Napot!
No egyre többet érünk rá...csak alakulunk jányok!
Babcsi
Végre! Hú mekkorák vagytok, no asszem mi lemaradtunk, de sebaj, kicsi a bors, de erős! Én nem tom mekkora Ádám, de ígérem este rádobom a mérlegre, az tuti, hogy még nincs 6 kg.
Tiza
Hatalmas gratula! Nagyon ügyi vagy, és bátor, hogy sikerült csazsi után simán szülni!
Zsófi
Hogy vagy anyuka? Kérünk ám helyzetjelentést minden nap, és hamarosan tippelhetünk!
Kandi
Halk gartula, gyere majd a hírekkel, lassan kifogynak a kismamik, kellenek az új zebrák!
Dike
Én hiszem, hogy a lelki nyugalom sokat számít. Nem úgy gondolom, hogy kivizsgálások nélkül ez lehetséges, de ha már minden megvan, és minden rendben, akkor lélekben is sokkal nyugodtabb leszel. Nekem van szervi bajom, illetve hormonális, és esélyem se sok volt, mindkét gyereknél szinte a 0val egyenlő...az elsőnél 1 db tüszőm érett, a doki is azt mondta, hogy így az inszem nem lesz célravezető megoldás, oszt lám, épp alszik a maga 2 évével, most meg volt 1 tüszőm az elzáródott oldalon, és hogy hogyan keveredett a méhembe annak csak a jóisten a megmondhatója...szal bevallom, én mindkét terehsségnek úgy futottam neki, hogy az esélytelenek nyugalmával rúgok labdába, és mégis, gól lett...én hiszek a lelki békében!
Tüncsi
Hogy vagytok? Átrendeztem a szobát...elegem lett, hogy apjuk egyikben Árpival, én a másikban Ádival, no most mind 1 szobában durmolunk. Behúztam a 2 fotelágyat a franciaágyak egyik másik oldalára, és így most mellettünk alszanak a törpék. Engem már az se éerdekel, ha innen mennek iskolába, vhogy olyan jó tudni, érezni, látni, hogy ott szuszog mellettem, és nem azon parázni, hogy a másik szobában vajon nem lesz-e baja éjjel. Pl láz, mint Árpinál 2 hete. MAjd dobok képet, az apjuk szerint csupaágy szobáról
No azé a házasélet nem lesz túl aktív ebben a szituban, de egyelőre nem is kell 3. gyerekre gyúrni
Lamásza
Te írtad, hogy a fizus oltásban más van? Lécci priviben írjál nekem oltásról, a prevenálról, hogy viseltétek, lehetnek-e mellékhatásai, mert hátfőn kapjuk, és jön a karácsony. Ádi az ingyenest, Árpi a fizusat.
Pusza
Vicky
Rajtad a topic szeme! Menetre kész már a pakk?
Fenci
Nagyon izgulok érted? A másik lepény is nő? Látnak hozzá zsinórt? Kérdezd majd meg, hogy ez miért van így, és hogy tud nőni, meg mit táplál, engem nagyon érdekel. Bocsánat, lehet én vagyok ilyen fanatikus. Feküdj, feküdj, feküdj, erőt, kitartást...már kevesebb van, hátra, mint ami eltelt! Ezt már fél sejhajon is!
Gaby
Szép pocid van, nem mondom, hogy kicsi! Biztos csak 1 babó lakik ott? Uncsitesónak is ekkora, oszt holnapután kéne szülnie.
Sehol nem állok a karácsonnyal...kérek még időt plíz...minden nap egy kicsit haladok a lakással, már sikerül 2 nap alatt felporszívózni, döbbenet...lehet az ünnepekre fel is mosok!