BBBUÉK!!
Mi szilveszterkor buliztunk, reggel fél 6-ra értünk haza, ill már 5-re. Délig aludtunk is, de jó is az ha a gyerekek anyunál lehetnek.
Orsi
jó volt! Rem megittad azt a kávét
Rita,
de tényleg hogy csinálod??
Szegény kutyák, nem csodálom h odavoltak.
Nálunk karácsony este fent voltak 11-ig, úgy tuszkoltam őket aludni, nem annyira akartak. Még fél 12-kor is fent volt Levi, nem akart aludni. Simán bírnák az éjfélt, csk én nem.
Kisujj, jujj, ez nem hangzott túl jól, hogy tud egy gyerek esni..
erről jut eszembe, nálunk 2 napja volt sokk. Még a múlt héten átpasszoltam pár babás magazint egy barátnőmnek, aki hamarosan szül, hogy olvasgasson. De előtte átnézegettem, hátha van benne v.mi érdekes. Na 1 cikket még fel is olvastam férjemnek, mi a teendő ha megakad a torkán a gyereknek a kaja, v bármi. Van az a bizonyos fogás.
Hát 2 napja előkotorta a karácsonyi gumicukrot, amiből még volt pár db. Hatalmas formák, széttéptem eddig kettőbe, úgy kapták meg. Na Tünde úgy döntött egybe bekapja, és ki tudja miért egyből le is nyeli. Öklendezett, de se ki se be, azt se tudtam mi a baja, hánynia kell- e, Levi árulta el h gumicukor. Alkalmazhattuk is a fogást, mert csak fuldoklott szegény. Aztán valahogy lement/befordult a falat, és kapott levegőt. Húúú. Jól megijedt, nagyon sírt utána. Hát még mi..
még1 story:
a két ünnep között voltunk korizni, Levi már megy sokszor úgy h nem fogja senki a kezét. Tünde viszont be volt zsongva, hogy megyünk, csak azt nem tudta h jön anyu is, és majd ők kintről nézhetnek minket. 22- es lábra kori..hmm..
Hol az én korim?? Na azt a csalódást, amikor megtudta, h neki nincs (mint amikor megtudta h neki nincs síbakancsa- persze végül béreltünk neki) azt a sírást.. Kénytelenek voltunk beszerezni kétélű korit. (4 ezer Ft volt az a kis vasizé némi kis bőr megkötővel-rablás) Szóval tegnap este is voltunk, a lányom volt a legboldogabb a világon! Anyu is felvette a régi koriját (ott koszorúzgatott), hugim is ott volt lovagjával, szóval nagyon jó volt. Tünde nagyokat kacagott, nagyon élvezte.
Vera,
képek jók! Mira ruhája
jövőre tényleg kénytelen leszel beújítani! Tündének még a keresztapjától tavaly karira kapott ruhácskája volt, azt gondoltam majd ápr végén jó lesz esküvőre, de akkor még lógott rajta (86-os). Most viszont nagyon csini benne. Bálint igazi pasi, és az a szőke haj! Tejföl
Eszter, mi van Marcival?
többiek?
Mese