Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Nitácska nekem ha minden igaz van egy clostys receptem. Utrot meg úgy vettem, hogy a patikába elmentem, és mondtam hogy nincs receptem, mert ünnep előtt voltunk és a doki nem rendelt, és kértem hogy adjanak recept nélkül, adtak is, teljes árat kellett kifizetnem, és amikor vittem a receptet akkor levonta. Próbáld meg.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!
Csak bekukkantottam egy kicsit, hogy megnézzem kinek is sikerült már a babásodás. Mindenkinek nagy nagy gratula! Aki pedig még próbálkozik annak kitartás, sok-sok finom együttlét és biztosan meglesz az eredmény! Mindannyiótoknak jár már az egészséges, gyönyörű baba! Nagyon drukkolok továbbra is mindenkinek!
Én már betöltöttem a 29. hetet és egy izgő-mozgó kislánnyal közlekedem a pocakomban :)
monka76
 
 


Vigyázz magatokra Monka és további kellemes kismamaságot.

KépKép
csige-bige
 
 

 
 

monka vigyázz az izgó mozgó kislányal...... :)
ma elvoltam a dokinál feliratni a gyógyszert.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Voltam ma a dokihoz és ugyanott még mindig megvan a ciszta!Azt mondta lapar következik!De 2 hónapra már nincs is időpont,forduljak egy másik dokihoz hátha betud hamarabbra tenni!Hát szép! :shock: :x
Ennyit erről az orvosról is!
Most kereshetek egy olyan dokit aki már tényleg kezd velem valamit!
Csak ez nem lesz valami egyszerű! :? :(

Kép

Kép
syl100
 
 


jaj syl ez nem jó......szép a doki is nem mondom........ :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Syl: Ez a doki magándokid amúgy? Dúrva nem ez azért??

Monka: kellemes babavárást továbbra is neked:)

Kép
csucsu05
 
 


Monka!
Gratula a kislányhoz!!!

Syl!
Ez az orvos vadászat...szörnyű :evil: Remélem h sikerül vmi normálisat találni!!!


Többiek!
Hol vannak a pozitív tesztek???!!!!Ki hogy áll a ciklusban?Remélem mindenkit leköt a karácsonyi készülődés(mint ahogy engem is) és nincs időtök ezen agyalni :wink:

Jók legyetek,majd jövök!!! Kép

annus11
 
 


Annus: most nézem már 20hetes vagy:) nagyon megy az idő. persze neked lehet nem annyira gyorsan.

Kép
csucsu05
 
 


Na megjöttem a vérvételről, természetesen most sem volt jó a beutalóm. Most a körpecsét helyett szögletes volt rajta és azt mondták, hogy most leveszik a vért, de ha ugyan így néz ki a pénteki beutaló is, akkor már azt nem fogják megcsinálni. Hát most előkerestem a mult havi beutalómat, amit nem használtam fel, mert megjött a menzim és azzal fogok menni. Igazán cseles vagyok nem :lol: Igaz rá van írva, hogy a 28. napi vérvételre kell mennem, de én a 24. napin használom fel, remélem ebből nem lesz gond és nem veszik észre, hogy ma voltam a 21. napin és pénteken megyek a 28. napira :lol:
Hát én hétfő reggel gondoltam hogy tesztelek majd. Kíváncsi vagyok. Majd meglátjuk. Valahogy most annyira reménykedem, remélem valóban csíkos tesztem lesz.
Nitácska te mikor tesztelsz? Mi nagyon együtt haladunk :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok,

már régen voltam, gondoltam, benézek Hozzátok. Nálam nincs fejlemény, majd ma vagy holnap kellene nem megjönnie, de már napok óta annyira fáj a mellem, hogy hozzáérni nem nagyon lehet, a hasam görcsölget...ez nálam annak a jele, hogy meg fog jönni :( Na, majd a lombik!
kexi
 
 


Húúúúúú ,Kexi,akkor nagyon szorítok érted,hogy nehogy már megjöjjön!++++++++++++++++++++++++++
A cickó fájás az nagyon jó !!!! :wink:

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl, köszi aranyos Vagy. Sajna nekem minden mensi előtt fáj, bár most kegyetlen módon, az igaz...lehet, holnap tesztezek egyek, ha addig nem jön meg.
kexi
 
 


Sziasztok!

Syl, oszinten sajnalom a dokid, de miert futnal 1 masik utan (ha amugy jo), valoszinu a masiknak sem sikerulne sokkal hamarabb... bar ki tudja...

Nekunk volt egy elcseszett hetvegenk, most meg 5 napig egyedul dekkolok, mert a parom elutazott ismet. :( De karacsonytol 3 hetig egymasei leszunk! :lol: Addig meg kibirom.

En a 29. napon vagyok, altalaban 24-26 naposak a ciklusaim (vagy annal is rovidebbek)... iszonyatosan gorcsol neha a hasam (ma pl. arra ebredtem) no meg "nyelem a nyalam" folyamatosan (kicsit szarul hangzik, bocs) :oops:

Gabi, hogy sikerultek a bejglik? En most kezdem a mezes sutiket...
Vendég
 


Nehogy már megjöjjön a baja mindenkinek!

Én már megsütöttem a mézes kalácsokat, meg házikót is csináltam, még nincs teljesen kidiszítve.

Én nem tudok kigyógyulni a takonyból. Már úgy utálom.

Annus biztos írtad már, hgoy mikor mész dokihoz, de nem tudom. Mikor mutatja meg a bébi, hogy milye van?

timejka
 
 


Sziasztok

aranyeső igen nagyon finom lett, bár a teteje megrepedt, gondolom azért mert vékony volt a tészta.

Csige, kexi drukkolok hogy pozitív legyen a teszt. meg mindenkinek.

syl hát nem semmi doki, bár nem tudom hogy másnál ez hogy van, az én dokimnál annó amikor mondta nem kellett volna várni.

annus hogy megy az idő. Bár én magamon is látom, hogy már 12 hetes vagyok. Lehetne már hétfő, akkor megyek uh-ra.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Timejka!

Ha a babán múlik akkor ha kijön megtudjuk h fiú e vagy lány :lol: Amúgy jan.14én megyek a dokimhoz,de ott szerintem nem fogunk látni semmit....De vmikor jan végén-febr elején akarok megint 4D-t :wink: Majd a jézuskától ezt kérem!

annus11
 
 


Annus előbb utóbb kiderül, hogy fiú vagy lány. Jézuska mindenkinek a kívánságát, kérést teljesíteni fogja most.

A vonazló egy idő után lejár? Mert eltűnt az enyém.

timejka
 
 


Sziasztok

Vagyok én is csak mostanában sokat fáj a fejem, tegnap is már 9-kor aludtam, de ma reggel is így ébredtem. Annus nem lehet hogy attól van hogy most csökkentem az utro adagját? Ma van az utolsó szem.

Tesztesek merre vagytok? Remélem hoztok szép két csíkos tesztet. Drukkolok nagyon.

Ma Réka behetett az ovis karácsonyra, kiváncsi vagyok mit mond majd ha megyek érte. Már nagyon várja akarácsonyt, és számolgatja hogy mennyit kell még aludni.

Tegnap Bettiéknél volt a karácsony a suliba, nagyon ügyesek voltak, én persze majdnem elsírtam magam. Holnap Norbiéknál lesz. Szombaton én már nem viszem őket suliba.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi: a lányod hova jár oviba?? Mi tegnap voltunkkarácsonyi ünnepségen. Szabina énekelt és táncolt. nagyon élvezte.Nagyn szép és kis formás fenyőjük van de ha hazajött itthon is kereste a fát. Na ezt elmagyarázni egy 3éves gyereknek. Holnap meg visszünk be tortát és az ovis társakkal lesz a 3éves szülinapi bulija. Valójában szombaton. De szombaton csak össze vont ovi lesz és arra nem akarom bevinni. Januártól meg már ott is lehet egész nap az oviban bár már most is maradna.
Bejgli nekem mindig eddig megrepedt. Az ize a fontos úgyis.
na meg igy látszik nem bolti a bejglitek:)

Kép
csucsu05
 
 


Na ,beigli!
Nekem a tavalyi a kukában végezte!Frissen nagyon fini volt,csak másnapra úgy megkeményedett a tésztája,hogy vágni nem tudtam! :? :lol: Valamit nagyon elcsesztem vele!
A tavalyelőtti pedig jól sikerült!
Na azóta még nem csináltam,elment a kedvem!
Nagyikám szokta csinálni,na az isteni!
Én méterest szeretnék,meg fanta szeletet,meg majd még keresgetek a neten.
Kaját se tudom még miket kellenne csinálni?? :roll:

Ti megvetéttek már a fákat?Én még ma akarom!

Kép

Kép
syl100
 
 


Na látod Syl én neki se állok a bejglinek.

Én szerintem holnap megyek fát nézni, jó lenne ha nem esne az eső.

Csajok milyen morbid, vagy minek is nevezzem az élet. Kolleganőmnak van egy 22 hónapos kislánya. Most csinált tesztet, ami pozitiv. Nem akar ő még egy babát, itt sír az irodába. Bezzeg én, aki 2 éve nem esik teherbe, azon agyalok, hogy miért nem, aki meg nem akar annak pikk-pakk becsúszik. Úgy néz ki, hogy elveteti.

timejka
 
 


Itt ma esik az eső,sajna!Elállhatna már és eshetne a hó!

Hát ez így van,én is mindig ezen mérgelődök,hogy annak sikerül pik-pak aki nem is akarja meg elveteti,utána meg ottt röhögcsélnek a kórházba miután elvették tőlük a babát!Na ez nálam kész! :shock:

Nem néztétek hétfő este a kékfényt?
Börtönbe lévő terheseket mutattak,meg ,hogy ott bent hogy szülnek!
2-3 gyereke van kint a csajnak ő meg még odabent is szüli a 4-et!
Hát nem semmi!

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok

csucsu nekem Pestre a 11. kerületbe járnak oviba is meg iskolába is.

syl az a baj hogy nálunk nincs aki csináljon bejglit, eddig mindig a közértbe vettünk de hát az nem olyan. Ezért próbáltuk meg mi, és hát nagyon fincsi lett most. Remélem a többi is az lesz majd

Mi már megvettük a karácsonyfát a mult hétvégén. Ti mikor szoktátok feldíszíteni? Mi 23-án késő este, mikor már alszanak, és olyan jó mikor kelnek reggel felöltöznek szépruhába, és meglátják a fát feldíszítve, mi az ajándékot is reggel adjuk oda nekik és aztán amig én főzök addig az apjukkal játszanak a játékokkal amit kaptak.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


timejka hát ezt sajnos én se bírom elviselni, én is értem meg az ilyet, miért nem védekezik ha nem akar több gyereket. Én nem bírom elviselni ha egy életet elvesznek, hisz, mire oda kerül a sor hogy abortusz addigra már dobog a szive, hogy van szivük elvetetni?
Én egyszer voltam bent gyakorlaton abortuszon akkor megfogadtam hogy soha nem fogok egy babát sem elvetetni, kivéva ha valami betegsége lenne, mert ugye az más helyzet.
tavaly amikor a műtétem volt akkor én is 2 olyannal voltam egyszobában aki elvetette, én meg ott bőgtem, hogy nekem meg nem maradt meg. a műtét után a legnagyobb gondjuk az volt hogy mikor mehetnek már ki cigizni. A hideg is kirázott, szörnyű volt végig nézni, és még mellé egész délutánig az nst-ket hallgattam mert ott volt az nst-s szoba mellettem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


sziasztok!

Gabi, kirazott a hideg, ahogy olvastalak... vannak sajnos olyan emberek is... akik dohanyzas, alkohol stb. mellett is lazan terhesek lesznek, a pont az i-n ,hogy nem is akarjak! :(

Nekem gyonyoruen sikerultek a mezes kalacskaim... es meg ehetoek is! :lol:

Teszteltem egyet reggel, 30. napon vagyok, de semmi, mertem hot, 37.1... :roll:
Vendég
 


bocsi azt akartam írni hogy én sem értem meg az ilyeneket.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


aranyeső hányadik napon vagy dpo után?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi, elmeletileg a 17. napon...
Vendég
 


aranyeső értem, viszont a hőd tök jó, vezeted a hődet valahol? nem tudod belinkelni? Drukkolok neked.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Koszi!

igen, fejben vezetem... :lol: 8) annyira emlkeszem, hogy 12 napig 36.8 volt egyhuzamban (emlitettem is, hogy feleslegesen merem), aztan a hetvegetol felment 37 fole... aztan most meg egy negativ teszt :? nekem 24-26 naposak a ciklusaim
Vendég
 


Gabi: Értem már akkor miért ma van a karácsonyi ünnep az oviban. Biztos ott laktatok régebben és nem akartad mr áthozni ide nem?? Bár a XI, kerület nincs is messze. Kocsival hamar ott van az ember. én is a XI, kerületben laktam 30évig és ott is jártam oviba:)

Syl: Én is méteres tortát és fantás sütit csinálok. Nálunk az a sláger :)

Kép
csucsu05
 
 


Hát én begyűjtöttem most egy pár tuti receptet. Rá is izgultam nagyon. Viszont tegnap este a férjem úgy lehurrogott, össze is vesztünk. Karácsony másnapján jönnek anyósomék a sógórnőmékkel és mondtam a férjemnek, hogy pulykát szeretnék sütni. Errő ő: Azt nem szeretem :( Jó, erre mondtam, hogy akkor csinálok hideg tálat, amiben lesz francia sali, kaszinó tojás és sonkatekercs. Erre Ő: Akkor egész nap csak készülni fogsz :evil: Ekkor már tele volt a hócipőm. Jó mondtam, akkor csinálok kínai zacskós levest és hozunk az Auchanból grillcsírkét. Errő ő: Nem legyek ilyen cinikus :twisted: Hát nem értem. Az utóbbi időben olyan hisztis, vagy gonosz vagyok a szemében, vagy túlzottan iparkodom. A vita lezáró pontjaként benyögtem, hogy akkor majd lövök ludat és azt sütöm meg :lol: szóval most mosolyszünet van.
Na mindegy. A munkahelyen is elég feszült a légkőr. Megpróbálok nyugodt lenni, de nem igazán megy.
Én annyira álmos vagyok a héten. A hétvégén is 12 órát aludtam és tegnap is már 8-kor ágyban voltam. Egyszerűen leragad a szemem. Már csak holnap dolgozom és akkor egy hét otthon, de jó is lesz.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: Jót mosolyogtam most ahog yírtad a kinai levest meg hogy lúdat lövök dumán:)
Lehet a páros is fáradt ezért ilyen nyügős. Szerintem csinálj azt kajára amit aarsz majd az ünnepek alatt kicsit pihen és nem lesz nyügős. Na meg segithet is a konyhában neked:)

Kép
csucsu05
 
 


Csige ez jó volt, én is megmosolyogtam, persze gondolom te nem voltál ennyire vicces hangulatodban. Biztos fáradtak vagytok mindketten, majd jól kipihenitek magatokat.

Nálunk menü: 24-én halászlé, rántott hal, rántott tonhal, és akarok csinálni fokhagymás tejbe áztatott rántott pulykamellett.
anyu csinál töltött káposztát.
25-én anyósnál leszünk.
26-án pedig kacsát akarok egyben sütni, remélem fincsi lesz, párolkáposztával, és tepsis krumplival Nyami.

Csucsu nálunk anyuék laktak ott a 11-ben meg anyósék gyerekkoromban meg kőbányaiak voltunk. Aztán iskolába odaírattam a Bettit meg a Norbit is mert a LÁgymányosiba, vagy még amikor ő járt iskolába a kkor a váliba járt, és azok a tanárok mentek át a lágymányosiba így jött hogy őket is odaíratom mert ismertük a tanárokat is én is,mivela nyuhoz jártak vásárolni újságot.
És akkor már Rékát is odaírattuk ovib a Bogdánfiba.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Szóval azt kihagytam hogy a Váliba járt a párom és onnan mentek át a tanárok a Lágymányosiba mikor összevonták őket. És ugyan az lett a tanárja mint Apának volt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi: a váliba jártam én is meg a tesóm is :) Nagyon erős iskola volt anno és irtó erősek voltak a tanárok és jók. Átmentek a lágymányosiba? nem is hallottam erről.

Amúgy a kacsán kivül nálunk is ugyanez lesz a menű:)

Kép
csucsu05
 
 


csucsu és te hányéves vagy? Lehet ismerted a párom? Bettinek a Szakmáry Zoli volt 3.-ig a tanárja szintén vális volt annak idején, az angol tanárja meg Dominika szintén vális volt. Férjem huga is oda járt. Liegl Erika.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


De ott van még az összes tanár, most akit hírtelen eszmbe jut Gulyás Anna - nagylányom ofője. Radányi Ági, Dalma néni, valamilyen Balázs bácsi, meg még sok mindenki más.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Szóval nálatok kacsa lesz a menü. Hmmm, és ti is lövitek lányok? :shock: :lol: Engem eleve felhúztak a munkahelyen, szóval nem sok kellett hogy robbanjak, de ezt láthatta és mondtam is neki. Szerintem gondolhatott volna rá, hogy nem kellett volna hisztiznie. Más férfi örülne ha készülne a párja és nem azt mondaná, hogy akkor majd hozatunk pizzát. Na nem is hergelem magam rajta. Egyébként már ott felbosszantott ahogy mentem haza, ugyanis tegnap autóval jöttem dolgozni és direkt megkértem hogy tankoljon meg. Erre olyan jól megtankolt, hogy elmentem gyártelepre a vérvételre majd mire visszaértem a nullásra már égett a piros lámpa. Köszi, mennyit tankolt bele? Erra mikor hívom hazafele, hogy most indulok és ég a piros lámpa, akkor a válasz: szerintem még kibírja. Hát ezzel ki vagyok segítve. És a másik: és mit látsz, a nullán van a mutató? Erre én: nem, mert ha ott lenne, akkor már nem menne a verda. És egyébként is, vezetek, szakad az eső, közben telefonálok és kanyarodok és még nézzem, hogy hogyan is áll a mutató :evil: ÁÁÁÁÁ, férfiak. Mind egyforma. És még mi tudunk hisztizni. Egyébként hazafele megtankoltam. Errő mire hazaértem, akkor közölte, hogy szerinte kibírta volna az autó hazáig. Igen, de ha van egy baleset a nulláson és kerülnöm kell, akkor mindenki meg másfele én pedig állok a lezárt nulláson és várom megnyissák az utat, mert nincs elég benzinem hogy plusz 15 km-t kerüljek???!!! :evil: Szóval ha láttok egy fehér autót, aki a nullás szélén áll, akkor gondoljatok rám, mert az lehet hogy én vagyok és segítségre szorulok :roll: ugyani akkor a férjem tankolta meg az autót :roll:

KépKép
csige-bige
 
 


Gabi: Dalma néni rögtön beugrott:)
Én 35 vagyok. Szerintem a párod fiatalabb mint én.
Bár evallom azért már felejtem a tanárok nevét. Amúgy volt ott egy tanár Nagy Béla volt a neve. nagy fradista. Őt biztos ismeri a férjed irodalom tanár volt.
De volt egy hires matek tanár is ő volt rendszeresen a tv-ben is. Iszonyú milyen okos volt.
Van egy csomó jó tanár ott az biztos.

Kép
csucsu05
 
 


csige én csak akkor tesztelek ha már késik....előbb nincs sok értelme......
és te mikor tesztelsz?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jaj tudom Nitácska, de olyan kíváncsi vagyok. Én arra gondoltam hogy hétfő reggel tesztelek egyet. Dec. 11-én mult el a hasfájásom és hát ha onnan számoljuk akkor már a 11. dpon leszek. Persze ez csak az én karkulációm :roll: Tudom hogy nekem is meg kellene várni a szerdát, de lehet hogy nem bírom ki addig és az a baj, hogy van is otthon egy tesztem, így nagy a késztetés :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Szia mindenkinek!
Bocsika,jól eltűntem ám szó nélkül de úgy voltam vele,hogy minden régi rosszat törlök a fejecskémből és megújúlva hajrá megint!
Fogytam 11 kg-ot,teljesen jól érzem magam! Elvileg a napokban megjön piri is,aztán kezdődik...
Annus: gratula a 20,héthez!
Syl: ne haragudj de tetű egy orvosod van! Mihamarabb remélem találsz egy belevalót,aki végre segít is!
Gabi 1: a nők akikről írtál bocsi a közönséges kifejezésért de nem NŐK,hanem rosszabbak az állatoknál! Leborogattam volna őket az ágyról!!!
Csige:milyen "kalanddal" teli utazásaid vannak :) ! Hogy'smint?
misszike
 
 


Úgy tűnik Misszike, hogy akkor testileg-lelkileg megújultál. Én megvagyok, jövő hét szerdára várom pirit. Most voltam a 21. és 24. napi vérvételen, hétfőn lesz eredménye és akkor hívom majd a dokit is. Azon gondolkoztam hogy hétfőn tesztelek egyet, akkor már a középidős fájástól számítva a 11. dpon leszek. Hát nem tudom. Vagyis tudom, hogy nem szaba annyira türelmetlennek lennem és csak akkor szabad tesztelni amikor már késik, de annyira izgatott vagyok, hogy hoz e a Jézuska kisbabát.

KépKép
csige-bige
 
 


csige nekem is van itthon egy teztem..... :)
figyi teszteljünk szerdán együtt :roll:persze ha addig nem jelentkezik piri.... addig ne..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát az a baj, hogy én hétfőn délelőtt fodrászhoz megyek és azért gondoltam hogy előtte tesztelek, mert jó lenne tudni hogy mi a helyzet odabent, mert akkor annak megfelelően vadíttatom be a fejemet :shock:

KépKép
csige-bige
 
 


akkor tesztelj hétfőn......megy a druk+++++++++ :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


köszönöm szépen Nitácska. Már várom, másfelől viszont félek tőle, hogy ismét azt fogom látni mint már annyiszór eddig. Pedig annyira jó két csíkos tesztet látni. Csuda jó érzés. Jó lenne ismét átélni.

KépKép
csige-bige
 
 


tényleg jó látni...emlékszem májusba mikor megláttam a második csíkot a teszten ugy elkezdtem zokogni........de nem tartott sokáig az örömöm,... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?