Sziasztok!
Kata
Nekünk szülésfelkészítőn azt mondták, hogy 30 naposnál nem lehet régebbi a házassági anyakönyvi kivonat. Állítólag ez új rendelet, de lehet, hogy kórházanként változó. Mi Pesten esküdtünk, most meg Kecskeméten lakunk, szóval nem lesz könnyű beszerezni, remélem, hogy postai úton is lehet intézni.
Szépek vagytok, megnéztem a képeket!
Eszty
Szerintem már normálisak a szenvedéseink
Nekem leginkább este és éjjel fáj a derekam, néha alig tudok lábra állni, amikor ki kell mennem pisilni. Reggelre a derékfájás legtöbbször elmúlik kis időre, de akkora már sehogy sem jó feküdni, zsibbad minden porcikám, alig várom, hogy egy kicsit felkeljek, de hamar elfáradok.
Tündéhez hasonlóan, a kispárna a combom között kifejezetten kényelmes, csak valahogy reggelre eltűnik...
Rita
Fantasztikusan jól nézel ki
Nagyon tetszettek a képek, főleg ahol a lányokkal vagy, és látszik a hatalmas pocakod
Remélem, hogy egyzser lesz alkalmam ugyanilyen fotót készíttetni magamról is...Nem csodálom, hogy a bálon Téged bámultak...
Szilvus
Rá se ránts a kedvesebbnél kedvesebb megjegyzésekre!
A súlyomat nekem csak a kolléganőim, és a főnöknőm kritizálta, anyukám nem. Viszont én magamat emésztettem jó darabig a szoptatás miatt...valahogy úgy képzeltem, hogy ha engem anyukám nem tudott szoptatni, akkor nekem sem lesz tejem. Anyu engem talán 5 hétig szoptatott. De annyit olvastam már a szoptatásról, és hogy nem függ attól, hogy mennyi teje volt anyukámnak, hogy kezdek bizakodni abban, hogy nekem sikerülni fog, és szeretném is minél hosszabb ideig szoptatni a fiamat. A nagymamám olyan aranyos, mindig nyugtat, amikor felhívom, hogy Ő milyen hamar megszülte anyukámat (egyetlenke anyu is), mindössze 7-8 óra alatt, és ne aggódjak, nem fogok fél napig vajúdni
Érdekes, amióta itthon vagyok, nekem is mindig van mit csinálni
szinte alig jut időm lustálkodni...
Gabi
Nagyon drukkolok Nektek holnapra!
Kitty
Mégegyszer gratulálok!
Nagyon szép, és könnyű szülésed volt...bár ilyen lenne mindannyiunknak!
Megírnád a homeo-bogyó nevét és az adagolást?
Karmen
Orsinak gratula, csak ráérez lassan a tejecske finom ízére
Vigyázol arra, hogy mit eszel, hogy ne legyen puffasztó?
Férjem a bevásárláskor lebeszélt a csőrös pohárról, mondván még nem lesz rá szükség egy darabig. De mégiscsak veszek, mert a Ti példátok alapján akár szükségem is lehet rá már az elején.
Teljesen odavolt a párom Orsi fürdőzésétől
Nagyon tetszett
Üdv,
Pumukli
32+5