Sziasztok!
Sajnos még mindig nem vagyok 100%-os, még fáj a nyakamon a nyirokcsomó és a fülem is, fura, mert a fogam helye már nem, de valószínűleg kihatott a gyulladás máshová is. Már nem vettem be tegnap gyógyszert, mert nem akartam, hogy a tejen keresztül kapjon belőle Lottika, úgyhogy még szenvedtem kicsit, ma már jobb.
LKata - előző oldalon megírtam, de voltam, kiszedték, varrták, szörnyen fájt utána, amikor kiment az érzéstelenítő. Úgyhogy 28-án megyek a varratszedésre, aztán bejelentkezek, hogy a köv. rossz fogat is csinálják meg (van egy jó pár sajna
), nem akarok többé ilyen helyzetbe kerülni, ráadásul a gyerek is érezte rajtam, hogy más vagyok, nem tudtam úgy koncentrálni rá és foglalkozni vele 2 napig, ahogy szoktam, nagyon rossz volt.
Norbika tündéri, nagyon szépen megnőtt, ha már a 62-es rucik sem jók rá.
Macianyu - arancsillag a babád, és ügyesen "fogja" a cumisüveget
Peva - nekünk Biatorbágy messze van, csak akkor tudunk menni, ha valaki el tud minket vinni kocsival vagy ha párom esetleg aznap szabin lenne.
Tercsi - szép a kecó!!! Mi is szeretnénk költözni majd, Dunakeszivel szemezünk, én laktam is ott anno 1 évet, kertes ház, ikerház, legalább 5 szobás, mert még egy gyereket szeretnénk majd és amúgy is szuper, ha valaki kertes házban lakik. De egyelőre ez még csak terv.
Adri - jó hogy jöttél! Szépen megnőtt Julcsika!
Sajna mi ezen a héten csak 120 grammot híztunk
Nem tudom miért
Amúgy az a baj, hogy sosem tudom, hogy mikor elég neki amit megevett, valahogy nem tudom, hogy mikor fejezte be, mert van, amikor már csak cumizik és hagyom és 5 perc után újra szív és nyel és eszik
Pedig nálunk szinte minden szopi min. 40 perc, azalatt csak jóllakik, nem?
Ti honnét tudjátok, hogy jóllakott ciciből a babátok???
Marek - vérvételt túlélted??
Na megyek, lassan kéne ajándékokat is csomagolni, holnap már sűrű napunk lesz, de. fadíszítés, párom főz, aztán megyünk anyuékhoz, ott leszünk estig, úgyhogy ha már nem tudnék jönni addig,
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK SOK-SOK SZERETETTEL EGY LOTTIÜDVÖZLETTEL BÚCSÚZVA