Katus!
Boldog szülinapot Attinak! Zolinak 18-án volt, de most bevallom, nem tudtam neki főzőcskézni, így vettem egy kis csokitortát mert az a kedvence, és néhány sonkatekercs volt az idei ünnepi menű.
De mindig akkor van valami Dórival, mikor nagyon szeretnék valami meglepit, vagy finomat csinálni.
Most napok óta megint nem alszunk, Zoli beteg lett, begyulladt a mandulája, éjszaka nem tud aludni a köhögéstől, és Dóri is 3-4 órákat kukorékol éjszakánként, napközben pedig szépen alszik, de nem többet, mint mikor még átaludta az éjszakát. Karácsonyra már csak egy adag mosott kaki lesz belőlem. Persze Zoli, még holnap is megy dolgozni, mert senkit nem engednek el, pedig még szabija is van.
Az ajándék vásárlással végeztünk, a csomagolás nagy részét az idén dísz zacskóval oldjuk, pedig imádok csomagolni, de most se kellő időm, se ihletem nincs. Csak a legszűkebb család tagokét, ott is főleg a gyerekekét csomagolom be, mert imádom, mikor kíváncsia bontogatják az ajándékukat.
Szandra!
Nagyon ügyesek vagytok, biztosan isteni lett a hókifli! És angyalkáknak biztosan jó füle van, és odateszi a fát, ahová a cajszik akarják!
Végül is úgy döntöttünk, nem alszunk ott, mondjon is bárki bármit!
Gyöngyi!
Dórinál csak az a gubanc, ha sok élményéri, akkor túlpörög és kevesebbet alszik, mint máskor!
A sütéssel kapcsolatban nagyon meg tudlak érteni. de jövőre majd együtt sütünk Dórival!
Lenne egy gyors kérdésem is: Dóri mostanában ebéd után 4-5 órával bukja vissza az ebédet, de nem nagyon sokat. Van hogy közben szopizik is, de akkor is az ebéd jön vissza neki. Egy üvegnyi kajcsit szokott kapni, és szerintem nem eszi magát degeszre, mert mikor elfogy, még akkor is tátja a száját. Normális ez?
Emőke!
Hogy vagytok? Alszotok már?