Sziasztok!
Aida:Én továbbra is azt mondom,hogy ne aggódj minden rendben lessz.Bár én 1111 méhszájjal már szűlni mentem,mert nov.24-én jártam a dokimnál aki megnézte a méhszájat és úgy megturkált,hogy az sztk-ban már rám jöttek a fájások.Mire haza értünk már 5 perces fájásaim voltak.És mikor már a kórházban voltunk 4 percesek lettek.Szépen haladt a dolog míg éjfél körűl kiderűlt,hogy nem tágulok tovább így oxitocint kaptam és így lett meg picurom 1:34perckor
Röpke 6 óra alatt megvolt
Fájdalmas volt,de megérte
Ja és 37cm-es fejkörfogattal szűltem meg.Ezért én se értem a dokidat,mert ha akarná megtudná indítani a szülést.Lehet kis pénzecske kéne neki
Kobak miatt tényleg ne aggódj!!Bár ezt már sokszor mondtam.És honnan tudod,hogy már 100 felett van a BPD-je?A végén már nem nagyon nő a buksijuk nekünk 2 hét alatt 93-ről 95-re változott,ha jól emlékszem,de ha érdekel utánna nézek.Az tuti,hogy nem nő sokat már.
rennye:Már hál istennek olyan sokat nem fáj a pocakunk
Persze szigorúan oda figyelek,hogy mit eszem.Általában,ha sokat pukizik akkor utánna elmúlik neki
Pláne amióta issza a Babamosoly teát
Ti,hogy vagytok?Mesélj kicsit
mezsó:Köszi a dicséretet
nono26:Persze,hogy csatlakozhatsz
Üdv köztünk
Mesélj magadról
Tegnap voltunk vásárolni persze Krisztián végig fenn volt szinte és,ha épp nem teát ivott akkor üvöltött.Tegnap nagyon nyűgös volt szinte alig aludt valamit.Persze éjszaka bepótolta
Fél10 körűl elaludt és 3körűl ébredt fel először
Aztán megint aludt és 7kor kelt megint
Most is épp alszik,de elég éberen,mert a billentyűzet hangjára reagál
Bocsi,ha nem reagáltam mindenre
Remélem mindenki jól van!
Babásoknak jó babázást
Pocakosoknak meg kitartást!!
Aida,Kriszta hátha ez a hülye időjárás babát hoz nektek
Szurkolok!!