Sziasztok!!!
Köszönöm a sós recepteket,lehet,h mindkettőt megsütöm,Pankáé azért szimpibb,mert csak összekevergetni kell
Úgy döntöttem sütök még Sacher tortát,mert azt mindenki imádja és jól is készítem(tudom,szerény vagyok)nem az a tipikus karácsonyi süti,de legalább házi.A mézesem olyan kemény,mint volt 2 hete,így szerintem felakasztgatom a fára
Megkönnyebbülés nekem,h írjátok a dackorszakot.Én azért nem jöttem most gyakran ,mert ki voltam készülve.Dénes is kiborító és a mai éjszaka kivételével 2 hete nem alszok.....este még nem vagyok álmos,11 körül elalszom és valami miatt felkeltem minden éjjel 2-3 körül(kutyaugatás,Dénes nyöszörgés,apa horkolás,autóduda)és nem tudtam visszaaludni..
ma éjjel szerintem azért aludtam,mert apa bontott nekem egy tokajit és ittam egy decit.tegnap már vettem homeos altatáót,de nem akarom elkezdeni,mert akkor meg majd bágyadt leszek napközben.
Emiatt is stresszes vagyok,meg a fiam olyan jeleneteket rendez este az elvásnál,h 2 napja már lila fejjel öklendezett,mert nem akart elaludni egyedül.Át is kellett öltöztetnem,úgy leizzadt.
Persze napközben is őrület,mindenért nyíg,állandóan rosszalkodik,ha rászólok visszafelesel
2 napig bőgtem vele minden kis baromságon.
Ráadásul állandóan iszik,egész nap jön utánam a jana vizével,h inni,inni.Tud egyedül inni,természetesen,de nem akar.Itthon nem fogad el mástól inni,csak tőlem,ha nem vagyok itthon(szerdán letört a fogam és el kellett mennem délután megcsináltatni)addig nem ivott,amíg haza nem értem,mert apjától nem fogadja el....
A sok ivás miatt meg azért is aggódom,mert nem volt eddig ilyen nála,egyik éjjel megivott egy egész üveg janát.(kicsi)
szerintetek nem lehet cukorbeteg jele?Ünnepek után el akarom vinni vérvételre,ha doki is javasolja.Persze fölöslegesen nem tenném ki ennek,de idegsít a dolog...
Ne haragudjatok,kicsit off volt,de ez van...
Nálunk nem havazik még sajnos,viszont elképesztő mennyislgű eső esett,áll a víz az udvarban
Panka,nekem egyértelműen párodra hasonlít a kép alapján,szeme pláne,de az álla és a haja göndörsége a tiéd!!!!
Mindenkinek szép napot kívánok,nekem is ajándékokat kell már csak csomagolni!!!!
Sziasztok