Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
de ugye nem lett semmi komoly :cry: pedig úgy megnéztelek volna Titeket élőben :)
mindent ehet amibren nincs tojás és tej :) de létezik tojáspótlópor ami tejmentes,ropi amiben nincs tejpor :) lisztet meg ehet csak nem szemesgabonából készültet,hanem burgonya,rizs és ehhez hasonlőak.

Orsi!
hidd el nem lesz semmi gond :)

s képek :) kicsit sok lesz :oops:
ültünk a vonaton :)
Kép
Kép Kép
Kép
s csak sétáltak sétáltak :) egyszr sikeresen lerángatta a kutya kezét s meglepődve kiáltott:Anya ez nem is igazi kutya :lol:
Kép Kép Kép
Kép
Kép

KépKép
viranka

Vera :)
Tök jó képek! :D A Télapó hasonlít apósomra. :shock:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :D

Bejelentkezek, mert legközelebb csak szerdán fogok tudni, igaz talán anyukámtól is, ha lesz kedvem, meg lelkierőm! :(

Köszi a drukkot mindenkinek, már kicsit izgulok, de nem magam miatt, hanem hogy a gyerekek hogy fogják viselni. Ma elmagyaráztam nekik, egész jól fogadták, persze majd jól kibeszéljük még holnap este is, hogy fel tudjanak rendesen készülni. Remélem ok lesz minden!

Vera
Tök jók a képek! :D
Mi sajna mindenről lemaradtunk, Anyósoméknál voltunk szombat-vasárnap, ma délután jöttünk meg. De a gyerekek élvezték, papa-mama, nem is kellett más. :D

Andi
Mi lett Veronika kezével? Nem komoly, ugye?

Egcsi
Puszi

Most megyek, még talán van erőm kicsit olvasni, olyan izgi a könyvem, csak az a baj, hogy hamar leragad a szemem. :o

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Orsi :)
Drukkkkk!
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szerencsére nem lett semmi baja a kezének, még hólyagos sem lett. Csak nagyon megijedt és akkor fájt neki.
Néhány mostani kép, Egcsi neked a ropi fiamról :D Kép Kép Kép Kép Kép

Kép[
Kép[
kostyika

Andi :)
Nagyon cuki a télapósipkás kép! :) Nem is látszik, hogy ropi a kis csibész. :D

Ma Berci közölte, hogy többet nem Bercinek hívják, hanem Batman-nek. :shock: Na, jól kinézünk....de legalább B betűs, nem száll szembe a családi hagyománnyal. :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andi
Édesek a képek! :D
Szerintem sem látszik ropinak kis manód.

Egcsi
8) :lol:

Puszi

Orsi

avocado

Totál dögrováson vagyok, én is bekaptam a gyerekek által épp kihevert köhögős vírust, úgyhogy csak reménykedni tudok, hogy csütörtökre elmúlik és nem halasztják el e miatt a műtétet! :roll:

Viszont tök jókedvem lett, mert elolvastam egy írást, amit ajánlanék nektek is, annyira megmosolyogtatott!! :D

A Babanet kezdőlapján van, a címe: Kantáta gyermekhangra és idegekre és ha rákattintotok, akkor kihozza az írást magát. Érdemes elolvasni, az én lelkemnek nagyon jót tett. :oops: :D

Most csak ezért jöttem.

Orsi

avocado

dr. Kállay Krisztián Miklós adjunktus kérése:

Kedves Barátaim! Amint azt talán páran tudjátok, én egy gyermek
csontvelő-transzplantációs osztályon dolgozom. Ide olyan gyerekek
kerülnek, akiknek vagy hagyományos kemoterápával gyógyíthatatlan
leukemiája van, vagy valamilyen veleszületett halálos immunhiánya,
csontvelő-elégtelensége.
Mi a beteg csontvelőt kiírtjuk, és egészséges,
más donortól származó őssejtekkel helyettesítjük. Bármilyen brutális
beavatkozásnak hangzik, az esetek kétharmadában sikerül így
meggyógyítanunk a gyerekeket. Képzelhetitek a kezelés körülményeit, a
szenvedést, a szörnyűségeket, a haláleseteket. A gyerekek hónapokig
steril szobában vannak, ahova szülő is csak műtősruhában, bemosakodva
léphet, és természetesen nem aludhat bent. A vidékről érkező nagyszámú
gyereknél ez komoly probléma, mert nem minden családnak van Pesten
alvási lehetősége. Ezért alakítottuk ki kórházunk Déméter Házát, ahol a
szülők éjszakára megszállhatnak, így a hosszú kezelési folyamat alatt a
gyermekek mellett állhatnak. Sőt, javuló állapotú vidéki betegeinket is
"haza" engedjük a Déméter Házba, ahol szabadon lábadozhatnak, de mégis
a kórház területén vannak.
Gondolhatjátok, hogy az OEP mennyit segített
ennek a háznak a létrehozásában. Most a TV2 gyűjtést rendezett
számunkra, ahol a 1771-es telefonszám felhívásával mindenki 200 Ft-al
hozzá tud járulni a Ház fenntartásához, bővítéséhez.
Kérlek benneteket,
ha módotokban áll, támogassátok kezdeményezésünket. Amennyire
szívügyednek érzed, szólj másoknak is! Az adományvonal dec. 16. éjfélig
él
. A telefonszám: 1771 Köszönjük a segítséget! Krisztián --- Dr.
Kállay Krisztián Miklós adjunktus gyermekhematológus, transzplantációs
orvos Egyesített Szent István és Szent László Kórház
Gyermekhematológiai és Őssejttranszplantációs Osztály
Osztályvezető-helyettes

avocado

Orsi,
Gyors jobbulást, nehogy elhalasszák a műtétet. Nem találom a cikket amit írtál.

Amúgy a képeken tényleg nem tűnik Zsombor ropinak, ma voltunk tanácsadáson, 7420 gr és 71 cm. Holnaptól már ebédre is kap kis főzeléket.

Kép[
Kép[
kostyika

Andi
Jó, hogy írtad, mert megnéztem és már nincs ott! :evil:
Ha bemész a kölöknet oldalra, akkor írd be a keresőbe, hogy Kantáta és kijön, most próbáltam ki. :wink:

Köszi a drukkot, most estére már kicsit jobban vagyok, így reménykedek! Ja, és beszéltem a dokival, aki műteni fog, mondta, hogy nyugodtan menjek be és majd megnéz, de szerinte nem lesz gond. Szorítsatok!!!

Puszi :D

Orsi

avocado

Orsi!
szorítok nagyon!
nem is szoktam a babanet főoldalán járni, most pedig pont aznap amikor írtad, engem is kiváncsivá tett a cikk címe, és mosolyogva elolvastam :)

voltunk hétvégén síelni!!! Nagy volt a hó (Karintia) Levi nagyon ügyes, én is síeltem, Tündi meg még rongyláb, dde nagyon akar.. hol az én sícipőm, mama??? majd felvette Leviét, és abban bandukolt. Béreltünk neki is, olyan boldog volt. Nagyon jó volt!

megyek is, nincs laptopom, pedig pont feltöltöttem csomó képet, h majd kicsinyítek, és felteszek, erre vissza kellett adnom, de a pendriveomon még megvannak..

mentem is, sziasztok
Mese
meske

Mese
Kösziii! :D

Majd jövök, remélhetőleg műtve, mert a köhögésem még mindig elég gáz és az is lehet, hogy e miatt elhalasztja a doki a műtétet. Mindenesetre be kell mennem és ott kiderül. :?

Puszi :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most beszéltem Orsival, túl van rajta,fájdogál a sebe,de azért jókedvű.Talán hétvégén tud már jönni,addig is üdvözöl mindenkit! :)

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Nagyon régen voltam már, de gyorsan egy kicsit...

Orsi!
Drukk-drukk!

Vera!
Nem lesz egyszerű, de így is lehet boldogan élni! :D
De szorítok, hogy minél kevésbé legyen intenzív az allergia!

Nálunk is zajlik.
Nagyi félrekezelte magát a szívgyógyszerrel, de szerencsére komolyabb baj nem lett.
Marci beszerezte a bárányhimlőt, és Olivérnek is átadta. szerencsére oltva volt, így épp csak egy két helyen emelkedett meg a bőre, piros csak kettő volt.
Atán fülfájás, mindkettőnél, ma Marci itthon újra, ugatós köhögéssel, és mindennek tetejében gyereksebészeten is jártunk.
Olivérenk megszüntették a pimpi letapadását, ami istentelenül megviselte. Nem a fájdalom, hanem inkább a félelem miatt. Az esti fürdetésnél szerintem sokkot kapott, annyira felhergelte magát.
Hihetetlenül utűlom már minden nap reggel-este orrszívás és pimpi karbantartás üvöltéssel spékelve. A szívem szakad minden pillanatban.
Marcinak még csak edzünk, és januárban vagy metélt lesz, vagy csak rántott, de hangos, az biztos. :(

Emellett próbálnám a munkámat is előre vinni, de szinte reménytelen. Állásból már rég kirúgtak volna szerintem, mert ebben a hónapban lettem volna vagy 6 napot.

Hogy jó is legyen
Nagyon szépen nőnek, okosodnak, és nagyon szeretik egymást.
Mézaskalács tészta már aa hűtőben, receptek összeállítva, ajándékok 2/3-a becsomagolva. :D

No ennyi voltam!

Mindenkinek a legjobbakat a készülődéshez! :D
Hogy jót is mondjak

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Anikó :)
Köszike a híradást! Veled mi van? 8)

Gyors felépülést! :wink:

Eszter :)
Ezekkel a fütyikkel mennyi baj van... :roll: A legjobbakat a jövőre nézve! :wink:

Mi jól vagyunk, ajándékok 95%-a beszerezve. Tegnap nagy hó esett, már a mi mércénk szerint nagy, lezárták a repülőteret és ma hószünet volt az iskolákban. Mint kiderült a városnak egy darab hóekéje sincs, meg voltak lőve a hóeltakarítással. :shock: Igaz, hogy hó már csak a hegyekben van, de legalább láttak a gyerekeim havat. :D Elég hideg is van 4 fok, nem nagyon szeressem.

Üdv mindenkinek,
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi, köszönöm kérdésed, megvagyok. :) Árpám csúnya még mindig,de én már idén nem akartam kés alá feküdni.Lelkileg padló továbbra is,januártól új életet kell kezdenem,mert nem lesz így jó. :cry: Nálunk ma eső esett egész nap, de utálom!!! :evil:Eltakarították már a havat,vagy most mi lesz?
Csomagolással én is megvagyok szinte teljesen.Holnaptól itthon van mindenki 3 hétig.Jan.5-től megyünk Alsópáhokra 6 napra a Kolpingba. Remélem jó lesz.
Bence a múlt héten itthon volt vírussal, hányás, láz, csúnya köhögés. Most egy hétig ment,de megint nem tetszik a szeme. :? Mondjuk a dadusnéni egy hete úgy dolgozik,hogy fosik és rosszul van. :evil: Nem szeretnék olyan Karácsonyt,mint tavaly,felváltva ölelgettük a WC-t és a vödröt.
Holnap disznóvágásra megyünk,ez lesz Attiláék évzáró bulija.

Eszter:hú,ez a kuki dolog nálunk eddig kimaradt szerencsére.De volt a családban,és ugyanígy kínlódtak Ők is.
Jobbulást Nektek!

Orsi:remélem minden ok Veled,ha tudsz,jelentkezz! :)

Mese:képeket várjuk,síelés jó lehetett! :lol:

Andi:szerintem nagyon formás a kicsi fiad! :wink: Lánykád is csodaszép!

Vera:nagggyon profi képek!KÖszi még egyszer a segítséget,mindenki megcsodálja a művet! Két ünnep között van kedvetek eljönni hozzánk?

Na,mennem kell,fiacskám itt áll mögöttem,várják a haverok az msn-en.

Puszi a többieknekis:Anikó
vakili

Sziasztok!

csak gyorsan :oops:

Orsi!
sokat gondoltam/ok Rád :) remélem minden rendben van Veled :)

Anikó!
igggggeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn :lol: :lol:
örülök h. tetszik mindenkinek :)

mustzáj mennem...Robink még van pár naptáras munkája :?

KépKép
viranka

Sziasztok LÁnyok :D

Megpróbálok ideülni, de nem ígérem, hogy sok lesz, mert az ülés a legkellemetlenebb a sebemnek.

Köszönöm, hogy gondoltatok rám és, hogy szorítottatok! :)

Megvagyok, de kicsit nehezen viselem a kripliségemet, főleg hogy Flóra baba nagyon beteg, lázas, bújós és nem vehetem fel. SZAAAAR! :evil:

A műtét jól ment, a doki nagggyon rendes volt és maradt is. A segédorvos és az aneszt. doki is szuper aranyosak voltak, és nekem profin adták elő a dolgokat, ráadásul annyira jó érzés volt, hogy úgy éreztem 150%-ig rám figyelnek, végig biztonságban éreztem magam!! Persze én nagy vagányan bementem, hogy ez CSAK ( :roll: ) egy köldöksérv műtét, de aztán kicsi naiv fejemnek (hány éves is vagyok???+2gyerek??? :? ) rá kellett döbbennie, hogy akkor is műtét, ráadásul hasi seb. Aminek k...va jó ám a köhögés. :twisted: Na, szóval megvagyok, elvagyok, de már nagyon lennék a régi!!! :x
Párszor már megbántam, hogy pont most műtöttek, aztán mindig rájövök, hogy máskor még rosszabb lett volna, de most elhalasztanám pár évet.Még jó, hogy előre nem tudtam.

Na, nem akarok panaszkodni, mert azért nem vészes a dolog, csak nem erre számítottam és kicsit lelkileg labilis időszakomban ért, úgyhogy kaparászom össze magam, hogy rendes ember legyen belőlem karácsonyra. :oops: 8)

Bocsi, de ennyit bírt a kis kedves itt a hasamon,-ban.

Puszi mindenkinek és még jövök szerda előtt, így még nem kívánok senkinek semmit. :wink:

Anikó Drága
Cupp-cupp-cupp!!! :D :D :D

Pusssssssz :D

Orsi

avocado

Gyors felépülést! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi,nagyon örülök, hogy rendben lezajlott a műtét, és túl vagy rajta :) Gondoltam ám én is rád, mert azért képbe vagyok nagyjából a dolgokkal,de nem volt erőm már soxor írni.Vizsgaidőszakom van ezerrel, karácsony, meg még minden más.Kicsit most kifáradtam, sok lett egyszerre a teendőm.Januárban is még tart, minden szombat + még 3 hétköznapon is vizsgáim lesznek./ 17 t.tárgyunk van :shock: /Gondolhatod :!:
De azért, ha tehetem továbbra is be - be kukkolok, és néha írok is majd :wink: Gyógyulgass, jobbulást, és pihenj sokat :wink:

Többieknek is mind sok puszi, és Áldott Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!!!

Majd kari után azért tuti benézek :)
manóci

Én is bekukkantok kicsit panaszkodni, Zsombor tegnap éjjel belázasodott, azóta is folyamatosan 38 felett van. Doki szerint benyelte az első vírusos torokgyulladását. Most még azon fohászkodom h Veronika ne kapja el. Lelkileg és fizikailag én is kimerültem, Zsombor már jó ideje többször is felkel éjszakánként, Robi késő éjjelig dolgozik, semmi segítségem, most még manót is le kell kötnöm ovi nélkül.

Anikó,
Ha rájöttél hogyan kell új életet kezdeni. mond el nekem is :D

Kívánok én is mindenkinek mosolyokban gazdag ünnepeket :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! Nálunk már ma jött a Jézuska, holnap szülőkhöz megyünk. A mai nagyon jól sikerült,mindenki örült mindennek. :lol: Egyébként rajtam kívül mindenki beteg, Kata, Bence antibikát is kap. :?

Vera: :lol: :lol: :lol:

Orsi:jobbulást!!!!!

Egcsi:anyudék még kint vannak,ugye?

Andi:rendben,ha rájövök,szólok. :wink: Nem lesz egyszerű,mert nagy családi összefogás kell hozzá,és nagy sértődések is lesznek szerintem,ezért nem akartam most ünnep előtt leülni beszélgetni Velük.Konkrét ötleteim még nincsenek,de legalább a szándék már megvan,hogy változtassunk.

Puszi a többieknek is,vigyázzatok Magatokra!

Anikó
vakili

Andi:jobbulást Zsombinak!!!!! :?
vakili

Boldog,békés karácsonyi ünnepeket kívánunk :)

B-M-V

KépKép
viranka

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

(Betegeknek jobbulást!)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Na, én is jó voltam, nem kívántam semmit, mert tuti biztos voltam, hogy még kedden idejutok, de aztán persze nem jött össze a dolog! :oops:

Így utólag kívánok mindenkinek békés, boldog karácsonyt és élményekben gazdag 2009-et!

Én most jutottam el oda, hogy kicsinyítsek képeket és jó sokat feltöltöttem az iwiw-re, ha akarjátok nézzétek meg őket. (B.Viráhgh Orsolya) Ide csak párat rakok fel, hogy ne legyen horrorisztikusan sok. :twisted:

Andi
Sajnálom Zsombort! :( Remélem azóta már jobban van!!
NÁlunk is betegen telt a karácsony, talán most már nagyjából mindenki ok, de még köhécselünk kicsit. :?

Anikó
Új életet kezdeni. 8) Majd mesélj!!! :wink:

Manó
Vizsgákhoz drukk!

Egcsi
Pusssz :D

Én ma voltam varratszedésen, minden ok volt, kb 2 mp az egész. Doki szerint szép a sebem, 2 nap múlva már leszedhetem a kis kötést róla és végre normálisan fürödhetek!!!!! :D
Karácsonyunk jó volt, először Hugiéknál a pici miatt, aztán hazajöttünk és négyesben. Édesek voltak a gyerekek az ajándékokkal, jó sokáig fent is maradtak, új mese nézés, stb. :D

Holnap utazunk anyósékhoz, aztán meg jönnek unokatesómék, úgyhogy még az is előfordulhat, hogy idén már nem jövök, de azért majd próbálok még benézni.

Orsi

És a képek:
Kép
Kép
Kép

Kicsi keresztlányunk Mesike
Kép
Kép

avocado

SZIASZTOK!

Utólag is BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

Jól sikerült a karácsonyunk nekünk is, bár tegnap este az ügyeleten végeztük Marcival, sajnos megrepedt a dobhártyája egy gennyes fülgyulladástól. Olyan hirtelen volt az egész, hogy még most sem értem igazán.

Ezt leszámítva szép, ezzel együtt pedig nagyon emlékezetes karácsonyunk volt.

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Nagyon arik a képek! A pici babus is! Nem kaptatok kedvet egy harmadikhoz? :wink:

Eszter :)
Dobhártya :shock: Azért rendben lesz a hallása, igaz?

Nálunk is jól telt a karácsony, a gyerekek mindennek örültek, persze ismét túlzásba vittük kicsit, majd jövőre visszafogom magam. Azt hiszem tavaly is ilyen fogadalmat tettem... :roll:
Majd én is teszek képeket, de le kell kicsinyítenem.
Mindenkinek üdv,
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Na, egészen gyors voltam a kicsinyítéssel. :D
Kép Kép Kép Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bár kissé utólag, de Boldog Békés Karácsonyt mindenkinek, na és BUÉÉÉK
ezt még nem késtem le. Eddig szenteste után egyik nagyiék, majd másnap másik nagyiék. Ma kezdtem volna pihenni, de azért férj kitalálta, h akkor most nekikezd, így fúrtunk, pakoltunk, és persze a disznóól eltakarítása (mindenhol faforgács) kire maradt? na kire?.. a lényeg h megvan. :-)

Nálunk csak taknyosak a minizsarnokok, de mivel Tündi is már olyan ügyesen fújja, nem is nagy gáz. No és imádják a homeobogyókat, szirupokat, c vitamint, lassan már olyan mintha édességet kapnának. Szóval mi legalább jól vagyunk.

sajna megint naggyon késő van, el is fáradtam..
sziasztok,
Mese
meske

Sziasztok lányok!

Először is mindenkinek kicsit késve Boldog Békés Karácsonyt kívánok! És természetesen B.U.É.K! :)

Nekünk nagyon jól sikerült a Karácsonyunk, csak sok sírás volt. :cry: Nagyon nehéz volt Erzsi nélkül. Rettentően hiányzik. :( Lányok csináltak egy szép ajándékot apának és mikor kibontotta, minden kijött belőle. Elkezdett zokogni. :cry: Lányok csak néztek, kicsit meg is ijedtek, de elmondtam nekik, persze én is sírva, hogy apjuk csak a boldogságtól és megtatottságtól sír. Mi mást mondhattam?
Mivel Erzsike nem volt. Mindent én főztem, csináltam, így napközben időm se volt elindítani a gépet, és este mikor lányok már aludtak én egyszerűen kész voltam. Olyan fáradt voltam, hogy erőm nem lett volna benézni. :?
Tegnap voltunk a Disney On Ice műsorán. Fantasztikus volt. :) :D Lányok nagyon élvezték. Nagyon szépen megcsinálták, és a szereplők is szépen beöltöztek. Szóval mínőségi műsort láttunk. :D Lili odavolt. Mégegyszer meg akarja nézni. :o Kittinek is nagyon tetszett, bár a vége felé elkezdett nyűgösködni, de hazafelé az autóban mindketten óriási élménnyel mesélték.

Nagyon jók a képek mindenkitől. :) Látszik, hogy mindenkinél szép volt a karácsony. :)
Betegeknek jobbulást! :) :)
Nálunk lányok jól vannak. Kop-kop-kop.

Orsi: Jó volt olvasni, hogy műtétileg minden rendben :)

Andi: Zsombinak jobbulást! Remélem hamar túllesz rajta és meggyógyul. :)

Na, puszilok mindenkit! :)

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Lili:
Kép
Apával:
Kép
Kitti:
Kép
Bohóckodás apával:
Kép
Gigantikus karácsonyfánk: :)
Kép

Kép
Kép
trita

Nem is írtam nektek, hogy mi is megjártuk a Sűrgősségit karácsony előtt, mert Kitti elesett, ráesett az újjára és sajnos eltöre a kisújját. Gyerekkori törése volt. Még bekötve, de nagyon jól viseli. Holnap visszük levenni a kötést. Már alig várom. Nagyon bátor volt Kitti, én nehezebben viseltem, mert a kisújja kimozdult a helyéről és vissza kellett rakni. Ordított a fájdalomtól, amíg visszarakták, de rá pár percre mintha semmi se történt volna, mosolyogva sétált ki a rendelőből egyedül. Az én szívem meg majd megszakadt. :cry: :cry:
De már jól van. :) Nagyon szépen és gyorsan gyógyul.

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

az ünnepek nálunk is jól teltek,Míra nagyon várta az angyalkákat,teljesen be volt sózva :) ennek örömére Bálint egész nap nem aludt,estére már kicsit zizzent volt :) bár a fa díszítést még Ő is élvezte :)
meg mi is mert végre pihiztünk :) dec. elején Robi fotózta az ovisokat,emiatt rohangáltunk 2 hétig(mert utolsó pillanatban készültek el az utánrendelések)de a vélemények jók :)

Orsi!
egek Gergőt meg nem ismertem volna,olyan nagyfiú lett :) tiszta Apája :) Flóra meg igazi kiscsajszi :)
Unokahugi,meg mint Gergő kicsinek :)

Egcsi!
de szép a fátok :) Mírát nem engedem ide,mert rögtön kutyát szeretne :) hó van még felétek?Anyudék vissza tudnak jönni?

Eszter!
jobbulást Marcinak :wink:

Mese!
akkor most friss és kipihent vagy ugye? :wink: 8)

Anikó!
köszönjük a tegnap délutánt :)
Bence nagyon megváltozott alig ismertem rá :)
Míra szívébe Gergő nem lopta be magát :) megharagudott rá,mert bántotta Bencét :)

képek :)
csengettek az angyalkák :) Míra már 3. karácsonyon viseli ezt a ruhát :) annyira szereti :) de jövőre kell vennem egy újat,mert most épp jó rá :)
Kép
Kép
dilisapi :)
Kép
reggeli közben :)
Kép

pusza :)

KépKép
viranka

Rita :)
Hú, mekkora fa! :shock: Kitti kisujja :roll: Bennünket egyenlőre elkerült a komolyabb baleset, de a gyerekeim őrangyala nagyon elfoglalt, az biztos. :wink:

Vera :)
Cukik a gyerekek! :) Hó már nincs, csak a hegyekben. Nálunk is kutyamánia van, bár a hétvégén a madarak és a csúszómászók is nagy sikert arattak. (Voltunk a vásárban, ott vannak állatok.)

Pussz,
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Vera!
Nagyon köszönjük a látogatást,meg a sok segítséget Robinak! :lol: Sajnos mostanában állandóan verekednek a gyerekek,és bizony odasóznak Bencének is rendesen.Mondjuk általában Ő kezdi,de olyan nagyokat ütnek rá,mintha a saját korosztályuk lenne. :cry: Olyan rossz nézni.
Míra és Bálínit is gyönyörű,élmény volt a kisfiadat végre élőben látni!Tündérbogár a szöszke fejével! :lol:
Ma reggelre engem is elkapott a kórság,annyira fáj a torkom,és semmi nem használ rá.Holnap szerintem doki lesz a vége. :?
Nagyon szép ez a ruha. :)

Egcsi:szépek a képek!Mi is eltúloztuk megint,pedig nagyon fogadkoztam.De apa nem bírt magával. :shock:

Rita:de régen láttunk Titeket! Szépek vagytok nagyon!Az első karácsony a legrosszabb egy kedves rokon nélkül,elhiszem,hogy pityeregtetek. :cry:
Kitti ujja :cry: Nem semmi fátok van! :wink:

Mese:jobbulást nektek!

Eszter:bakker,szegény Marci! MIt tudtak vele csinálni? :shock:

Orsi:nagyon szépek vagytok! Örülök,hogy szépen javulsz! :lol:

Andi:jobban van már Zsombi?

Manó:vizsgákhoz drukk!

Megyek,mert nagyon szarul kezdek lenni. :(

Puszi a többieknek is:Anikó
vakili

Sziasztok Lányok!

Bekukkantottam, erre ideragadtam, ilyenkor! :shock: :oops: 8)

Sajna sokat reagálni nem tudok, mert Karcsi kinyír és már szólt is, hogy írásról nem volt szó, még mennem kell zuhizni és olyankor ő füleli a manókat.

Szóval:

Képek szuperek, ajándékhegyek látom megvoltak. 8) Nálunk sikerült végre betartani a fogadalmat, igaz Apukám erre is azt mondta volna...na nem is írom le inkább. :wink:

Puszi hegyek mindannyiótoknak és BUÉK!!!!!:D :D :D

Jövőre jövök!8) Ígérem! :wink:

Pussssssz :D

Orsi

avocado

Örömökben,egészségben gazdag boldogságos új évet kívánunk :)

B-M-V-R

KépKép
viranka

BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT MINDENKINEK!
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! :D
Szilveszter jól sikerült, jó sokan voltak megint nálunk.Voltam dokinál, azt mondta influenza,de már a bulira nem fertőz,ha elkezdem szedni a gyogyit.Elég kakául vagyok még mindig,nagyon köhögök.Hétfőn indulunk Alsópáhokra 6 napra,jó lenne,ha addigra meggyógyulna a csapat,mert így nem szívesen engedem Őket fürdeni. :roll:

Nagyon szűkszavú mindenki! :shock:

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Először is B.U.É.K!!!! Egészségben, boldogságban és sok szerencsében gazdag Boldog Új Évet kívánok nektek!

Mi az újévet itthon töltöttük. Természetesen én átaludtam. 8) Nem bírtam kivárni az éjfélt. :roll:
Gyerekek szokásosan időben lefeküdtek, talán majd idén szilveszterkor fennmaradnak velünk, bár kétlem, hogy kibírják. Nálunk az egész este azzal telt, hogy a kutyákat nyugtattam. Sok volt a petárdázás a környéken és persze a tűzijáték. Mindketten kaptak 5-5 db Xanaxot, de nem igazán hatott. Az egyiket be is kellett engednem. :roll: Annyira félt.
Lili Szombaton lebetegedett. Mármint fizikailag nem, csak folyamatosan megy a hasa. Volt egy kis hőemelkedése, de nem vészes. A kedélye kíváló. :) Eleven ördög. Mintha semmi baja nem lenne. De már a második nap, hogy fél éjszaka a wc-n telik. :roll:
Szegény enne mindent, de nem kaphat. :( Mindig mondja, hogy mikor gyógyul már meg. :(
Ma volt az első alakformáló órám, amit tartok a Művházban minden hétfőn és pénteken. Persze csak átmenetileg, amíg babázik az előző oktató. Nagyon jól sikerült és nagyon jól esett. Mindenki elégedett volt és várják a pénteket. :)

Kép
Kép
trita

Rita :)
Lilinek jobbulást! :?
Alakformáló óra? Hát neked még erre is van időd és energiád? :shock: Most már elárulhatnád mi a titkod... :wink:

Velünk minden ok. Anyuék vasárnap mennek haza. :( Nem mondhatnám, hogy várom a jövő hetet, megint kezdődik a bolondok háza. :roll: Hiába, a jót könnyű megszokni. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

BUÉK mindenkinek még egyszer!:)

Rita
Nekem ugyanaz jutott eszembe, mint Egcsinek! Hogy csinálod? És a gyerekek olyankor a nagyival? Vagy Apával? Irigyellek ám!

Lányok
Semmi időm, még innom kéne egy kávét, úgyhogy csak beugrottam.

Ezt találtam a neten, én jól szórakoztam rajta. :D 8)

Hogy miket írnak manapság a termékekre....

Sears hajszárítón:
Alvás közben ne használja!
(Pedig ilyenkor kéne, hogy jól nézzen ki a hajam!)

Chips zacskón:
Ön is nyerhet! Még vásárolnia sem kell! Részletek a zacskóban!
(Csak áruházi tolvajok részére)

Mélyhűtött (Mirelit) árun:
Felhasználási javaslat: Kiolvasztani.
(Persze ez csak javaslat. Ehetjük jégbe fagyva is?)

Tesco tiramisu dobozán (a doboz alján!):
Ne fordítsa fel!
(Marha! Most már késő!)

Pudingos dobozon:
A termék melegítés után forró lesz!
(Mint ahogy az éjszaka után nappal jön.)

Vasaló dobozán:
Ne vasalja a ruhát saját testén!
(Pedig ezzel mennyi időt spórolhatnánk!)

Altató tabletta dobozán:
Álmosságot okozhat.
(Még szerencse...)

Karácsonyfa izzókon:
Csak kültéri, illetve beltéri használatra!
(Esetleg hol máshol használhatnám még?)

Gyermek Superman jelmez dobozán:
Az ember alapvetően nem tud repülni. Ezt a tényt a jelmez viselete sem befolyásolja!
(No comment...)

Svéd láncűrészen:
Ne próbálja kézzel, vagy külső nemi szerveivel megállítani a fűrészt!
(Úristen! Volt már erre példa....?)

Javítóműhely bejáratánál:
Mindent megjavítunk. Kérem kopogjon, mert nem jó a csengő!8) 8) 8)

Orsi

avocado

BBBUÉK!!
Mi szilveszterkor buliztunk, reggel fél 6-ra értünk haza, ill már 5-re. Délig aludtunk is, de jó is az ha a gyerekek anyunál lehetnek.

Orsi :lol: jó volt! Rem megittad azt a kávét :wink:

Rita,
de tényleg hogy csinálod??
Szegény kutyák, nem csodálom h odavoltak.
Nálunk karácsony este fent voltak 11-ig, úgy tuszkoltam őket aludni, nem annyira akartak. Még fél 12-kor is fent volt Levi, nem akart aludni. Simán bírnák az éjfélt, csk én nem. :wink:
Kisujj, jujj, ez nem hangzott túl jól, hogy tud egy gyerek esni..
erről jut eszembe, nálunk 2 napja volt sokk. Még a múlt héten átpasszoltam pár babás magazint egy barátnőmnek, aki hamarosan szül, hogy olvasgasson. De előtte átnézegettem, hátha van benne v.mi érdekes. Na 1 cikket még fel is olvastam férjemnek, mi a teendő ha megakad a torkán a gyereknek a kaja, v bármi. Van az a bizonyos fogás.
Hát 2 napja előkotorta a karácsonyi gumicukrot, amiből még volt pár db. Hatalmas formák, széttéptem eddig kettőbe, úgy kapták meg. Na Tünde úgy döntött egybe bekapja, és ki tudja miért egyből le is nyeli. Öklendezett, de se ki se be, azt se tudtam mi a baja, hánynia kell- e, Levi árulta el h gumicukor. Alkalmazhattuk is a fogást, mert csak fuldoklott szegény. Aztán valahogy lement/befordult a falat, és kapott levegőt. Húúú. Jól megijedt, nagyon sírt utána. Hát még mi..

még1 story:
a két ünnep között voltunk korizni, Levi már megy sokszor úgy h nem fogja senki a kezét. Tünde viszont be volt zsongva, hogy megyünk, csak azt nem tudta h jön anyu is, és majd ők kintről nézhetnek minket. 22- es lábra kori..hmm..
Hol az én korim?? Na azt a csalódást, amikor megtudta, h neki nincs (mint amikor megtudta h neki nincs síbakancsa- persze végül béreltünk neki) azt a sírást.. Kénytelenek voltunk beszerezni kétélű korit. (4 ezer Ft volt az a kis vasizé némi kis bőr megkötővel-rablás) Szóval tegnap este is voltunk, a lányom volt a legboldogabb a világon! Anyu is felvette a régi koriját (ott koszorúzgatott), hugim is ott volt lovagjával, szóval nagyon jó volt. Tünde nagyokat kacagott, nagyon élvezte.

Vera,
képek jók! Mira ruhája :wink: jövőre tényleg kénytelen leszel beújítani! Tündének még a keresztapjától tavaly karira kapott ruhácskája volt, azt gondoltam majd ápr végén jó lesz esküvőre, de akkor még lógott rajta (86-os). Most viszont nagyon csini benne. Bálint igazi pasi, és az a szőke haj! Tejföl :D

Eszter, mi van Marcival?
többiek?

Mese
meske

Mese

Megittam, már most is túl vagyok rajta, csak most meg húúúúúz az ágy. :roll: Pedig pont azért iszom, hogy ne... 8)

Sztorik :shock: 8) Az első tényleg sokkoló lehetett! A korizást meg nagyon irigylem, nekünk nem olyanok, hogy lehetne. Gergő annyira félős ilyen téren, mi még nem kísérletezünk, majd ha nagyobbak lesznek.

Na, ennyi voltam, felkelt Flóra baba.

Orsi

avocado

Hol jár mindenki? Egész megdöbbentem, hogy még mindig az enyém az utolsó beírás. :shock:

Hoztam egy jót:

Megtörtént eset, csak hogy lássátok, milyen bunkók az emberek.
Teletömött 56-os villamos, két, egymással szemben lévő szék. Az egyiken egy jó arcú, kedves öreg néni kuporog, a másikon egy nő a gyerekével az ölében. A kis srác himbálja a lábát, és állandóan belerúg a néni térdébe. Az öregasszony egyre hátrébb húzódik, várja, hogy az anya mikor szól rá a kölyökre. De mivel ez nem történik meg, udvariasan megszólítja az anyát:
- Elnézést, hogy zavarom, de a kisfia folyamatosan rugdossa a lábamat, és ez már az én koromban nem tréfa, eltalál egy csontot, vagy egy eret, akkor az újságosig, meg a patikáig se tudok lemenni. Legyen szíves szóljon rá.
- Mit akar? - reccsen rá az anya -, én nem fogom egy ilyen vénasszony miatt korlátozni a gyerekemet testi szabadságában! Foglalkozzon a saját dolgával, ne az én gyerekemmel!
A villamoson mindenki megdöbbenéssel nézi végig a jelenetet, míg egy tipikus rocker (acélbetétes, tar frizura, feszülős gatya, bőr kabát, fülében üvölt a Tankcsapda) kiveszi a szájából a rágót, és a paraszt nő hajába gyönyörűen beledolgozza, majd lágyan így szól:
-Engem se korlátoztak gyerekkoromban!

:lol: :lol: :lol:

Na pussz, azért gyertek, ha tudtok.

Orsi

avocado

Hát igen.... :roll: Nem vagyok biztos benne, hogy anyuka tanult az esetből. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Hú de pangunk csajok :cry:

Egcsi!
anyukádék ott vannak még? fiúk jól vannak? sok amunkád? Timiékről tudsz vmit?

Orsi!
sebed gyógyulgat? mikortól mész dolgozni?pályázatod az igazgatói posztra sikerrel járt? gyerekek?

Kostyika!
Zsombi hogy van? Nálunk is Bálint a ropigyerek,Míra vmi eszméletlen módon hurkás volt kicsinek :) Veronikának boldog névnapot :)

Manó!
vizsgákkal készen vagy? nem jöttél ünnepek közt :( ünnepek jól teltek?

Mese!
ezen a 2élűn én is gondolkodom,tapasztalat? jó lehetett a buli :)

:arrow: megjött Bálint nyüszögve,majd folytatom :)

KépKép
viranka

Sziasztok,

Nálunk dögrovás van, Zsombor kezdte 40 fokos lázzal - mikor máskor mint péntek késő délután -, anyuka bepánikolt hiába második gyerek. Torokgyulladása van, de 3 hete is az volt. Persze aludni nem tud úgy tele van az orra, de az orrszívás két emberes feladat mert egynek le kell fognia a kezét és a fejét, a másik támadhat az orrszívóval. Másnapra Veronika is úgy köhögött hogy majd megfulladt.

Kép Korizás

Kép[
Kép[
kostyika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?