Szóval nálatok kacsa lesz a menü. Hmmm, és ti is lövitek lányok?
Engem eleve felhúztak a munkahelyen, szóval nem sok kellett hogy robbanjak, de ezt láthatta és mondtam is neki. Szerintem gondolhatott volna rá, hogy nem kellett volna hisztiznie. Más férfi örülne ha készülne a párja és nem azt mondaná, hogy akkor majd hozatunk pizzát. Na nem is hergelem magam rajta. Egyébként már ott felbosszantott ahogy mentem haza, ugyanis tegnap autóval jöttem dolgozni és direkt megkértem hogy tankoljon meg. Erre olyan jól megtankolt, hogy elmentem gyártelepre a vérvételre majd mire visszaértem a nullásra már égett a piros lámpa. Köszi, mennyit tankolt bele? Erra mikor hívom hazafele, hogy most indulok és ég a piros lámpa, akkor a válasz: szerintem még kibírja. Hát ezzel ki vagyok segítve. És a másik: és mit látsz, a nullán van a mutató? Erre én: nem, mert ha ott lenne, akkor már nem menne a verda. És egyébként is, vezetek, szakad az eső, közben telefonálok és kanyarodok és még nézzem, hogy hogyan is áll a mutató
ÁÁÁÁÁ, férfiak. Mind egyforma. És még mi tudunk hisztizni. Egyébként hazafele megtankoltam. Errő mire hazaértem, akkor közölte, hogy szerinte kibírta volna az autó hazáig. Igen, de ha van egy baleset a nulláson és kerülnöm kell, akkor mindenki meg másfele én pedig állok a lezárt nulláson és várom megnyissák az utat, mert nincs elég benzinem hogy plusz 15 km-t kerüljek???!!!
Szóval ha láttok egy fehér autót, aki a nullás szélén áll, akkor gondoljatok rám, mert az lehet hogy én vagyok és segítségre szorulok
ugyani akkor a férjem tankolta meg az autót