Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
takarítanom kellene, de most vagy soha alapon felléptem, hogy mindenkinek boldog Karácsonyt kívánjak! Pihenjetek és egyetek sokat! :lol:

Itt már havazik, tényleg sokat lendít a karácsonyi életérzésen!
(...és az is, hogy tegnap én is megsütöttem a kötelező mézeskalácsot. Ajándékok nálunk főleg a bookline-ról jöttek végül, már csak csomagolni kell, de azt imádom. Most jön a lakás csinosítgatása.)
Ja, energiám nincs ám olyan sok, mint ahogy tűnik :wink: : évente max. 3-szor sütök pogácsát, a múltkorira is már 1 héttel előtte lestem az alkalmat. Csak jókor szóltam hozzá (amikor már babanetre is futotta az időmből). Továbi titok, hogy éjszakánként nagyon jól alszunk mindannyian (Néhányótokra való tekintettel nem merem részletezni, hogy mennyire sokat). :oops:
Ágiboldi,
elevitet szedek, nem kell mindjárt speed-et orrontani... :wink:

Pann, drukkolok a mai (vagy holnapi?) vizsgálathoz! Így Karácsony előtt csak jó híreket kaphatsz!

Rokica,
megdöbbentem, hogy a tejallergia tartós fogyatékosságnak számít! Engem is érdekel, el tud-e múlni idővel. Sajnálom szegény lányokat már csak azért is, mert annyi finomság készül tejjel!

Nanica, remélem, nálatok nem lesz ilyen súlyos a helyzet és családilag is renbejöttök!

Lin,
az a sztori! (Apósod nagyon éretlennek tűnik nagypapi létére!)

Ja, Május, nem vettem végül tesókocsit (még). Majdnem mindenhová autóznunk kell sajnos, szóval egyelőre babakocsi-kenguru-motorral gyaloglunk. (Vettem egy babaerszény, de talán a világon egyedüli ilyen bénaként nem tudom beletenni Olivért. :oops: Egy macit igen, de úgy mégsem tömködhetek bele egy élő babát, ahogy egy plüssöt.) :lol:

Timi,
nagyon szépek lettek a műtermi képek!

De a többiek házi felvételei is nagyon tetszenek... :lol:

Már többször akartam kérdezni, vannak-e olyan képeitek, amin egyik vagy másik szülő gyerekkori képéhez nagyon hasonlít a bébi? Lehetne egy ilyen kategória....

hú, mennem kell, mert szorííííít az idő.
Remélem, tényleg mindenki egészségesen ünnepel majd!
üdv: Kata
Vendég

Lora!
Sinecod receptes :?

Kata!
Már én is akartam kérdezni ezt a hasonlóság dolgot, de mintha régebben már tettem volna fel ilyen képeket, vagy csak akartam? :roll: :oops:
Na mind1, most teszek fel :wink:

Kép Én volnék 9 hónaposan:)

Kép Férjem:)
Kép Emili 2 hónaposan
Kép
Döntsétek el kire hasonlít inkább, de szerintem a férjemre a legtöbbször :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Na a sorrend nem lett jó, de azért így is látható :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok!!!

Köszönöm a sós recepteket,lehet,h mindkettőt megsütöm,Pankáé azért szimpibb,mert csak összekevergetni kell :P :P
Úgy döntöttem sütök még Sacher tortát,mert azt mindenki imádja és jól is készítem(tudom,szerény vagyok)nem az a tipikus karácsonyi süti,de legalább házi.A mézesem olyan kemény,mint volt 2 hete,így szerintem felakasztgatom a fára :oops:

Megkönnyebbülés nekem,h írjátok a dackorszakot.Én azért nem jöttem most gyakran ,mert ki voltam készülve.Dénes is kiborító és a mai éjszaka kivételével 2 hete nem alszok.....este még nem vagyok álmos,11 körül elalszom és valami miatt felkeltem minden éjjel 2-3 körül(kutyaugatás,Dénes nyöszörgés,apa horkolás,autóduda)és nem tudtam visszaaludni..
ma éjjel szerintem azért aludtam,mert apa bontott nekem egy tokajit és ittam egy decit.tegnap már vettem homeos altatáót,de nem akarom elkezdeni,mert akkor meg majd bágyadt leszek napközben.
Emiatt is stresszes vagyok,meg a fiam olyan jeleneteket rendez este az elvásnál,h 2 napja már lila fejjel öklendezett,mert nem akart elaludni egyedül.Át is kellett öltöztetnem,úgy leizzadt.
Persze napközben is őrület,mindenért nyíg,állandóan rosszalkodik,ha rászólok visszafelesel :evil:
2 napig bőgtem vele minden kis baromságon.
Ráadásul állandóan iszik,egész nap jön utánam a jana vizével,h inni,inni.Tud egyedül inni,természetesen,de nem akar.Itthon nem fogad el mástól inni,csak tőlem,ha nem vagyok itthon(szerdán letört a fogam és el kellett mennem délután megcsináltatni)addig nem ivott,amíg haza nem értem,mert apjától nem fogadja el....

A sok ivás miatt meg azért is aggódom,mert nem volt eddig ilyen nála,egyik éjjel megivott egy egész üveg janát.(kicsi)
szerintetek nem lehet cukorbeteg jele?Ünnepek után el akarom vinni vérvételre,ha doki is javasolja.Persze fölöslegesen nem tenném ki ennek,de idegsít a dolog...

Ne haragudjatok,kicsit off volt,de ez van...

Nálunk nem havazik még sajnos,viszont elképesztő mennyislgű eső esett,áll a víz az udvarban :cry:

Panka,nekem egyértelműen párodra hasonlít a kép alapján,szeme pláne,de az álla és a haja göndörsége a tiéd!!!!

Mindenkinek szép napot kívánok,nekem is ajándékokat kell már csak csomagolni!!!!

Sziasztok

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Az eső minekt is megvisel(t), de látom, h ma reggel már nem esik, úh nemsokára ki is megyünk, megpróbálunk könyvtárazni, hátha ott is munkanap van. :)

Du. megyünk a vizsgálatra, majd este megírom, mi volt. Gergővel gyalog (BKV-val) fogunk menni, mert legutóbb is n élvezte a buszozást, és hazafelé már úgy is lesz kocsi. Igyekszem kihasználni ezeket az alkalmakat, ne legyen már belőle olyan óvodás, aki még nem látott metrót. :lol: Egyébként nem vicc, óvónéni barátok/ismerősök rendszeresen panaszolják, h a gyerekek nem utaztak még buszon/villamoson/metrón, mert kocsival háztól házig viszik őket mindenhova....na ez csak eszembe jutott. (Term-en bp-i gyerekekről van szó!)

Hiszti, dac: dac még nincs, hiszti most éppen toporzékolós (sztem vicces). Mondjuk nálunk mindig volt egy kis késés Lillushoz képest, úh gondolom előbb-utóbb nálunk is előjön a dac. Persze nem ragaszkodom hozzá.... :lol:

Gergőnél egyébként a "Mi ez?" korszak megy, kicsit idegesítő, mikor a kanálról 5x megkérdezi, h "Mi ez?", pedig mindketten tudjuk, hogy micsoda. Gondolom tetszik neki, h tud kérdezni. :roll:

Pogi: én nekivágok a Lora-félének, majd mondom, h sikerült.
Tegnap mézeskalács-házat varázsoltam (sk. ajándék kell vhova), egész jól sikerült ahhoz képest, h először csináltam, úh most tele vagyok pozitív gondolatokkal sütés ügyben. :D

Jaa, azt még gyorsan megírom, h Gergőnél egy ideje előjött, h ha vmit nem szabad, akkor megáll előtte, és mondja, meg a kezével mutatja, h "nem, nem". Olyan jó látni, h kezdenek beépülni a szabályok.
Jó, tudom, mindjárt jön a "csakazértis", de addig is élvezem. :D

Vetkőzés nincs, inkább öltözni próbál (pl. nadrág egész jól megy), ami új, h hajlandó ráülni a bilire. Nem nagyon erőlködöm most szobatisztaság ügyben, de ő kérte a bilit, úh elővettük, aztán meglátjuk. :roll:
Vendég

Most csak gyorsan:
Meli!
Mi ugyanígy voltunk most Emilivel!!!!!!!Most volt vérvételen, cukra rendben van, vszleg rosz szokás, doki is ezt mondta.Meg lehet hogy melege van éjjel Dénesnek, nem?Mi fázunk, Emili izzad :? Szerintem biztos nem cukorbeteg, de én is így nyugodtam meg, hogy volt vérvétel.Bővebben erről ha érdekel a blogban.

Most mennem kell.

Kép
pankaa

Hali!

Kicsit off: van vkinek ötlete arra, h mi lehet az oka a hűtőben álló víznek? Nem sok, de 3 naponta azért ki kell törölni. Eddig ez nem volt. :( Magasabbra vettem a hűtési fokot, de nem segített. :?

Meli! Nekem túlzott folyadékbevitelre pajzsmirigy probléma ugrik be (talán az alulműködés), de sztem nem az lesz, főleg, h ennyire hozzád kötődik. Ha beteg lenne, akkor akkor is inna, amikor nem vagy ott, úh nyugi! :wink:
Vendég

Panka! Emili sztem is tiszta apja! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Éjjel vagy holnap jövök,de most csak gyorsan:

Pann

Hűttővel Én is sokáig így jártam.Kombinált hűttőtök van?
Ahol van alul a sima hűttőben a fiókok,felette a hátsó részén engedi le saját maga a vízet.Nézd meg nem-e az van eltömődve.Van aki kötőtűvel próbálja megpiszkálni,mert nagyon eltömődhet,pl.a hátuljára ragadt paíroktól,amik olvadáskor oda kerülnek.
Ha kombi hűttőd van akkor jobb ha a fagyasztót is leengeded,mert lehet már sok a jég.Nálunk Zsolti csinálta 2 nagy fazék forró vízzel,de ami jeget előszedett csak lestem.

Helga
Köszi a szemészeti tanácsot,nagyon érdekel a dolog,honlapja nincs?

Még mindig nem jött a jó tündér,hogy kitakarítson,de ma már rá kell szánnom magam.Pedig sok kedvem nincs.

KépKép
KépKép
dana 1

sziasztok

pann
hűtőügyben én is azt tudom tanácsolni, amit dana írt, nálunk is el volt tömődve az elvezető.
dac/hiszti még nálunk sem jellemző és vetkőzni sem tud. de ugyanúgy megvan a nemszabad dolgokra mutatás fejrázással és a másik mániája meg, h rámutat egy órára/színre/akármibármi és keres egy ugyanolyat és mondja, h "ezis". ezt a végtelenségig képes csinálni és irtó boldog tőle :P

sósrecept
én is szeretnék vlmi jó kis pogifélét, úgyh nyugodtan jöhet még recept, akinek van!

készülődés
99%-ban készen van az ajándékvásárlás, még egy-két apróságot szeretnék, meglátjuk. ma a nagyinál van kele, úgyh végre alaposan kitakarítottunk. n ciki, de szembetűnő a különbség :oops:

snorsi
áááá, kelét szigorúan fogjuk, max egy-egy mozi v házibuli, de legkésőbb 10-re itthon kell lennie :lol:

helga
a doki n durva. nálunk két órás váltásban minden doki rendel minden nap, érkezési sorrend van, nem kell bejelentkezni, szerencsére várni is keveset. de egyetértek, keményebben kell fellépni, kizártnak tartom, h van joga nem ellátni a gyereket.

meli
kele is összevissza iszik. van h sokszor keveset, és van amikor ledönt egy üvegnyi vizet (általában lefekvésnél) sztm önmagában ez nem gáz

dana
sztm is nézessétek meg laura szemét, neh később derüljön ki, h mégsem jó neki a szemüveg :( a honlap http://www.babaszemesz.hu/index.php már én is néztem, mert mi is apával mind a ketten szemüvegesek vagyunk.

majus3

Sziasztok!!!

Köszi a tanácsokat és a hsz-t!!!Panka,elolvastam a blogot.Unokatesóm megnyugtatott,h akkor ha cb beteg lenne,akkor acetonos lenne a lehelete...de ha januárig nem lesz változás,akkor én is elviszem vérvételre...

Pann,hajrá sós!!!!Én most sütöttem málnás-maskarponés piskótát,itt volt öcsém,meg apám és el kellett tennem 2 szeletet,h Dénesnek jusson
:lol:
mk házikó:de ügyes vagy!!!!Én is csinálnék,mert olyan szép,de nme érzem magam elég érettnek hozzá :wink:
hűtő szerintem is el van tömődve.

Dana,éjjel aludj!!!!2 gyerek mellett hogy tudsz éjjel fent lenni :lol: :lol: jótakarítótündér ha megjön küld át ide is :?

Kép Kép
meli1118

Pankaa, sztem meg teljesen rád hasonlít!!

Pann, majd írd mi volt a vizsgálaton.

Hiszti van és durva, leginkább az indokolatlanság bosszant benne. Pl leejt sárba kekszet, kidobom, és a kezébe adok egy ugyanolyat, de az már nem kell, ordít mint a sakál, pedig látja, h ugyanolyat adok. Vagy: berakom a Thomast a dvd-be, ahogy parancsolja, erre a címzenére elmosolyodik elégedetten, és aztán egy pillanat alatt dühöngeni kezd, elrohan és ordít. De miafénéért??? Már mindenre gondoltam, beraktam a 2, ill. 3. részt azok se voltak jók. Talán a dvd-tokot akarja de az meg elveszett. Bolondokháza!

Érdekes: Boldi nem mondja ki a nevét, de ha kérdezzük, h ki van a fényképen/tükörben, akkor magára mutat és azt mondja: "én". Többször is teszteltük, és valóban "én"-ként utal magára :shock: Ez szerintem beszédfejlődésileg lehetetlen, hiszen soha senki nem utált rá úgy, mint 'én' csak mint 'te' vagy 'Boldi'. Arra meg hogy jöhet rá egy másfél éves, h magát mindenki 'én'-nek hívja?? :roll:

Ja, és különbséget tesz az 'itt' és 'ott' között!
Amúgy nem beszél, ezek csak szavak :lol:

Hűtő nálunk nyáron végig ezt csinálta, asszem az volt a megoldás amit írtak, mjd megkérdezem. (én nem olvasztottam le az tuti)

Ja, a gyógyszerbeadási technika anyósomtól származik :D (nem látok emiatt pszichikai defektet a 3 fiánál, úgyhogy csinálhatjuk!) :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Hali!

Rövid leszek, mert rohanunk.

Megjöttünk a vizsgálatról, minden nagyon flottul ment, egy jó pont az Istenhegyi kp-nak. Eredmények szuperek, meg vagyunk nyugodva. Képet kaptunk egy vagonnal, meg DVD-t, lesz mit mutogatni Karácsonykor. :D

Hűtő: köszi a tanácsokat, kombi hűtőnk van, de rem. csak eldugult, mert nincs az az Isten, h én most nekiálljak mélyhűtőt leengedni! :shock:

Ági! Gergő, tegnap: magára mutatott (nem is tükörben), majd közölte, h "én, Gergő". Szóval tudják, h ki az az "én". :lol:

Ádám kiadta a "start" parancsot, úh ennyi. :(
Vendég

Bigsis,
még konkrét képet nem találtam olyat, aminél annyira nagy lenne a hasonlóság, inkább egy-egy villanásra látom benne magamat, de inkább a Lacit.

Panka,
de jó kép-párokat találtál! Amelyiken rád kell, hogy hasonlítson, azon tiszta te vagy, a másikon meg tiszta férjed.

Meli,
ennél ON-abb nem is lehettél volna :D
Sebinek is voltak mostanában olyan napjai, hogy rengeteget ivott, pedig nem nagy ivó. Nekem is egyből a cukorbetegség ugrott be, de gyorsan lecsengett.

Május,
még a tini-disco-kat dícsérik nagyon :lol:
Az "ezis"-eknek én is nagyon meg szoktam örülni, olyan ügyesek!

Ágiboldi,
hát akkor ünnepélyes keretek közt kihirdetném a 2008-as év szadi-mami díj győztesét gyógyszerbeadás kategóriában...trátátátááááá, és egyben a legtöbbet adaptált módszer, gratulálunk anyósodnak!
Szerintem tök jó ez az "én"-ezés, mondtam, hogy Boldi különleges intellektus, ezért sem érted a Tomasos okfejtését (ez nem alábecsülés akart lenni)

Pann,
ha visszaértek ossz meg velünk is néhányat!
Acélozd az idegeidet, mert a "miez" korszakot a "micsinál" váltja, és százszor elmondani, hogy a kanál mit csinál nagyon szadi.

Orsi
Kép Kép
sno

Pann
Hűtővel kapcsolatban én is dugulásra tippelek. De készülj fel, mert abból a pici lyukból nagyon gusztustalan dolgok bírnak előkerülni, főleg, ha eldugult és ázik is.
Velünk is megosztasz egy-két képet a kistesóról?

Panka
Orsival egyet értek, mindkettőtökre nagyon hasonlít a képek alapján.

Ágiboldi
Nagyon ügyi Boldi! Brigi nem mondja, hogy "én". Sőt, ő legtöbbször úgy beszél mintha én mondanám. Pl. én azt kérdezem, hogy "Kérsz vizet?", de ha ő kéri akkor ugyanezt mondja, csak helyes hangsúllyal. Igaz, egyre több mindent mond helyesen, és néha én is csak lesek, hogy ezt honnan tudja. :wink:

Sno
És a "mitcsinál" -t közvetlen követi majd a "miért"... És ez még eltart egy ideig...
Egyébként mit csinál a kanál?

Meli
Egyátalán nem voltál off. Ez egy babás (vagy már inkább kisgyermekes?) fórum, és te erről írtál. :wink:

Most én leszek egy kicsit off:
Képzeljétek, most nyílt a közelben egy Aldi. Bementem, és 29Ft-t adták a narancsot. :shock: Vettem egy pár kilót, Brigi imádja a facsart narancslét, mellesleg mi is. Gyorsan csináltam egy liter friss narancslét kb. 50Ft-ból. Tök jó, csak ez hogy éri meg nekik és a termelőknek? Többe kerül ide hozni. :roll:
(Bocs, az off-ért.)
lora7

Halihó! :)

Pann!
Egyszer én is jártam így, hogy eldugult a hűtőnk... hát, kábé ahogy Lora mondja, olyan gusztustalanságok jöttek elő, hogy bízd inkább Ádámra a kitakarítását, nem kismamiknak való! :lol: :lol:
Nagyon örülök a jó eredményeknek! Nem láttátok a baba nemét vagy csak nem árulod el? :)

"Én":
Lillus nem mondja. Sőt, még a tükörben, saját magára is azt mondja, hogy baba. :shock: Holott, a pötty tesztet megcsináltuk és simán levakarta a saját fejéről a pöttyöt. Remélem nem nagy baj ez így. Ha mondom neki, hogy te is igyál, akkor leutánoz, hogy "teis".
Viszont, elkezdte használni a birtokos kifejezéseket: enyém, tiéd. Meg a ragokat is megfelelően használja. Pl. hajjod?, iszom, látom stb. :)
Nagyon cuki! :lol:

Lora!
29 Ft? :shock: :shock: Azt hittem elírtad! Nagyon durva, de valamiért biztos megéri nekik! Nektek viszont egészségetekre! :)

Panka!
Szerintem rád is hasonlít, én nem jelenteném ki 100%-ban, hogy tiszta apja. :)
Én már régebben tettem fel Bali-Lilla párosítást, de majd még keresek újabb képeket.

Na, nem lesz sós recept? :wink:

De ha vki tud vmi jó szarvasgerinc receptet (nem, nem a süti őzgerincre gondolok), azt is szívesen venném. Még életemben nem csináltam vadat, de most azt vettünk. :)

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Nem akarok senkit stresszelni a cukorbetegséggel, de olvassátok el a másik topikomban (Lakóhely szerint/Békásmegyer) hogy Gabika pont most lett cukorbeteg :( :cry:

KépKépKépKép
thelga

Meli

Köszi a popsikenőcs receptet, biztos jobb mint a miénk, mert van benne cink oxid !!!!! :wink:

Timi

Sós receptem nagyon jó, olcsó és gyors de meg kell keresnem !!!

Nálunk Tomi mondja, hogy "én" de semmi mást !Illetve a szavak első vagy utolsó szótagját.pl.. apa légyszi=apa ciiiii.
A szótagokból öszzeállítja a mondatokat nekünk csak ki kell találni, úgyhogy megy a kvízműsor nálunk tovább !!!
pl.: apa bá de já.(megfejtés=apa bácsi delfint játszik-UPC reklám)

Én momentán a fácánnal vagyok bajba egy betegemtől kaptam,aki vadász, de még soha nem főztem fácán levest-van valakinek valami jó leves receptje ?????????????????????????????????????

Panka

Emili szeme apukája, szája arcformája, göndör tincsei tiéd !!!! :wink:

Pann

Jó, hogy minden rendben az orvosnál !!!!!! :wink:

Lora

Nálunk is van a közelben Aldi, de nekem nem nyerte el a tetszésemet, olyan, mint a Penny. A narancs viszont olcsó volt tényleg az jó !!! :wink:

Lora sehogy nem érik meg nekik a narancs azért adja olcsóbban, mert rárakja másra az árát és egyből megvan a haszon !!! :wink:

Ágiboldi

Tomi ha kér valamit akkor mondja-To ké -és mutogat magára.

Május

Keresem a sós reptet ha megtalálom felteszem !!! :wink:

Én a szőnyget vittem patyolatba és az ülőgarniturán levő birkákat kitisztíttatni, hát nem semmi lett utána !!!!Bár a szőnyegen nem volt sok változás, mivel én havonta takarítottam eddig !!!! :wink:

Tegnap voltunk este uszni, minden nőt bámult Tomi és integett nekik, majd kiabált nekik, hogy NÉ-NÉ (néni). Mindenkinek nagyon tetszett, mellettünk kisgyerekek kézállásból ugrottak a vízbe, mire az én kisfiam is letette a fejét a csempére és dőlt volna a vízbe. :twisted: Nagyon jó lesz ha ilyen hamar eltanulja más gyerekektől a rosszaságot !!!!Szép kis kilátások :wink: :twisted:

Dana

Jó tündéreknek az én címem is megadható takarítás céljából !!!!

Kép
kditke

Hahó!

Itt is felteszem a kérdést, amit a blogban!

Kinél hogy lesz:

- a fenyődíszítés is meglepi
- vagy közös fadíszítés és csak az ajándékok azok?

Timi
Kép Kép
timocska

Ez már aberrációnak számít? :shock: :shock: :lol: :lol:
http://uk.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Lora,
Van még a 29ft-os narancsból az Alditokban, és pontosan hol van a bolt? Csak mert én is elugornék :lol: :lol: .... Nálunk a boltokban és a zöldségesnél ennek 10x-ért tudok venni. Valószínűleg az Aldiban túl sokat rendeltek, és nem biztosak benne, hogy az ünnepek előtt el tudják adni, ezért akciózzák ilyen bátran. Bár szerintem is ez beszerzési ár alatt van már.

Timo,
Nálunk szerintem úgy lesz ahogy tavaly is, és előtte anyuéknál is mindig, azaz közös Karácsonyfa díszítés (imádom), és utána ajándékozás. Az ajándékozás előtt kimegy valaki Áronnal a szobából, addig a Jézuska a fa alá rakja az ajándékait. :)
A youtube-os videót már láttam korábban tv-ben. Szerintem ez már aberráció :)

Meli,
Köszi a receptet!

Panka,
Szerintem inkább apa....

Kditke,
Aranyos lehet Tomi, ahogy a szavak elejével vagy végével kommunikál. Hála, nálunk Áron törekszik arra, hogy kimondja a teljes szót, így könnyebb megérteni is. Tomihoz jó kis szótár kell :)

Nálunk még nincs se "én" se "itt és ott" se "Miez" :( És szerintem még a tükörpróbán sem mennénk át. Önmagát mindig babának mondja.

Pann,
Képeket a bébiről!!!

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

Bigsis:

Ki lehet nőni a tejallergiát, állítólag a gyerekek 80%-a kinövi 4 éves korra. Hát remélem hogy mi is abban a 80%-ban leszünk. :roll:

Amúgy meg elég drága dolog a tejet helyettesíteni, pl 1 liter gabonatej (rizs, zab, mandula, stb), 5-600 forint a legtöbb helyen. Úgyhogy jól is jön, hogy támogatják.

Testvérbabakocsi:

Többen rákérdeztetek, ha jól emlékszem. Nem, már hónapok óta nem használjuk. Zsuzsa már megbízhatóan gyalogol bárhova, Szilvi még nem, úgyhogy a hisztik elkerülése végett őt még van hogy babakocsiba rakom, ha olyan helyre megyünk, ahol célirányosan kell menni, és nem akarom őt rángatni.

Úgyhogy most van nem kevesebb mint 3 darab ikerbabakocsim. :oops: Már ideje lenne túladni rajtuk.

Dackorszak:

Nálunk is tarol, mindenki megjegyezte már, hogy jé, milyen kis édes volt régen Vivi, most meg milyen undok lett. :roll: Apját is nagyon gyakran elutasítja, már be is sértődött rajta. De hát ez van. Zsuzsának is volt ilyen korszaka, kinőtte.

Meli:

Nekem van ismerősöm, akinek cukorbeteg a kislánya, 2 éves korában derült ki róla. NAGYON hirtelen alakult ki, valami pár óra alatt 5-6 pelenka lett kicsurgásig teli neki, szóval szembetűnő volt. Viszont a kórházban ellegyintették volna, csakis az anyuka erősködésére nézték meg a vércukrát. Azóta is inzulinos a kislány, élete végéig kell majd neki. :(

Ágiboldi:

Tipp a hisztikre. A gyerekek gyakran azért üvöltenek, mert velük történnek a dolgok, és nem ők irányítják őket. Pl ha a leesett kekszet vele dobatod ki, elmagyarázva, hogy az koszos és már megenni nem szabad, akkor valószínűleg örömmel fogja teljesíteni a feladatot, és elfogadja a következőt. Nálunk pl ha én kapcsolom ki a TV-t, akkor üvöltés van (már meg se próbálom), viszont ha őket kérem meg rá, akkor szó nélkül kikapcsolják. Ugyanúgy eléred amit akarsz, de az első verziónál úgy érzi a gyerek, hogy az övé a döntés, a cselekvés. Ezzel egy csomó hisztit ki lehet védeni, csak éppen nem mindig van hozzá az embernek türelme.

Kacsakorszak:

Nagyivós gyerekek szülei: Nem véletlenül gázfűtés van nálatok? Mert a gáz iszonyúan ki tudja szárítani a levegőt, lehet emiatt isznak többet a gyerekek.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!!!

Köszi mindenkinek,meg is nyugodtam,meg nem is :D
Roki,igen,gázfűtés.Egyébként most valahogynem iszik olyan sokat.Januárban mindenképpen megnézetem a vércukrát...

Én,enyém:Dénes áll a tükör előtt és csókolgatja magát állandóan.Közben mondogatja,h baba,baba.Kérdezem,milyen baba,mondja:Déde(Dénes)
Aztán megkérdezem,h Téged hogy hívnak:nagy peckesen:Bambi.Majd amikor ránézek szzigorúan,akkor kijavítja magát:Dédebambi.Hát ez van.
Tudom,h van éntudata,de még itt tartunk.... 8)

Szarvashoz van n-n jó receptem,Timo,de még nem kipróbált,mi is szilveszterre tartogatjuk.Leírhatom,ha nem találsz valami jót!!!

Ditke,Helga,majd akkor derül ki,h jó a recept,ha már kenitek a popsit :lol: :lol:

Aldis narancs :shock: :shock: szerintem is vásárolj be gyorsan belőle!!!!ÓÓÓÓÓÓ,ha itt lenne ilyen akció!!!Nálunk nincs karácsony sok n,mandarin nélkül.Szaloncukrot idén nem is veszek,csak gyümölcsöt.

Körkérdés,díszítés.Tuti,h együtt,sőt ma csomagolom vele az ajándékokat.Szerintem abból,h a jézuska hozza a feldíszített fát,még ő nem ért meg semmit.Ha nagy lesz,majd úgy adjuk elő,h a jézuska hozta nekünk az üres fenyőfát,h díszítsük fel karácsonyfának.
Breastfeeding at 8 :shock: :shock: n-n durva és simán nem tartom normálisnak.

Idő közben kaptam egy újabb sós receptet,ha lesz időm bepötyögöm.És ma sütöm Pankáét!!!!Meg megcsinálom életem első házi szaloncukorját!!!Szorítsatok...

Köszönöm,h nem tekintettétek offnak a hsz-em.És azóta a barátnőmmel lelket öntöttünk egymásba,mert az ő fia is kibírhatatlan volt 3 napig :lol:

Legkedvesebb barátnőmnek továbbadtam a gyógyszerbeadási technikát és igen hálás érte :lol:

Szép napot és jó készülődést mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Tegnap itt voltak anyáék, sütöttem, főztem.A süti a Sparban vásárolt vaníliás kifli volt mirelitt, csak formázni és sütni kellett, ajánlom, mert nagyon finom!!
Van még egy nagyon tuti receptem, hideg tál, pirítósra kenve isteni!!!:p

Sajtkrém:
10-20-30 deka sajt(én 10ből csináltam, és lett egy nagy tállal!!)
-trappista,
-pannónia,
-karaván(vagy más reszelhető füstölt sajt)
10 deka sajthoz 8 főtt tojás, 20 dekához már lehet 10-12, a lényeg, hogy minél több a sajt, annál több legyen mindenből.
Fél liter tejföl+egy kicsi pohár a10 deka sajttokhoz, ha 20 dekásak, akkor már lehet 1 liter a tejföl, be fog sűrűsödni egy kicsit!
A tejfölt sóval, borssal, 2-3 gerezd tört fokhagymával(vagy ízlés szerint) kikeverjük.Aztán bele a reszlet sajtokat, és belereszelni a tokásokat is.Ennyi.Pirítóssal a legfinomabb, alig bírtam abbahagyni!

Tegnap feldíszítettük a karácsonyfát(együtt, mert Emili jól viselte:)), mivel anyáék most tudtak csak jönni, mi meg elmegyünk a 7végén, majd csak 5.-én jövünk, így alig látnánk a fánkat:s a Kika mellett vettük, Nordmann, 3000 ft volt, vágott, szép egyenletes, alig görbe:)
Emike nagyon örült az ajándékoknak, azt sem tudta mihez kapjon:DA legjobban most az építőkocka tetszett neki, meg a bölcső.
Szóval a karácsony nagy részét letudtuk most, de anyóséknál is lesz még, meg anyáéknál, de akkor már nem lesz ajándékozás, megkapták most:)

Róki!
Gázfűtés alatt a konvektort érted?Merrt egyébként minden gázzal működik, csak a cserépkályha nem;)Nekünk cirkó van, nagyon magass a pára a lakásban, szóval biztos nem ezmiatt, és nagy meleg sincs, 21 -22fok körül.Emilinél egyértelműen csak szokás kérdése vlt, már 1 hete nem kap éjjel vizet, és alszik reggelig ébresztés nélkül!Szóval úgy tűnik ez a dolog megoldódott:D

Meli!
Írd meg milyen lett a sós,meg a szaloncuki!Hisztihez kitartást, idővel talán szelídülni fog.Eminek is vannak nyűgösebb napjai, de az eleterelés még mindig működik;)

Én:Emili nem mondja, magát Eminek nevezi, és ő is puszilgatja magát a tükörben, meg a fényképeken is:)És minden játékra amit el akarnak venni tőle ordítja, hogy Emíííí=azaz az övé:D

Ditke!
fácánt ugyanúgy kell főzni mint a sima húslevest, mi legalábbis így szoktuk.Aztána combjából, mlléből csinálunk fokhagymás húst, úgy hogy a főtt húst egy kicsit kevés kacsazsíron, vagy olajon megpirítjuk, majd ráöntjük a fokhagymás, picit sózott tejfölt.Ha sűrű lenne, egy kis vizet tehetsz hozzá.Krumplipürével, sült krumplival nagyon finom!;)

Most mennem kell.

Kép
pankaa

Hű,panka!!!
Sajtkrém,fácán fogások....ínyencek vagytok!!!
Elaludt,hozzáfogok sütni!!!
megírom,milyen lett...

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!!!Kész a szaloncukor,15 perc alatt(jó,2 nap,míg megdermed és vágni lehet)és olyan,de olyan finom lett,h azóta nyalogatom ki a tálat :oops: ezt meg kell osztanom veletek,mindenképpen csináljátok meg,mert ebben nincs tarósítószer,ízfokozó és társai,olcsó és n-n finom!!!!!!
http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=1 ... ikkid=3352
itt van!!!!!
Puszi

Kép Kép
meli1118

Sno, nagyon köszönöm az elismeő címet!! 2009-ben is indulok a versenyen, addig továbbfejlesztem a földön ordító gyereken ülve overált ráadás technikáját :lol:

Róki, valszeg igazad van, tényleg kevesebb a hiszti ha vele csináltatok dolgokat, bár van, h szó nélkül megcsinálja, és utána rádöbben, h ezt nem is akarta volna magától, és akkor mégis beindul :roll: mindenesetre próbálkozni fogok ebbe az irányba.

Timo, nálunk a díszítés is meglepcsi. Nálunk gyerekkoromban olyannyira az volt, h tavalyig életemben soha nem díszítettem fát, és nem is láttam, h hogy csinálják :D És én annyira szerettem ezt a meglepi dolgot (pedig nem is volt jézuska, tudtuk, h az apukám díszíti)

A youtubos szerintem rettenetesen aberrált, és nem tudom, h hol van az a határ, hogy ki mit csinálhat a gyerekével, mert a nő gondolom szoptatási hős, de ha ugyanezt a férje csinálná lecsuknák... (és még hogy magas lesz a gyerekek IQ-ja, brrr)

Kép
Kép
agiboldi

Pann!
Kérünk ide is képet a babóról!:)Mi lett a hűtővel???

Timi!
Húú, ez a videó tényleg nagyon dúrva!!! :shock: Szerintem ez nem normális, vmi gáz lehet a lelki kapcsolattal, ha erre van szükség(ük). :?

Kép
pankaa

Pankaa

Nagyon szépen köszönöm a fácán receptet !!!!
Ki fogom próbálni feltétlen !!!!!!!Liba ugrott mivel vendégségbe leszünk hivatalosak és ott is az lesz !!!!!! :lol:

Hogy álltok a háznézéséssel ????????? :wink:

Szerintem sem a gázfűtés a ludas a köhögésben , nálunk is gázfűtés van és magas a páratartalom a házban !!!!! :wink:

Meli

Írni akartam a múltkor, hogy ne aggódj szerintem mindenkinek vannak rosszabb napjai a gyekőcökkel !!!Emiatt ne aggódj néha én is örülök ha elviszi apja vagy a kerimami valahova !!!!!! :lol:

Bár most tiszta ideg vagyok, mivel karácsonyi party lesz holnap este és kerimami vigyáz rá, még soha nem vigyázott rá senki este !!!Remélem nem lesz baj !!!!!! :wink:

Nagyon ügyi vagy a szaloncukorral, én is kivi vagyok a receptjére !!!

Ágiboldi

Ha rájössz az overálos technikára akkor légyszi oszd meg velünk !!!! :wink:

Kép
kditke

Sziasztok!

Dana: Remélhetőleg nem érzékel semmit, de nem tudom. Biztos érzi, hogy egy kicsit feszültebb mindenki. Nagyon jó lesz így a karácsonyunk is, mert otthon lesz anyósom, de csak elmegyünk Gréta miatt és anyós miatt is. Már egyébként anyósomnak is nagyon elege van, hol elköltözik, hol visszaköltözik, de sajnos nem tud vele mit csinálni.

Karácsony: Minden meg van, ma be is vásároltam a kajához is. Most én csinálom szent este a vacsit, nem anyu. Kacsa lesz, marha, sütinek meg valami krém. Anya meg csinál bejglit és képviselő fánkot. Én tavaly csinálta mézeskalács házikót, íme:

Kép

Doki: Nálunk sajnos nincs csak egy doki, most gondolkoznak másikon, mert nagyon sokan költöztek ide és sok gyerek lett. Így egyenlőre marad az ügyelet.

Dac: Nálunk is elindult már. Tuti ellenkezőjét csinálja, amit mondok.
Meg mostanában nagyon érzékeny lett, nagyon hamar elsírja magát bármin, lehet hogy így jön ki esetleg a mostani történések?

Most sajnos mi is betegek lettünk. Ma délelőtt kezdett el tüsszögni, délután már halottam a hangján is, hogy valami nincs rendben. Most meg már úgy aludt el, hogy tele van az orra. Remélem az ünnepek alatt nem lesz gond. Egyenlőre nem tudok mást csinálni csak vitamin orrspray, orrcsepp és calciums.

Szerintem addig már nem jövök:

Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!!!!!!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

sziasztok!

remélem még megismertek :oops:
csak búcsúzni jöttem, bár gondolom kiderült, az elmúlt időszakban, h nem igazán tudok jönni :cry: egyszerűen nem fér bele...

Jól vagyunk, köszönöm az "aggódást". Egy darabig próbáltalak benneteket követni ,de azután feladtam úh jó ideje már olvasni sem olvaslak benneteket...

A bölcsibe beszokás tulképpen simán ment Leának (nekem még mindig nem sikerült beszoknom). Ő imádja! És tulképpen ez volt a lényeg.

Elég sokat betegeskedik úh, 2 hete ő is Bronco-Vaxom kúrán van.Én bevétel után 1 órát semmit nem adok neki.
Anyukám a mentsvárunk...Épp nincs állandó gyereke a napköziben így ált. ő utazik hozzánk és pár napot itt lakik amíg szükségünk van rá.Ez nem túl jó, de egyenlőre nincs más megoldás.

A munkám tűrhető, a lényeg h szabad időbeosztással dolgozom így én oszotm be a napjaimat és igyekszem minél hamarabb hazaérni ami legkésőbb 3ra sikerül is.

Pann
Gratulálok a kistesóhoz!!!!!!
Ezt az oldalt végig futottam és láttam a nagy hírt :lol:

Ne haragudjatok, h nem írok mindnekinek egyenként!

Búcsúzom!
Köszönöm a sok-sok hasznos "beszélgetést" :lol:
Na tessék, itt pityergek... :oops: :lol:

Telefonom valószínűbb h elértek (már aki tudja a számom és kíváncsi esetleg ránk) aki még nem tudja de szeretné írjon egy privit és elküldöm.

Képet ne tudok most kicsinyíteni így nem tudok feltenni de ha hazajött férjuram megkérem h segítsen

Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánok! :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi

Nagyon sajnálom, hogy nem jössz többet, de az a lényeg, hogy minden rendben van veletek !!!! :( :( :( :(

Áldott Békés Ünnepeket kivánunk nektek ! :P :P
Vigyázzatok magatokra és jobbulást Leának !!!
Nagyon kiváncsi vagyok a képekre !!!!!!! :lol:

Telefonszámod ha nem gond elkérem, vagy legalább az email címed hogy néha legalább pár kép erejéig gyönyörködhessünk Leában !!!! :wink:

Kép
kditke

Mindenkinek nagyon-nagyon boldog karácsonyt, meghitt ünnepeket kívánunk!
Timi, Balázs és Lillus :)

Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Kép

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk!!!!
Melinda,Dénes és Kálmán

Kép Kép
meli1118

Kívánok Mindenkinek nagyon boldog ünnepet!
Kép

Kép
pankaa

Mindenkinek békés boldog karácsonyt kívánunk!
Brigi, Anna és Viktor

Helga
Úgy látom nektek van igazatok a hóval kapcsolatban. De nem baj, ma gyönyörű idő van!
Aldi itt van a Kerepesi út és a Keresztúri út kereszteződésnél. Csak aznap volt 29 a narancs. :( Nem is hírdették, én is csak véletlen jártam arra. :(

Mazsi
Azért örülök, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy jól vagytok. :)
lora7

Timo,
mi is együtt díszítettünk itthon, de estére a papóékhoz megyünk, és az ottani nagy fa meglepi lesz.

Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!

Orsi
Kép Kép
sno

Áldott Békés Szeretetteljes Ünnepet Mindenkinek !!!!!!!!!!

Tomi, Tomi apuka, Edit

Kép
kditke

Kép lemaradt pótolom !!!
Kép

Kép
kditke

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült a Szent este,majd jövök beszámolóval.

Legyen az ünnep csendes,
mint szíved dobbanása.
Legyen békés, mint a hó
hullása.
Legyen szép, mint gyertya
ragyogása,
és vidám, mint gyermek kacagása.

BÉKÉS KARÁCSONYT KIVÁNOK!

Kép

KépKép
KépKép
dana 1

Szép ünnepet kívánok mindannyiotoknak!

Kép

(((Tegnap este, amikor mind a négy gyerek ugrándozott és ragyogott a boldogságtól, ismét nagyon biztos lettem benne, hogy nagyon jó a nagycsalád... :)
Szüljetek! :) )))

Bár már nem aktuális a kérdés, nálunk MINDEN a lehető legnagyobb titokban zajlik (az angyalok is csengetnek, cd-ről, tehát egyszerre halljuk mindannyian :)), így óriási a maglepetés és a titokzatosság. Odavagyok a karácsonyért. :) Nekünk gyerekkorunkban is így volt, és felnőttként is nagyon élvezem, hogy ezt megadhatom a gyerekeinknek.

Békés napokat, sok játékot, pihenést, semmittevést és sokatevést kívánok még szeretettel:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!
Helyesek a agyerkőcök:)

Csináltam egy karácsonyi albumot a picasán, tettem is fel pár képet.

Kép
pankaa

boka csajok, azaz lassan búék!

látom, mindenkinél jól telnek az ünnepek. nálunk is nagy sikere volt a fának, ajándékoknak, fényeknek, tök jó volt látni, h örül a dolgoknak, vlh nekünk ez tavaly kimaradt még.

best of ajándék (körkérdés)
fakopáncsos tépőzáras szeletelhető gyümölcs, ill - bár azt még névnapjára kapta - az ikeás vonat.

angyalka-jézuska-fadíszítés
vlh én is úgy szeretném, h legyen meglepi és végülis az is volt, mert nem volt itthon, amíg az előkészületek zajlottak, de vlh mindig elszóljuk magunkat, h "amit a nagymamitól kaptál" izéééé amit a mami jézuskája hozott :? remélem, jövőre már kicsit összeszedettebbek leszünk, én n emlékszem még mindig arra, amikor mutatták nekem az ablakban,h nézd, most repül el az angyalka, és én láttam :lol:
tényleg, ágiboldi -rólatok tudom, h nem vagytok vallásosak- , nálatok ez h zajlik?

mióta ilyen baromi hideg van, erőltetem a bkocsi nélküli sétát, mert félek, h belefagy :lol: hát mit mondjak, a siker részleges. már elég nagy távot képes megtenni, de egyszercsak megáll és nincs tovább. v cipelem (nem) v énekelnem kell, mert vlmiért attól mindig megjön a hajlandósága bármihez (sztm sokkot kap :lol: ). úgyh van, h egy egész mesterutcányi távolságot végigdalolok, kiskarácsony, hull a pelyhes. és a fiatalúr már rendelést is lead, v mondja, h tecc (=mégegyszer), v közli, h nem. vidám látvány lehetünk :twisted:

másik klassz dolog :twisted: , amikor pl tegnap induláskor levetette magát a kentuckyban a földre és harsány kacagásba kezdett és nem volt hajlandó felkelni. ilyenkor mit kell csinálni? :roll: mert az oké, h ha hisztizik, akkor hagyom egy kicsit kibontakozni, esetleg elindulok, de ezt nem bírom ki röhögés nélkül.

majus3

Sziasztok!

Karácsony: sokat törtük a fejünket, aztán ezt találtuk ki: amíg a Gergő alszik du. (mondjuk egy óra, szerencsés esetben 1.5), addig becipeljük (Ádám :lol: ) a fát, aztán villámgyorsan feldíszítjük, alápakoljuk az ajándékokat, aztán megyünk templomba (nálunk 4-kor van az ünnepi Istentisztelet), aztán ha hazaértünk, akkor ott a fa, az ajándékok, stb. Viszonylag jól ment, a díszítésre egy kicsit kevés az idő, meg persze Gergő pont aznap nem akart elaludni, de csak összehoztuk.
Gergő teljes boldogságban úszott, ki-be rohangált, és amikor meglátta a fát, mindig kiabált, hogy "Karácsony!". Jó volt. :D :D :D Tavaly tényleg még vhogy nem volt ennyire örömteli...

Ének: nálunk is csillapítási módként funkcionál, "Ének, pelyhes!" utasításra lépünk működésbe. :lol:
Május! röhögős - fetrengős? Nem rossz. Az ordítósnál biztos, hogy jobb, és már szívesen látnék egyszer egy ilyen verziót is. :roll: (Sztem az üvöltve-fetrengőset már MINDENHOL sikerült előadnunk :x . Ráadásul most még csúnyán is néznek rám - vagy csak úgy érzem - mert meg sem próbálom felszedni, mert ilyenkor nem bírja el a pocak, úh csak állok felette és várom, h végezzen. :? )

Best of aji? Hát nem is tudom...pl. kapott egy csibe bábot az öcséméktől, ma azzal kellett menni vásárolni is. De kapott egy 3 szerelvényes szétszedhető, vonathangot adó színes fa vonat-csodát a szüleimtől, na az is n bejött neki - vagy két napig. :lol:

Babakép: még nincs letöltve. :oops: (szegény elhanyagolt második...) Mindjárt utána nézek.

Hűtő: rózsaszín :shock: trutyikat szedtem ki a lefolyóból, de csak tegnap :oops: , úh még nem merem elkiabálni, de talán jó lesz. Mégegyszer köszi az hűtő-ügyi ötletelést!

Mazsi! Jó, h írtál, és ha van szabad kapacitásod, akkor olvasgass minket, hiányozni fogsz. :( Leának jobbulást!
Vendég

Megvannak a képek, mazsoláztam kettőt a videóról:

Kép

Kép

Nézegettem a videót, és még mindig/már megint fiúnak látom a babát, de a doki szerint még nem egyértelmű. Remélem, neki van igaza. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Először is B.U.É.K mindenkinek! :D :D

Nálunk is jól sikerült a karácsony, Lillus élvezte nagyon az ajándékokat, a vendégseregletet. :) Mi közösen díszítettük fel a fát, bár a kisasszony nem akart igazán részt vállalni belőle. :)

Best of ajándék:
az építőkocka és a mini babakonyha.

Május!
Cuki lehet Kele, ahogy röhög a földön! :) Nálunk is inkább a földönordítósvergődős verzió van, remélem nektek ennyiben is marad a hiszti. :)

Pann!
Jajj, de jók a képek, kis formás baba! :) Mikor is mész legközelebb uh-ra? 4D-re mentek majd? Gergőnél mikor mondták meg a nemét?

Ezt most gyorsan elküldöm, mert Lillus itt sertepertél körülöttem két főzés között! :) Mert nálunk már zajlik ilyenkor az élet!

Timi
Kép Kép
timocska

Mindenkinek kívánok sikerekben, egészségben gazdag boldog új évet!

Kép Kép
Kép

Kép
pankaa

BUÉK mindenkinek! :D

Karácsony
Mi 23-án este díszítettük a fát, mikor már Brigó aludt. Másnap reggel az ajándékok is ott termettek alatta. :) Mivel mi du. mentünk anyuékhoz, sőt jövőre valószínüleg előtte még anyósékhoz is, így nekünk a reggel marad közösnek. De jó volt ez így, Brigó csak lesett, hogy most mi van. (Viszont így nincsenek szépen felöltözött közös képeink, csak a szüleimnél. Nálunk pizsis kari volt. :lol: :oops: )

Best of ajándék
Nálunk bejött megint, hogy a legolcsóbb ajándék a legjobb. Egy műanyag kosár, mint a boltban. Mindenhová visszük magunkkal. Néha egy baba is belekerül. :) Edénykészlet volt benne, azzal is szeret játszani. Még a fa vonatkészlet is bejön neki, főleg mert van egy híd is benne, amiről jól le tud gurulni a vonat. :lol: Kapott hozzá elektromos kisvonatot is, de miután a hajához tette működés közben, egyelőre csak szülői felügyelettel kapja meg. (Bele kellett vágnom a hajába! :( )

Pann
Nagyon helyes a kistesó, jó képek lettek. Milyen progival tudsz videóról képet készíteni?

Május
:lol: :lol: :lol: Ilyet még nem hallottam! Földön röhögés! :lol: Passz, nincs ötletem. Mint ahogy a földön dühöngősre sincs. És az emberek ehhez mit szólnak?
lora7

B ékés álmainkba ne csalódjunk soha
O ltalmazzon minket angyalok mosolya,
L elkünkben béke és szeretet virítson,
D üh és gaz álnokság meg ne szomorítson.
O stoba szólamra ne hajoljon szívünk
G azdagság kísérje minden vidám léptünk,

Ú tjaink vigyenek igaz célunk felé
J övendőnk munkája ne váljon keresztté.

É jszaka pompásan ragyogjon csillagod
V eled lehessek amikor csak akarod,
E gymásra találjon most minden kereső,
T ársával éljen minden egymást szerető.

K özösen tegyük szebbé ezt a világot
Í zleljünk már most mennyei boldogságot,
V áljon minden titkos szép álmunk valóra,
Á ldott legyen minden együtt töltött óra.
N evetni tudjunk és őszintén örűlni
O dvas idő fogát messze elkerülni,
K eveset mondok végül, de szépet: Kívánok Boldog Új Évet!

Kép

KépKép
KépKép
dana 1

Dana

Ez nagyon nagyon szép !!!!

BUÉK mindenkinek !!!!

Nálunk karácsony szente este itthon volt, míg Tomika délután aludt édesapa feldíszítette a karácsonyfát a teraszon ajándékok alá és jött a jézuska no meg a meglepetés !!!!! :lol:

Favorit ajándék: Szippancs a beszélő porszívó, és a kerimamitól kapott lego dupló kisvasútpálya vonatokkal. :wink:

Pann

Nagyon aranyos a kistesó, milyen nagy már !!!!
Nem is emlékeztem, hogy 13 hetesen már ekkorák, hát igen ezeket a dolgokat az ember olyan gyorsan elfelejti !!!!! :wink:

Most kicsit lefekszem míg Tomika is alszik, hogy mikor felébred gyors porszívózás apa kiviszi az udvarra addig, aztán jön a vendégsereg !!!!! :wink:

Kép
kditke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?