Új privát üzeneted érkezett!

Eszter: Nem akarlak faggatni, hogy mi történt, de azt remélem, hogy nem visszafordíthatatlan dolog történt veled, és Dani baba jól van!

Szilvi

Kép
sziszó79
 
 


Eszter! Mi történt????? Nagyon izgulunk!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Lányok tud valaki valamit ESzterről??? Nagyon aggódom érte!!!

Orsi

Kép
bjuti
 
 

 
 

sziasztok!

kedvesek vagytok, hogy aggódtok! velünk minden rendben van szerencsére, egy ismerősömmel történt tragédia. most vesztette el a babáját, a 37. héten, úgy, hogy karácsony előtt kicsivel programozott császárja lett volna. nem tudom mi történt pontosan, de úgy tűnik, az orvosok voltak figyelmetlenek...

mi pénteken megyünk dokihoz, valszeg megcsinálja a hüvelyváladék-tenyésztést, szal lassan mi is beérünk a finisbe. bár remélem Daninak azért nem jut eszébe január előtt kibújni :)

Eszter

Kép
sztocsi
 
 


A 37. héten?????? :shock: Úristen...
majd, ha tudsz többet, írd meg légyszi :o

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Húú, Sztocsi a frászt hoztad rám!! Már azt hittem veletek történt vmi.
Persze az is borzasztó, amit írtál :cry: Nekem a dokim maga mondta, hogy nekik is volt, egy "elhalásuk" (ő használta ezt a szót) a 33. héten.
Azóta én is tiszta para vagyok... Mi a fene történhet még ilyenkor, mert én is csak a dokik figyelmetlenségére tudok gondolni, hiszen ha bármit látnak, akkor csak ki kell venni gyorsan a babót, hiszen ő már pláne életképes!!!
Vagy én gondolom rosszul?
Minden esetre én megint beiktatok majd vmikor a két ünnep között egy privát Uh-t. Én csak így tudok megnyugodni, meg akkor ha érzem, hogy mocorog a kis tündér :wink:

Orsi

Kép
bjuti
 
 


orsi: fábiéknak volt elhalásuk??? :shock: mármint kismamájának vagy párjának?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


sziasztok!

Ez szörnyű, hogy még ilyenkor is történhet baj!!!!!!
Az ember azt gondolná, hogy most már aztán tényleg megnyugodhat, hiszen ha világra jön is életképes már és tessék....
Nem is tudom, hogyan lehet feldolgozni az ilyen tragédiákat.

Kép
jandrea
 
 


sziasztok!

annyi derült ki, hogy a ctg-n nem volt jó valami eredmény, és hiába mutatták a dokinak, ő csak legyintett rá. a következő ctg alkalmával már nem volt szívhang. a köldökzsinór csavarodott a nyakára, egyébként egészséges baba volt.
szal tényleg ne hagyjátok magatokat lerázni! bár én uzsokis dokiról rosszat még nem hallottam, de biztos, ami biztos... a nyakukra kell járni!

de most már próbáljuk feldolgozni, elfelejteni az egészet, és a jó dolgokra gondolni! látom a fórumot is jól befagyasztottam ezzel...

szal mizu veletek csajok? én holnap megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy állunk... tegnap voltak elég durva jósló-fájásaim, remélem nem nyílt még ki a méhszáj... januárig bent kéne tartani a kismanót :)

Eszter

Kép
sztocsi
 
 


Sziasztok!

Érdeklődöm, tud-e valaki jó orvost Zuglóban ajánlani. Nem kell, hogy legyen magánrendelése, de türelmes és megbízható, ill."arany keze" legyen

köszi kispatak[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------
Gina[/quote]
Vendég
 


eszter: egyszerűen nem tudom, hogy egy ilyen doki, hogy tud a tükörbe nézni!!!!

Én ma voltam dokinál, szerencsére minden rendben van.
Jövő héten megyek először NST-re.
Azt mondta, hogy most 3 hétig fogjam vissza magam, mert ebben az időszakban van a koraszületések legnagyobb százaléka. Utána már csinálhatok bármit. :-)
Szóval mindenkinek: a 37. hétig tessék óvatosnak lenni!!!!!!!!

Kép
jandrea
 
 


Nem tudjátok véletlenül, hogy mi a különbség a CTG és az NST között???

Kép
jandrea
 
 


én csak annyit tudok, hogy az nst egy nyugalmi állapotban végzett ctg vizsgálat. mivel még egyiken se voltam, fogalmam sincs, hogy mi a gyakorlati különbség a kettő között.

Eszter

Kép
sztocsi
 
 


most nézem, te jövő héten leszel annyi idős terhes, mint én most. nekem meg eddig még semmit nem mondtak a ctg-ről. nem értem hogy van ez... :(

Eszter

Kép
sztocsi
 
 


jandrea: én ezt találtam az interneten:
"NST (non-stress test)
A terhes nyugalmi állapotában végzett kardiotokográfos (CTG) vizsgálat.
A CTG a kardiotokográf rövidítése, mely egy olyan speciális műszer, amivel a magzat szívműködése és a méh aktivitása egyszerre figyelhető és mindezt egy papírszalagra rögzíti. A regisztrált szívműködés folyamatos görbeként látható (felső vonal), melynek változásából következtethetünk a magzat állapotára. Ehhez figyelembe kell venni még a méhtevékenység görbéjét is (alsó vonal). Ha rögzítjük a vizsgálat alatti magzatmozgásokat is, újabb információt nyerhetünk.
A CTG vizsgálat a 20. héttől bármikor elvégezhető, azonban a terhesgondozás során csak a 36. héttől kezdve NST formában (lásd később) hetente, majd a terminus után 2 naponta javasolt, valamint a vajúdás, szülés alatt végig rögzítésre kerül.
Az NST egy nyugalmi állapotban végzett CTG vizsgálat, mely során a magzat mozgásait is rögzítjük. Ezt a kismama egy nyomógomb segítségével jelzi a készüléknek."

Szilvi

Kép
sziszó79
 
 


Sziasztok!
Eszter! nagyon sajnálom ami az ismerősöddel történt.
Lányok! Azt szeretném megkérdezni, hogy mit tudtok róla. Kell az Uzsokiba házassági anyakönyvi kivonatot majd szüléskor vinni?
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Szia Gyöngyi!

300 napnál nem régebbit kérnek. Az önkormányzatnál lehet kérni másolatot, az azt hiszem 2500,-Ft Ha megvan az eredetid, akkor hitelesítik, pecséttel és ráírják, hogy a házasság még fenn áll című szöveget. Ez ingyenes.
radnet
 
 


sziasztok!

voltam dokinál, minden a legnagyobb rendben, méhszáj zárt, szívhang tökéletes! :) megkaptam a beutalókat az utolsó vérvételre, meg időpontot az nst-re, 22.-re. a dokim 18.-án elmegy szabira, és idén már nem is lesz, úgyhogy az nst-t, meg a kenetlevételt is a Fábián doki fogja csinálni! kíváncsi leszek rá :)

amúgy meg tanulnom kéne, de nem tudom rávenni magamat... mi lesz így?! :D

Eszter

Kép
sztocsi
 
 


sziasztok!

sziszó: Köszönöm az infot az NST-ről!

sztocsi: én sem igazán értettem, miért kell már most mennem, én úgy tudom, hogy a 36. héttől kötelező. De többek hozzászólásából más fórumon kiderült számomra, hogy ez elég változó. Dokija válogatja, hogy ki mikor küldd el először erre a vizsgálatra.
Minden esetre szerintem ne aggódj, nem vagy semmiről sem lekésve. Meg ahogy látom, most már téged is küld.

Kép
jandrea
 
 


Gina: nem is tudom melyik dokit ajánljam? Én Jex Annához járok, szívesen mondanám őt, de nem bizti, h vállal még kismamát, ő is az :lol:

bakker: tényleg mindenki helyettese Fábián??? Ez meg hogy lehet??? :shock:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


hát lányok! a másik fórumon sorban születnek az eredetileg januárra várt babók! :) tiszta stressz... én nem akarok január előtt szülni :)
szombaton leszünk 36 hetesek, már úgy várom! férjemmel elmegyünk étterembe megünnepelni! imádom! :)

Eszter

Kép
sztocsi
 
 


Én már nagyon türelmetlen vagyok!
Én sem szeretnék január előtt szülni, főleg azért nem, mert az Uzsokiban nincs koraszülött osztály. Azt meg nagyon nem szeretném, ha át kéne költözni egy másik kórházba másik orvoshoz. Úgyhogy csak várja meg a betöltött 37. hetet. Ez pont január elején lesz.

Tegnap voltam uh-on. Kb. 2700 gr-os már a kislányom! Azt mondta a doki, hogy már megfelelne születési súlynak is, ha kivárja a 40 hetet, akkor kb. 3800 gr-os babára számíthatunk.
CTG-n is voltam. Utána a védőnő azt mondta, hogy még nem igazán vannak fájásaim. Dehát ne is legyenek!!!! Nem is nagyon értettem ezt a megjegyzést.

Kép
jandrea
 
 


jandrea

húúú, szép nagy babád lesz! :) az én fiamat utoljára a 29. héten mérték, akkor 1500 g körül volt. remélem azért a szülésig lesz még egy kontroll-uh, mert nagyon kíváncsi vagyok :)

a védőnővel meg ne foglalkozz, lehet hogy nem látta, hogy a 34. hétnél tartasz, és azért mondta. nem hiszem h ilyenkor "gond" lenne, hogy nincsenek még fájásaid! :)

én is hasonlóan érzek a szüléssel kapcsolatban. mondjuk én már jövő hét szombaton töltöm a 37-et, de akkor se szeretnék előbb szülni. csak az a jobb, ha minél tovább bent van, nem? én elég jól bírom még az iramot, 1-2 heten már nem múlik semmi, viszont neki még érnie, fejlődnie kell, számára lehet hogy pótolhatatlanok ezek a napok.

Eszter

Kép
sztocsi
 
 


sztocsi: még tuti, hogy lesz egy ellenőrző uh. Én úgy tudom a betöltött 36. héten szokás. Szerintem nekem az ünnepek miatt hozta előrébb a dokim, lehet, hogy szabin lesz.

Én úgy vagyok vele, hogy januárig mindenképpen bírja bent ki. Onnantól már nem aggódom. Persze minél tovább bent van, annál jobb. Bár nálunk a császár miatt tuti nem lesz megvárva a kiírt dátum. Jan. 25-re vagyok kiírva, az vasárnap. A dokim azt mondta, hogy a hét elején vagy az előző végén számítsak rá.

Kép
jandrea
 
 


jól van, akkor nem aggódok :) úgyis mindenképpen kisírtam volna magamnak még egy uh-t, de akkor remélem maguktól is csinálnak :)

furcsa lehet tudni, hogy császárod lesz... hozzá lehet szokni a gondolathoz? bár gondolom nagyon mást nem tudsz tenni.
én úgy vagyok vele, hogy alapvetően természetes szülésre "készülök", de ha úgy adódna, akkor nem csinálnék belőle lelki problémát. de ez azért némileg más eset, nem?

Eszter

Kép
sztocsi
 
 


Igazság szerint mióta gerincsérvem van mondogatják, hogy ha majd szülök..... de nem nagyon foglalkoztam vele.
Aztán amikor megtudtam, hogy tényleg, és ezt papíron is leírták, akkor bizony rámjött sírógörcs. Kellett pár nap, mire túl tettem magam rajta. Most már úgy vagyok vele, hogy már nem csak magamra gondolhatok. A babám sem érne sokat velem, ha esetleg lebénulnék, vagy a szülés után az idegsebészeten kötnék ki. Nagyon szerettem volna természetes úton megpróbálni, dehát ez van, elfogadtam. Remélem tényleg túl vagyok rajta és nem visel meg mégegyszer lelkileg a szülés után.

Kép
jandrea
 
 


igen, mondjuk a te esetedben elhiszem, hogy tényleg indokolt! hiszen valóban mindkettőtök egészsége múlhat rajta...

azon gondolkoztam, hogy milyen furcsa, hogy a faros babákat néhány évtizede (?) még simán engedték megszülni - vagy legalábbis megpróbálkoztak vele. most meg már nincs annyi mersze az orvosoknak, és olyankor is inkább császároznak. persze egyfelől megértem, de azért ha úgy alakulna a szituáció, lehet hogy inkább megpróbálnám megszülni, de gondolom ebbe már nincs beleszólása az anyának :(

de mondom, ez nem összehasonlítható a te eseteddel. csak ilyen hülyeségeken filozofálok ahelyett, hogy tanulnék :)

Eszter

Kép
sztocsi
 
 


:-)
Én úgy tudom, hogy még mindig vannak olyan orvosok, kórházak, ahol megpróbálkoznak a faros szüléssel is, vagy a baba megfordításával (bár ez utóbbi szerintem elég durva lehet). Egyébként biztos megvan a maga veszélye a dolognak és most már ezért nem erőltetik a dolgot.
Én egyébként attól tartok a legjobban, hogy nem lesz esetleg tejci. Azt olvastam, hogy császárnál nehezebben indul be. A műtéttől nem félek, túl vagyok már két hasi műtéten, egy már igazán nem számít. :-)
Azért borultam ki, hogy nem láthatom rögtön a kisbabámat és nem vehetem rögtön magamhoz.

Kép
jandrea
 
 


igen, vannak, de nagyon elenyésző mértékben. nem ez az általános "protokoll" ma már. a megfordításról nekem mindig a lovak jutnak eszembe, kiráz tőle a hideg, sose vállalnám szerintem.

biztosan megvan a maga veszélye, de én úgy gondolom, hogy császárral a gyereket percek alatt ki lehet kapni, ha szükséges. nem ez az ideális, nyilván, de ha baj van, akkor még mindig ugyanúgy lehet császározni.
szerintem már kezdünk ebben is "amerikanizálódni", ahol az egészségügyben már senki nem mer bevállalni semmit, mert félnek a pertől.
persze nem vagyok orvos, csak jártatom a számat :)

én úgy olvastam, h a tej beindulásához az kell, h a placenta is "megszülessen". ezzel nálad se lesz baj :) szóval ha sokszor rakod a picit cicire, és nem stresszelsz miatta, akkor biztos nem lesz baj! és szerintem a hangsúly az utóbbin van, anyukák hajlamosak egymást "idegesíteni", illetve ilyenkor már olyan lelki állapotban vagyunk, hogy bármin tudunk aggódni. pedig lehet, h pont emiatt indul be később a tejci.
én épp ezért nem is nagyon gondolkozok ezen, mert ahogy magamat ismerem, nagyon ráparáznék... de remélem nem lesz gond senkivel itt a topickban!!! :)

Eszter

Kép
sztocsi
 
 


megpróbálok felrakni egy képet Daniról! :)
itt 34 hetes a kis pöttöm!


Kép

Eszter

Kép
sztocsi
 
 


:-) Nagyon édes a kis Dani.
Én még a 26. héten voltam 4d-s uh-on, hát egy élmény!!!!! Végigbőgtem az egészet!!!
De most már csak itt a kinti világban találkozunk.

Kép
jandrea
 
 


Sziasztok!
Még nagyon új vagyok itt. Én is az Uzsokiba járok (magam is ott születtem :) ). Eddig dr. Jex Annához jártam, nagyon szimpi volt, de augusztusra várjuk a babánkat, így sajnos már nem vállal. Ajánlotta ezt a bizonyos misztikus :) Fábián dokit, aki mindenkinek a helyettese, de nem döntöttem még.

Tudtok valakit ajánlani? Jó ez a Fábián doki?
Ha lehet, olyan orvost szeretnék, akihez nem járnak millióan, és nem a magánrendelésén fogad csak...

Köszi a segítséget!

Kitartás, januáriak! :wink:

Kép
Kép
sanghai
 
 


hali!

jöttem új hírekkel! :)
ma megvolt az első nst-m! hát nem ez lesz a kedvenc vizsgálatom... engem nagyon nyomasztott, egyrészt úgy éreztem, hogy teljesítéskényszer van (hogy meglegyen az x db mozgás), közben folyamatosan pittyeg a gép, és a szívfrekvencia néha leesik 60-ra, majd felugrik 170-re... brrrr... a hideg kirázott, már alig vártam, hogy leteljen a 20 perc.
utána átmentem Fábián dokihoz. háááát, lehet nem leszek népszerű, de nekem annyira nem jött be. olyan kis félszeg volt (ami önmagában nem baj), meg nem is tudta, mit kéne csinálnia (ami meg lehet, hogy nem az ő hibája, csak nem tájékoztatták megfelelően). vagy lehet, hogy már annyira a szívemhez nőtt a Mecsér doki, hogy más már labdába se rúghat mellette :D
mindenesetre az nst-m tökéletes lett, semmi fájás nincs, de a mozgások meg a szívhang jó. levette a hüvelykenetet, jövő hétre meg is lesz az eredmény. a méhszájam zárt, de a baba leköltözött. "húúú, de lent van ennek a babának a feje!" :)
ami miatt viszont kicsit haragszom, az az, hogy nem mondta, hogy megrövidült a méhszájam, már csak c2000. ok, gondolom, hogy ez ilyenkor már normális, meg biztosan nem akart ilyesmivel "untatni", de azért nekem ez egy fontos adat, és így a kiskönyvemből tudtam meg.
hát hiába, Dani is készülődik már kifelé :) remélem azért engedi, hogy az anyukája még levizsgázzon januárban! :)

sanghai: itt fentebb olvashatod a véleményemet Fábiánról. szerintem jó doki, fiatalos, kedves, csak nekem nem a "zsánerem" :)
de a lányok biztosan tudnak többet mesélni, csak sztem mindenki készülődik a karácsonyra! :)
mindenesetre boldog babavárást kívánok neked, remélem találsz neked való dokit! :)

Eszter

Kép
sztocsi
 
 


Eszter, nagyon köszönöm!

Majd 2 hét múlva, a kontrollon lehet, hogy találkozom vele. Tőlem lehet félszeg, úgyis kihúzok belőle minden infot...

Ez nagyon jó hír, hogy minden rendben van! Drukkolok a vizsgádra, biztos nem könnyű lekötni a gondolataidat a tanulásra, amikor ilyen milliószor kellemesebb "téma" is foglalkoztathat! :)

Jaj, még egy kérdés! Ti szoktatok/mikor szoktatok jattot adni? Egyáltalán nem vagyok jártas ebben, nem szeretnék égő helyzetet. És mik a "tarifák"?
Megköszönném, ha esetleg írnátok nekem privit erről a témáról!!

Sang

Kép
Kép
sanghai
 
 


Sziasztok!

Sztocsi: én is ma voltam! Egy kicsit megijedtem, mert az elején nagyon hevesen vert a picikém szívecskéje annak ellenére, hogy nem mozgott. De utána lenyugodott. Azt mondták, hogy olyan, mintha lépcsőn mentem volna fel, vagy akkor szokott még ilyen lenni, ha lázas a kismami. De én lifteztem (most már kb. fél órámba kerülne felsétálni) :-) és lázas sem vagyok. De utána minden rendben lett.

sanghai: sajnos én nem igazán tudok nyilatkozni. Az én dokim úgy tudom, csak magánba rendel, de én a helyedben szétnéznék a 2008-asok között. (Én is ezt tettem) :-) Ők már tapasztaltabbak, mint mi.
Egyébként én nem szoktam külön pénzt adni a magánrendelésen kívül. Szerintem ezügyben is kérj tanácsot a 2008-asoktól.

Kép
jandrea
 
 


jandrea
örülök, hogy a vizsgálat végére rendbe jöttek a dolgok! lehet h a pici lányod csak lámpalázas volt az elején! :)
én nagyon féltem előtte, hogy Dani nem lesz hajlandó majd mozogni, és ott ülhetek egész délután, úgyhogy végig szuggeráltam szegénykét, hogy "tessék mééég mozogni" :) de jófiú volt, meg is dicsértük apával :)

sanghai
az jó, hogy kihúzod belőle, amit hallani szeretnél! én nem vagyok ilyen sajnos, inkább itthon utánanézek mindennek... talán majd a szülés után vérmesebb leszek, de most még nem megy... :oops:
én soha nem jattolok sztk-s rendelésen. és azt hiszem, ha bármelyik doki tartaná a markát a vizsgálat után, többet nem is mennék hozzá. persze a szülés után adok majd a dokimnak (ha megérdemli - ami felől egyébként nincs kétségem:D), de eddig senki nem kapott egy forintot sem.

Eszter

Kép
sztocsi
 
 


sztocsi: én is mindig megbeszélem Biankával, hogy legyen jó kislány. Eddig bejött!!!! :lol:
Remélem a továbbiakban sem hagy cserben.
Ha ma nem hallgatott volna rám, hogy nyugodjon meg, nincsen semmi baj, akkor ki küldtek volna pihenni a folyosóra. Így csak egy picit hosszabb lett a vizsgálat.

Kép
jandrea
 
 


Sziasztok!
Sztocsi! Nagyon édi Dani baba!
Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton. A méhszáj rövidülésén ne idegeskedj, csak óvatosan csinálgass mindendt. Nekem most is kb. 4 hete már 2000, de ugyanez volt az első terhességemnél is. Azt mondta a doki, hogy nem kell aggódnom.
Sanghai! Én a Halász dokit tudom ajánlani Neked. Ő is fiatal van magánrendelése is és az Újpesti Sztk-ban is rendel.
Én is csak a magánrendelésen adok neki pénzt meg majd szülésnél megint.
Kép

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!!

bgyöngyi: nagyon édes a kislányod!!!!
26 hetesen 2000-es a méhszáj???? Akkor elég rendesen kímélned kell magad, nem??? Ami nem lehet egyszerű egy két éves kislány mellett!!!

Kép
jandrea
 
 


Köszönöm a tippeket!
Az Újpesti Sztk kissé messze lenne nekünk, úgyhogy lehet, hogy maradok inkább a Fábián dokinál, majd meglátjuk. Ha találkozom vele, kiderül, hogy szimpi-e.

Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt, és vigyázzatok magatokra!!

Sang

Kép
Kép
sanghai
 
 


Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok (illetve kívánunk)!!!!

Kép
jandrea
 
 


Kedves Kismamik!

Mindenkinek nagyon békés, boldog Karácsonyt kívánok, és kívánom, hogy az új év mindenkinek olyan legyen, ahogyan megálmodta! :D
Ez az év más lesz mindannyiunknak :D
Jó pihenést, és vigyázzatok magatokra! :lol:

KépKép
r.edi
 
 


Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)

Eszter

Kép
sztocsi
 
 


Sziasztok!

Boldog karácsonyt már nem kívánok :wink:. De ha nagyon pörgős napokon vagytok túl, akkor mindenkinek jó pihenést és majd Boldog új évet és egészséges babócákat kívánok!

Én annyit gondoltam Szilvire, vajon megszületett a pici?? Végül is péntekre van kiírva éa nagyon eltűnt!

Orsi

Kép
bjuti
 
 


szia!

nekem is sokszor eszembe jutott Szilvi! nem lepődnék meg, ha ő már babázna! :) reméljük azért majd még benéz hozzánk, és elmeséli a tapasztalatait!

veletek minden ok?

Eszter

Kép
sztocsi
 
 


Velünk igen, mármint minden ok :D 19-én látott utoljára doki. Petra szépen fejlődik, én teljesen zárt vagyok. Szóval egy szavam sem lehet :D

A karácsony nagyon hosszúnak tűnt Miskolcon voltunk 4 napig és már alig vártam, hogy jöjjünk haza. Azóta a hasam is görcsölget kicsit....

És veletek mi újság?

Orsi

Kép
bjuti
 
 


nálunk a karácsony csendesen telt :) én már abban a "korban" vagyok, hogy mindenki hozzánk jött, nekem ki se kellett tennem a lábam itthonról. ami nagyon-nagyon jó, mert már elég nehézkesnek érzem magam...

a görcsökkel vigyázz, azért még korai lenne bármilyen történés! gondolom most már ti is otthon vagytok, hagyd magad kicsit kényeztetni, pihizz sokat! és a magnéziumot a 36-37. hétig lehet szedni, azzal is élj bőséggel, ameddig lehet! :)

Eszter

Kép
sztocsi
 
 


sziasztok!!!

Örülök, h mindenkivel minden ok. Nagyjából nálunk is!

BOLDOG ÚJ ÉVET!


Sztocsi kitartás

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok!
Andrea!Kérdésedre: igen eléggé kimélni kellene magamat, de hát Anna mellett nehéz. Folyton menne, de emelni csak a legszükségesebb esetben emelem fel.
Papillon! Láttam a pici lánykád 4 D képét. Tündéri pofikája van.
Orvosod mit mond a vérnyomásodra?
Pajzsmirigy vizsg. tényleg nem rossz ötlet ahogy irták a lányok is. Nekem az első terhességemnél nem volt gond, de most picit alacsonyabb volt a TSH amit ellenőrizni kellett, de már helyre állt szerencsére. Azt mondta a doki, hogy ez terhesség alatt előfordulhat.
Lányok!
MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!!! GYORS ÉS SZÉP SZÜLÉSEKET!!!

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Sziasztok.

Én november 25-én szültem Mecsér dokinál mert ő volt akkor az ügyeletes. de naggyon rendes aranyos doki.
Nektek sok sikert 2009-re.

hallottátok hogy budapest első babája az Uzsokiba született?? 00.26-kor csaszival.

Puszi

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?