páskomliget utcai, 8 hetes kismama vagyok.
Segítséget kérnék tőletek. Kórházat keresek. Tudnátok valamit ajánlani? Szülész orvos is érdekel.
A nőgyógyászom 11.kerületi, magán praxisba járok hozzá. Szt Imrében dolgozik, de nekem az messze van.

Előre is köszönöm a segítséget: Gyöngyi

KépKép
Kép
moszmota

Szia Evetke!

A jelszavadat felejtetted el? Belépéskor felajánlja a segítséget ha ilyen probléma van. Sajnos ha az azonosítódat felejtetted el, abban nem tudok segíteni.

Puszi: Kati

Ui.: Gyöngyi! Nekem az orvosom egy budai kórházban van és oda is járok. Ebben a kerületben nem vagyok járatos.
kfk

Sziasztok!
Lili vagyok, február 16-án hajnali 2:00-kor születtem, s: 3550 g. h: 53 cm. Péntek óta én is a Mézeskalács téren lakom. Eleinte sokat aludtam és keveset sírtam. De ezen már 2 napja változtattam, és most sokat sírok,főként csak éjjel. A szülők egyenlőre jól viselik, bár az igazi okát nem ismerik. Érseki drnéni ma meglátogatott, és megdicsért. Ha anya ügyi lesz, akkor képet is küldök magamról.
betty77

Szia Gyöngyi!
Én a Rákos úti SZTK-ba jártam terhesgondozásra Szunyoghy drhoz, és az újpesti szülőotthonba szültem. Ha bővebben is érdekel a dolog szívesen mesélek.
betty77

Evi, a felhasználóneved "lutyike", a jelszavad azt már én sem tudhatom Kép
Betty, hatalmas gratula!!! Várjuk a képet!
Gyöngyi, sajna az én dokim is Budán van. Próbálj érdeklődni az Uzsoki, az Újpesti Szülőotthon vagy a Szabolcs u. topikjában, netán a MÁV-ban.
Klárus
klara

Á, reménytelen. Eddig próbáltam "kivágni" a lényeget, de nem sikerült. Majd próbálunk kisebb felbontású képet csinálni.
betty77

Nem a felbontással van gond. Nekem úgy működik, hogy megnyitom a képet, az EDIT-ben van egy olyan, hogy Image Size (F2), arra rákatty, és addig veszem le a %ot, amíg meg nem jelenik a 600x700 vagy mennyi. (Microsoft Photo Editor)És akkor ezt (is) elmentem, máshová mint az eredeti normális képet.

Gratulálok, és kéremkéremkérem én is a képet!
foltvarró_cili

Sziasztok, itt vagyok én is!

Nagyon gratulálok Betty a bébihez!!! Jó egészséget!

Süti
süti

Hurrá éljen az ujabb kismamánk!!Gratulálok!Vigyázzatok magatokra!
Csajok most léptem mert hulla vagyok,a babazsúr szupi volt csak a 8 gyerek kissé lezsibbasztott!Holnap bövebben puszi evi
evetke

Hurrá Betty! Szeretettel gratulálunk! Írj a szülésedről is!

Éjszaka meghalt a nagyapám. 71 éves volt és 4 agyvérzése volt az elmúlt 10 év alatt.

Illésné én már egyszer írtam neked, febr.18 archívban van.

Sziasztok
T
tigribigri

Sziasztok!

Köszönöm a tippeket. Utána járok a kórházaknak.

Gyöngyi

KépKép
Kép
moszmota

Szegény Tigriém!!Fogadd öszinte részvétemet!!-valami negativ hullám szalad végig a világon:-((
Neked is jó kis napjaid lesznek majd!!-ha bármiben tudok segiteni,vagy ha csak beszélgetni szeretnél tudod hogy megtalálsz!!
Nekem is érdekes napom volt ma!!!Szültünk a Sábucival egész nap:-)))))Ugy néz ki egyenlőre van 7 db.Német dog kiskutyánk:-))Olyan tündérek!!Valami szép dolog itt a sok szomorúság után:-)
Holnap én is temetésre megyek:-((Az előbb a szivem szakadt meg Niki kérdezte ha rajzol valamit a K.-nak elviszem e??Mondtam hogy igen ,de csak a nagynénidnek tudom odaadni:-(Gondolkodott és azt mondta ugy is jó!!Annyira nem tudja hogy értelmezni ezt az egészet,de kérte hogy később majd vigyünk eggyütt is virágot mint az én apukámnak szoktunk!:-)Most mondjátok hogy nem okos???
Hát ti többség hová tűntetek???Mindenkit puszilok legyetek jók
evi
evetke

Evi!

Írj nekem egy mélt, nem tudom, hová írjak neked!!!
foltvarró_cili

Evi Írj nekem egy mélt!!! Nem tudom, éppen mi az aktuális címed!!!
foltvarró_cili

Na sziasztok! Eltünedezem, bocsi. Azért még olvaslak titeket!

Eddig azt hittem, a horgolás valami ördöngősség, de nem tűnik annak. Most nyakba akaszthatós kistáskát készítek. Ez az első munkám. Ma befejezem. Nem tudom, hogy mi lesz a következő, de most kicsit bonyolultabbhoz szeretnék hozzákezdeni. :o)
Nem érzem, hogy különösképpen sok energiám lenne, sőt. Csak tele vagyok kreativitás utáni vággyal, és nem élem ki magam, sőt igazán egy lépést sem tettem eddig. Most az asszonyklubban egyrészt csevegünk, megismerjük egymást (ami nekem nagyon fontos) másrészt ki milyen műfajban járatos, azt taníthatja meg az éppen érdeklődő csajoknak. Ha az ő technikáját már mindenki ismeri, akkor jól járt. :o) Nem én vagyok az egyetlen amatőr, holott a többiek mindegyike legalább az anyám lehetne (vagy a nagyanyám) Van egy hölgy, aki mindenhez ért, ő tanítgat nagyjából mindannyiunkat. :o) A múltkor azt gondoltam ki fognak kacagni, mert kipakoltam szegény nagymamám kézimunka-fiókját és az egész cuccot (két nagy szatyornyi) becipeltem. Mindenféle fák és tűk és fonalak és minták, és előnyomott anyagok voltak benne. Felét sem tudtam, hogy mi mire való, ezért gondoltam, hogy majd ők segítenek (kacagás után) Mondanom sem kell: nem kacagtak. Teljesen el voltak ájulva, és mint a tinilányok úgy rajongták körül a zsákmányt. Olyan boldoggá tettek vele! Szegény nagyim is biztosan örülne.

Na tegnap összecsaptam egy tortaféleséget babapiskótából és pudingból. Fiam elfújta a gyertyákat és megörökítettük. A torta továbbra sem hozta lázba, csak a gyertyák. :o)
Ki volt a ludas? Hát mindenki. Én is. A férjem hozta a tortát a konyhából, de én indítottam el. Ő tette le az asztalra, de a zenével egyikőnk sem foglalkozott. Szólt, ami éppen szólt (Halász Jutka, de egy másik szám). Aztán amíg én elszaladtam, hogy lekapcsoljam a gyerekszobai lámpát, addigra a fiam elfújta a gyertyákat. Gondolom az anyósom mondta neki, hogy ilyenkor ez a szokás, de ezért igazán nem hibáztatom. Hát ez van.

A néptánc dologról: Szerdán voltunk megint. Végülis felírta Tálas Ági néni a mi nevünket is a névsorba. Ő tartja a foglalkozást. Olyan negyven körüli nagyon kedves nő. És jó pedagógus is úgyvélem. Ovikba is szokott kijárni. Például a Tóth István utcaiban többször összefutottunk már. Szóval a foglalkozás egy héten egyszer egy óra. Alkalmanként ötszáz forint, vagy 15 alkalmat együtt fizezve valamivel olcsóbb, de azt most nem tudom hirtelen, hogy mennyi. A foglalkozáson táncolunk, énekelünk, és megismerjük a kísérő hangszereket. Mindig más és más hangszerek is jönnek. Szóval szerintem nagyon érdekes. Szülők is beállhatnak, sőt. :o) Szóltam Ági néninek, hogy Gellért beteg, de majd jön.

Gyöngyi! Dokiban nem tudok segíteni, ugyanis egycipőben járunk. Én is keresgélek. Viszont talán én lakok hozzád legközelebb! Mesélj magadról meg a családról! :o)

Lili! Gratulálok a megszületésedhez. Biztosan nagyon szép kis baba vagy és jó barátnők lesztek Alexával. Jó egészséget kívánok! Ne sírj éjszakánként, hogy anya pihenhessen, és sok finom tejecskét adhasson neked!
Betty! Szeretnénk hallani a szüléstörténetedet!

Süti! Te nem mesélsz? Mi van veled? Úgy eltűntél?
Tigri! Részvétem a nagyapád miatt. :o(
Lányok! Mi az a wiw? Jó?

Jó kis regényt írtam.
borcsa

Jaj!!! A Tálas Ági nagyon-nagyon aranyos!!!! Ő is óvónő, de előbb volt néptáncos és nemrégiben végezte el az óvónői fősulit. Hát őhozzá érdemes járni, menjetek csak!!! Nem hiszem, hogy emlékszik rám, de azért megmondhatod neki, hogy kicsi a világ...
Amikor még az Újvidék oviban dolgoztam (Zugló) akkor ismertem meg, oda járt a kisfia. És tartott nekünk néha táncházat.Cili
foltvarró_cili

Sziasztok!Kép
Tegnap voltam orvosnál és minden rendben van!KépCsináltak egy csomó vizsgálatot aminek ma tudtam meg az eredményét és egytől-egyig mind jók!Kép
Legközelebb majd március 18-án kell mennem, akkor UH is csinálnak.

Betty: Gratulálok Lilihez!!!!!!!KépKép Nagyon csendben voltál, úgyhogy jól gondoltuk hogy baba van a dologban!Kép Egy kicsit megnyugodott Lili?
Éjszakák milyenek? Szopizik rendesen?

Tigribigri: Őszinte részvétem a nagypapád miatt.
Hogy vagytok?

Evetke: Gratulálok a kicsit kutyusokhoz!!!Kép Nagyon aranyosak lehetnek! Gyerkőcöknek gondolom nagyon tetszenek!Kép
Gondolok rád ma!!!KépKép

Borcsa: Nagyon színesek a napjaitok az biztos.Kép
Asszonyklubb, népitánc...stb.Kép
Reméljük már az idő is jobbra fordúl, úgyhogy akkor meg élvezet lesz kimenni a lakásból.
Na csak lett Bátornak egy tortás-gyertyás képe. Majd jövőre figyelmesebb lesz mindenki.

Jók legyetek és vigyázzatok magatokra!

kfk

Sziasztok!
Köszönöm szépen a gratulációkat!
Mese: Szombaton vendégségben voltunk (aludtunk), és azt hittem, hogy kényelmetlen az ágy. Vasárnap hajnali 3-kor felébresztettem a párom, hogy menjünk haza, mert fáj a hasam a kényelmetlen ágyon.... Úgy is tettünk, itthon semmi bajom nem volt, 7-ig, akkor megint éreztem a fájásokat. Elkezdtem figyelni a rendszerességét, de semmi nem volt benne. Dél körül már uncsi volt a dolog, felhívtam a kórházat, hogy ilyen tüneteim vannak. Azt mondták ugorjak be egy CTG-re. Mondanom sem kell, hogy inamba szállt a bátorságom, még a fájások is elmúltak. Egy óra elteltével, megint csak jelentkezni kezdtek, és egyre szabályosabban. Elkezdtünk összepakolni, és 1/2 8-ra bementünk a szülőotthonba. Nagyon nagy szerencsém volt, mert pont a Szunyoghy dr volt az ügyeletes, és csak nekem volt kedvem aznap este szülni. Azt mondta 24:00-ra meglesz a bébi. 23:00-ig egész jól haladtunk, de aztán nem tágultam és a fájások is kezdtek múlni. Éjfélkor infúziót kaptam, de az sem akart segíteni, csak fél óra elteltével. Már elkezdtünk beszélgetni a császárról is, mert nem akart lejjebb jönni a baba. Aztán 1/2 1-kor beindult a dolog, és 2-kor már túl is voltam mindenen. Eleinte még "szórakoztunk" egy kicsit, mert kijött a baba feje, majd valami visszahúzta, és kezdhettük előről. De a tényleges szülés 4-5 tolásból állt csak.... Sajna belémszakadt a méhlepény, és kellett egy gyors műtétet csinálni. Talán ez volt a legszőőőrnyűbb. A páromat kérték meg, hogy fogja le a lábam, mert nem altatnak, csak kábítanak, és a fájdalmat érezni fogom, csak majd nem emlékszem rá... Háát röviden ennyi :-)
betty77

Tigri: részvétünk, nekünk már évek óta nincs nagypapánk. :-( (páromnak és nekem)

Viszont Lilinek van Üknagymamája, és dédije is...
betty77

A József Attila utcai oviról: Egy anyukával beszéltem ma, aki pont az ovi mellett lakik. Két kislányát mégsem oda adta, mert nem tetszett, amit látott-hallott. Nem tért ki a részletekre, csak például, hogy az udvaron játszó gyerekeknek az óvónők az óvoda lépcsőjéről kiabálják le a haját. Hát most erre varrjál gombot Kati! Az ő gyerekei a Tóth István utcába jártak, mint ahogy az én unokahúgom is. Mindannyian meg vagyunk elégedve vele.
borcsa

Sziasztok lányok!!
Na itten vagyok én is!!
Szegény Betty azért nem lehetett egyszerü Lili világra jövetele:-))Végül is fájt a mütét???Ugy sajnállak,de azért remélem nem vették el a kedved a következő babucitól:-)Vigyázzatok magatokra és pihenj sokat!!Hát a másik kismamánk??-tigrikém nektek kicsit gördülékenyebbek a napjaitok??
Borcsa akkor is ugy érzem rengeteg energiád van:-))De legalább zajlik az élet körülötted!Örülök hogy sikerült a pici fiad szülinapjának ujra felvétele:-))Az ovikról én egy is gondolatnyit mi a szövögyár utcaiba járunk,tényleng gondom nem volt,soha nem elégedetlenkedtem.Most utsó évre tele lett a tököm mindennel.Azt tudom hogy valószinűleg Gergő nem ide fog járni:-(
Kati drága nagyon vigyázz magatokra továbbra is,a közeljövőben ha kicsit utolérem magam valószinűleg elsétálok majd felétek,de egyenlőre csak igérem:-))Klárusom visszaigazoltam a wiw en segitség volt az azonositom is:-))))Veletek mi ujsi??
Tegnap megvolt a temetés,hát a szivem szakadt meg a gyerekek miatt,de túl vagyunk rajta.Reméljük az idő begyógyitja a sebeket,és tompitja a fájdalmat.Érdekes most az egész olyan távolinak tünik pedig a szivem ugyanugy fáj ha az egész történet eszembe jut:-(
Más!!!
A kutyikák egy rémálom:-((((Sába rossz anya:-((Már csak 4-en vannak őket is itt bent cumiztatjuk:-))Reméljuk ezt a pár napot ellesznek itt aztán megpróbáljuk ujra Sábához rakni őket.Addigra talán kitisztul a doki azt mondta valószinű maradtak benne dolgok és begyulladhatott tisztulnia kell:-((Kapott gyógyszert szurit....ugy sajnálom őt is,hát butuska szegény ez van!
Sajna lépek a gyerekeim itt tobzódnak egyik éhes másik szomjas:-))Legyetek jók további kellemes hétvégét puszi evi
evetke

Sziasztok!

Rövid leszek, mert a párom babázik, de hulla fáradt szegény. Megvolt ma a temetés, mi ketten Alexával itthon maradtunk. Kép Nem mertem egy 2 hónapos babával vidékre menni. Köszönöm mindenki együttérzését! Elég ramaty lelkiállapotban vagyok, igyekszem azzal vigasztalni magam, hogy már nagyon beteg volt és neki jobb így.

Betty üknagyi?! Hű hány éves?

Na megyek mert a lánykám az apja cicijével nem éri be Kép

Sziasztok
Tigri
tigribigri

Kedves Tigrikém!-most talán leginkább átérzem a hangulatod:-( de mindannyian tudjuk milyen nehéz napok ezek:-(Jobb is hogy a picivel otthon maradtál,ott az most nem nektek való hely lett volna és ezt talán a család is megérti!
Hát nekem is szomorú a lelkem:-((((már csak 2 kutyikánk van és azt is mi etetjük itt benn cucliból!!Nem tom mi lesz még hétfőig:-((
Legyetek jók jó éjt!!Evi
evetke

Sziasztok!
Biztosan hallottatok arról a balatonfüzfői robbanásról ahol két nő égett meg és meg is haltak. Hát az egyik általánosban is és gépíró suliban is osztálytársam volt. Egy 14 és egy 12 éves gyermeket hagyott itt. Most szombaton volt a temetése!Kép Nagyon szomorú dolog, sajnálom a történteket!KépKép

Betty: Köszi, hogy megosztottad velünk a történetedet!Kép Sajnálom hogy műtét lett a vége, nagyon borzasztó volt?

Borcsa: Ez nagyon elkeserítő!!Kép Hát lehet hogy a nyáron elköltözünk úgyhogy azt hiszem nem itt a kerületben kell körülnézni.

Evi: Nagyon örülök neki, hogy szándékodban áll elsétálni errefelé!!!KépKép
Lehet hogy csütörtökön megreckírozom a zenebölcsit. Semmi változás nincs az időpontot illetően? Jártok még?
Ne fogyjanak tovább a kutyusok!!!! Remélem a maradék már megmarad egészségben.

Tigri: Jók legyetek!!!

Puszi mindenkinek!

Kati
kfk

Hellóka!

Kati! Elköltöztök?!! Még nem is találkoztunk te meg elköltözöl? KépSajnálom a volt osztálytársadat, tényleg szörnyű eset.

Evetke: szegény kutyik Kép

Klárus merre jársz? Hiányzol!

Borcsa, hogy te milyen sokoldalú vagy, biztos tele lehetsz energiával! Küldj egy kicsit nekem is, mert olyan nyomott vagyok. Kép

Betty Lili baba hogy viselkedik?

Megyek mert hív a kötelesség, azaz Alexa. Borzasztó nyügős Kép
T.
tigribigri

Halihó!!!
Mondom én hogy túl sok a negativ hullám a levegőben:-((
Szegény Tigri:-( Mi a gond éjjel sem alszik a kis selyemmajmocskád??:-)))Azért figyelj magadra is!!!
Kati reggel láttalak bekapcs.csak azt hittem a párod az,de látom te irtál:-))sajnálom hogy nem köszöntem rád!!A csütörtöki zenebölcsit lehet hogy mi is összehozzuk már,végül is 3 óránként van etetés:-))ha csak nem éppen melót hoznak addig,már elég régen lógva hagytak!!
Cili mostanság mennyien szoktatok lenni???-összeállt már a banda?:-))
Betty irj ha van időd??-hogy telnek a napjaid a picivel??
Klárus irtam wiwen???-sose nézed:-))
Most mentem a pici lányért legyetek jók pusza evi
evetke

Sziasztok! Vagyogatunk, csak betegecskén. Gellért nagyjából meggyógyult, el is ment oviba, most Janka nyamvadt. Úgy tűnik, kibújik végre az első foga (13 hónapos!!!), ez is megviseli. Azért szerdán nagyon szeretnénk menni a táncira, Gellért készül rá.
Evetke, mi történt a kiskutyákkal? Én nem értem. Éhenhaltak szegények? A kettő megvan még?
wiwet nézem én, majd írok is, ha picit nyugisabb lesz az élet Kép
Kati, de jó, hogy minden rendben!
Betty, tettél már fel képet? Jobban alszik a pici lány?
És Alexa? Nyűgi a köbön?
Borcsa, ne bánkódj a szülinap miatt, ez már így alakult. Nálunk is sokszor vannak súrlódások, nehéz mindenkire odafigyelni. Bátor biztos élvezte azért. Kép
Többiek?
K.
klara

Sziasztok Lányok!!
Klárus jobbulást nektek!!!-és gratulálok a pici fogacskához!!:-)Szegény Janka biztos fájhat neki a chamomilla jó rá nem szeditek?
A kutyukák szép lassan elhulottak:-(Ez a kettő ami a 13 ból megmaradt most benn lakik a fütötest tetején:-) sajnos az egyik ugy néz ki még ebből is el fog pusztulni:-)Tegnap kapott ugyan oltást de a doki elég reménytelennek látja!!Mi azért harcolunk!!Etetünk 3 óránként és maszirozzuk a kis hátsó lábait:-((Párat Sába összenyomott a behemótságával,de nygyobb a valószinűsége hogy még magzati korukban összeszedtek valamit és ettől pusztulnak el:-(Nekünk a szivünk szakad meg értük,de a doki azt mondja sajnos ez egyáltalán nem kirivó eset:-( sok ilyen előfordul!!Hát ez van nincs mit tenni!
Kati remélem ma több időnk lesz!!!köszönj rám ha ráérsz!!igaz 4 után jön egy pasi hitel tanácsokkal de majd figyellek!Lassan itt a tavasz kellene épitkeznünk:-)
Tigri imádlak!!!!-olyan jó volt beszélni kicsit!!-remélem máskor is összejön:-))
Mi is a héten ha minden igaz megyünk a 6 éves oltásra:-( Szegény kukacnak valamit be kell igérnem hogy vidámabb hangulatban fogadja a hirt:-(Karba adják de azt hiszem akkor már itthon tartom őt nehogy megüssék véletlenül!
Amúgy minden okk.ma sétáltunk egy nagyot is!Remélem mindenkinek jobb napjai vannak mostanában!!:-) legyetek jók puszi mindenkinek evi
evetke

Sziasztok!Kép
Ma olyan szép napos idő volt de mikor lementünk azt hittem lefújja a fejemet a szél. Állítólag még nem jön a tavasz mert jövő hétre is havat mondott.
Nagyon émelygek egész nap és néha úgy érzem hogy kiszáll belőlem az erő!Kép Természetes ez?
Az arcom is tiszta ragyaKép
Tigribigri: Alexa még mindig nyügi? Szerintem ez a lökött időjárás viseli meg nagyon.
Szeretnénk egy nagyobb lakásba költözni, eddig úgy néz ki hogy Káposztásmegyer lesz belőle.
A párom szerinte a baba már oda fog születni, de az sincs a világvégén és nagyon messze úgyhogy fogunk találkozni.

Evi: Nagyon sajnálom a kiskutyákat!Kép
Gyertek ám csütörtökön!!!
Szegény manó, nem irigyellek! Valamivel azért engeszteld ki. Mikor most bent voltam a kórházban és vért vettek volt a laborban egy 4 év körüli kislány akitől szintén szerettek volna egy kis vért lecsapolni. Annyira keservesen sírt szegény hogy még az én könnyeim is kijöttek.

Klárus: Jobbulást a gyerkőcöknek!! Mi újság a fogacskával?
Ez a népitánc dolog nektek nagyon bejött!Kép

Cili: Hol vagy? Ugye nincs gond?

Borcsa: Te is eltüntél, nálatok is minden okés?

Betty hogy vagytok?

Jók legyetek!
kfk

Dehogy tűntem el, csak tele a ...-om a családommal, és mittudomén. Hülye hangulatban vagyok, de csütörtökre kiheverem! Ma 28 gyerek volt a dunakeszi zenebölcsin :-))) de tudjátok, mi az érdekes? hogy már nem sok. Már belerázódtak, és nem zavarják egymást. Egyénként a két legutóbbi újpestin is 26-24-en voltak. Kössétek fel a gatyátokat!
foltvarró_cili

Sziasztok!
Jankának tényleg kijött végre az első foga. Nem, most látom, már kettő csücsök, plusz két dudor. Tegnapelőtt éjjel egy órán át sírt, sem megölelni nem hagyta magát, sem szopit nem kért, úgy szenvedett Kép Tegnap éjjel viszont gyönyörűen aludt, annyira, hogy valóságos tejtúltermelési válság állt be nálam Kép Már majdnem felkeltem fejni, pedig nem is szoktam Kép Evetke, köszi a tippet, lehet, hogy a Chamomilla jött be! Viszont a Nurofen abszolút nem, nálunk a Panadol jobban segít. A takonykórból is kilábalt mindenki (lekopogom), így ma igyekszünk a néptáncra! Borcsa, jöttök?
Evi, értem már a kutya-dolgot. Hányan vannak még? Melót azóta sem kaptál? A 6 éves kori oltást nem intézik el a közösségben? Mi régen az oviban vagy a suliban kaptuk meg. Vagy az egy másik volt? Melyik nap mentek? Majd gondolok rátok.
Kati, szerintem tök normális az állapotod, Jankával az elején én is egész nap csak aludtam volna, gyenge voltam, mint a harmat. Ragyákról nem is beszélve. Kép És a fő baj, hogy azóta is itt vannak, pedig előtte mintha jobb lett volna a helyzet. Mondjuk én világéletemben ragyás voltam, de most - kriminális. És visszafogyni sem tudok, amíg szoptatok. (Vagy később sem? Kép)
Káposztással nekem csak az a gondom, hogy távhős. Vagy nem? Mondjuk az tuti kényelmes, de egy nagy lakásban rém drága. Viszont nálunk a múltkor hosszabb áramszünet volt, és a cirkó sem működött áram nálkül. Hát, rettenetesen kihűlt a lakás, és nosztalgiával gondoltam a távhőre.
Tigri, Vibourcol kúpot nem próbáltátok? Éjjeli nyűgire egyeseknek bejött (nekünk épp kevésbé), homeopátiás nyugtatószerű kúp, direkt babáknak.
Pusza, K.
klara

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?