Új privát üzeneted érkezett!

Katica, isten ments, hogy kritizáljalak, természetesen az is szép dolog, hogy ki akarod élvezni az együtt töltött időket. Úgy tűnik, inkább félreértettelek, azt hittem, hezitálsz. De általános érvényű, úgy hiszem, hogy ha valaki tanulni akar, tegye minél előbb.

Angi, én a Daganatos Gyermekekért alapítványnak szoktam adni, illetve a gyermeksebészet alapítványnak.
Egyébként ide kívánkozik, hogy valamelyik nap nagyon felhúztam magam. A Nyerjmost.hu kiküldött egy körlevelet a regisztráltaknak, hogy adakozzunk a Bethesda kórháznak 1 mozijegy árát és állítólag a 2500 emberből senki sem jelentkezett. Erre kiküldtek egy jól leszúró levelet és felhívták a figyelmünket, hogy gondolkodjunk el rajta.
Tudjátok, látta az egész ország, hogy pl. a sziámi ikreket itt választották szét Szegeden, de nem emlékszem, hogy indult volna gyűjtés pl. a gyermekkórháznak vagy valamelyik klinikának. Mindig csak budapesti egészségügyi intézménynek. A TV folyamatosan ezt harsogja.
Engem ne toljon le senki emberfia, hogy abból a kevésből inkább a helyi ellátóknak adnék.

Melinda, én is gondoltam rá, hogy kipróbálom. Fogyni is lehet vele? Nagyon rámférne 5 kilót leadni.

Tündi, Gabi akkor hamarosan itt az idő!!:-))))
Biztos minden rendben lesz, nagyon szorítok nektek. Kicsit most szívesen cserélnék veletek....
no megyek, mert a lyányom már biztos felébredt, kezdődik a séta fel és le a lakásban:-)))
Babamama
babamama
 
 


Sziasztok!

A CTG-n minden rendben volt. Bátor is jól van. A fejfájásom is kezd múléni, kopp, kopp. De a gyogyók után mindig remegek egy kicsit. Ez elég kellemetlen. Ha minden ok, akkor csak jövő héten kedden megyek újre CTG-re, de ha úg yérzem valami nem stimmel csütörtökön újra. De azt hiszem elküldöm férjem uram, mert elfelejtettem megnézni a gyogyó tartalékot és már csak két napi adag van.

Angi: Magán rendelésén voltam CTG-n.

Köszi, hogy ennyire aggódtok értünk. úgy látszik még benn marad a manócska.

Melinda: Flóra tök jól el van az apukájával. Hozzám már nem is nagyon jön. Kép

Megyek pihizek!

Gabi3
inecsg
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk nagyiéktól Kép Olyan jó kis hó volt tegnap, este a hóesésben rohangáltunk Bogival az udvaron. Nagyon élvezteKép És én is Kép

Nóri: Bogi is kettős állampolgár és én is. A jugó útlevelembe be van írva, hogy Bogi van létezik Kép Ez így olcsóbb, mert nem kellett neki külön útlevelet csináltatni. És így is-úgy is együtt utazunk, ha meg nem akkor a magyarral hozzák viszik a mamáék, az külön van. A magyart 2 évre kapják meg a gyerekek asszem 18 éves korig. 1000 fortintos illetékbélyeget kellett venni, és mostmár úgy tudom képet sem kell vinni (Boginak még kellett 2002 tavaszán) ott lefényképezik digitális kamerável (de ebben nem vagyok biztos, de áprilisban Bogié is lejár, úgyhogy legkésőbb akkor úgy is megtudom Kép)
Apukának is személyesen jelen kell lenni aláírni! Meg a babának is persze!Kép

Még mindig nem jött meg, de nem lett csíkos a teszt! Most azért vagyok ideges, miért nem jött meg! Január 18-án volt mensim utoljára és nekem 28 napos szokott lenni a ciklusom! Nem értem! A jövő héten kell mennem dokihoz reggeli első vizelettel és a laborba megnézik babás vok-e! Csak kérdés, hogy kibírom-e jövő hétig???

Holnap jön apuci Bogizni!
Most mennem kell el vok úszva, ügyintézni kell!
Puszka, a pocakosoknak sok pihi és kitartás!!!!
Enikő

ui: Még valami tudja valaki, hogy a szegedi élelmiszeriprai fősulinak mi a www címe? És mi a különbség a levelező és a távoktatás között???

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 

 
 

Sziasztok!

Tunde, akkor mar tenyleg nincs sok hatra! Kép

Gabi3, orulok, hogy minden rendben volt. Nem is tudtam, hogy kisfiatok lesz.

Angi, elkuldtem az elso adag kepet, ha megkaptad legyszi jelezd.

Agi
agi77
 
 


Es akikre buszkek vagyunk: Virag es Kristof

Kép

Agi
agi77
 
 


Sziasztok! Ági átjöttekKép

Jó volt találkozni nagyon, Kristóf egy mosolygó, ficergő kis emberpalánta, nagyon édes tényleg!
EZ a kép nagyon jó lettKép

GAbi3! EZ szuperKép. Akkor nyugi, pihi.

Tünde! Huhh, hát én sem a színház miatt drukkolok NEkedKép)

Köszi mindenkinek az alapítvány nevében az utalásokat!Kép

Enikő! VAjon mi a csuda lehet? Mikor teszteltél? Csak akkor? MErt az elég korai volt... Én tesztelnék a helyedben.

Szép napot!
.:ANGI:.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Angi, en is nagyon orultem, hogy talalkoztunk vegre!Kép Virag is nagyon cuki, ugyes nagyon, es szepen eszik! Kép A tobbi kepet majd kesobb kuldom, kimegyunk egy kicsit.

Agi
agi77
 
 


Enikő, a levelező oktatás kevesebb óraszámú, mint a nappali, de hasonló elvárásokkal. A távoktatás konzultációs jelleggel működik, az órákra nem kötelező bejárni, ha akarsz, csak vizsgázni mész be.
Egyébként hogy bírod ki, hogy ne nézd meg mégegyszer a tesztet??:-)))

Lányok, ez a két babus nagyon aranyos! Rendszeresen együtt játszanak? Mi is próbáljuk szoktatni a társasághoz, de csak ritkán esik le neki, hogy a másik babával játszani is lehet.
Babamama
babamama
 
 


Babamama! Most találkoztunk előszörKép. NAgyon tetszettek egymásnak, édesek voltak.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Babamama: Köszi az infókat.A levelezőn ezek szerint, teljesen ugyanazok a tantárgyak vannak, mint nappali oktatásban, csak nem kell olyan gyakran bejárni?? És azt tudod, hogy milyen gyakran vannak konzultációk? Hétvégén,hétköznap?? A széfen gondolkodom, csak azt sem tudom, hogy milyen szakok vannakKép Majd még keresem! Megyáltalán felvesznek-e? Nem vagyok egy tanulósKép, csak ha érdekell valamiKép! És olyan sulit úgysem találok, ahol csak olyan tárgyak vannak, amik érdekellnek KépKép Olyan rég jártam már suliba, el is felejtettem, hogyan kell tanulni!Kép

Agi,Angi: Naggyon cukik a babócák KépKép Ezt a 2 széles mosolyt Kép

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Angi!
Képzeld, én "magamtól" nekik adtam adó 1%-át! Kép

Ez a két baba gyönyörű!

Ági!
Ha kicsit nagyobbak leszünk, akkor elsétálunk hozzátok. Jó?

Gabi!
Ennyi hetesen nekem is pont ennyi volt a cx-em.

PTünde!
Én is arról vettem észre, hogy tágulok, hogy volt egy pici rózsaszín vérzésem.

Enikő!
Köszi a választ útlevél ügyben. Ha minden igaz pénteken megyünk Dunafalvára (Zoliékhoz) és akkor lehet, hogy megállunk Baján útlevelet csináltatni. Amúgy én is úgy gondoltam, hogy a jugó útlevélbe csak beíratom magamhoz.

Nóri
norcee
 
 


Eniko, ezt talaltam Neked!
http://www.felvi.hu/ft4/kar.ofi?mfa_id=1&kar_id=75

Babamama, Eniko, koszonjuk a dicseretet! Kép Kristof kicsit udvarolhatott volna tobbet, de tenyleg nagyon aranyosak voltak. Kép
agi77
 
 


Nori, jaj de jo lenne! Gyertek barmikor! Kép

Angi, kuldom a tobbi kepet is. Kép
agi77
 
 


Angi, Ági! nagyon aranyosan igy együtt!!

Orsi 200g hizott egy hét alatt! Igaz mérni kell mennyit eszik a leányzo, mert a helyzet az hogy alig szopik valamit igy a többség pohárbol van potolva. Én emiatt egyre szomorubb vagyok.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


OFF Agi: Köszi megnéztem. Matek felvételiKép Kb 100ig tudok összeadni(számológéppelKép) Kép ennyi! Diskalkuliás vagyok! Belehalnék ha meg kellene tanulnom! Nem értem egyszerűen! Pedig úgy szerettem volna Kép
Inkább elvégzek még pár tanfolyamot és lesz csomó OKJ-és papirom. Még könnyebb is elhelyezkedni, ha nincs diplomája az embernek, mert a diploma után a munkáltató többet kell fizessen...nekik jobban megéri ha egy "alacsonyabban képzett" embert vesznek fel és betanítják, nem? Egyszerűen nem tudom eldönteni mit tanuljak. Voltam a munkaügyi központban kinéztem 1 tanfolyamot. Idegenforgalmi menedzser, szakmai nyelvi képzéssel. Hűűű mondom tök jó, szupi szakma pluszz még nyelvet a is gyakorolhatom! Erre a suliban közölték velem, hogy (a nyelvtanulás évében 2004-ben) nincs igény a nyelvoktatásra, így a szegedi iskolában nem oktatnak nyelvetKép! Az ország más városaiban, ugyanebben a suliban, persze van rá igény, csak pont Szegeden nincs KépKépKép!!! Ezt nem hiszem el, én vagyok az igény KépKép
Szóval passz! Most iszonyat gondolkodóban vagyok, fáj is Kép
ON

Nóri:Ne felejts el kikérni még egy anyakönyvi kivonatot (másolatot, mert csak 1 db az eredeti) amit majd haza kell vinned az otthoni anyakönyvi hivatalba,hogy anyakönyveztethesd Lénát.
Utána gyerekkel el kell menned a rendőrségre beadni az útlevél kérelmet. Na most itt az a gáz, hogy jugóba nincs kettős állampolgárság, így ha Léna Szegeden született (külföld) és Jugoszláv állampolgár, (hiszen csak az lehet) akkor hogyan került a gyerek át jugóba? Átcsempésztétek?
Úgyhogy irány a pesti jugó követség, ott bejelenteni a babát és adnak egy egyszeri kiutazási papírt neki (kb 10 ezer ft). Ezzel hazamentek, és otthon a fentebb leírtakat megcsinálod!!! Mindenképp intézd el az otthoni állampolgárságot is. Ha pl örökölne valamit, csak akkor jogosult az örökségre ha jugoszláv állapolgár, különben lenyúlja az állam...Kép

Puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Szia Enikő!

Jellemző, hazajöttél, és fel se hívsz, nem is írszKépKépKép Én meg holnap utazom...

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Babamama! Szerintem, ha rendszeresen jár vki, jócskán lehet fogyni vele. Nekem nem 5 kg-t kéne...

Lotti hirtelen 14 fogú lett, ma végre meg tudtam számolni.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Zsófi írtam smst még otthonról ma reggel!
Most meg mélt is írtam. légyszi olvasd el fontos!
köszi
enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Enikő! Velem anno az történt, hogy amikor nem jött meg, csináltam tesztet, negatív lett. De nem jött meg. Irány a doki, uh, semmmi, majd naponta teszt (4) semmi. Végülis az a havi soha nem jött meg, de nem voltam babás. A következő megjött!, utána nem, de akkor már úton volt Lotti.
A doki sem tudta megmondani mi lehetett.
Szerintem akkor ürült ki a gyogyi belőlem, és ez felbomlasztotta a ciklusom.
Lottit meg elég hamar kimutatta a teszt (nem volt még 5 hetes).

Lányok, már törjük a fejünket a bölcsin (ősztől járna a lány).
Tudtok vmit a Vitéz utcairól?
Egyébként felháborító, hogy a belvárosban 2 bölcsi van.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Off
Eniko, a tovabbtanulassal kapcsolatban meg csak annyit, hogy tudom, h. nem nagy sikk tanarnak lenni manapsag, de a Juhasz Gyulan biztos talalsz olyan szakot, ahova nem kell felvetelizni. En ezert is megyek a szamtekre. Csak kb 3 vizsga van felevenkent, es kb 3 szombatot vesz igenybe 1 felev. Jartam en is okj-s tanfolyamra, de ott is hagytam, mert minden szombaton menni kellett (es terhesen nem akartam vizsgazni). Abban meg igazad van, h. neha konnyebb diploma nelkul. Engem is korberohogtek neha (h. mit akarok en itt a diplomammal), de ez mar mas teszta.
On

Karmen, nagyon jo a 200 gramm, de valahogy vedd ra Orsit, hogy szivja ki rendesen a tejet. A poharat probald mellozni. Ha meg sir, inkabb tedd gyakrabban mellre. Csak jo tanacs, nem predikalni akarok. Kép

Agi
agi77
 
 


Melinda: Igen tudom, hogy ez normális, de akkor is aggódom!

Agi: Megírnád a mélcímed? Küldenék levelet! enyém a profilomban van, tied miért nincs profilban?? Kép
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Tunde, ma nem keltel koran? Vagy mar otthon sem vagy?

Agi
agi77
 
 


Sziasztok!
Enikő, azt gondolom, miután kreditrendszer van, hogy a levelezőn te válogatod össze az órákat, hogy mikor tudsz menni. A távoktatásban szerintem az oktató intézmény adja meg az időpontokat. Ennek utána kell járni.
Egyébként a diploma igenis kell. Eddig az érettségi volt a minimum követelmény, mostantól a diploma lesz. Szerintem, ahogy most a helyzet kinéz, 1 diploma az, amit még vállal a munkáltató.

Melinda, lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de szopik még Lotti? Vagyis te hogy fogyókúrázol? Van valami jó tipped?
14 fog már szép mennyiség. Gondolom, szereti is használni:-)))
Egyébként miért akarod bölcsibe adni? Bár lehet, hogy ez hülye kérdés, az a fránya pénz....

Karmen, igaza van Áginak szerintem. Mi is így jártunk. A pohárból könnyebben jön, így Orsi úgy van vele, megkapja nagyobb erőfeszítés nélkül. Kb 3 nap alatt mi átálltunk az állandó szopira.

Angi, a barátnőmnek odaadtam az alapítvány adatait. Nagyon megörült neki (persze az Ő 1%-a duplája az enyémnek:-))), babát akarnak Ők is és most csak ez köti le a figyelmét.

Tényleg, hol van Tündi?
Babamama
babamama
 
 


Enikő!
Legjobb tudomásom szerint Szerbia és ... elismerte a kettős állampolgárságot, így a követségi rész kihagyható, de jó, hogy mondod, anyával részletesen és pontosan utána fogok kérdeztetni, hiszen ő, amíg nyugdíjba nem ment világ életében az utlevél osztályon dolgozott.

A C vitaminról akartam írni, hogy Lénának minden nap be kell vennie egy kis adagot. A PIC-en írták fel, és a gyógyszertárban sok is zacsiba szétcsomagolták. Így minden este egy kiskanálban összekeverem neki a C meg a D vitamint egy kis anyatejjel és adom neki szopi előtt, persze utána mindig fintorog meg hangosan nyeldes. Kép

Nóri
norcee
 
 


Tényleg hol van TündeKép)?

Vkinek megvan a száma? Azért, ha vki a végefelé közeledik, cseréljünk már telszámot, ne kelljen napokig izgulnunkKép

.:ANGI:.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Tunde, szoritunk! Kép

Az egyik ismerosunk mara van kiirva. Ha megyunk latogatni talan meg Tundevel is oszefutunk.
Lattatok a szuloszobat? Most neztem meg. Gereb Agi volt benne, es egy otthonszulest mutattak. Plusz meg volt nehany vagas filmekbol. Nagyon erdekes volt. Es felkavaro!

Agi
agi77
 
 


Gyönyörű volt. NAgyon megérintett! Végigsírtam az egészet...
HA tehetném, otthon szülnék. Sajnos nem tehetem.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


MI van ma Lányok? MEghalt a babanet?

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Sziasztok!
Totál kivagyok!
Most volt Bogi apukája és teljesen el vagyok olvadva. Basszus akármit csinálna nem tudnék rá másképp nézni!Kép Pedig úgy szeretném egy kicsit utálni vagy haragudni rá vagy bármi! De nem megy!!!
Pedig megérdemelné. És olyan természetesen veszi a lányát, holott 2,5 évig le se tojta...most meg az ő angyalkája, kis Bogikája...stb. De azért remélem, hogy belülről, igazán a lelkében eszi a fene!!!! Nagyon remélem!!

Boginak kibújt az összes foga. Az utolsó (4 db) alsó,felső rágófogak is előtörtek! Egy éves korára 16 foga volt, mostanra kibújt a maradék KépKép Fogas lány lett! Kép (Apuci vezetékneve is FogasKépKépKép)

Most lépek, mert bőgnöm kell!
Sziasztok!
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Tündinek nagy nagy drukkkkk Kép
Tudja valaki milyen NÉ vagy milyen Tünde? Légyszi írja meg priviben, mert megyek a klinikára....megnézném hátha bent van!
Köszi Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Szalontai Tamas Tundi babaja.
Agi
agi77
 
 


KépKép Ezek szerint megvan??? Agi írj még infót!!!!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Enikő! Sztem Ági sem tud semmit, csak azt lehetett tudni, h így fogják hívni a kisfiút, és talán ezzel el tudsz indulni, h SZalontainé TÜnde... GOndolom ezért írtam.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Enikő! Sztem Ági sem tud semmit, csak azt lehetett tudni, h így fogják hívni a kisfiút, és talán ezzel el tudsz indulni, h SZalontainé TÜnde... GOndolom ezért írta.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Nem biztos, hogy megvan már, de ezen a néven tett fel képeket a fotóalbumba.

Kati
katicabogár
 
 


Angi!
Oké Kép Lehet, bocs, csak kicsit szét vagyok csúszva! Valakivel beszélnem kellene , de nem megy, nagyon kész vagyok......KépKépKép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Mi a baj Enikő? HA publikus, írd nyugodtan sztem!

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Nem az!Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Eniko, sajnos tenyleg nem tudok semmit Tundirol csak a fenykepeket ilyen neven rakta fel.
Egyebkent vele almodtam. Talalkoztunk egy altalam ismeretlen rendeloben, es kerdeztem, hogy hol a hasa. Mondta, hogy itt van nem latod? En meg nem lattam. Na mindegy, nem tudom ezt miert irtam le.
Ugye nincs nagy baj? Bogi papaja?

Agi
agi77
 
 


Nics olyan nagy baj

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Angi küldtem mélt

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Enikő! Freemail sz&r, küld ide: anya@kissvirag.hu

.:Angi:.
angiszeged
 
 


átküldtem a kissvirágra

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Angi válaszoltam!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Sziasztok!
Még megvagyok! Köszi mindenkinek a drukkot. Fönn voltam hajnalban, de valami "error" volt, ezért nem tudtam üzenetet küldeni. Voltam ma CTG-n, utána megvizsgált a doki. Nem volt valami kellemes, de mondta, hogy sajnos ez ilyen. Azt mondta, hogy nyílt a méhszáj, és hogy Tomi meglesz szerda előtt. Holnap reggel megint megyek. Egyébként továbbra is van egy kis vérzés (a tágulás miatt), és fájdogál a hasam, meg keményedik. Már ma is úgy mentünk a klinikára, hogy vittük a pakkot.
A színházjegyeket a férjem már el is passzolta.
Nagyon aranyosak vagytok, hogy aggódtok. A nevem egyébként Palatinus Tünde (nem vettem föl a férjem nevét), a mobil számomat beírtam a profilomba.
Ha holnap még hazajöhetek, igérem, szólok! Most befejezem, mert nem kényelmes az ülés!

Jó éjszakát mindenkinek!
PTünde
ptünde
 
 


Sziasztok

Enikő
Remélem már jobb kedved van. Kép +++++++

PTünde
Nagyon szurkolok!
Még lehet hogy tényleg azon a napon szülsz amikor én.Csak 1 évvel ezelőtt. Kép

Szilvi
szedem
 
 


Babamama! Lotti 10 hónapos koráig szopizott.
A bölcsibe pont azért kell menni, amiért írtad.

Tünde! Szurkolunk nektek.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Sziasztok!

Tündi, innen Pestről is megy a drukkKépKépKépKépKép

De ezerrel ámKép

Ha megvan a baba, az én számomra küldhetsz sms-t, én szívesen beírom ideKép
70/512-1910

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Tunde, szerintem megkerheted a dokidat, hogy ne tagitson kezzel. En legkozelebb nem fogom hagyni.
Remeltem, hogy megvan Tomika, szoritok, hogy minden rendben legyen! Nagyon izgultunk am! Kép

Agi
agi77
 
 


Tünde!
És ha esetleg mégis kislány lesz mi lesz a neve??? Kép Ha útközbe "leesik" a kukija????KépKépKép

Nóri: Tudtommal nem fogadták el a kettős állampolgárságot, de azért nézz után hátha......de én ilyenről nem hallottam. Lehet, hogy én vagyok rosszul tájékozozott!!! Mindenképp kérd meg anyukádat, hogy nézzen utána. Mi is ismerősön keresztül tudtuk elintézni, 2002 tavaszán! Azóta lehet, hogy változott a törvény. Tényleg nemtomKép! Pedig gyakran járok haza és naprakész vagyok a hírekben. De ezek szerint mégsemKépKépKép

Szilvi: Igyekszem!

Agi: Akkor holnapKép!

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?