Új privát üzeneted érkezett!

[quote="mezsó"]i írta:mezsógazán nincs mit aida,ha egy pici kitartással több van benned miatta,akkor már megérte leírjam :)


Megérte. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Akkor örülök! :D Mellesleg ha már így belemélyedtünk...nem tapasztaltál az utóbbi napokban erőteljesebb folyást esetleg?Vagy mondjuk a mai napon??Mert nekem még annyi volt,hogy az utolsó nap reggel nagyon nagyon intenzíven elkezdődött egy hüvelyi folyás,amiről a nap végére sejtettem hogy a nyákdugó.Mert nyúlós volt,és nagyon intenzív.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!
Kitartás Aida!Már nemsokvan hátra!És utánna mikor Noelt a kezedben tartod ez a sok kellemetlenség mind feledésbe merül!Én a szülés előtti héten minden éjszaka hánytam!Nagyon rossz volt!Égett a gyomrom és este semmi nem maradt meg bennem.
Teszek fel pár képet Grétiről!Voltunk fülbevalót lövetni!Nagyon jól türte!Csak a kattanásra felsírt és mikor magamhoz vettem megnyugodott és aludt tovább!
Tegnap pedig csipővizsgálaton voltunk és hál istennek minden oké!Annyi hogy tornáztatni kell egy kicsit!
Reni!Ti jól vagytok? Kép Kép Kép
mné zsuzsi
 
 

 
 

mné zsuzsi: tündér a pici lányod! :) Nagyon édes a fülbevalójával. :) Ő mennyi idős?Tudod még csak tegnap csatlakoztam hozzátok így nem tudom...de nagyon picikének látszik még. :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak :D

Gyors bekukkantás :D

Krisztián éppen alszik így hoztam pár friss képet róla remélem nem baj :D

Kép Cumizunk :D
Kép Fogjuk a cumit :D
Kép mérgelődünk :D Kép nagyival :D az az anyukámmal :D

Aida:Kitartás!!Nemsokára már te is babázni fogsz :D

Remélem mindenki jól van.

puszi nektek:Reni és Krisztián :D

Kép
Kép
reni_24
 
 


zsuzsi:Köszi kérdésedet :D Jól vagyunk hál istennek.Bár sokat nyűgösködünk nappal,de az éjszakáink lekopogom jól telnek mostanában 4 és fél órát alszik éjszaka egyhuzamban :D Lánykád nagyon édes :D És ti hogy vagytok?És sajna kicsit hasfájósak is vagyunk :cry:

Kép
Kép
reni_24
 
 


mezsó:Blanka is nagyon édes baba :D

Aida:Nem tudom emlékszel-e rá,de én is sokat szenvedtem a jóslófájásoktól én olyan másfél hónapot jósolgattam mire megszületett Krisztián.Buksi miatt meg ne aggódj tuti kifog férni :D Tudom,hogy nehéz már neked így a végén nekem is nagyon nehéz volt,de minden szenvedés megérte :D Mert itt van velem és amikor csak ránézek iszonyatosan boldog vagyok!!!Kitartás!!!Pihenj amennyit csak tudsz!!!És ne félj tudni fogod,ha eljött az idő.És biztos,hogy minden rendben lessz bízz magatokban!!!És nem lessz semmi baj!!!

És képzeljétek Krisztián tegnap meg ma hajnalban rám nevetett :D Örömömben elsírtam magam :oops: Ezért érdemes élni :D

Kép
Kép
reni_24
 
 


reni: neked is tüneményes a kisfiad! :wink: Sajnálom,hogy hasfájós! :(

Kép

Kép
mezsó
 
 


tényleg,beszélünk itt aidáról,és nagyon el van tűnve!!! :shock: Remélem már valaki igyekszik kifelé!!Tiszta drukkban vagyok már én is! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Itt vagyok, egyben vagyok. Sajnos Noel boldogan rúgkapál odabent, nem igyekszik semerre. Legalábbis közénk nem..:?

Mezsó, erőteljes folyásom nekem már vagy 2.5 hete van, de a doki már rég mondta, hogy a nyákdugót már elhagytam, mert amúgy is 1111 a méhszájam. De hiába érik a méhszáj, hiába nincs már nyákdugóm, ha a baba feje nem illeszkedik be, a magzatburok nem reped meg.. :( Ezért félek. Hogy téraránytalanság miatt nem tud szegényke beilleszkedni.

Köszönöm szépen egyébként a bíztató szavakat! Azt tudom, hogy amint Noelke itt lesz érezni fogom, hogy megérte. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépek a babák!

Reni! Kár, hogy hasfájós a picúrkád. Mi is küzdöttünk vele, de legyőztük!! :lol:

Zsuzsi! Nem semmi haja van még mindig Grétinek :D Simán lehetne copfozni :wink: És nagyon csini a fülbevalója!

Aida! Remélem, jobban vagy!!!

Mezsó! Köszi a képet. Akkor neked sem volt túl felemelő az utolsó napod Blankával :? remélem, igazad lesz, Aidának is már a végét jelzi.

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


:P

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Aida! Az a helyzet, hogy Noelnek bőven van még ideje. Még több, mint 1 hét van a kiírásig, és azidő alatt, bőven beilleszkedhet még a feje. A nyákdugó elmehet a szülés előtt hetekkel is, a méhszáj pedig van, akinek igen korán megnyílik. De ezt tudod Te is. Az a lényeg, hogy a kisfickó jól érzi magát, mint írtad, mozog rendesen. Persze megtehetné azt a szívességet, hogy igyekszik kicsit jobban kifelé, hogy elmúljanak ezek a rossz napok Neked..... :wink:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Vhogy így érzek én is... Nagyon kellemetlen ez a sok fájdalom. Mindig beszélgetek neki, hogy ne hagyja anyát szenvedni, erre jön egy boldog rúgkapa és pihen tovább odabent.. :? :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Amúgy ideje persze még van, de ha lassan már 100 feletti a BPD-je minnél tovább húzza, annál tutibb, hogy az én vékonyka csípőmbe (85-ös) nem fog tudni beilleszkedni! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


No, most eltűnök, de nem szülni.. :) Minimanóba megyünk még maradék holmiért meg utána ha bírom Tescoba karácsonyi bevásárlásra.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: megint csak azt tudom mondani,hogy ne aggódj! Nem biztos,hogy téraránytalanság miatt nem illeszkedett be még Noel. Én mikor bekerültem elfolyt magzatvízzel este9kor a szülőszobába,Blanka feje se volt a fasorba se...Amikor a szülésznő kitapintotta mi a helyzet,akkor tudtam meg,hogy Blanka feje köldök feletti magasságban volt!!!Akkor kaptam méhszájpuhító zselét,mert én tágulva se voltam,csak jó indulattal 1ujjnyit,és ezzel akartak segíteni.Vártak kb.2órát,nem igazán történt előrelépés,és akkor tettek oxitocinra.És az meg brutál fájásokat csinált már.Azt mondta a szülésznő hogy azért fájt úgy mert a babának még nagyon sok helye volt ahhoz hogy beilleszkedjen,és sokat kellett mozognia lefelé.És az én babóm is 98-as BPD-vel született...A kitolásnál volt gázos,mert a doki a végén már úgy nyomta ki a pocakomból...De összességében első gyerek,és 6órás vajúdásra,5.nyomásra megszületett.Azt hiszem nem panaszkodhatom... :)
Azt viszont nem értem,hogy 1111méhszájra,nyákdugó nélkül,majdnem betöltött 39.hétre miért nem indítanak szülést??Szerintem tök veszélyes ha nyágdugó nélkül hetekig vagy.Már nem vészmadár akarok lenni,de itt így baromi nagy a fertőzés veszély,de szerintem ezt te is tudod.../tényleg bocsi,a végzettségem védőnő,azért jártatom így a számat :D /hühűűű sok vagyok már 8) :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


rennye: hát valóban nem volt könnyű az uccsó napom Blankával,és a szülés sem,mert lassan már az egész sztorit elmeséltem nektek...de miután megérkezett már el is felejtettem a sok kínt. :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Megjöttünk. Tescoba már nem sikerült eljutni. Hatalmas dugó volt a városban és már a végén nagyon fájt a derekam, csak haza akartam jönni.

Mezsó, ezt én sem értem miért nincs szülés indítás.. :( És nem is nagyon lesz, mert 23-án megyek, aznap nem hiszem, hogy megindítják, utána meg karácsony, hétvége, akkor azért nem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: nekem mindenre van egy szavam,fél mondatom :D Párom december 23-án született. :wink: Igaz 26éve,no de a lényeg,hogy karácsonykor is lehet szülni. :wink: Pihenj a fájós derekaddal,és kitartás!! :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Most megijedtem ezen a fertőzésveszélyes dolgon... :( Plusz egy dolog amiért aggódhatok. Nem akarom, hogy baja legyen a babának. Amúgy persze, hogy van karácsonykor szülés, csak épp nem indítással. ;) Olyan jó lett volna, ha jobban odafigyel rám az orvosom.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Mi is hasfájosak vagyunk!De küzdünk!Nem akarom elkiabálni,de az éjszakáink is már kezdenek alakulni!Éjjel 1 szer szopizik 1-2óra körül,utánna egy rát fennvan és tánna csak reggel 5-6 kor kel!De napközben sokat alszik és 3 óránkémnt szopizik!
Hajunk az van!Remélem meg is marad!
Mezsó!Szerdán voltunk 5 hetesek!
mné zsuzsi
 
 


Lányok: nagyon édesek a bébik!!!! :D :D :D olyan türelmetlen lettem, ahogy megnéztem a csöppségeket :D :D :D

Mezsó: január 2 -re vagyok kiírva, most is kisfiút várunk :D :wink:

Aida: én is csak kitartást kívánok... már nemsokára vége :shock: én is csak a szülést várom már :wink:

Rennye:köszi a kérdést, én jól vagyok... nincs okom panaszkodásra, de az az igazság, hogy nem is tudom, hogy oldanám meg a napjainkat olyan fájdalmakkal, mint Aidának:oops: A fiúknak úgyis folyamatosan szükségük van rám :wink: mégha nyüfizek is néha nekik... Egész nap jövünk-megyünk, intézzük a mindennapjainkat.
Most én is szurkolok a ma estén, hátha :wink: akkor még akár Szentestére itthon lehetünk :D - na nyoma azért nincs annak, hogy szülnék - de reménykedni lehet :D
Hétfőn lesz megint nst, de az a vizsgálat engem szörnyen idegesít, úgyhogy már szívesen kihagynám...vizsgálatom egész "rég" volt, 34 hetesen, akkor még teljesen zárt voltam... azóta nem tudom, hol tartunk :?

A fiaim éppen veszekednek itt mellettem :x - megyek szétcsapni köztük :twisted:

Üdv, Kriszti

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina
 
 


Hűű aida-nak a jézuska hozza a babát/reméljük :wink: /,bfkriszti neked meg újévi ajándék. :wink: Klassz.Aranyosak ezek a dolgok.

aida:
nem akartalak megijeszteni.Igazából tudod a nyákdugó zárja el a babát a külvilágtól,plusz a méhszáj/de ez neked már nagyon megrövidült/,és a magzatburok.Nos hát nem értem az orvosod...na mindegy nem rágódok ezen,mert csak idegesebb leszel.De jelenleg nagyon is indokolt neked a szülésindítás.Annyi egyébként,hogy fürdéssel vigyázz.És akár naponta többször is törölgesd meg azt a tájékot akár intim törlőkendővel,vagy meg is mosakodhatsz ott naponta többször is.Tisztasági betétet meg amúgy is használsz szerintem szintén.Gondolom ilyen kínok között nemi életet nem élsz már a pároddal,mert azt kell ilyenkor kerülni.Ilyenekre kell figyelni.De ez durva hogy már 2 hete totál nyákdugó nélkül vagy,és még mindig várat magára a doki... :shock: :shock:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sőt, arról beszélt, hogy mikor fektet be, kiírás után 6 nappal, azaz jan. 5-én, tehát úgy néz ki eszébe sem jut indítani. ;)

Nekem a görcseim miatt már nagyon régóta nem lehet nemi életet élni. :D Sajnos. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


bakker...na mostmár tényleg kíváncsi vagyok milyen lesz a terhességed vége...érdekes egy dokid van aida!Pénzes doki?Kellett neki sokat fizetni a terhességed alatt??Mert valami nagyon pesties vonás van ebben a dokiban...mindenesetre nem vidéki stílusban nyomja a szakmát mint ami felénk divat.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Eddig másik dokim volt, de ő a 36. héten bejelentette, hogy másik kórházba megy... Aki most van, azzal 15. héten találkoztam, amikor bementem görcsökkel a kórházba. Nem pénzes, bár fogadott doki (most 37. héten lett a fogadott orvosom), de így kicsit más a helyzet. Nem fizettünk még neki soha, majd a szülés után kap.

Amúgy a decemberiek között van egy másik lány aki írta hogy ő is két hete 1111 és mégsem indítanak. Akkor ez talán mégsem annyira fontos... Írtam egy nőgyógyásznak a neten, mit gondol. Ő szerinte nem indokolt, ha nincsenek rendszeres méhösszehúzódásaim és mindig csinálnak CTG-t ami jó. Írtam neki, hogy sokat jóslók, de szerencsére a CTG mindig jó. Kíváncsi vagyok mit ír.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Na, hát most utána néztem, Levinek 36 hetesen volt 94 a BPD-je, és a 38. héten 35 cm-es fejkörkerülettel született. Úgyhogy drukkolok, hogy Noel ne növessze nagyon túl a buksiját :wink:
Egyébként lehet, hogy éppen "csúcsfejüsíti" magát, hogy jót tegyen Neked Aida, és kiférjen!! :D
A fertőzéssel kapcsolatban én is ezekről a dolgokról hallottam, amiket Mezsó leírt. Úgyhogy óvatosan a fürdéssel! :P

Mezsó!

Miket tud már Blankád? Miket eszik? Ez a korszak olyan hatalmas mozgásbeli fejlődéssel jár, én nagyon élveztem azt az időszakot (is) :lol:

Kriszti!

Nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen aktív maradtál a végére is. És le a kalappal, hogy így bírod. Bár ha jól emlékszem, nekem gondolni sem volt időm a nyavalyáimra Levi mellett, amikor Norbit vártam.... És azt hiszem ez úgy jó is volt.

Tényleg, ez a Karácsony-közeli szülés érdekes. Főleg Aidánál, hogy Noel lesz a kisfiú :lol: :lol: Aranyos lenne, ha Szenteste születne Noel névvel. Mostmár én ezért drukkolok :oops: Bocsi :oops:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Barna pici vérezgetéssel kell hívni orvost vagy szülésznőt? :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


őőőőő én nem tudom,de így a vége felé lehet érdemes lenne :wink: Fájás nincs?

annus11
 
 


IGEN!
Érdemes. valószínűleg csak a méhszáj tágulásával jár, de jobb a békesség. Mivel neked már elment a nyákdugód, így az nem lehet.

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Decemberi topikban meg pont ellenkezőjét mondják. :) Egyelőre nem jött több, most akkor még nem hívok.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: vérezgetés az a lepényed állapotára is utalhat!Én hívnék szülésznődet ha van mindenképp.Mert nagyon nagyon abban az állapotban vagy hogy bármikor beindulhat a szülésed...A méhszáj tágulása csinálhatja,vagy ha a lepényed már kicsit kezd leválni.És amiket eddig megtudtam rólad,az alapján könnyen lehet hogy a lepény okozza a vérezgetést.Tényleg nem ijesztgetni akarlak,de ha már tanultam a dolgokról,akkor legalább elmondom a lehetőségeket.

rennye:
Blanka már gurul oda-vissza,kúszik-mászik, 4kézláb himbálja magát előre hátra, feltérdel és közben a kezeivel lomotol...Eddig még nem térdelt fel a kiságyban,de ma este rájött hogy ott is lehet,annak az oldalába kapaszkodva,úgyhogy ezen felbuzdulva,és ennek örülve,este 10ig kukorékolt!De nagyon édes volt,mert akkorákat kurjongatott örömében. :) Én is nagyon szeretem látni ahogy mindig egy picit többet tud,és ahogy látszik,hogy hogy törekszik...Most például azt várom mikor áll 2 lábra,mert ha támasztékkal térdel akkor már addig eljutott hogy az egyik lába teljesen nyújtva,és teli talppal a földön áll vele,de a másik lábával még nem merte megcsinálni... :lol: Sokmindent még nem eszik,egyenlőre csak az alap dolgokat csirke,pulyka husi,alma,barack,sütőtök,banán,tejpépek.Zöldborsót kapott már.Lassan vezetgetjük be neki a dolgokat,hogy biztos minden rendben legyen.A védőnő is mondta,hogy nem kell kapkodni,jó ilyen tempóban.Májat javasolta mostmár hogy adjuk,meg túrót is kaphatna már,zöldbabot...ezeket említette legutóbb mikor kint volt.

Kép

Kép
mezsó
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.09 18:06-kor.
Vendég
 


nono: jajj de jó hogy összefutottunk. :wink: Hiányolnak ám téged a régi topikban maradt tagok!!Szerintem nyugodtan írhatnál oda,mert akik ott maradtak sűrűn emlegetnek téged is.A minap írta pumpóka hogy nagyon hiányzik neki,hogy nem írsz már oda,szerette a szövegeidet. :wink: Nem ijesztgetni szándékozom aidát,de érthetetlen számomra a dokija ahogyan a terhességéhez áll...Döbbenet!!No de számat összevarrom mostmár,és kíváncsian várom aidától a fejleményeket!Mesélj hogy vagytok mostanság??

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!

Aida:Én továbbra is azt mondom,hogy ne aggódj minden rendben lessz.Bár én 1111 méhszájjal már szűlni mentem,mert nov.24-én jártam a dokimnál aki megnézte a méhszájat és úgy megturkált,hogy az sztk-ban már rám jöttek a fájások.Mire haza értünk már 5 perces fájásaim voltak.És mikor már a kórházban voltunk 4 percesek lettek.Szépen haladt a dolog míg éjfél körűl kiderűlt,hogy nem tágulok tovább így oxitocint kaptam és így lett meg picurom 1:34perckor :D Röpke 6 óra alatt megvolt :D Fájdalmas volt,de megérte :D Ja és 37cm-es fejkörfogattal szűltem meg.Ezért én se értem a dokidat,mert ha akarná megtudná indítani a szülést.Lehet kis pénzecske kéne neki :evil: Kobak miatt tényleg ne aggódj!!Bár ezt már sokszor mondtam.És honnan tudod,hogy már 100 felett van a BPD-je?A végén már nem nagyon nő a buksijuk nekünk 2 hét alatt 93-ről 95-re változott,ha jól emlékszem,de ha érdekel utánna nézek.Az tuti,hogy nem nő sokat már.

rennye:Már hál istennek olyan sokat nem fáj a pocakunk :D Persze szigorúan oda figyelek,hogy mit eszem.Általában,ha sokat pukizik akkor utánna elmúlik neki :D Pláne amióta issza a Babamosoly teát :D Ti,hogy vagytok?Mesélj kicsit :D

mezsó:Köszi a dicséretet :D

nono26:Persze,hogy csatlakozhatsz :D Üdv köztünk :D Mesélj magadról :D

Tegnap voltunk vásárolni persze Krisztián végig fenn volt szinte és,ha épp nem teát ivott akkor üvöltött.Tegnap nagyon nyűgös volt szinte alig aludt valamit.Persze éjszaka bepótolta :D Fél10 körűl elaludt és 3körűl ébredt fel először :D Aztán megint aludt és 7kor kelt megint :D Most is épp alszik,de elég éberen,mert a billentyűzet hangjára reagál :lol:

Bocsi,ha nem reagáltam mindenre :oops: Remélem mindenki jól van!

Babásoknak jó babázást :D Pocakosoknak meg kitartást!!

Aida,Kriszta hátha ez a hülye időjárás babát hoz nektek :D Szurkolok!!

Kép
Kép
reni_24
 
 


Találtam egy édes képet Blankáról. :) Nekem édes nagyon legalábbis. :D Kép

Kép

Kép
mezsó
 
 


sziasztok.

üdv az ujjaknak.

megint eltűntem egy kicikét :oops: :oops: :oops: :oops: de olvaslak ám titeket csak írni nincs kedvem,erőm,időm.

aida:

????????????na mi volt?én hívtam volna a dokim.remélem már tényleg babázol.
és én párom is dec.23.-án született :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Patrik majd 110-es buksival született.nem is tudott rendesen beilleszkedni :cry: :cry: :cry: :cry:

túl vagyok a cukorterhelésen.nagyon jól bírtam és az eredményem is jó lett.
éhgyomi:4,2
2 órás:4,6
eddig 6 kiló plussznál járok és tegnap este észrevettem hogy vizesedem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: még jó hogy karácsony jön és vele eggyütt a sok sok süti amikben nincs só :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

zsuzsi,timi,reni:

édesek a gyerkőcök.már én is nagyon várom a tavaszt.

a héten elővettem a kisruháinkat.........rengeteg van.nem is veszek semmit.majd ha nagyobb lessz bepótolom mert Patrik azért a nagyobb méreteket már elkoptatja.

Kép
Kép
ettike
 
 


Aida?
Van vmi hír?Remélem hamarosan a szüléshez gratulálhatunk!!!!

Nono!
Szia!Köszi szépen!!!Zsibima sajna leállt a babatémával...remélem hogy egyszer még az a hír jön felőle is h babázik! :wink:

Ettike!
A cukrod az tök jó!Szerintem nekem nem lesz ilyen jó értékem...na de majd kiderül!Csak jövőre megyek :wink: Én még mindig nem híztam...nem tom hogy csinálom :roll: Vizesedés sincs,remélem megúszom.....Bár én nem is tom pontosan h az milyen.Megdagad a bokád pl?

annus11
 
 


Vagyok, egyben. Éjjel iszonyatos bal oldali görcs (nem jóslófájás, azt felismerem), tapintásra a belem majdnem kiszakadt, pedig barnamaci rendszeresen látogat. Este bemegyünk a kórházba és most már nem hagyom, hogy leintsenek, hogy áh ez jósló. Mert nem!! Itt vmi más fáj, de nagyon.. :evil: :? :( Én meg tudni akarom, hogy mi és miért. A miértet még sztem tudom is, a belem, de ennyire miért??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: nagyon helyes,ne hagyd magad leinteni! :) Ha barnamaci rendszeresen látogat az jó,nagyon jó!!! :D :D :D Az is a szülés közeledtét jelzi! :) Drukkolok!!!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Oh nekem már minden körülmény a szülés közeledtét jelzi, de már mióta!! :D Én már soha nem szülök.. ;) Noel bennem nő fel. :D vicc

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.09 18:06-kor.
Vendég
 


hogy miért nem teszi be a vonalzómat?
nem értem....eddig sosem volt vele gondom
Vendég
 


na végre
Vendég
 


aida: az ucsó pár napon én tudomásul vettem h én tuti sosem szülök már és nem foglalkoztam semmilyen fájással, pedig tuti a legfrankóbb orvosi ló voltam, olyan fájásom nem volt, amiről ne írtak volna valahol. Én mindet produkáltam a végére. tényleg kitartás neked. No off, mert beterítem az oldalt.
Vendég
 


nono: ez nem ebbe a topikba tartozik már amiről mi beszélünk,de még egy szó...nem tudom hogy mi volt az az ősrobbanás a régi topikban de aki eddig mesélt nekem róla,mindenki olyan fájdalmasan beszélt... :( Kíváncsi volnék kik mentek el pontosan mert arra még nem jöttem rá,hogy akiket hiányolok,azok a Karácsonyi készülődés miatt nincsenek,vagy mert elmentek...Ügyes a kisebbik nem éppen tipikus babád ahogyan azt írtad. :) Mi még csak kapaszkodva térdelünk...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Milyen gömbölyű Blanka! Nagyon édes kép, valóban. :P

Aida! Most már tényleg ne hagy magad! Nagyon jó lenne, ha odafigyelnének rendesen rátok. Noel meg biztos tudja, mikor jön el az Ő ideje. Csak ne kísérné ennyi kellemetlenség. :?

Ettike! Ez tényleg nagyon jó érték! Szuper :D Patrik hogy van?

Nono! Szia! És az én vesszőparipám: képet kérhetünk a gyerkőceidről? Irigyellek a vegyes-párosért :oops: És tényleg nagyon ügyes Márk :shock: Szonja is ilyen viharos sebességgel fejlődött?

Reni! Örülök, hogy már nem olyan vészes a pocifájása Krisztiánnak! :) Mi jól vagyunk, bölcsi-ovi megy, Norbi a héten itthon volt velem, mert hazaküldték kedden a bölcsiből kötőhártya-gyulladással. Szerencsére csak kezdődő volt, és a szemcsepp megelőzte a teljes kialakulását. Úgyhogy ezt szerencsésen megúsztuk :D Leviéknél volt hétfőn az oviban Kari-buli, nagyon édesek voltak!! Elmondtak egy párat azokból a versekből, mondókákból, amiket tanultak szeptember óta. Olyan megható volt, néha ledöbbenek, milyen nagy fiam van :P El is érzékenyültem rendesen...... :oops:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


rennye: gömbölyű a Blanka a maga 12800grammjával!!! :lol: :lol: :lol: Az én derekam meg csak úgy sajog tőle,mint pl most is!!! :roll: De azért köszi! :wink:

Remélem aida valakinek küld egy sms-t ha fejlemény áll be náluk mondjuk ma este a kórházban! :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


sziasztok.

mezsó:

Blanka is nagyon helyes kiscsaj.és milyen jó súlyban van.Patrik így majd 2 évesen nincs ennyi :roll: :roll: :roll: :roll:

rennye:

köszönjük Patrik jól van,szokásához híven egésznap rosszalkodik.mint a 2 évesek ált. :lol: :lol: :lol: :lol: mióta bejött ez a hüle idő folyik az orra de szerencsére semmi komoly.múltkor mikor beteg volt nem tudam neki neki beadni az antibiotikumot mert kiányta lehet azért nem lábalt ki még teljesen a betegségből.érdekes a panadolt úgy eszi mint a pudingot.szó szerint.kiteszem egy kispohárba kap kanalat és szépen megeszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aida:

nem irigyellek.tudom milyen nehéz a vége.annó már én is mindenkit a halálba kívántam magam körül mert annyira szarul voltam.kitartás,Noel biztosan nem marad bent.tudod repülő fenn,gyerek benn....... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

annus:

eddig én sem híztam csak 3 kilót.ez a 4 is 3 hét alatt jött.Alex nagyon eteti velem a jóóóóó sóóóós sült krumplit,nem tudok nemet mondani.a vizesedés is valószínűleg ezért van.igen a bokám dagad egyenlőre.de Patrikkal a végén már mindenem 2 szer akkora volt mint normálisan.olyan volt az arcom mint akit plasztikáztak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kicsit aggódok miatta mert nekem ugye toxémia lett a vége Patriknál,és az eddigi 80/50,90/60-as vérnyomim is 110/90 lett.ami magában nem magas de az eddigiekhez képest aggaszt egy kicsit.

Kép
Kép
ettike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?