Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyi!
Tedd meg nekem, hogy beleolvasol a másik topikomba mert tele van köhögő gyerekek tanácstalan anyukájával és hátha tudsz valami épkézláb ötlettel szolgálni. Ha gondolod továbbítok ha van kedved akkor meg is írhatnád, biztos szívesen veszik. Puszi, puszi "nyali-nyali" :wink: .

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Szandra,
Ezek szerint mégis a húzásnál maradtatok. Hidd el jobb így. A bölcsességfognak nem sok funkciója van, max. a fogsor helyrendezésében van szerepe. Sajnálom hogy így fáj :( Ha a Gyöngyi csodaszere valamilyen oknál fogva nem használ Cataflant tudok adni.
Nagyon jól hangzik ez a májas, ragus cucc. Nyamm
Irigyellek, hogy így megúszod a karácsonyt főzés nélkül. Mi 24-én itthon vagyunk édes hármasban (négyesben). 25-én Tomi, 26-án pedig az én családom jön hozzánk. Aztán 29-én megint főzök, akkor a családom másik felének. Szóval végig a konyhában leszek :shock:
Úgyhogy szívesen veszem én is, Gyöngyihez csatlakozva a jobbnál-jobb menü ötleteket :D

Rakok fel pár képet:
Kép A 3 éves nagylányom Kép Nálunk is készülnek a mézeskalácsok

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


És rakok fel az Anett készítette képekből. Bocsi, hogy ilyen sokat, de higgyétek el, annyi szuperebbnél-szuperebb kép lett, hogy iszonyat nehéz válogatni belőle :oops: :roll: :lol:
Még egyszer köszi Anett!!! :lol: Szólj, ha kész vannak a képek, szaladok érte :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 

 
 

Nahát :shock: :shock: :shock: most ezek után kinek írjak :idea: a fényképésznek vagy a modelleknek :?: Baromi jó képek :!: :!: :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 




Anikó, szépek vagytok! :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Anikó!
Már mondtam személyesen, de most itt is: Olyan szép vagy a képeken!!!Majáról meg a Mikulás-lányos kép a kedvencem!
Vendég
 


Anett, Anikó szuperek a képek!!!!

Ügyesek vagytok, mindahányan. Egyébként meg, Anett, erősíts meg, Anikónak és Majának is jár a dícséret, hiszen a legprofibb fotós is csak hozott anyagból dolgozik ;)

Szandra,
nagyon aranyos vagy. Köszönöm a tanácsot és hát persze, hogy tudom, hogy nem nézel hülyének (bár azt sem csodálnál, amennyit panaszkodom...). Próbálom figyelni, hogy mi válthatja ki, de egyelőre semmi tipp.
A finom kaját egészségedre, a foghúzást nagyon sajnálom :( Illetve a fájdalmat.

Képzeljétek,
Ancsi ma 1-től 3-ig duruzsolt a szobájában, 3.-kor aludt el. Mi lesz vele este???

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Azt hiszem a karácsonyi sütis weboldalam ismét aktuálissá vált :wink:

http://benettke.dynamicweb.hu/

Katus!

Ma a Zéti is szinte egész nap alszik...most nem tudom, hogy örüljek-e, vagy már kezdjek aggódni az éjszaka miatt :roll: ...nem beszélve egy esetleges betegségről :shock: :?

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Ma nálunk is 3kor aludtak el a csajok és 5kor ébresztettem a bandát, úgy látszik ez egy ilyen nap. :?

Évi!
Akkor buli lesz nálatok este??? :wink: , különben vannak ilyen napok mikor csak úgy egész nap alszanak lehet, hogy dolgoznak a fogacskák és egy kicsit ettől alszik többet.

Judit!
Jobban vagytok már egy kicsit?

Katus!
Bőségesen belefér ebbe a topikba, hogy panaszkodj. Kell az.

Nekem még fáj az arcom, de kiabálni így is tudok :) :wink: .

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra!

Akkor megtennéd, hogy átkiabálod nekem a hókiflid recijét? Gondolom kipróbált recepted van :roll: ...nincs kedvem újakkal kísérletezni :oops:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Évi!

Van egy receptem Gyöngyitől de annak a tésztájában van alapból a dió és találtam egy receptet amibe meg lekvárt lehet tenni, felteszem ide a linket.

Anyukám azt mondta, hogy ő mindig csak sima leveles tésztát vett és azt kinyújtotta és abba tette a lekvárt, az enyém az élesztős recept.

Szandra

http://tutireceptek.hu/hokifli

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Hókifli: én is sima leveles tésztával csinálom, lekvárral, de kinek mi jön be.

Betegeskedőknek jobbulást!
Becsatlakoztam én is, úgy tűnik megint vesekövem van :(
Az egész éjszakát végigszenvedtem, most megyünk ügyeletre :(

zsanett
 
 


sziasztok,

ma elutazunk és csak 1 hét múlva jövünk haza...

"Az emberek azért örülnek a karácsonynak, mert tudják, hogy akkor jön el a csodák ideje." (Született feleségek)

kívánom, hogy mindenki átélje a maga csodáját!

Nagyon boldog karácsonyt Mindenkinek!

puszi,

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Gyöngyi!
Egy idej már beletörödtem ebbe, és próbálunk a rossz dolgokon gyorsan túlesni, és a jó pillanatokat minél jobban kiélvezni. Szerencsére a szép emlékekből is lesz bőven. Olyan kis édes, mikor mosolyog, meg tudnám zabálni. Napról napra egyre ügyesebb, és már olyan kis értelmesen tud nézni, és a játszani.
Karácsonyi menűvel nekem nem nagyon kell foglalkoznom, mert 24-én délután anyuékkal leszünk. Majd 25-én apósoméknál, ehhez mellesleg semmi kedvem sincs, és Dórival se szeretek egy nap alatt ennyit utazni (Gyomaendrődre), ráadásul teljesen fel fog borulni a napja, így az éjszakánk is. 26-án pedig délután lehet, hogy bemegyünk a nagymamámhoz, de ez majd Dóritól függ. Most jobban belegondolva, inkább a menűn gondolkodnék, csak itthon lehessünk nyugiba. Az a baj, hogy ilyenkor az apósom azon akad ki, hogy miért csak ilyen rövid ideig vagyunk ott, de igazából nincs is már nekünk hely, mert holnaptól már ott lesz az élettársa lánya a 1,5 éves kislányával, és ők januárig biztos maradnak. Így ők elfoglalják a nagyobb szobát a babaággyal, nekünk pedig maradna két pici szoba, de egyikben se tudunk együtt aludni, és Dórinak még az utazóágya se férne el. Ezért döntöttünk úgy, hogy idén inkább nem alszunk ott, ami nem igazán tetszik nekik. Ezt a részét utálom a karácsonynak. Eredetileg úgy gondoltam, hogy idén kihasználjuk, hogy Dóri még pici, és nem megyünk sehova, de Zoli miatt inkább nem szólók semmit. Azért őt is megértem, hogy szeretne az apukájával lenni, (akinek mellesleg fontosabb az élettársa családja, mint a saját gyerekei, és unokái). De, hogy szent legyen a béke ezen a szép ünnepen, inkább csak nektek panaszkodtam, de már ettől is jobb lett, hogy kiírtam magamból. :oops: :oops: :oops:

Anikó!
Gyönyörűek vagytok!

Szandra!
Hogy van a fogad helye? Egyszer már nekünk is el kellene meni az Éviékkel abba a híres étterembe.

Katus!
Hogy van a drága Ancsi?

Zsanett!
Jobbulást! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viki!
Jó utat, és kellemes ünnepeket!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Adri!
A legjobb amit tehetsz, minden karácsonyi morgolódást elengedsz a füled mellett és csak azzal foglalkozol, hogy Nektek és Dórinak mi a jó. Ha te úgy gondolod, hogy nem lenne jó ott aludni akkor menjetek haza és hidd el olyan szuper lesz este otthon a saját ágyatokban még akkor is ha hazafelé kicsit nyűgösebb lesz Dóri. Jövőre már egy fokkal jobb lesz, utána megint jobb és így tovább, ezt ti élitek meg nektek kell tudni mi, mikor jó. Kitartás egyszer ennek az évnek is vége lesz.

Wiki!
Kellemes ünnepeket kívánunk, pihenjetek sokat.

Zsanett!
Vesekövet kértél karácsonyra?? :( , Jobbulást.

Meggyőztetek, holnap veszek leveles tésztát és abból lesz hókifli. :)

szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!!

Anikó!!

Annyira jók a képek!!! Olyan szépek vagytok!!! Csak Tomi furcsa szemüveg nélkül :lol: Mennyire gyönyörű, kis kópé csaj a Maja!! :lol: :lol: Imádnivalóóóóó! És szép vagy pocakosan (is)!! :lol:

Zsanett!!

Húú, vesekő?? És már volt?? Mitől??? Iszol Te eleget??
Jobbulást neked!!!

Viki!!

Jó utat és kellemes ünnepeket nektek!!!!

Adri!!

Hát a család bajjal jár!!!! :lol: :lol: De nem biztos, hogy rossz, hogy ennyit mentek, mert a sok élménytől majd jól kifárad a kiscsaj :lol: :lol:
Hát én már annak is örülök, hogy egy nap nem "kell" főznöm! :lol: Akkor anyóséknál eszünk! Bár mivel állandóan főzök, így nem is furcsa :lol: :lol: Tudjátok én mit szeretnék?? Ha valaki megsütné nekem a sütiket!! Na, azt nagyon tudnám élvezni!! :lol: :lol:

Szandra!!

Én nem szeretem a leveles hókiflit :oops: :oops: :lol: Én meggyúrom és azt imádjuk! :lol: És most dióm is van.... valahonnan kaptunk ......egy kedves barátnénktól :lol: :lol: ha jól emlékszem! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


:D


Gyerekek a szeretetről:
"Amikor nagyinak begyulladtak az izületei, nem tudott már előrehajolni, hogy kifesthesse a lábán a körmeit. Most mindig a nagypapa festi a nagyi körmeit, pedig neki is izületgyulladása van. Ez a szeretet."
Rebeka - 8 éves

"Amikor szeret valaki, akkor máshogy mondja ki a neved. Valahol érzed, hogy az ő szájában biztonságban van a neved."
Zsolti - 4 éves

"A szeretet az, amikor egy lány bekölnizi magát, a fiú pedig borotválkozó arcszesszel bekeni magát, aztán elindulnak, hogy szagolgassák egymást."
Karesz - 5 éves

"A szeretet az, amikor az étteremben odaadod másnak a sült krumplidat, anélkül, hogy te kérnél az övéből."
Kriszti - 6 éves

"A szeretet az, ami Karácsonykor a szobában van. Ha egy pillanatra abbahagyod az ok kicsomagolását, akkor lehet meghallani."
Robi - 7 éves

"Ha jobban szeretnél szeretni, akkor egy olyan baráttal kezd, akit utálsz."
Nikolett - 6 éves

"A zongoravizsgámon egyedül voltam a színpadon és nagyon féltem. Odanéztem a közönségre, és apu ott mosolygott és integetett. Csak ő mosolygott. Ezután már nem féltem."
Csilla - 8 éves

"A mamim jobban szeret engem mindenkinél. Senki más nem ad nekem esti puszit mielőtt elalszom."
Klári - 6 éves

"A szeretet az, amikor apa izzadt és büdös, de anya akkor is azt mondja neki, hogy sokkal helyesebb, mint Robert Redford."
Krisztián - 7 éves

"Amikor szeretsz valakit, akkor sokat pislogsz, és apró csillagocskák jönnek ki belőled."
Judit - 7 éves

"A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan."
Márk - 6 éves

"Ha nem gondolod komolyan, akkor nem is kéne kimondanod, hogy szeretlek. De ha komolyan gondolod, akkor szerintem sokszor ki kell mondani. Az emberek hamar elfelejtik."
Júlia - 8 éves

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Anikó!

Szuperek lettek a képek! Nagyon hangulatosak! Sugárzik rólatok a harmónia!

Zsanett!

Vesekő :shock: :?: Arról azt hallottam, hogy nagyon-nagyon fáj :( Szegénykém :(

Szandra!

Ma a hugom pont azt a hókifli recit diktálta le, amit a Te általad belinkelt oldalon láttam :P :arrow: mostmár tuti azt sütöm!

Wiki!

Jó pihit nektek!

Gyöngyi!

Jövőre üzetelhetünk :arrow: Te Zétiszitter leszel, én meg sütis néne :wink:

Katus!

Én már ismertem ezt :arrow: van benne pár elgondolkodtató, édes gondolat :)

Karácsony: én kategorikusan kijelentettem, hogy nem megyünk sehova, aki akar látni minket, az jöjjön hozzánk! (S ki merne velem vitatkozni? :wink: ) Pedig most aztán lenne rá időnk...valahogy mégis arra vágyok, hogy itthon legyünk :roll: Szóval mi többnyire hármasban leszünk...Uram ez évben már nem dolgozik :P (helyesebben: nem megy be az idrodába) Nem is emlékszem mikor volt utoljára olyan, hogy 2 ünnep között ne kelljen dolgoznunk :roll: ...mióta együtt vagyunk azóta nem :arrow: szóval min. 14 éve :shock:

A menüt még nem tudom pontosan, de az biztos, hogy a 2 hét alatt csinálok pár különleges kajcsit :arrow: most kiélem kicsit magam a konyhában, a hétköznapokon Manócska mellett ez úgy sem lehetséges :D

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Katus!
Nagyon édes ez a gyerekszáj-sorozat, amit bemásoltál!!!
Utána meg könnyesre röhögtem magam a saját gyerekem alakításán:) Nézzétek meg, ha van kedvetek:

http://www.videoplayer.hu/videos/play/285495

Szandra,
Köszi, jobban vagyunk! Zorka még köhög kicsit, de már ő is sokkal jobban van.
Vendég
 




Szandra,

Úgy látszik mi már mindent egyszerre csinálunk:)))
Vendég
 



No!
Mindenki süt, főz, takarít????
Megcsináltuk a hókiflit, nagyon finom lett. Tami rakta bele a lekvárt, én tekertem össze Edó meg beledobta!!! :lol: a tepsibe. Vicces volt így ennyire együtt dolgozni, sokkal jobban esik így megenni (megkóstoltuk csak :wink: :) ), hogy az ő kezük is benne volt.

És már csak kettőt kell aludni és díszíthetjük is a fát, annyira várom már. Tami is minden nap számol vissza ami annyiból jó, hogy így mindig tudom hangsúlyozni, hogy előtte este nagyon rendet kell tenni. Angyalkáknak folyamatosan magyarázza, hogy majd hova tegyék a fát :wink: , remélem az angyalkák hallják és oda is teszik. Mondjuk ha olyan éjszakánk lesz kedden este is mint amilyen tegnap volt akkor nem tudom, hogy díszítünk fát mert kb 10-szer keltek fel a csajok.

Változatosság kedvéért ismét mosok egy halom cuccot, hogy karácsonyra amit lehet el tudjak pakolni.

Ha jól bírom a ma éjszakát akkor megcsinálom a beiglit, amíg alszanak a csajok (remélem).

Na megyek kiveszem őket a medencéből.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az aggódást, jelentem már jobban vagyok.
Sajnos nekem mindenféle veseproblémáim vannak, szóval ez is előfordult már :(
Iszonyatosan tud fájni, de a legrosszabbon már túl vagyok és ma már volt h nem is éreztem. Szerencsére.
Azért mit ne mondjak, elég gáz volt így vásárolgatni, de úgy tűnik végeztünk. Persze csomagolópapírt elfelejtettem venni, majd azt holnap :oops:


Mi Anyósékhoz megyünk 24-én, ilyenkor Ő főz, én sütök...Így kedden, az esti fogorvos előtt egész nap sütögetés vár rám...
Aztán majd 25-én reggel indulunk is tovább az én Tesómékhoz, ott gyűlik a család, de ott is csak egy napot maradunk, s jövünk haza (mert Apa dolgozik a 2 ünnep között:( )
3 nap alatt 500 km...

Szandra!
Ugye nem is gáz ez a leveles tészta?
Bevallom töredelmesen, én csak így csináltam még :oops:

zsanett
 
 


Sziasztok!!!

Megvagyunk, csak ezerrel pörgök, és hol van még a vége???? Ráadásul ma van Atti szülinapja, kicsit kimerítő, hogy ma még ünnepi vacsit is kell adnom..... De persze mindent a Kedvesért, legyen neki is szülinapja, ha már az angyalkák nem bírtak várni pár napot a karácsonnyal :D

Judit,
Zorka ééédes! Atti is tök odavolt a videótól!

Zsani,
sajnálom ezeket a vesenyavajkat. Szörnyű lehet. Csomipapír :D :D :D Valami mindig kimarad .

Szandra,
olyan jó, hogy így segítenek :) Ancsi is próbál, bár leginkább a cukorgyöngyöt pakolgatná (a szájába) - mindig mondja: dí-dí-dí (=dísz : ) )

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus!
Boldog szülinapot Attinak! Zolinak 18-án volt, de most bevallom, nem tudtam neki főzőcskézni, így vettem egy kis csokitortát mert az a kedvence, és néhány sonkatekercs volt az idei ünnepi menű. :oops: :oops: :oops: De mindig akkor van valami Dórival, mikor nagyon szeretnék valami meglepit, vagy finomat csinálni.

Most napok óta megint nem alszunk, Zoli beteg lett, begyulladt a mandulája, éjszaka nem tud aludni a köhögéstől, és Dóri is 3-4 órákat kukorékol éjszakánként, napközben pedig szépen alszik, de nem többet, mint mikor még átaludta az éjszakát. Karácsonyra már csak egy adag mosott kaki lesz belőlem. Persze Zoli, még holnap is megy dolgozni, mert senkit nem engednek el, pedig még szabija is van. :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Az ajándék vásárlással végeztünk, a csomagolás nagy részét az idén dísz zacskóval oldjuk, pedig imádok csomagolni, de most se kellő időm, se ihletem nincs. Csak a legszűkebb család tagokét, ott is főleg a gyerekekét csomagolom be, mert imádom, mikor kíváncsia bontogatják az ajándékukat.

Szandra!
Nagyon ügyesek vagytok, biztosan isteni lett a hókifli! És angyalkáknak biztosan jó füle van, és odateszi a fát, ahová a cajszik akarják! :P :P :P :P
Végül is úgy döntöttünk, nem alszunk ott, mondjon is bárki bármit!

Gyöngyi!
Dórinál csak az a gubanc, ha sok élményéri, akkor túlpörög és kevesebbet alszik, mint máskor!
A sütéssel kapcsolatban nagyon meg tudlak érteni. de jövőre majd együtt sütünk Dórival! :lol: :lol: :lol: :lol:
Lenne egy gyors kérdésem is: Dóri mostanában ebéd után 4-5 órával bukja vissza az ebédet, de nem nagyon sokat. Van hogy közben szopizik is, de akkor is az ebéd jön vissza neki. Egy üvegnyi kajcsit szokott kapni, és szerintem nem eszi magát degeszre, mert mikor elfogy, még akkor is tátja a száját. Normális ez?

Emőke!
Hogy vagytok? Alszotok már?

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Adri,

Miket szokott kapni Dóri ebédre? Lehet, hogy nem bírja még a gyomra. Ha kicsit bukik csak vissza, akkor lehet, hogy túl gyorsan eszik vagy túl sokat.
Zorka is bármilyen mennyiséget megevett pl az üveges kajából. Ebédre általában 2 lecsúszott bármiből. De ő mondjuk nem bukta vissza.
Vendég
 


Judit!

Kb. 2 hónapja kezdtük a hozátápit, és úgy három hete eszik meg egy üveggel. Próbálkoztunk saját készítésű kajákkal, de nem vált be akármilyen pépesre turmixoltuk, mindig öklendezett tőle, pedig még az Évitől is kaptunk fincsi ebédet. Nem túl sok féle dolgot eszik, eddig csak 4 és 5 hónaposnak valókat kapott: a kedvenc a paradicsomos krumpli, és a cukkínis püré, ezen kívül szokott kapni néha vegyeszölség pürét, alma-sütőtököt, alma-krumplit, öszibarackot, és kétszer kapott már zöldborsót. Valamint ezek csirke, ill. pulykahúsos verzióit, és talán kétszer kapott már májasat. A desszertek közül a szilvát szereti, és a vegyes gyümölcsöt, a tejpépek nem jönnek be neki. De desszertre jó ha hetente 2-szer, 3-szor rátudom venni, de akkor is csak egy-két kanállal eszik belőle. Legtöbbször csak ebédre eszik babakaját, különben szopzik, és legfeljebb kamillateát, ill. vizet iszik, de azt se kér minden nap.
Igazából, eddig bármelyik kajánál előfordult ez a bukás, és arra én is gondoltam, hogy egy kicsit mohón eszik, mert szinte még le se nyelte, már kéri a következő adagot, ezért szoktam, neki mindig egyszerre csak kicsit adni. Nagyobb kanálnál is rögtön követeli a következőt. De ezzel csak az a bajom, hogy szerintem ettől rögtön kaja után kellene buknia, és nem több óra elteltével. De lehet, hogy nem így van.
Ma is egy óra körül ebédelt, de csak három negyed négykor bukta vissza. :? :? :? :?
Hát, így jártunk. :oops:

Egyébként ma Dóri olyan ügyesen eljátszott egyedül a szönyegén ücsörögve, hogy három ajándékot is be tudtam csomagolni. :P :P :P Most már akár fél órát is üldögél, de leginkább ácsorogni szeretne, de azt én még nem nagyon szeretném. Felülni, négykézláb mászni még nem tud, és nem is akar, próbáltam már tanítgatni, de mindig csak állásba akarja felnyomni magát, így inkább nem erőltetem, majd amikor ő is úgy gondolja! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek további kellemes karácsonyi készülődést kívánunk!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Anikó nagyon jók a képek, szépek vagytok! :)

Zsanett, jobbulást

Adrienn, köszi az érdeklődést. A helyzet változatlan, tegnap este azon csodálkoztam, hogy még nem estem össze. Tegnap barlangász buliban voltunk, lefárasztottuk (kézről kézre járt) így már 3 órát aludhattam egyhuzamban. De van már 2 foga :D
Doki, védőnő nem mondott semmit Dóri baba bukására? Egyébként korábban Ábelnél is tapasztaltam, hogy órákkal az evés után bukott, de nem lett rendszeres így nem jártam utána.

Gyöngyi kérdezted a karácsonyi menüt. 24-én tejszínes pulykaragu levest lesz sült hallal a többi napon vendégségben leszünk. 25-én anyósoméknál utána anyukámanál. "Csak" kb. 600 km-t utazunk az elkövetkezendő héten.

Nem tudom mikor jövök legközelebb, így már most békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek!

Emőke
birdie
 
 


Zorka is imádta az üveges kajákat, aztán egyik napról a másikra pár hónappal ezelőtt egyszercsak nem szerette őket. Vagy 10et dobtam a kukába, azóta nem veszek. Szóval semmi baj nincs szerintem az üveges kajával, legalább nem kell pepecselned:)
Majd Gyöngyi biztos mond valami okosat erre a bukásra.
Józan paraszti ésszel arra gondolnék, hogy amit nem tud megemészteni az jön vissza. Ez lehet magyarázat a pár órás eltolódásra. És ez pedig lehet attól, hogy mohó...de majd Gyöngyi megmondja a frankót:)

Én is nagyon BOLDOG, gyerek-kacajjal teli karácsonyt kívánok Mindenkinek!!!És kattogjanak a fényképezőgépek a fa alatt!!!:))
Vendég
 


Sziasztok!
Mivel holnap nem tudom hogy lesz időm, ezért ma szeretnék mindenkinek
NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT kívánni.
Kép
Kép

zsanett
 
 


Sziasztok!

Mivel holnap nem tudom,hogy lesz-e időm ide jönni,ezért inkább előre szeretnék mindenkinek Áldott,Békés,Boldog Ünnepeket kivánni!

Hópihécske száll az égen,
kis csengettyű szólal szépen.
Az angyalok ma táncra kelnek,
gyertyafénynél énekelnek.
Mosolyogva mondják Néktek:
Békés,Boldog Ünnepeket!

Sok szeretettel: Encsi,Gergő,Ibolya


Kép
bibolya
 
 


Ma szerncsére nem bukott Dóri! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyt kívánunk!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!

Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Évi,
Neked boldog névnapot!!!
;)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Mindenkinek meghitt, békés, ajándékokban és hóban gazdag karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Kép

Tomi, Maja, Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Katus,
Te is még ébren? :roll:

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Évi,
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Maja, Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!!

Békés, boldog és egészségesen szép karácsonyt kívánok nektek!!
Kép

Viki és Évi!!

Nektek boldog névnapot kívánok!!
Kép

Adri!

Ne aggódj a bukások miatt, Dóri alapból egy bukos "típus" :lol: , mivel az anyatejen kívül minden más nehezebben emészthető, tehát lassabban ürül ki a gyomorból, így nem csoda, ha órákkal később is képes kibukni. Talán ez akkor fog megváltozni, ha darabosat fog rágni és utána üdögél :lol: :lol: . Keresztlányaim - akik már nagy lakli kamaszok- voltak ilyenek. Ők nagyon keveset ettek, és azt is képesek voltak 4 óra után kibukni egy pici büfivel. Még élénken emelékszem, hogy egy-egy nyaralás alkalmával akár 2 órát is cipeltük kézben őket etetés után, hogy az a kevés bennük maradjon :roll: . Dóri szépen eszik, jól fejlődik, nem kell aggódni a bukásai miatt, elég gyakran előfordul az ő korában más babáknál iis!! DE szerintem már megnyugtattak a többiek :lol: :lol: én csak megerősíteni tudom az előttem szólókat.

Nekünk "jól" indul a karácsony, Sára tegnap óta lázas, 39 feletti lázzal :cry: :cry: A múlt karácsonyt a náthája és az orrvérzése keserítete meg, most meg ez :twisted: :twisted:
Úgyhogy mindenkinek csak jobbakat kívánok!!

Katus!!

hmmmmm, de jól néznek ki a mézeseid!!! :lol: :lol:
Attinak sok boldogot!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Kedves Mindenki!

Gyönyörű karácsonyt!

Szeretettel:

Kállaiak

Tami, Szonja, Zoli, Anett
kállai
 
 


Évi!

Neked is küldünk egy nagy puszit!


tsza
kállai
 
 


Viki!

Boldogságost neked is!


tsza
kállai
 
 


Évi, boldog névnapot!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Viki, boldog névnapot!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,

Édes kis Mikulásunk van:)))

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!Hoztam pár képet a fa alól, lehet követni a példát!:)
Barney volt a sláger, Zorka le sem tette egész este, még vacsorázni is jött velünk.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?