jó reggelt!
Zsófi, gondolok Rátok ma! Kíváncsi vagyok, hány kiscipőcske kerül a karácsonyfa alá!!!!!!!!!!!!
Fenci, küldöm a lepényfölterelő energiákat!!!! Hátha a nemdolgozás, több pihenés segíteni fog!
Pompom, de utáltam az ilyen kérdezősködőket
. Mindig olyanok gázoltak bele a magánéletünkbe, akinek k*ra semmi köze nem volt hozzá, és hát egy családi vacsorán nem kezdem el taglalni a párom spermaképét
Bár lehet nagyokat nézett volna, ki kellett volna próbálni
Ilyenkor mi is csak bárgyún mosolyogtunk, és közöltük, ohgy persze majd lesz gyerek.
Egyébként, ha a közvetlen családdal vagytok olyan viszonyban, mint pl. Zsófiéknál, és tényleg érdekli őket, akkor beszéljetek róla! Sokat tudnak segíteni, ha támogatnak. Mi a közeli családban (szülők, tesók) senkinek nem mondtuk el, mert nem olyan volt a helyzet, tudták, hogy próbálkozunk és mégis, sosem kérdezték, mi van, inkább homokba dugták a fejüket. Támogatás helyett meg csak sopánkodtak volna, abból meg köszi nem kértünk. Csak 1-2 barátunk tudta, hogy inszemezünk meg lombikra készülünk.
Zsu, Ditke, sajnálom pirit
legalább nem a karácsonyt rondítja el...
Tünde, hasonlít Rád Dóri! nagyon helyes!
Vicuska, a Hipp natal nekem is bevált, bár egy idő után ráuntam az ízére, de pár hétig ki lehet bírni
UH-n mi volt? Képek????
Nálunk tegnapi nst-n minden OK volt, ha nem szülünk a héten, akkor 1 hét múlva új kör
Tegnapi pocak (olyan lent van, lassan kipottyan belőlem a gyerkőc
) Legkésőbb jövő karácsonyra ilyet kívánok mindenkinek!
(Zapáné, Nati, bocsi... :oops: )