hali!
jöttem új hírekkel!
ma megvolt az első nst-m! hát nem ez lesz a kedvenc vizsgálatom... engem nagyon nyomasztott, egyrészt úgy éreztem, hogy teljesítéskényszer van (hogy meglegyen az x db mozgás), közben folyamatosan pittyeg a gép, és a szívfrekvencia néha leesik 60-ra, majd felugrik 170-re... brrrr... a hideg kirázott, már alig vártam, hogy leteljen a 20 perc.
utána átmentem Fábián dokihoz. háááát, lehet nem leszek népszerű, de nekem annyira nem jött be. olyan kis félszeg volt (ami önmagában nem baj), meg nem is tudta, mit kéne csinálnia (ami meg lehet, hogy nem az ő hibája, csak nem tájékoztatták megfelelően). vagy lehet, hogy már annyira a szívemhez nőtt a Mecsér doki, hogy más már labdába se rúghat mellette
mindenesetre az nst-m tökéletes lett, semmi fájás nincs, de a mozgások meg a szívhang jó. levette a hüvelykenetet, jövő hétre meg is lesz az eredmény. a méhszájam zárt, de a baba leköltözött. "húúú, de lent van ennek a babának a feje!"
ami miatt viszont kicsit haragszom, az az, hogy nem mondta, hogy megrövidült a méhszájam, már csak c2000. ok, gondolom, hogy ez ilyenkor már normális, meg biztosan nem akart ilyesmivel "untatni", de azért nekem ez egy fontos adat, és így a kiskönyvemből tudtam meg.
hát hiába, Dani is készülődik már kifelé
remélem azért engedi, hogy az anyukája még levizsgázzon januárban!
sanghai: itt fentebb olvashatod a véleményemet Fábiánról. szerintem jó doki, fiatalos, kedves, csak nekem nem a "zsánerem"
de a lányok biztosan tudnak többet mesélni, csak sztem mindenki készülődik a karácsonyra!
mindenesetre boldog babavárást kívánok neked, remélem találsz neked való dokit!