Csajok, csak egy gyors helyzetjelentés. Elmentünk tegnap a non-stop fogászatra, kaptam injekciót, aztán nem bírták kihúzni a fogat, mert a gyökere úgy állt, így szétfúrták, ezért varrták... de túlvagyok rajta. A dokinéni azt mondta, hogy szoptathatok nyugodtan a fájdalomcsillapítótól (lehet, hogy ők már azt használják, ami fél óra alatt ürül, nem tudom, mindenesetre kb. rá 4-5 órára szoptattam, mert volt pici tej, tápszert nem akartam kiváltani). Nagyon megkönnyebbültem, hogy túllettem rajta, csak aztán itthon amikor elmúlt a zsibbadás, olyan fájdalom jött, hogy azt hittem, betojok, rosszabb volt, mint előtte. Zoli elment a gyógyszertárba, Panadolt javasolták, nem akartam bevenni, de szopi után 18-kor már nem bírtam, bevettem, jobb lett. Aztán még volt egy evés 21-kor, aztán hajnali 1-kor keltem, hogy megint fáj, bevettem még egyet. Azóta Lotti alszik, lassan kel kajálni szerintem.
Lányok, aki halogatja a fogászatot, ne tegye, de komolyan, én nagyon-nagyon megbántam és szídom magam, hogy nem mentem el a terhesség alatt, most húzós így menni, hogy Lottika itt van már, de most már oda fogok járni, eldöntöttük, hogy egy hónapban egyszer kifizetjük a borsos árat, mert valami hihetetlen profi és modern a hely. Szóval túlvagyok rajta, most is fáj azért, de legalább tudtam aludni, ez a 2 nap katasztrófa volt.
Zsuzsu - tök igazad van a védőnővel kapcsolatban!!! Elég idegesítő lehet, hogy csak így bejelenti, hogy 5 perc múlva ott van
És akkor válthatsz védőnőt esetleg?
Nyugtonmalac - köszi a súlygyarapodást Lilinél, akkor megnyugodtam
És Lili nagyon szép formás kislány, szóval nem parázok a súlyon többet! Amíg heti 150-200 gramm gyarapodás van, addig úgyis okés a dolog, nem?
Igen, szombat este, utolsó szopi után bevettem egy Advin ultra fortét, írták, hogy lehet szopi alatt, ott volt, hogy mikor ürül, de Lotti éjjel alszik már, szóval belefért, amúgy sem bírtam volna nélküle, olyan iszonyat fájdalom volt, de tényleg.
Anyukám mondta, hogy 3 dolog van, ami a legjobban fáj, a fog, a vesekő és a szülés, nekem már megvolt mind, hát nem tudom, egyik rosszabb mint a másik, de talán a fogfájás a legdurvább. Persze biztos azért mondom ezt most, mert ebben vagyok épp, most is fáj még. Zoli hozott nekem a mekiből shake-et, azt ajánlotta még a patikus (a hideg miatt), az is segített tegnap picit, de ha nem veszem be a gyógyit, szerintem megpusztultam volna.
Na megyek tovább, ma még vásárolni is kell, mert minden elfogyott, megyünk Brendonba is, nekem ajándékot venni is (bár olyan drága volt a fogászat, hogy mondtam Zolinak, legyen ez a kariajim, de ragaszkodik hozzá, hogy vegyünk nekem ajcsit
), fát ő tegnap megvette, főzni nem kell, mert 24-25-26-án is hivatalosak vagyunk nagy zabálásokra a famíliáinkhoz és ilyenkor mindig csomagolnak is kaját. Ja, kajáról jut eszembe, hogy 2 napig szinte semmit se ettem, viszont ittam, mint az őrült, remélem a kevés kaja nem megy a tej rovására??!
Szép napot mindenkinek, ha tudok, jelentkezek, bár most már elég sűrűek lesznek a napok, Zoli szabin lesz hála január elejéig, úgyhogy jó lesz sokat hármasban lenni, juhééé!