Új privát üzeneted érkezett!

Szia Rennye igen itt vagyok csak sokan voltak ujak akiknek nem nagyon tudtam irni meg chaten nyomulok jobban!
Ma voltam AFP-én iint a nő beküldte velem a párom h neki is kell vért venni bent meg kiküldték már jol indult a reggelünk :S januárba megyek 18hetes uh-ra már nagyon várom,mert utoljára 12hetesen láttam a babám!Azota nemsok történt max annyi h a védőnő de lehet h ezt már irtam nem tudja mi a dolga se az orvos össze vissza rohangáltatnak!!
Na ennyit rolam ti hogy vagytok????
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!

Kép
kriszpiri
 
 


rennye: igen meg van még a tágulata Blankának.Tudod,nála nem simán csak tágulata van,hanem 5-ös/legsúlyosabb fokú/vizeletvisszacsorgása,és ez az ami tágítja a vesemedencéjét.Szóval nála komplexebb a probléma,és születés óta csak tágul tágul és tágul.Mondjuk gondolom ebben az is benne van,hogy Blanka is nő,a szervei is nőnek,és ezzel arányosan nő a vesemedence tágulata is.Meddig kell még vele járni a kórházba?Szerintem még sokáig,mert valószínű műteni fogják,ennek esélye 90%.

Kép

Kép
mezsó
 
 


rennye: az előbb lemaradt,hogy sajnálom a gyerekorvosnál történteket...tényleg eléggé...nem orvosnak való az ilyen.

Kép

Kép
mezsó
 
 

 
 

nono: Hát lehet hogy edzettebb vagyok,mint az elején de azért rendesen parázok még dolgokon.Tegnap pl volt egy sztori nővéreméknél.Blankának csak 1pillanatra fordítottam hátat,és leesett az ágyról,és láttam ahogy pördül a levegőben,aztán kiterül a földön.Úgy visított,alig bírtam lenyugtatni,és vele együtt sírtam.Pedig azt nem szabad...ha anya is sír,akkor ő is fog.Szóval azért az engem is megvisel,hogy ez a láz a babáknál annyira makacs tud lenni,hogy kikészít mikor hütőfürdőbe viszem,kúpot mindent kap és csak épp egy fél fokkal kevesebb a láza.

Mi megjártuk a gyerekorvost.Új gyógyszert nem kaptunk,mivel amit a veséje miatt szed,az jó erre a problémájára is,azt mondta.Vírusfertőzése zajlik ennyit mondott...hát nem nyugodtam meg.Vettem neki Tantum Verde torokspray-t hátha az majd segít az evési nehezítettségén./nem a doki mondta,nem emlékszem hogy itt ti javasoltátok,vagy másik fórumon,de anyukáktól értesültem erről/Amúgy már 38fokos a láza megint.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó!

Nekem pont azt mondták, hogy ahogy nő a baba, úgy növi ki a tágulatot, mert "hozzánő" a veséje. Erről a vizeletvisszacsorgásról csak olyan esetben hallottam, hogy ilyen problémája lehet egy nagyobb gyereknek, aki újra bepisil. Nem gondoltam, hogy ez babáknál is előfordul, sajnálom Őt. Remélem, azért fájdalmat nem okoz.
Hadd kérdezzek valamit. Most, hogy van ez a lázas betegsége, volt vizeletvizsgálata? Mert nekünk azt mondták anno, hogyha lázas a kicsi, vigyünk le egy adag pisit, megnézik, mert a tágulat miatt esélyesebb a húgyúti fertőzésre! De gondolom Te már profi vagy vese terén, csak gondoltam megkérdezem.

Szegény Blankára rájár a rúd, remélem most már jobban lesz! Nagyon megütötte magát amikor leesett? Vagy csak az ijedség?

Kriszpiri! :evil: Ennyit a dokikról, meg a nővérekről. Nem értem, a párodtól miért kéne vért venni. :roll: Aztán a másik szerint, miért nem? :shock: Bénák........
Januárban, meg hátha kiderül kis Pöttyöd neme is!!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Hát a vizeletvisszacsorgása szerintem nem okoz fájdalmat,bár soha nem kérdeztem még a dokinkat...Inkább az ha a vizelet pang,és kialakul a húgyúti fertőzés.Akkor azért szerintem tutira fájhat a pisilés mikor már a 4kereszt genny ott tenyészik a pisiben.Tudom igen,hogy minden láznál a pisire kell legelőször gondolni. :wink: Szombat óta nem lett nézve neki a pisije,mivel legutóbb dec.17-én voltunk kontrollon és akkor a vizelet rutin és a tenyésztés is negatív lett.3nap alatt csak nem tenyészett ki semmi... :roll: Egyébként én már nem is számolom hányszor volt már Blankának húgyúti fertőzése... :roll: sokszor! :cry:
Az esésnél nekem rövidzárlat volt annyira megijedtem,de sok szemtanunk akadt,és egyöntetűen azt mondták hogy az ijedtség volt a hatalmas!Meg nem látok rajta azóta se semmit...

Lánykám egyébként kb.20perce aludt csak el,de hála istennek 37.5-öt mértem neki!!Ahhoz képest hogy beteg,ez jó. :wink: Persze természetesen minden lázcsillapító szert megkapott hogy éjjel ne szökjön fel!Remélem nem is fog!!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak :D

Remélem mindenki jól van.

Alexa:Jobbulást kívánok!!!

pocimaci,kriszpiri:Örülök,hogy ti is jelentkeztetek. :D

pocimaci:Sajnálom a pocak fájást :cry: Nekünk is néha fájdogál,de a tea amit itatok Krisztiánnal hál istennek hat neki így nem olyan vészes.Remélem ti is hamar rendbe jöttök.

Rólunk:Tegnap szinte egésznap aludt a drágám.Szegénykém kicsit beteg :cry: Meg van fázva :cry: Én is elég sűrűn szívom az orrát,de nagyon jól tűri sőt tegnap este még kicsit nevetett is rajta :) Hál istennek lázasok nem vagyunk lekopogom kopp-kopp!Remélem nem is leszünk.Tegnap végre kimozdultam itthonról :D Nagyon jó volt bár egyfolytában arra gondoltam,hogy de jó lenne,ha picurom is itt lehetne velem.Két napja esténként elég nyűgösek vagyunk szerintem a nátha miatt :cry: Remélem hamar meggyógyulunk!

Bocsi,ha nem reagáltam valamire csak most nincs időm vissza olvasni :(

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánunk!!!

Reni és Krisztián

Kép
Kép
reni_24
 
 


mezsó:Sajnálom a tágulatot :cry: Krisztiánnak még amikor a pocakban volt akkor a jobb veséjében találtak 6mm-es tágulatot.Dokim szerint amikor megszületett elmúlt neki.Hát nagyon remélem!!Jan.20án megyünk hasi UH-ra remélem csak jó híreket kapunk.Remélem hamar meggyógyul Blanka!!!

Kép
Kép
reni_24
 
 


sziasztok

köszi a válaszokat. :lol: :wink:

aida: hatalmas gratula Noli babához. sok eröt, egészséget kivánok nektek.

mezsó, nono: gyerekeknek jobbulást :lol: :wink:

reni24: az én férjem tavaly megmondta, hogy idén karácsonykor már babázni szeretne /szóval kezet foghattok :lol: :wink: / én tavaszi babát szerettem volna, de ö "gyözött" és ráadásként pont 24.-én lesz 2 hónapos a kis porontyunk :wink:

rennye: sajnállom szegény fiadat, nagyon durva orvosotok van :evil:

dharma: üdv itt közöttünk

pocimaci: pont tegnap gondoltam rád mi lehet veletek, olyan régen irtál. ha tudsz, dobj majd fel képeket

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


mi jól vagyunk.bár most egy kicsit cici mániás lett :roll: és már 2 hete nem használjuk a dudlit.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


reni: ne aggódj,biztos felszívódott már Krisztián tágulata.Ha csak a tágulat van,és egyéb probléma nem áll a háttérben mint pl.nekünk,akkor simán felszívódhatott!!

timirosicka: az tök jó,ha nem adsz neki cumit. :wink: Így lehet csak igazán a tejtermelődést fent tartani. :wink: Mert ahogy írtad így sokat van cicin,de akkor viszont tudod szoptatni,mert inger van,így tejcsi is van! :wink: Szerintem jól csinálod! :)

Blanka lányomnál már 37.5-öt mértem...Pedig láztalanul kelt fel,de máris hőemelkedésnél tartunk... :(

Kép

Kép
mezsó
 
 


reni: jobbulást Krisztiánnak! :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Rennye:én is azért várom már h mehessek végre h tudjam mi itthon fiut rendeltek de nagyon ugy nézki és ugy érzem kis csaj lessz!!

Reni 24:én is örülök neked :) remélem ti is jol vagytok a kis krisztiánnal

Többieknek is jobbulást ahol gond van !!

Kép
kriszpiri
 
 


Mezsó!

Akkor jó, ha az ijedség volt nagyobb :) Láza igazán elmúlhatna már a kisasszonynak! :evil: Kérek neki Karácsonyra Jézuskától jobbulást!! :wink:

Reni!

Krisztiánnak is jobbulást! Cseppents egy kis anyatejet az orrába esti lefekvés előtt, sokat segít, hidd el!! A 6mm-es tágulat az nem annyira gáz szerencsére, lehet, hogy már ott sincs :wink:

Timi!

Sanyikának biztos megnőtt az étvágya, de szuper a súlya, úgyhogy sűrűn cicizéssel beáll majd a tejmennyiséged pikk-pakk, és akkor ritkulnak majd a cicinlógások. De egyébként lehet, hogy a cumit pótolja :D És biztos fincsibb, mint a szilikon :lol:

Sztori:
Ma reggel felkelt Levi, és orrfújásnál elkezdett sírni, hogy fáj a füle :cry: Na, elmentünk a Madarász fülészetére. 2,5 órát vártunk :evil: :evil: Megpróbálta kimosni a dokinéni, de nem sikerült, kiszívni sem. Ellenben az is fájt neki, amikor egy fecsiből vizet fecskendezett a fülébe. Megnézte, és azt mondta, hogy hurutos a dobhártyája. Én nem tudom, mit csinált vele az a f@szfej doki, de annyira mérges vagyok, hogy elmondani nem tudom. Kapott fülcseppet, azt 3 napig kell csepegtetni, aztán paraffinolajat, ami elvileg feloldja a dzsuvát, és ünnepek után megpróbálja kimosni megint. Kivagyok. De most nem fáj neki szerencsére!! :P Remélem, így is marad!!

További szép napot!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


rennye: na jól elintézte az a doki Levidet,elhiszem hogy ki vagy!! :( Remélem hat a fülcsepp némileg.Köszi a jókívánságot Blankának!!Az helyzet hogy ma délután felfedeztünk a pelusában ilyen sárgás,zöldes trutyit,amire felnőtteknél azt mondjuk,hogy folyás.De az látszik rajta,hogy pisitől teljesen különálló.Persze a mi orvosunk délelőtt rendelt...ha a következőben is lesz ilyen trutyi akkor elteszem a pelust,és elmegyek a váltódokihoz,mert ha gond van nem maradhat kezelés nélkül...

Nekem meg begyulladt az aranyerem.Lüktet,nedvedzik,és vérzik picit.Tesóm mondta,hogy félő nehogy betrombotizáljon/ő házidoki,ezt nem emlékszem írtam-e már/,és rögtön javasolt egy krémet használatra/vényes,úgyhogy szerencsém hogy pont volt itthon,mert ha nem lett volna,akkor gáz lenne-tesómat helyettesítő doki ma délelőtt volt,és ez nekem délutánra tűnt fel-/,sajna már csak fél tubus van belőle,de több mint a semmi.Reggel és este kell használjam,és belülre kell benyomnom...Jajj lányok az én házam tájékára mindig csak a gond és a baj jön... :(

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó: :cry:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Köszi a gratokat!! Ma jöttünk haza.

Kép Kismanóval:
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Szia Aida! Nagyon szépek vagytok! Gyönyörű a kisfiad, és tényleg jó nagy haja van!! :D

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Szia Aida!Nagyon szépek és aranyosak vagytok a képen! :wink: Ha lesz majd egy kis időd,akkor gyere és mesélj milyen volt a szülés!És hogy telnek az első napok? :)

Mi végül az ügyeleten kötöttünk ki,mert a dokink váltótársa meg szabadságon volt most 20-23-ig.Ez tegnap fel se tűnt,így a rendelőben nem volt már rendelés.Megmutattuk a pelust,meg megnézte a doki ránézésre a hüvelynyílását Blankának,és azt mondta hogy valóban van egy kis gyulladás,amit úgy gondol,hogy a széklettel való szennyeződés okozhatott...Kamillás ülőfürdőzést javasolt,és ha nem múlna ez a folyás,akkor pedig Betadin kenőccsel való kenegetést. A torkát is megnézte,és azt mondta már nem olyan vészes,picit piros csak./Mondjuk valami miatt még mindig nem szívesen eszik-iszik Blanka... :?: :!: /Mára mivel elkezdett folyni az orra,meg tüsszög így azt mondta,hogy szerinte ez a vírusfertőzés átmehetett náthába,azért vannak ilyen tünetek. Amit még javasolt az antibiotikum mellé,hogy adjak Calcimuscot,és Cebion cseppet is neki.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Itt van még pár kép rólunk :D

Kép Megszülettem

Kép Anyával első szopi előtt

Kép Apával pihenés

Kép Már3 napos vagyok

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


csillag száll az esti égen,
utat mutat sötét éjben.
A szeretet ma újra éled,
halkan szól mostminden ének.
Körül ölel, mint a bársony,
legyen boldog a karácsony.


Boldog karácsonyi ünnepeket kiván:
Timi és Sanyika

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Mindenkinek Áldott és Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!!Blanka és Timi/becsületes nevem Timi,ezt még nem mondtam :wink: /

Kép

Kép
mezsó
 
 


aida: nagyon édesek vagytok a képeken! :wink: Szegénykém jó fáradtnak tűnsz a 2.-on...mondjuk meg is értem... :) Milyen baba Noel??Gyere mesélni!!Engem nagyon érdekelne,de szerintem a többieket is!

Kép

Kép
mezsó
 
 


[quote="mezsó"]M írta:mezsóilyen baba Noel??


Nappal tündér, éjjel ördög! :? :) Móhon szopik, sajnos emiatt sokat is hány (nem bukik, szó szerint hány). Amúgy kis kobold manó fejecskéje van. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: ez azt jelenti,hogy nappal alszik sokat,éjjel meg fent van?Hűha szegényke máris sokat hány? :( Miért van neki kobold manó feje?? :lol: Te most természetes úton szültél végül?Mert ez valahogy elkerülte a figyelmem... :( :oops:

Kép

Kép
mezsó
 
 


BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Békés karácsonyt mindenkinek!

mezsó, kis koboldra hasonlít vmiért Noli :D Éjjel sír sokat, csak mellettem van békében, nappal alszik szépen. Hüvelyi úton szültem, de vákumos segítséggel.

De íme a szüléstörténet:

"2008. december 20-án szombat éjjel 1-kor felébredtem, hogy párom bejön aludni. Éreztem megint azokat a bal oldali, lenti fájdalmakat, amikre már itt a fórumon is panaszkodtam sokat. Ugyanolyan volt, éreztem, hogy ott lent mintha a belem kitüremkedne. Nem volt benne semmi szokatlan, egyszerűen már kétségbe voltam esve, hogy miért nem lehet a terhesség fájdalommentes. Párom tanácsolta, hogy menjünk kórházba, biztos bélgörcsöm van és majd adnak valami gyógyszert. Akkor még nemet mondtam, de utána csak nem szűnt ez a fránya fájdalom és már nekem is elegem volt belőle így mondtam, hogy egyefene menjünk. Bár attól tartottam, hogy bent tartanak, de akkor már mindegy volt. Elindultunk. Az autóban olyan egészen furcsává értek ezek a görcsöcskék, de még mindig bélgörcsre gyanakodtam, hisz maradt bal oldalt, lent és a méhem sem volt annyira kemény. Párommal még arról is volt szó, hogy visszafelé hol tankolunk. Beértünk a kórházba, akkor már egészen fájt (persze bal oldalon lent). Mondtam is páromnak, hogy WC-re kéne mennem, annyira bélgörcsre gyanakodtam. A szülőszobához mentünk, mert az ügyeleten nem igazán lehet éjjel 1-kor találni senkit. Ott egy szülésznő szépen betessékelt és szólt az ügyeletes orvosnak, de aztán végülis ő vizsgált meg. A méhszájjal kezdte és mondja: "Ühüm, bő 2 ujjnyi, majdnem 3 a méhszáj, lehet gyorsan értesíteni fogadott orvost, szülésznőt". Párommal mi meg összenéztünk, hogy most mi van? Pláne én néztem, mert bal oldali bélgörcsre emlékeztető fájásokról nem gondoltam, hogy szülési fájások. No akkor szóltunk a szülésznőnek, orvosnak, EDA-s doktornőnek. Felraktak CTG-re. ez olyan 3 körül lehetett. Ott már egészen fájt a dolog, szenvedtem rendesen, de a fájdalom jellege fura módon nem változott (bal oldali). A szülésznő volt ott a leghamarabb. Majd jött a kádban vajúdás, de hamarosan befutott az EDA-s doktornő és ki kellett szállnom. :( Az EDA-t szépen bekötötte, akkor már egészen vágytam rá, hogy enyhítsünk ezeken a fájdalmakon. Beadta, hamar éreztem hogy picit csillapodott. És itt jött a neheze... Egy, maximum két fájást csillapított és utána ugyanolyan viharosan jöttek az akkor már kb. 1 perces fájások. Ja nekem azok a lightos 10 percesek elmaradtak, kb. 3-4 percesekkel kezdtem rögtön. Közben megjött az orvosom, megvizsgált. A baba feje még nem volt beilleszkedve, pedig a méhnyak elsimult a méhszáj pedig majdnem 5 ujjnyi volt. Ki tudja miért, talán az EDA-tól a következő fél órás vajúdás semmit nem ért. Méhszáj nem akart eltűnni, baba feje sem ment lejjebb. Oxitocin infúziót akartak bekötni, azt én megtagadtam és abban egyeztünk meg az orvosommal, hogy akkor felkelek (EDA-s orvos is belement) és sétálgatok. Ja közben volt burokrepesztés is még valamivel előbb. Sétálgattam és így pikk-pakk eltűnt az utolsó kis rész a méhszájból, tehát a tágulási szak, alig 2-3 óra volt igazából. Utána jött a rémálom... :( A baba feje nem akart beilleszkedni, nekem szörnyű fájdalmaim voltak, nagyon röstellem, de egy-egy fájás alkalmával egy kisebb ordításféle is kijött a számon. Az EDA ekkor már olyan volt, mint lónak a nyugtató, a beadás utáni 1 fájás picit finomabb, majd ugyanolyan fájások. Pár órás szenvedés után jött egy másik orvos megvizsgálni, hogy mi van, de akkor már azt mondta: "Hé, gyerekek, hát itt a koponya." Akkor kezdtem el nyomni, teljes erőmből a fájások alatt. Ez olyan 8 körül volt. Volt hogy semmit, volt, hogy 1 millimétert haladt lefele Nolika. :( Pedig én úgy nyomtam. Ekkor már kaptam oxitocint is és nem is utasítottam el Noli érdekében. 2 órás kínszenvedés után, hasba könyöklős módszerrel a hátunk mögött 3/4 10 körül betolták a vákumot, a szobában kb. 12-en összegyűltek majd innentől gyorsan zajlott minden. 10:05-kor Noli kipottyant 3340 grammal, 54 cm-rel, 9-es apgarral makk egészségesen. Gyors megnézés után (a vákum miatt) megkaptam a pocimra a kis tündért. Sírtam Nolival együtt amikor kibújt, párom pedig velünk. Később kiderült, hogy párom a kitolás alatt már legalább 2 órája ott síratott, ahogy látta, hogy erőlködök és hogy fáj, mégsem halad a dolog. A végén a szülőágyra borulva rázta a sírás és én pedig két könnyem között csak azt mondogattam: "Nézd, ott van Noel!". Csodálatosak voltak azok a pillanatok. A páromat mintha kicserélték volna, minta apa és imádja kicsi Nolit. Minden olyan tökéletes és mégis félelmetes és kétségbeejtő. Én sajnos nehezen tűrtem a szülést, többször könyörögtem az orvosnak a császárért, a végén többször kiabáltam és az EDA sem hatott nálamn (mint kiderült kinél mennyi ideig tart, nekem 5 percig sem tartott a hatása), mégis ha az első hármasban töltött pillanatokra gondolok, azt hiszem megérte."

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida!

Tényleg nehéz lehetett a vége. :cry: De nehogy eszedbe jusson szégyenkezni amiatt, hogy kiabáltál! Mindent egybevetve úgy gondolom, hogy a nagyon erős fájdalmakat okozhatta az, hogy nagyon vékony vagy, és a baba a szerveidet nyomta szerte-széjjel, ahogy próbált megszületni. És el kell mondjam, szerintem nagyon szerencsés vagy, hogy mindezek ellenére nem császároztak. :!: Ritka az ilyen orvos! Remélem, azért nem fáj annyira a gátsebed, és hamar rendbejössz! :wink:

Egyáltalán nem tűnik kiskoboldnak Noel! Sőt, kimondottan szép kisfickó :P
Ezek szerint akad tejecske bőven! Szuper! Maradjon is így! :D

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Sziasztok!

Kellemes ünnepet mindenkinek!!!!!

Aida: GRATULÁLOK NOELHEZ!!!!! (így utólag)A LEGSZEBB KARÁCSONYI AJÁNDÉK NEKTEK!!!!!!:D gyönyörű nagy haja van!!!!nekünk 2 hónaposan nincs ennyi. :roll: És nem is manó, olyan mint egy játékbaba. :D Le a kalappal elötted,h császár nélkül végigcsináltad! :shock: :oops: :)

Alexa: nekünk is ettől a szeles időtől folyik az orrunk? Hogy bírjátok a porszívó-orrszívót?

Kriszta: neked is lassan elérkezik az idő...hogy érzed magad?
Hasfájásra nálam az Infacol-édesköményte kombináció jött be.. (lekopogom)

Rennye: részvétem a fülfájás miatt,én is ilyen gyerek voltam. És milyen rossz lehet ezt szülőként végignézni.. :cry: Jobbulást!

Dharma: És fiad vagy lányod lesz? tudjátok már?

Kriszpiri: miért kellett párodtól is vért venni????? :shock:

Timi: gratula a cumi elhagyáshoz! :D nektek mennyi most a súlyotok? mikor kapjátok az első oltást?

Mezsó, Nono: üdv nektek! Gazdagítjátok a tapasztalt anyukák sorát! :D

Reni: mi újság veletek?

Nyuszitappancs, Zsuzsi, Annus merre vagytok????

Rólunk: mint már írtam eddig nem túl rózsás napjaink voltak. Emma eleinte 2-2,5 óránként evett, és ahelyett,h ez 3-4 órára bővült volna, másfél órára csökkent. Nappal semmit nem aludt, max 2x-3x 15 perceket. Ha fenn volt üvöltött, az utóbbi két hétben már akkor is ha a karomba volt. A súlya 7 hetesen 4 kiló volt. (3, 26tal jöttünk haza). Tehát épp a minimum növekedést produkálta. Elkezdtünk tanakodni,h mi lehet a baj, nem normális ez így,h nem hízik és csak 7-8 órát alszik egy nap, azt is több részletbe. Gondoltam, hátha kevés a tejcsi. De ittam gyógyteát, rendesen ettem, napi 2,5 l folyadékot legyűrtem, másfél óránként ugye etettem (amitől aztán húdeha kellett volna tejtermelést produkálni), és mégis kevés volt.....Végül elkullogtam a gyógyszertárba és vettem beba tápszert.... cici után adtam neki, de csak napi 2x, kb100ml-t...kíváncsiságból, hátha az a baja,h éhes.......és láss csodát: az én drága gyermekem végigalussza az éjszakát, nappal 2x 3 órát alszik, ha fenn van NEM ÜVÖLT, hanem teli szájjal mosolyog,rendesen kakil, legalább napi 1x, és nem vergődik hasfájástól. (bár ez a már fent említett Infacol-tea kettősének köszönhető). Egyszóval hiába tiltakoztam a táp ellen, kellett kiegészítőnek. Éhes volt ez a szerencsétlen, és ezért üvöltött, mivel máshogy elmondani nem tudta....én meg itt éheztettem, és mindent a hasfájásra fogtam. Hát milyen anya vagyok én?????
Na mind1, lényeg hogy most egy állandóan vigyorgó, boldog Emmám van, és az sem utolsó, h mostmár én is pihentebb vagyok.
Képet felrakok, ha megtalálom a kábelt amivel a géphez csatlakoztathatomf a ényképezőgépet... :oops: :lol: Ugyanis fogalmam sincs hova rakta a párom... :lol:

Jó éjt, majd jövök, mostmár gyakrabban!

(és ezt vegyétek fenyegetésnek.. :lol: :lol: :lol: )

Kép
pocimaci
 
 


Aida: nehéz szülés nehéz szülés,de Noel kárpótol érte. :wink: Nálunk egyébként már ezért nem adnak szüléskor EDA-t mert nem igazán garantált a hatása.Én anélkül szültem,minden fájdalomcsillapítás nélkül.És ne szégyelld magad az ordítás miatt!!Én is ordítottam nem is keveset.Ezek nem akármilyen fájdalmak!Ráadásul 12órás szülés sem az a tipikus hosszú szülés,viszonylag te is rövid idő alatt végeztél,ahhoz képest hogy első baba./én 6 óra alatt.../Ja,és én is végig könyörögtem a császárért,és azt mondták nekem folyamatosan,hogy azt ki kell érdemelni. :lol: Utólag nem bánom hogy nem lett császár a vége.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Szia!Pocimaci!
Nálunk sem tulfényes a helyzet!Nappal viszont alszik éjszaka kevesebbet!Én is adok neki teát de van hogy azt követeli és nem akar szopizni,viszont ha kifejem a tejet akkor meg megissza.Nekem van tejem és ha sír akkor sajnos nem, ezért sír mert éhes hanem mert fáj a hasa.(huzza a lábát)
De van olyan este hogy csak egyszer szopizunk,és békésen alszunk!
De nem akarom azt se hogy a teát nyakalja mindig!Hízni mi 500g-ot híztunk 4 hetesen.Azt mondta a doktornő hogy az pont jó!Szerintem az apukájára fog hasonlítani és vékonyka lesz!Ámbár mostmár kezdenek jönni a hurkácskák a combiján!
mné zsuzsi
 
 


Sziasztok

Én is megjöttem egy kicsit..
Elősször is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek..
Aida nagy Gratula,épp most olvastam a szüléstörténetedet...olyan megható a vége...és tényleg megérte :)

Velünk semmi nem történik,elköltöztünk és sajnos netünk nincs ....

Voltunk 4d-n,rakok fel képet a fiamról :)

Most megyek is

Mindenkinek Szép Karácsonyt... Kép

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Aida Gratulálok!!

Pocimaci végül nem kellet vért venni tőle kint azt mondta a nővér bent meg mondták ilyenről szó sincs

Kép
kriszpiri
 
 


Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok én is mindenkinek!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.09 18:13-kor.
Vendég
 


.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.09 18:13-kor.
Vendég
 


Kép Kép Kép
mné zsuzsi
 
 


Zsuzsi, nagyon tündéri a baba! :D

Nekünk is vannak mai képeink :)

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida: tüneményes Noel ahogyan mosolyog az első képen! :wink:

Remélem mindenkinek jól telik a Karácsony. :wink: Én totál lebetegedtem...Folyik az orrom,fáj a torkom,hőemelkedésem van,és fájdalom csontokban,izmokban. :? Nem kellemes...De amúgy klassz a Karácsony,mert legalább már Blanka jobban van a betegségéből,csak most el ne kapja tőlem!!Blanka eddig kapott egy tanuló telefont/tőlünk/,és egy sütifaló kincsesbödönt/anyuéktól/,és egy étkészletet/tesóméktól/.Holnap megyünk párom szüleihez,úgyhogy ott még hullanak ajándékok neki. :wink: Mi párommal közösen kaptunk egy digitális fényképezőgépet,ami régi nagy álmunk volt. :D :D :D :D De majd csak holnap jövök képekkel. :wink: Akartam ma is,csak elég késő van már hozzá....

Kép

Kép
mezsó
 
 


holnapot előbb úgy akartam érteni,hogy ma,mivel már elmúlt éjfél! :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Na sziasztok!!!Jövök én is,most már ráérek!Befejeztük a karácsonyi körmenetet!

Mezsó!
Akkor neked jobbulást!Örülök h Blanka már jobban van!!!!És várjuk a képeket!!!

Aida,Zsuzsi!
Gyönyörűek a babák!!!!!Igazán szép lehetet a babákkal a karácsony!!!Mi is már azt beszéltük h jövőre hova megyünk hármasban karácsonykor! :wink:

Na majd igyekszem visszaolvasni!
Addig is mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Nekünk is véget ért a körmenet. Rengeteg ajit kaptak a fiúk, nem is tudom, hova fogom tenni az újakat....kéne egy új polcos szekrény :roll:

Aida, Zsuzsi!

Csodaszépek a babák! :)

Nyuszitappancs!
Nagyon édi a bébi az uh képen :P Főleg, ahogy ráncolja a homlokát :lol:

Mezsó!

Jobblást Neked, szuper, hogy Blanka már jobban van!!

Annus!

Jól vagy? Gondolom kis Maszatkád egyre intenzívebben mocorog :D Az olyan klassz érzés.....

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is...azért mindig ilyen későn újabban,mert ilyenkorra csendesedik el a lakás.Lánykám úgy fel van pörögve,hogy fél12-12-ig el sem bír aludni az utóbbi napokban.Remélem csak a Karácsony és a vele járó felhajtás teszi. :roll: Mert ha ez így marad az eléggé gáz lesz a későbbiekben. :roll: Ő már tényleg csak náthás.Orra folyik.Mostmár nekem is csak az orrom folyik,meg talán még picit fáj a torkom,de én is jobban vagyok ma mint tegnap voltam.

Tegnapi/mert ugye éjfél már megint elmúlt/napunk is jól telt,Blanka idén Karácsonykor megkapta a Tanuló kutyust is,úgy gyűjtjük az FP-s dolgokat!!Nagyon tetszik neki. :wink: Anyósoméktól kapta,meg kapott még tőlük egy plüss hápogó kacsát,és egy rózsaszín melegítőt.Párom bátyjának családjától kapott egy kejfelJancsit,és egy felhúzható zenélő kutyát,aminek mozog a füle,és jár a szeme amíg zenél/ez is nagyon bejött neki :) /.És nekem az a tapasztalatom,hogy Blanka már igenis felfogta ezt a pörgést,ezeket az izgalmakat ami a Karácsonnyal együtt jár.Tegnap is és ma is nagyon fel volt pörögve,mindkét nap fél12-12 körül bírt csak elaludni.Tetszett neki a Karácsonyfa is mindenhol,figyelte a karácsonyfa égő villogását,élvezte ahogy tépkedtük az ajándékokról a csomagolópapírt,úgyhogy tisztára át volt szellemülve ő is. :wink: Nagyon édes volt!!Én nem számoltam azzal,hogy ennyire hatással lesz rá is a Karácsony!! :wink: Mi lesz még Szilveszterkor??Merthogy megyünk a szűk családi kör,egy vidéki városkába,a hegyek közé és ott fogunk együtt Szilveszterezni/29-3-ig :) /.Az még teljesen idegen környezet is...Kíváncsi leszek! :wink:

De sok lettem... :oops:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kép Elájulva :lol: :lol:

Csak ennyire merítette ki a mai és a tegnapi nap,hogy mikor elaludt végre,akkor így találtam rá :lol: :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Ja és a felemás zoknit nem kinevetni!!Így jött össze...mindene mosásban,persze arra nem figyeltük hogy a zoknikat hogy és merre pakoltuk,és valamit rá kellett a lábára húzni! :lol: De muszáj volt ettől függetlenül ezt a képet most felraknom,mert szerintem nagyon édes!! :lol: Nem azért mert az én lányom! :oops: 8) :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó!

Nagyon édes a lányod!!!!Szerintem tuti felfogja a karácsonyi hajtást!!!Bizti a szilvesztert is élvezni fogja!De azért nem semmi h meddig bírja :shock: Én magamról tudnék ebben az esetben elképzelni egy hasonló beájulós képet,közben meg ugrálna rajtam a gyerek :lol:

Rennye!
Köszi,jól vagyok.Most már sikerült a rohangálást is kipihennem!Babó néha nagyon aktív!!Egyik este is vmi magánszámot mutatott be!Lehett épp megfordult vagy bukfencezett :lol: Vagy csak nála is az ünnepek :lol:

Jut eszembe!Ha csuklik a baba az milyen érzés?És a csuklás meddig tart?Mert a múltkor lehet h csuklott,de nem tartott csak kb 1 percig.De én leginkább ahhoz tudtam volna hasonlítani :wink:

annus11
 
 


annus: köszi szépen! :wink: Hát a csuklás nálam is már régóta érezhető volt,mire rájöttem,hogy csuklik a lelkem :lol: :lol: Nálam ez úgy történt,hogy a végefelé mikor már fejvégű fekvésben volt,akkor éreztem sokszor,és én először azt hittem,hogy a pici kezeivel bökdös,mert egészen odalent éreztem egy pici finom pattogó mozgást,aztán mikor más kismamák elmesélték hogy csuklik a pocaklakójuk akkor jöttem rá én is hogy az a pici finom pattogó mozgás az nem a keze,hanem hogy csuklik!! :D Én így tudnám jellemezni a csuklást!Alig észrevehető... :) Az meg hogy melyik baba mikor és meddig csuklik,szerintem teljesen független...mi emberek se egyformán csuklunk szerintem. :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Syasztok!

Reni:Nektek is jobbulást,remélem ti is jobban vagytok már!Mi még mindig náthásak vagyunk,de már nem annyira!De még azért szívatní kell!Sajna! :cry:

Pocimaci:Elég jól,még nevet is meg gagyorgászik is! :lol:

Mindenkinek Kellemes ünnepeket! :lol:

Kép
alexa116
 
 


Nem semmi pózban alszik Blanka :lol: Én is biztos vagyok benne, hogy felfogta. Cuki ajikat kapott!

Annus! Örülök, hogy kipihented magad. Édi lehet a kis víztornászod :lol:
Csuklás: Olyan kis pillangó-szárny-veregetésnek éreztem az elején, elég ritmikus, ismétlődő. Nekem Levi csuklott elég sokat, a végén belerengett az egész hasam. És ami mókás volt (szerintem), hogy Levi úgy feküdt bennem, hogy a hasam bal oldalán feszült a háta. És egy hosszabb csuklás után, picit mindig megütögettem a hátát, és abbahagyta :lol: :lol: Tök vicces volt :lol: :lol:

Megyek vissza autózni-vonatozni. Élvezkedek kicsit a fiúk játékán :oops:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


sziasztok
mezsó: köszi :lol:
rennye: sajnállom szegény fiadat :cry: , most jól megszenved szegényke a fülével
mezsó: sajnállak és remélem, hogy hamar rendbejösz :? :) és persze Blanka is :wink:
aida: nagyon helyes a fiad és milyen nagy haja van :lol: :wink:
pocimaci: 7 hetessen volt a drágám 4800g és 56cm :shock: . az elsö szurit január 30.-án kapja meg /kötelezöt és a pneumora is egyszerre/ :cry: :? . ne okold magad, ez akárkivel elöfordulhat.az a lényeg, hogy rájöttél mi a baj és mostmár minde renbe van :lol: :lol:
nyuszitappancs: milyen kis morcosnak tünik a fiad :wink: :lol: .
annus: csuklás:pici,apró mozgások. most tünt fel, hogy a névnapomra vagy kiirva :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is!Még mindig náthások vagyunk,Blanka is és én is,de szerintem bátran mondhatom,hogy elég jól vagyunk ettől függetlenül. :wink:

rennye: ne szégyelld hogy élvezkedsz a fiúk játékán! :wink: Én meg állandóan nyomkodom Blanka tanuló kutyusát helyette!! :lol: :lol: :oops: :lol: :lol: Nem tehetek róla!!Annyira tetszik! :lol: Viszont Blanka néha megijed tőle,mert olyan érzékeny,hogy sokszor hozzáérni se kell és megszólal,és nem mindig díjazza a pici lány! :wink:

Mai napunk sűrű lesz,mert holnap utazunk el 5napra és össze kell pakolni... :? amit rühellek... :? Blanka ruháinak egy részét ráadásul még most mosom,nem is tudom hogyan fog megszáradni??? :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?