Sziasztok lányok!
Lara, Gégéé: jól vagyunk, csak nálunk még mindig tart a karácsonyi jövés-menés, meg néhányan most jönnek babalátogatóba. Kicsit én is kipurcantam. Na, meg öcsém lecsapott a gépre, és már úgy kell innen kitoloncolni. A nap 24 órájából 20-at itt ül. Már kikopik a billentyűzet
Gyönyörűek a lányok, és milyen csinosak!
Ezek a szexi kis szoknyácskák! Nahát!!!
Bende: Nikinek milyen jól megy ez a labdázás, nagyon édes kis mosolygós! Cukorfalat!
Gégéé: Emma baba de csini a szoknyácskában! És a közös képetek is szupi! Céééépek vagytok!
szosz: Réka babó is nagyon csini! És mekkorát nőtt már, de még azért kisebb mint a kari ajándéka!
Lara: hát hihetetlen. Hannának több a haja, mint az enyém! Jajj, irigy-irigy! Adhatna pár szálat nekem. Úgyis hullik, mint a hó! Gyönyörűek vagytok ti is!
Örülök, hogy együtt van a három grácia képe!
Tök jó! Majd mennem kell a héten a dokibácsihoz, megkuksizom őket így együtt! Köszi, hogy odatettétek Dorka mellé Emma babát, és Hannust! Puccci nektek!
Képzeljétek ma voltunk barátnőméknél, Luca baba 4 hónapos, Dorka egész végig őt bámulta, és olyan jókat kacagott rajta, persze Luca meg megijedt tőle! A nagy tesó, Natika meg végig őket szórakoztatta. Annyit bohóckodtak, de én még soha nem láttam a lányomat ennyit kacagni! Olyan jó volt!
Imádok anya lenni!
Sarmi: mi volt Mózessel? Szörnyű lehetett!
Jaffa: megnyugodott már a kicsi lelked!