Új privát üzeneted érkezett!

Ancsurti köszi szépen :oops: ti is nagyon helyesek vagytok a Zuraddal :lol: .Hófelhőket meg kéretik erre küldeni :lol:

Timi majdnem egy napon születtünk,úgy néz ki a gyerkőceink között is ekkora lesz a korkülönbség.De jó :) :) és én is kedden megyek uh-ra :lol:

Gabi megy a drukk holnapra :)

Kép

Kép
lidike
 
 


gabi,timi,lidike:én is szoritok nektek az ultrahangokhoz.Rakjatok fel képet,ha kaptok.
krissy3
 
 



Kép
Kép
ancsurti
 
 

 
 

Lányok, ti szoktatok szédülni? Én elég sokszor, és nem tudom normális-e?

kispiskóta
 
 


Sziasztok!
Azt hiszem ki sem bírnám h ne tegyek fel képet! :lol: :lol:

Lidike:Ez tényleg nagyon érdekes!Kíváncsi leszek h mennyi idő lesz pontosan majd a különbség!Szerinted fiút v lányt vártok?

Sikerült végre megtalálnom a klubbot! 8)


Mi még nem házasodtunk össze.Na akkor már elmesélem a mi történetünket:
A munkahelyünkön ismerkedtünk meg a párommal.Elsőre nem keltettük fel egymás érdeklődését,talán mert mindketten kapcsolatban voltunk. :oops:
Én együtt is éltem az akkori párommal.Aztán ők szakítottak,és elkezdtünk beszélgetni.Isten látja lelkem én akkor még semmire nem gondoltam,mert inkább fiú barátaim vannak,voltak és nagyon jókat beszélgettünk.
Eléggé megviselte a szakítás eleinte erről volt szó,aztán persze az én kapcsolatom is szóba került.A lényeg h időközben belezúgtam.
Teljesen az ellenkezője az előző pasimnak,tudtam h az a nő akibe ő beleszeret mindent megtesz.
Ez hülyén sőt nyálasan hangzik ,de az exemmel sosem volt igazi szerelem.Nagyon szerettük egymást,de szörnyen különböztünk abban is h melyikünk h látja a jövőjét.
Azért saját magát bőven jobban szerette na.
Nagyon sokat őrlődtem mert nem akartam felrúgni mindent,de sajnos rá kellett jönnöm h még ha nem is az új kapcsolat a megoldás,a régiben nem leszek boldog.Még mielőtt igazából összejöttünk volna bevallottam a "réginek" mi a helyzet,iszonyú nehéz volt.
Egy jó hónap múlva összejöttünk a mostani párommal,egy újabb hónap múlva összeköltöztünk,fél év múlva eljegyeztük egymást.
Az első baba lett az eljegyzésünk "gyümije",de túl szép volt h igaz legyen..
Az esküvőt akkor szeretnénk,amikor már a kislányunk/fiunk legalább totyogó lesz,ő hozza majd a gyűrűket!Nevetni fogtok ez a párom kívánsága!
Pedig nem az az émelyítős típus.. :lol:
Karácsonykor lesz másfél éve h együtt vagyunk.Panaszra nincs okom.Megértjük egymást,nagyon figyelmes,és a humora is ott van!
Persze szoktunk vitázni,de az kell néha! :wink:

Most egyébként is büszke vagyok rá,mert iszonyú sokat segített,és magától tette h tudjak pihenni is.Bírom h nem macsóskodik mindent megcsinál.(csak el kell mondani h hogyan kell :lol: )

Hát ennyi.Persze ezt most ő nem látja,de szokott udvaroltatni magának,uh tudja mit bírok benne.Tudjátok ez a miért vagy velem?Mit szerettél meg bennem...Néha mondjuk sikítani szeretnék.. :lol:de általában túl élem. :lol:

Most aztán nem mondhatjátok h szűk szavú voltam! :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


Sziasztok! Én is jelöltem. Ki az én majdnem névrokonom? De meglepődtem...

Kép
pagika
 
 


Sziasztok!

Bocs a zavarásért. Eladnám az alig használt Medela Mini Electric mellszívómat.
Jellemzői:
Medela elektromos mellszívó, amit kézinek is lehet használni. Bababoltban vásárolt, 8 hónapos, garanciális, alig használt állapotban, összes tartozékával, dobozában, számlával eladó. Az elektromos részét lehet adapterrel vagy elemmel is működtetni. Az mellszívó motor eredeti ára: 19900 Ft, a kézi szívó és tejtároló résznek 6500 Ft volt. A kézi része egyszer sem volt használva.
Itt egy link, ahol meg lehet nézni a képeket a mellszívóról:
http://www.teszvesz.hu/item512986704_me ... szivo.html
Küldj privit, ha érdekel vagy kérdésed van. :)

Kép
blani28
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Babanövekedésben gazdag Boldog Új Évet kívánok!!


Puszi: Breki

Kép




Tickerplayground.com
breki76
 
 


Sziasztok ancsurti:
de ari vagy hogy kiirtad a cimet,kicsit megnyugodtam,legalább igy megtalálják,fogalmam sincs,hogy miért nem adja be a keresö.Jo lenne igy idönként kiirni,hogy mindig lássák.
Pagika:
Vissza jelöltelek,te kecskeméti vagy,ott is szülsz majd?Én tószegi vagyok,de kecson fogok szülni,régen ott laktam kecskemét mellett,5 éve költöztem el onnan,az orvosom,Terebesy Károly.Nemtudod milyen a kecskeméti szülészet,nem hallottam tul jókat rola.
kispiskota:
én is szédülős vagyok,csak én el is szédülök,amikor a fiammal voltam kismama,akkor 4 honaposan szédültem el az utcán.
krissy3
 
 


Most néztem, már beadja,ugyhogy aki még nemtudja,itt lehet jelölni:Júliusi babavárók 2009
breki:te jelöltél már?
krissy3
 
 


Kispiskóta!
Normális, hogy szédülsz. Csomó oka lehet, de ne aggódj! Vércukord, vagy a vérnyomásod leeshetett, de attól is lehet, hogy most több vért kell szállítania a szervezetednek.
Én múltkor egy beszélgetés közben kezdtem el úgy szédülni, mintha forogna velem a világ. Tartott pár másodpercig, aztán elmúlott.

Timi! Most nem voltál szükszavú :wink: Jó kis történet! :D

Ultrahangos vizsgálatra mindenkinek szorítok! Várjuk a képeket!
Szép napot!

...és csatlakoznék én is Brekihez! :lol: :wink: Kép Boldog Karácsonyt!
Vendég
 


Sziasztok Kismamik :lol:
Jó sokat irtatok a hétvégén.
Gratulálok minden uh képhez nagyon szépen látszanak a bébik :wink:

Kép
Kép
minimano74
 
 


Krissy! Jelölök én is!
Vendég
 


Jó reggelt!
Krissy! Hát ha magára a helyre vagy kíváncsi, hát akkor én se tudok sok jót mondani. Viszont ha az orvosokra, a nővérekre, szülésznőkre, akkor viszont igen. Mert azok szinte mind nagyon aranyosak, rendesek, és nem utolsósorban értik a dolgukat. Egy két kivétel van. A Terebesyt nem ismerem. És nem is hallottam még nagyon róla, csak a nevét max. Én a Seregélynél vagyok.
Én már kaptam egy kis ízelítőt, mikor befektettek most a múlt héten. Legalább tudom, mire lehet majd számítani, én ugyanis hamarabb be fogok valószínűleg kerülni. Vagyis ez tuti. Csak a lényeg, hogy minél tovább majd benn maradjanak. Na, de ez már más kérdés. Most megyek amúgy pont a kórházba. Majd jövök később.
Nagyon édik a karácsonyi képek/üdvözletek! Köszönjük!

Kép
pagika
 
 


pagika:
a Terbessy régen a Szabadszállási korháznak volt a főorvosa,ami már megszünt,ez csak olyan szülőotthon volt,én ott szültem 10 éve.Milyen a korház amugy,piszkos,vagy ómódi?Azt is hallottam,hogy sok a "római".Kecskemétre kellett volna mennem a 12 hetes uh-ra,de nem mentem oda,elmentem ide Szolnokra,ez közelebb van,igaz itt kisképett nem adtak,ott nem tom adnak e.
Miért feküdtél bent,meg miért fekszel be hamarabb,valami probléma van?Ird meg mi volt a korházban.
krissy3
 
 


Krissy!

Breki nincs fent iwiw-en :( !

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Sziasztok!

Én is bejelöltem az iwiwes klubunkat! :wink: És sikerült mindenkit megnézegetnem és rájönnöm, hogy ki kicsoda. :D

Lidike!

Küldd el nyugodtan a fotódat, ha kedden nem küldöd túl későn akkor rögtön meg is tudja csinálni, mert akkor már nem dolgozik szerencsére! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Pagika!

Szerintem a "majdnem" névrokonod, Moncsy! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Múlt hét vasárnap volt egy kis barnázásom, kimentünk az ügyeletre, és ott derült ki, hogy ketten vannak a pocimban! Na, de a barnázás miatt befektettek, aztán úgy volt, csak pár napra, de kiderült, hogy a vizeletemben kicsit több a fehérvérsejt (vagyis a normál határ felső értékét súrolom), ezért benn tartottak péntekig. Hát nagyon örültem, hogy pénteken kiengedtek, mert ijesztgettek, hogy akár csak hétfőn vagy kedden engednek ki. Lepukkant a hely, amúgy takarítanak rendesen, csak valahogy a wc és a tusoló sosem sikerül. :?
Ezenkívül meg az volt a gáz, hogy dögunalom volt ott benn lenni. Bár ez gondolom,minden kórházban így van. 3 ágyas szobába kerültem, egy szobatársam volt, normális volt, szerencsére. De vannak 6 ágyas szobák is, ahova tényleg sok rómait is befektetnek. És hát van belőlük elég. De azért talán még többségben vagyunk. :lol: :oops: Nem volt velük probléma, mivel szinte mindig lenn voltak és cigiztek egy rakáson. Van egy-két kétágyas szoba is, ami sokkal jobban is néz ki, meg ráadásul benn van a wc és a tusoló is. Hát én majd ilyenbe szeretnék kerülni, mivel nálam az ikrek miatt már a 30. héttől számítani lehet a befektetésre. :cry:
Röviden ennyi. De kérdezz még nyugodtan.
Ja, a képet még nem tudom, mert én még nem tartok ott, de az ügyeleten is kaptam képet a picikről, amikor kiderült, hogy ketten vannak! Úgy örültem neki! De a benn dolgozók tényleg nagyon rendesek, és segítőkészek. Bár azt hallottam, egyedül akik az újszülött osztályon vannak,azoknak egy kis nyugtató kellene, mert eléggé idegbetegek. Hát ez nem éppen jó hír, de ez szerintem csak szóbeszéd. Akivel én találkoztam, mindenki nagyon rendes volt.

Kép
pagika
 
 


Hát én nem értem, egyik nap nincs hányingerem (pl. tegnap), másik nap (ma) meg mindjárt rohanok wc-re! MItől lehet? Ugyanakkor veszem be a gyógyszereket, ugyanakkor eszek szinte, iszok. ??? A fene se tud kiigazodni ezen. Pedig tegnap már úgy örültem, hogy nincs semmi. Fura, mert ahogy betöltöttem a 8. hetet, abban a pillanatban elkezdődött. Már éjszaka.
Raknék fel én is pocis képet, mert már van. Sőt már gondolkoztam a kismamanacin, de most találtam egy gatyót, amit a nővéremtől örököltem, és ez most tökéletes, sőt néha még le is csúszik, de legalább nem nyomja a pocim.
Na, a dokimat meg ma kellett felhívnom a vizelet eredmény miatt, már hívtam is, csak felírta az adatokat, mondta, hogy hívjam vissza 20 perc múlva. Hívtam, de kikapcsolta a telefonját. Remélem, "csak" a műtőbe ment, és nem miattam kapcsolta ki... :lol:

Kép
pagika
 
 


pagika:
hát nagyon gratulálok a 2 babához,tök jo lehet. :D Egyébként az elején nekem is volt egy kis barnázás,de nekem elmult,csak kicsi volt,de aztán rájöttem,hogy azért lehetett,mert megeröltettem magam,egésznap takaritottam.Mondtam a dokinak is az uh-on,megnézte belül kis kamerával,de azt mondta nincsen probléma.A kétágyas szoba az babamama szoba nem,én ugy tudom,vagy van sima 2 ágyas is,azt elöre kell már most kérni nem,különben késöbb már betelik.Nemtudod azt a képet feltenni,ami van,mert még olyat én nem láttam,vagy azon még nem látszik annyira?Az ismeröseimtöl,akik bentfeküdtek,a rómaiak lopkodták a dolgaikat amig kimentek.A hányingerröl,nekem 6 héttöl égett a gyomrom,de csak néha,most már hogy betöltöttem a 12-öt,3 napja olyan hányingerem van,majd meg őrülök,meg elekarok ájulni egyfolytába,ki érti ezt. :shock: Tegnap este éreztem babamozgást. :) Van már pocid,nekem nemtom hol a bébi,mert hasam az nem sok van,reggel szinte nincs is,estére szokott egy kicsit megnöni.A ruháim is esnek le rólam,48 kilo vagyok általába,de van hogy 47,5 is vagyok néha.Te hány kilo vagy?
krissy3
 
 


Sziasztok

Krissy de jó hogy már te is érezted. Én is de még csak egy kis apró csikizéseket. De legalább tudom hogy minden ok.

Meg volt az uh. Hát futószalag az egész, kb 5 perc volt az öltözéssel, uh-al és a lelet kiadással együtt. De minden rendben van. Tarkóredó 1,2 mm, CRL 61 mm. Végig mocorgott a drágám. Nekem hüvelyi volt, és a férjem is bent volt velem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Ja, és képet nem kaptam.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


gabi:
nekem más értékeim vannak,leirom,de én még 11 hetes voltam,mert 11 hét van a papirra irva,multhét kedden voltam,CRL:44mm,jo FHR,BPD:17mm,Nucha:1,7mm(normál érték),magzatviz átlagos,a négy végtag láthato,ez van a papiromon.A férjedet nem zavarta a vizsgálat?Az enyém biztos nem birta volna nézni. :oops: Én pár napja éreztem olyat,mintha pattogna kicsit valami ott folyamatosan egy darabig,tegnap meg egy olyat éreztem mintha fordult volna egyet,olyan surlodás félét.
krissy3
 
 


nekem hasi volt az ultrahang.
krissy3
 
 


krissy az én páromat abszolút nem zavarja, még ő kérdezte hogy bejöjjön e. Mondtam neki hogy hüvelyi lesz ahogy akarod, és mikor szólítottak ő is felállt és jött velem. De szüléseknél is mind ott volt, és élvezte, sőt a köldökzsinort is ő vágta el, meg még kukucskált is hogy gyerünk már látja a fejét, és nagy fekete haja van. Nekem nagyon jó volt hogy volt, és bejön velem a vizsgálatokra, uh-ra.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Csajok, ilyeneket én is szoktam néha (eddig talán 2-szer :oops: :D ) érezni, de én úgy gondoltam, csak bélmozgás. Bár hát én még csak 8 hetes múltam, meg még nem voltam terhes, de szerintem nekem ez nem mozgás volt. Szóval nem is baba, és nem is bélmozgáshoz hasonlított. Na, mindegy, majd eljön az idő, amikor én is fogom érezni.
Sajna a képet én nem tudom feltenni. Mivel a nyomtatónk, amivel be lehetne szkennelni, az nincs itthon, így nem fog menni. Amúgy még nem látszik rajta szinte semmi. (én látom, de az más dolog... :lol: ) Szóval két petezsák két-két kis fehér pöttyel. Az egyik a baba, a másik a szikhólyag, ez duplán,de még nagyon picikék. Ja, gondoltam arra is, hogy lefényképezem a telefonnal, és átküldöm blutoothon, de az meg nincs a telomon. Majd a pároméval talán. Csak ő meg dolgozik. Szóval komplikáltabb a dolog...
Most sikerült elérnem a dokit, azt mondta, minden rendben van. Úgy örülök.
A kórházra visszatérve, nálunk szerencsére nem voltak lopkodások, pedig egyszer-kétszer benn felejtettem a telefont, pénzt. Bár amúgy mást nem vittem (egy-két ezer forint volt nálam), direkt emiatt.

Kép
pagika
 
 


Folyt köv:
A kétágyas az igen, baba-mama szoba. Úgy tudom, én is kérni kell, de ingyenes. Úgyhogy én már most fogom kérni, hogy oda tegyenek, ha be kellene hamarabb feküdnöm. Megőrülnék pl. egy hatágyasban. Így is a 3-asban volt egy éjszaka, amíg ott aludt egy 40+3 kismama, aki - szerencsére- köv. nap megszült. Hát ő végighorkolta az egész éjszakát, én semmit nem aludtam. Bár ha a kétágyasba is ilyen a másik, akkor tök mindegy... (de a kétágyasba nem feltétlen csak akkor tesznek be, ha már megszültél, legalábbis most is ott nagypocakos kismamák voltak)

Kép
pagika
 
 


pagika:
örülök,hogy az orvos jot mondott neked.Én is goldolkodtam már a babamama szobán,de még nemtudom,azt mondják nagyon fáraszto,de azt hallottam aki császáros azt nem rakják,hiába kéri,ugyhogy simán szüljél :) Nekem se nagyon van kedvem 6 emberrel lenni egy szobában,nemtudom mit csináljak,kérjem vagy ne. :shock:
gabi:tök jo hogy a férjedet nem zavarja,de ti ebben már gyakorlottabbak vagytok.Az én páromnak ezek még nagyon uj dolgok,nem volt még ilyenekben része,de azt mondta a szülésnél bent akar lenni.
krissy3
 
 


Krissy!
Hát az majd kiderül, mert azt mondják, 50-50%, hogy császár, vagy sima. Attól függ, hogy állnak, meg hát azért veszélyesebb a sima, mert az első összenyomhatja a másodikat, meg sokszor előfordul, hogy mire az első kiér (hiába tágítja kényelmesre a másodiknak az utat) addigra elfárad a mama, baba, és a méhösszehúzódások is leállnak, ezért a másodikat meg van amikor császározzák. Hát akkor már inkább egyszerrre. Nem tudom, nehéz ez, de majd még odébb van ez, úgyis az orvos tudja, hogy fog menni, és mi a jobb. Legalábbis remélem.
Amúgy nem egyszerű sehogy sem a szobaválasztás. A baba nem mindig van ott veled a kétágyasban sem. Nekem az egyik ismerősöm októberben szült, ő baba-mama szobát kért. De csak 2 v. 3 nap után kapta meg maga mellék a babát. Akkor is éjszakára elvitték. Úgyhogy pihenni tudott, de ő egyedül volt a kétágyasban, és halálra unta magát. A 6 ágyas azért nem jó, mert azért csak fura 5 idegen emberrel együtt feküdni, élni pár napig. De legalább nem unatkozol annyit. Bár én meg nem nagyon tudok alkalmazkodni mindenféle emberhez. Most is egy kicsit már idegesített a szobatársam jajgatása. Még éjszaka is jajgatott néha, hogy hogy fáj a hasa. Görcsölt neki, szorulása volt, hányingere, néha hányt is, de persze ette a chipseket, meg a csokikat, normális kaját szinte semmit, meg itta a nesteát és a kávét. Hát ezek után csodálkozott? 23 hetes terhes volt, de a picije szó szerint picike volt. Csoda? És még próbálta belém is tömködni csokit,mondtam inkább, hogy cukros vagyok, (akkor még nem tudtam, hogy nem... De szerencsére nem!)

Kép
pagika
 
 


Lányok!

Hát érdekes a kórházi lét az biztos! Amikor én bent feküdtem, már a többiek mindenféle betegségétől voltam rosszul, meg hangolt le. De hát így van ez a kórházakban, ha beteg vagy akkor is, nemcsak szülésnél. Muszáj több idegen emberrel együtt lenni, aludni. Azt hiszem ezért utáljuk a kórházakat. :x

Pagika!

Ha előbb be kell feküdnöd, akkor tényleg érdemes kérni, hogy 2, vagy 3 ágyasba kerülj. Azért szerintem sem mindegy.

Viszont nagyon fura, hogy ahol ti fogtok szülni, ott még a régi rendszer van. Úgy tudom, hogy már szinte minden kórházban együtt lehet baba-mama. :shock: És ez is a hatágyas ellen szól, hogy ott tulajdonképpen még pluszban a babák is ott vannak, szóval 12 ember! :lol: Azt a sírást ami ott lehet éjjelente! :lol:

Én nem ragaszkodom a 2 ágyashoz, de azért mondom a szülésznőmnek majd, mert ha van rá lehetőség akkor azért jobb lenne. Én viszont kizárólag a külön mosdó meg wc miatt. Én azt viselem nehezen, hogy egy egész osztály jár ugyanoda fürdeni meg wcre.
Amúgy nálunk van családi szoba is. Az 1 ágyas, plusz van valami pótágy és apa is ottaludhat. Ezek mind alapítványi szobák, fizetősek, de nem vészes, és úgy hallottam, hogy nem is kötelező fizetni. (persze azért nincs pofája az embernek ingyé ott feküdni)

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati képzeld voltam a ma az uh-on utána mentem le a vérvételre, és közölték hogy ma nincs vérvétel, mert az ünnepek miatt nem viszik el, majd csak jövőhét hétfőn lesz legközelebb. Úgy hogy akkor mehetek újra megint. De hogy ezt miért nem tudta odafönt az uh-on nő? Végül is ilyen szempontból mindegy volt, mert az uh-ra akkor is mennem kellett volna, de most akkor így a vérvételmiatt jövőhéten megint mennem kell, akkor megyek délutánr aa védőnőhöz is.

Én az első kettővel gyerekkel még 4 ágyasban voltam, egész nap velünk voltak a gyerekek csak éjszakára vitték el, gondoltam majd milyen jót fogok aludni, de hogy aludtam, egyfolytában az járt a fejemben hogy az én picikém biztosan ordít és keres engem, és nincs aki megszoptassa. De hát akkor még nem volt lehetőség arra hogy éjszaka is maradjon. Aztán megcsinálták az új szülőszoba és gyermekágy részleget, akkor már 2, 3 és egy ágyas szobák voltak, ott egy ilyen 1,2 3ágyas részlegre van egy közös fürdő wc-vel, ami kulcsos illetve a folyosón van egy közös wc.
És vannak az alapítvány szobák, ami 1 ágyas pótággyal és ott alhat valaki a kismamával, aztán a két ágyas, és a háromágyas szoba, ott pedig szobánként van külön wc fürdővel. Ott már van tv és hűtő is. De akár alapítványi akár sima szoba mindegyik szép és tiszta. Csak ezekben van különbség. Én a két ágyas alapítvány szobában voltam a harmadikkal, de egyedül voltam. És egésznap volt velem a baba, és éjszaka is ott volt. A gyerek doki is a szobámban vizsgálta meg a babát és előttem. Gyakorlatilag csak fürdésre vitték el, de akkor is mehettem vele. Még a fülészetre is mikor volt a hallás szűrés, oda is én mentem vele, illetve a csecsemős.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


lányok!
ha nem baj,én is bejelöltem a klubot az iwiwen.
és ott tudunk levelezni?azt értem,hogy látom ki tartozik bele.az ok.elég hülye vagyok ilyenekhez. :roll:
ma megyek babamoziba, a NAGY uh hétfőn lesz,addig nem bírom ki.nagyon izgulok!!!!!!!!!!!!
szorítsatok!!!!!

Kép


Csak a kecskeméti korház ilyen elmaradott,omódi,én se mennék oda igatábol szülni,csak ott van az orvosom,sajna.Szolnokra meg gondolom nem jön át engem megszüleszteni. :lol:
krissy3
 
 


Sziasztok! :)


gabi1 kérdezte talán a napokban, hogy normális-e, hogy fogyott 1 kilót. (Ha kis spéttel is, de kapcsolok... :oops: ). Nekem is -1-et mutatott most a mérleg, de szerintem ez nem fogyás, inkább csak a víz a kevesebb. Az első időszak inkább vízvisszatartósabb, puffadósabb. Alighanem ez múl(hatot)t el. Szóval, én úgy tekintem, hogy nem fogytam egy kilót, hanem a súlyom lett kevesebb 1 kilóval. :roll:



pagika!
Gartula az ikrekhez! Gondolom, néztél nagyokat. :shock: :lol: Nekem már van némi tapasztalatom eggyel, de azt hiszem, ha kiderült volna, hogy ikreket várok, akkor vakartam volna a fejem... :lol: :lol:
Lehet, hogy korábban be kell majd feküdnöd, de "vigasztaljon", hogy az ikres szülésekre általában 32-36 hét körül kerül sor. Tuti nem fogsz a 40. hétig bent dekkolni. :wink:



Egyelőre még nem érzem, hogy mozgolódna. Anno a 19. héten éreztem meg, ha jól emlékszem. :oops: Kíváncsi vagyok, most mi lesz. Szerintem, nem csak azért érezhető korábban a többedik babánál, mert már "tudjuk, mit kell keresni", hanem mert már nem olyan feszesek a hasizmok. Mindenesetre várom. Minden este úgy aludtam el (még szülés után is jó sokáig), hogy a pocakomon volt a kezem és figyeltem, hogy milyen műsort rendez. :lol: :lol: :lol:



Amúgy, most jöttem a dokitól.
A múlt heti ultrahangos kavarást nem sikerült teljesen tisztázni: olyan benyomásom volt, mintha az én hibám lett volna. Holott én időre mentem, abban a tudatban, hogy tudják mire megyek. Azt nem tudhattam, hogy nem így van... :? Mindegy, nem érdekes.
A lényeg, hogy most megvizsgált a doki, rendben talált mindent és 3 hét múlva megyek AFP-re (direkt mondták, hogy éhgyomorra), rá két hétre pedig már a 18. hetes ultrahangra. Remélem, abból már nem lesz ilyen kavarás...

Nem vagyok különösebben babonás, de mégsem teszek fel ultrahangos képeket. Majd ha megszületett... :oops:





Ja, még egy...! Szédülés könnyen lehet alacsony vérnyomástól. Egy kis állandó kaja készenlét segíthet. Valami rágcsálni való sajt, keksz, akármi, ami ilyenkor jól esik. Kóla, kávé mértékkel, inkább tea.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2008.12.22 15:03-kor.

Kép
Kép
200907?
 
 


Itt egy mostani pocakfotó

Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


200907 Én majd január 5-én megyek a dokimhoz akkor mondja meg mikor kell mennem afp-re de ahogy számolgatom nekem is kb 3 hét mulva kell mennem, és a 18 hetes uh-ra ma be is kellett jelentkeznem február 5-re. És úgy tervezem hogy akkor el is megyek 4 d uh-ra is mivel ez a 18. heti is egy futószalag lesz.
egyébként igazad lehet a sullyal kapcsolatban., már vissza ment fél kg,

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem tudtam jönni hozzátok, csak egyster. Volt egy kis gondom (bevéreztem), és pihennem kell.
De szerencsére eddig minden rendben van. Nem tudni mitől volt a vérzés..
Most nagyjából olvasgattalak titeket, és nagyon örülök, hogy ilyen jó kis csapat jött össze.
Örülök mindenki babájának, és további jó egészséget és boldog babavárást.

És mindenkinek nagyon boldog, kellemes karácsonyt és boldog, babákban gazdag új évet kívánok!

Kép
szilvia80
 
 


gabi:
jo nagy már a pocakod.Hát,szerintem nekem kb.5 honaposan lesz ekkora.Érdekes,pedig egy idösek vagyunk,elvileg.Nekem este szokott kicsit nagyobb lenni,de szerintem akkor is csak azért mert a beleim felfújodnak.
krissy3
 
 


krissy hát gondolom azért az sokat számít hogy már a negyediket várom, könnyebben tágul a hasizom is, meg a méhizmok is. Majd nől a tiéd is.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Ugye? :wink:

Sajnos -mondjuk, erre számítottam :( -, nem sikerült elérnem, hogy a múltkori "összecsapott" ultrahang helyett csináljunk egy normálisat mostanában, úgyhogy az ünnepek után szépen fogom magam és elmegyek egy magándokihoz, hogy legalább akkor legyen normálisan megnézve a gyerkőc. Sok még az az 5 hét a 18. hetiig...

A súlyomon nem vehető észre a változás és ruhában sem látszik még a poci. (Illetve látszik, mert van rajtam 4-5 kiló plusz, de mégsem lehet azt mondani, hogy kismamás. :roll: ) De tegnap megállapítottam, hogy terhes vagyok: meztelenül ÉN már láttam a tükörben. Apa nem. :o :lol: (Nem is tudom, ki írta anno, hogy fenékben érzi szűkebbnek a nadrágjait. Na, erre szokta anyám azt mondani, hogy más formájú lett a feneke. Ami az én olvasatomban annyit jelent, hogy első körben nem a pocakon látszódik meg, hanem inkább a fenéken jelentkezik a súlytöbblet. [Amit lehet, hogy a mérleg nem mutat, mert mondjuk annyit nem eszik vagy hány a kismama] Talán, az a legjobb megfogalmazás, ha azt mondjuk, hogy átcsoportosulnak a zsírraktárak :wink: )

Kép
Kép
200907?
 
 


200907 nekem annyiban azért jó, hogy a dokimhoz amikor megyek, akkor minden alkalommal van uh is. Így gondolom amikor megyek január 5-én akkor is fog csinálni, és ő alaposan megnézi.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Még a súlyról meg a pocakfotókról jut eszembe!
Jó látni, hogy vannak még vékony csajok, akik csinosak. A halálom, amikor valaki azt hiszi magáról, hogy azért mert olyan vékony, hogy 36-os ruhákat hord, akkor már csinos is. :evil: Nem az irigység beszél belőlem. Borzasztó azt látni, hogy nincs válla, melle, dereka, csipője, és lehetőleg még a medencecsontja is annyira kiugrik, hogy azon anatómia órát lehetne tartani. Nyáron még "jobb": lehet, hogy falatnyi fürdőruha van rajta, de lobog a feneke, ahogy megy. (A kifutókon is 40 kilós lányok lejtenek és hiába -65A mellük, úgy lóg a fenekük, hogy borzalom. (Brrrrrrrrrr..............)
Kifejezetten jó látni, amikor egy olyan vékony lány jön szembe, akik csinos: gömbölyű válla, formás mellei, lapos hasa, csinos feneke van, és meg van az a szép homokóra ívű dereka-csípője. Nem széles kell, hogy legyen, csak legyen. Mert általában a többségnek nincs.
Szóval, a vékony lányok messze nem feltétlenül csinos lányok -szerintem-, de itt bizony még csak olyan képeket láttam, amire az mondtam, hogy igen, így kell kinézni! (Remélem, mindenki a maga képét tette fel, nem pedig valamilyen magazinból... :lol: :lol: :lol: )
(Van egy tévéreklám mostanában . Internetről szól, usziban játszódik. A csajszi odahajol az asztalra a sráchoz. Na, neki van olyan feneke, amire azt mondom, hogy 10 pontos! Kicsi, gömbölyű, de legfőképpen feszes. Figyeljétek meg! Megáll az asztalnál a popsija meg megsem rezdül. Ez az amit bátran kilehet tenni a strandon. :wink: )

Kép
Kép
200907?
 
 


Gabi1!

Hát igen, úgy látom a Bajcsyban nem nagyon vannak összehangolva a dolgok... :roll: :lol: Mondjuk legalább leveszik és nem azt mondták, hogy csak januárban, mert akkor már késő lenne. Viszont az szuper, hogy csak 2, 3 ágyas szobák vannak és azokhoz is van külön mosdó meg wc. Akkor tulajdonképpen az alapítványiak csak annyiban különböznek, hogy ott van külön hűtő, meg tv is, ugye?

Nekem azt mondta a doki, hogy január 15-e után menjek az Afpre. Most néztem meg a naptáramat és pont azon a héten leszek 16 hetes. Ha jól emlékszem, akkor ez az a vérvétel, amit tikkre pontosan kell a 16 héten ugye? És aznap kell kérnem egy kéthéttel későbbi időpontot hozzá genetikai uhra. Viszont azt nem tudtam, hogy ez a vérvétel is éhgyomri, jó, hogy írtátok, akkor oda megyek aznap először és nem az ekg-ra... :roll:

Érdekes, mindenki azt írja, hogy összecsapott, futószalagos 12. heti vizsgálat volt...akkor ezek szerint nekem szerencsém volt, mert én nem így éreztem. Még utána el is filozofálgattunk, hogy milyen fura érzés nekem, hogy nem érzem még a mozgást, a képernyőn meg látszik, hogy ficánkol. :lol:

Krissy!

nekem is az asszisztensnő furcsállotta (láttam az arcán, meg olyan nyomatékosan mondta, hogy ez még hüvelyi lesz), hogy bejön a férjem, de se engem se őt nem zavarja. Amúgy meg szerintem nem is látta, vagy nem is azt nézte, mert rátapadt a képernyőre. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


007!

teljesen egyet értek veled, nekem sem tetszenek a nagyon vékony lányok, azok akiknek nincs válluk meg csípőjük. Mondjuk nem tehetnek róla...csak van amelyik nagyon beképzelt tud lenni, közben meg...

Magamon azt vettem észre, hogy nálam (még) nincs átcsoportosítás. :lol: Tegnap volt rajtam táncon egy nyári gatyám, ami nyár elején mindig feszesebb szokott lenni egy picit a téli kilóktól :oops: , most meg nem éreztem feszesnek. Fenékben sem, meg combban sem. Persze a hasamon már érzem, hogy nőtt, de szerintem még egyáltalán nem látványos. Mellem is nőtt, de az sem látványos. Pl. ezek az új melltartóim számban ugyanakkorák, mint a régiek, csak nincs bennük szivacs, meg merevítő, amit már nem tudtam elviselni. No meg nem annyira kivágott a dekoltázs része. Ettől féltem is, hogy mi lesz a mélyen kivágott felsőimmel, de szerencsére nem látszódnak ki belőlük. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati hát igen, mondjuk utána ahogy mondták ezt a vérvételes dolgot rögtön hívtam is a dokimat, hogy megkérdezzem nem lesz az már késő, de azt mondta nem, meg egyúttal a leletemet is felolvastam neki.
Nem egészen. A sima szobák úgy vannak hogy egy pici kis előszoba szerűségből nyílnak a szobák ami 1,2,3 ágyas és ennek a 6 embernek van egy wc, fürdője. És akkor ilyen szobákból van több, pontosan nem emlékszem hogy mennyi. Aztán az alapítványban meg külön vannak az 1, 2 3 ágyas szobák ezeknek viszont külön az 1 ágyasnak, külön a kétágyasnak és külön a három ágyasnak van egy wc fürdő. És itt vannak hűtők, tv-k.

Uh. Még az előző terhességemnél a saját dokim csinálta a 12 hetes genetikai uh-ot és akkor rendesen megnézett mindent. De most a kórházba kellett menni. Itt meg futószalag.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi1!

Ahogy leírtad, rögtön be is ugrottak a szobák, ugyanis az történt, hogy a sikertelen vérvételes próbálkozásom után wc-t kerestem, de nem találtam. Erre lementem a földszintre és ott az egyik nővér mondta, hogy nyugodtan menjek be, és mutatott egy ilyen közös wc-re. Kicsit zavarban is voltam, mert pont férfi részleg volt :lol: és ott bámultak ki a szobából, de hát nekem a nővér mondta, hogy nyugodtan menjek be.... :lol: Fura, hogy ott pl. a látogatóknak nincs külön a folyosón wc...vagy csak messze lett volna talán és ez így egyszerűbb volt.

Kép
Kép
tabati
 
 


De amúgy még ez is jobb, mint nálunk, ahol az egész osztályon van egy mosdó több zuhanyzóval, és 2 :!: wc. Persze ki lehet menni a liftekhez az osztály elé is, ott van a látogatóknak meg az ambulanciának fenntartott wc, hogy ha tele a másik...

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati a harmadik emeleten van wc a látogatóknak ott aho a lift van, jobbra kell menni mintha mennél a szülőszobára de nem kell addig elmenni, ott van a wc.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Szilvi!

neked akartam még írni, hogy remélem már minden rendben és ezentúl többet tudsz majd jönni hozzánk. :wink: Amúgy itt többeknek is volt hasonló vérzése, és nem lett senkinek belőle probléma.

Kép
Kép
tabati
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?