Sziasztok!
gabi1 kérdezte talán a napokban, hogy normális-e, hogy fogyott 1 kilót. (Ha kis spéttel is, de kapcsolok...
). Nekem is -1-et mutatott most a mérleg, de szerintem ez nem fogyás, inkább csak a víz a kevesebb. Az első időszak inkább vízvisszatartósabb, puffadósabb. Alighanem ez múl(hatot)t el. Szóval, én úgy tekintem, hogy nem fogytam egy kilót, hanem a súlyom lett kevesebb 1 kilóval.
pagika!
Gartula az ikrekhez! Gondolom, néztél nagyokat.
Nekem már van némi tapasztalatom eggyel, de azt hiszem, ha kiderült volna, hogy ikreket várok, akkor vakartam volna a fejem...
Lehet, hogy korábban be kell majd feküdnöd, de "vigasztaljon", hogy az ikres szülésekre általában 32-36 hét körül kerül sor. Tuti nem fogsz a 40. hétig bent dekkolni.
Egyelőre még nem érzem, hogy mozgolódna. Anno a 19. héten éreztem meg, ha jól emlékszem.
Kíváncsi vagyok, most mi lesz. Szerintem, nem csak azért érezhető korábban a többedik babánál, mert már "tudjuk, mit kell keresni", hanem mert már nem olyan feszesek a hasizmok. Mindenesetre várom. Minden este úgy aludtam el (még szülés után is jó sokáig), hogy a pocakomon volt a kezem és figyeltem, hogy milyen műsort rendez.
Amúgy, most jöttem a dokitól.
A múlt heti ultrahangos kavarást nem sikerült teljesen tisztázni: olyan benyomásom volt, mintha az én hibám lett volna. Holott én időre mentem, abban a tudatban, hogy tudják mire megyek. Azt nem tudhattam, hogy nem így van...
Mindegy, nem érdekes.
A lényeg, hogy most megvizsgált a doki, rendben talált mindent és 3 hét múlva megyek AFP-re (direkt mondták, hogy éhgyomorra), rá két hétre pedig már a 18. hetes ultrahangra. Remélem, abból már nem lesz ilyen kavarás...
Nem vagyok különösebben babonás, de mégsem teszek fel ultrahangos képeket. Majd ha megszületett...
Ja, még egy...! Szédülés könnyen lehet alacsony vérnyomástól. Egy kis állandó kaja készenlét segíthet. Valami rágcsálni való sajt, keksz, akármi, ami ilyenkor jól esik. Kóla, kávé mértékkel, inkább tea.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2008.12.22 15:03-kor.