Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Először is gratula minden 12 hetes gyerkőcnek és a jó uh-s eredményekhez.:)

Egyébként meg szépek vagytok lányok :D.Már reggel picsogással kezdtem a napot itt a gép előtt. :lol: Olyan jó volt ezeket a történeteket olvasni,jó tudni,hogy még sok a rendes értékrendű ember :) .Tök örülök így ismeretlenül is nektek,hogy mindenhova ilyen szép családba érkezik a gólya. :)

Kép

Kép
lidike
 
 


Na épp neki akartam állni a mi történetünknek,de felébredt Domi :) :arrow:

Kép

Kép
lidike
 
 


Gabi!

Szép a Te történeted is nagyon! Igen ezt írtam én is albiba is lehet boldog az ember! Mindig az számít, hogy KI VAN VELED!!!!! A Férjemmel én is laknék albérletbe is (ez már nem valószínű, hogy így lesz), viszont van olyan akivel a saját lakásban sem volt jó! :D :D

Moncsy! Gratulálok a 12 heti vizsgálathoz!!! Szerintem akármennyi Babája van az embernek mindig csudaszép érzés ez!!!! :D :D




Tickerplayground.com
breki76
 
 

 
 

Sziasztok!

Udvozlet Krissy es Evca :wink: !Jo hogy jottok!

Minden 12 hetet betoltott kismaminak oriasi garatula!!!

Szepek a pocifotok,Moncsy Neked mar igazi kismamas a hasad,es nem olyan,mint aki "nagyon jollakot volna".Nem mintha mase olyan volna,de a tied mar szep kerek :lol: !

Gyonyoru tortenetek ezek...,es szep hogy sokan igy kitartanak egymas mellett.

Mi a parommal 13 eve ismerjuk egymast,sokaig egy barati tarsasagba tartoztunk,egyutt jartunk koncertekre,buliztunk,stb.Persze mindenkinek megvolt a maga parja,nekem is eppen akkoriban volt egy nagyon komoly kapcsolataom.Aztan O 2000-ben ijott ide,elsodrodtunk kicsit,de a kozos baratokkal tartottuk a kapcsolatot,igy rola is ertesultem,hogy meghazasodott.Mikor hazalatogatott mindig osszefutottunk,persze nekem nem sikerult az elozo kapcsolatom,es az azt koveto sem volt igazi,hiaba az egyutt eles,alberletben,stb...Eppen egyedul voltam,mikor ismet megtudtam,hazalatogat es megbeszeltuk a regi baratikorrel,hogy kozosen talalkozunk.Kiderult,hogy az o hazassaga sem volt sikeres sajnos.Aztan szepen zajlott a nyar...programok,sziget,kozos bringazasok,szinte mindennap talalkoztunk.Egyre kozelebb kerultunk egymashoz,es azon a bizonyos augusztus 20.-i tuzijatekon osszejottunk :wink: .Tudtam hogy neki vissza kell mennie Kanadaba,es mar csak 3 nap maradt nekunk egyutt.Akkor megbeszeltuk,hogy egy ev utan hazajon hozzam,ha kepes vagyok megvarni...Kepes voltam..mindennapos msnezes orakon keresztul,meglepetes karacsonyi hazalatogatas,tavaszi lanykeres a neten :oops: ,leszerveztem egyedul az eskuvot,ugy hogy kepeket,infokat kuldtem neki a neten,hogy mit es hogyan csinaljunk...Aztan tavaly szeptemberben egy hettel az eskuvo elott hazajott,szemelyes lanykeres anyutol,aztan egy csodas eskuvo.Meg velem maradt egy honapig,de mindene ide kototte,tehat elkezdtuk intezni,hogy en megyek utana,minek is jonne vissza M.o.-ra.Nagyon nehez volt a kulon eles,senkinek nem kivanom,de tudom,rengeteget erositett rajtunk,es a kapcsolatunkon.Szerintem ennyit,amennyit mi nap mint nap beszeltunk(napi 3-4 ora)meg egy kapcsolatban nem eltem meg.Mert keves ido jut a masikra ebben a vilagban...Sajnos csak iden juniusban johettem...de vegre egyutt vagyunk,es erkezik vegre babocank is.Visszanezve szerintem jol dontottunk,senki nem hitte hogy ezt vegig fogjuk tudni vinni...hat sikerult :wink
Ezert van a "kesei"babavallalas,eddig ket kapcsolatomban kerult szoba,de odzkodtam a tematol valahol a partnereim hozzaalasa miatt.Pedig vagytam ra,de nem mindenaron.Es azt hiszem jol dontottem :wink:

Ennyit rolunk hirtelen...

iwiwes klub legyen,benne vagyok!

Lidike:olvasgattalak a blogodban....annyira szepek vagytok Ti is,hogy Te meg engem rikattal meg az este!Szepen irsz....

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Ja! Amúgy hova is kell az a legalább 3 pecsét? A kiskönyv 8. 9. oldalára? A védőnő is megmondja majd biztos, csak kíváncsi vagyok! Mert nekem a 2. és 3. oldalon levő rovatokat ki sem töltötte a doki, nemhogy pecsétet nyomott volna. :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Ancsurti!

Hát ez se semmi történet! Akkor nagyon tudhattátok, hogy egymásnak lettetek teremtve! Én is sokmindent bevállaltam még férjem előtt, bármit megtettem volna a szerelmeimért, csak valahogy senkitől nem kaptam vissza igazán. Nade most. :lol: Én le sem írom a mi sztorinkat, mert teljesen átlagos. Találkoztunk és hamar össze is jöttünk, aztán minden ment szépen. Először még csak kéthetenkénti randi, aztán hetente, majd már pénteken is vele voltam, aztán csütörtökön és utána jött az összeköltözés. Majd eljegyzés és esküvő és most babuci. :D Mindez 2006 januárjában kezdődött. Ennyi. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Nagyon jó olvasni a történeteket. Aranyos vagytok, hogy leírjátok, ha egyszer időm lesz, én is leírom, a miénk inkább vicces mintsem pityergős :shock: :oops: :lol:
Megnéztem, sajnos nem érkezett még meg a meghívóm, pedig vagy két hete igényeltem meg, ilyenkor már kellene lennie, úgyhogy gondolom napok kérdése. :(

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Sziasztok !

Na megjöttem!Voltam UH-on,mindent megnéztek,semmi elváltozást nem találtak,uh úgy néz ki a vesekövet megúsztam,és ha minden igaz minden mást is.A háziorvosom konzultált egy urulógussal,és ő azt mondta h semmi baj(hozzáteszem h már a labor eredmény alapján sincs).Ezek szerint tényleg csak a baba nyomta a hólyagom! :lol:
Nagyon szépek a történeteitek!
Majd én is írok magamról,de sajna h egész héten rohangáltunk elég sok tennivalóm összegyülött. :oops:
Holnap is megyünk,de végre nem orvoshoz,hanem megígértük tesómnak h vigyázunk a 2 éves Mátéra.Ma is voltunk náluk,úgy be volt indulva h a párom megjegyezte h ha lehet akkor fárasszák le h mi holnap bírjunk vele! :lol:
Nem tudom mi lesz vele ha a baba "rám üt "majd?! :lol:
Hihetetlenül rossz gyerek voltam.Zsizsik is,és ami még rosszabb h rengetegszer betört a fejem,elrepedt a karom,az állam...és így tovább.Legtöbb ilyen balesetemnek a mai napig viselem a nyomát.
Ami érdekes Mátéra visszatérve,h amióta babás vagyok állandóan rajtam csüng.Pedig apás,uh a pasikkal szimpizik.
Szegény,egész délelőtt menekültem előle,mert mindenáron azt akarta h vegyem fel!Ezért is jó h ketten vigyázunk rá,én most egyedül tényleg nem bírnék vele.
Most amúgy is,néha rám tör és iszonyú türelmetlen vagyok! :oops:
Meg nyűgös is.. :oops:
Na megint megkönnyebbültem és most szó...-om van! :lol:
Remélem meséltek még magatokról,nagyon jó a történeteiteket olvasni!Főleg h mindegyik ilyen jól végződik! :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


ancsurti:Üdv. neked is.Szép a történetetek.Mi is 2 évig távol voltunk egymástol a kapcsolatunk elején,sok akadályon mentünk át,de annál erösebb a kapcsolatunk.
krissy3
 
 


Szia anetto,téged még nem üdvözöltelek.Majd ird meg milyen cimet adsz a klubbnak ha meg lesz.:)
krissy3
 
 


Sziasztok

jó sokat írtatok.

Tabati nagyon sajnálom hogy nem vették le, de nem értem, mert úgy emlékszem hogy te megkérdezted annó hogy leveszik e és azt mondták hogy igen. Vagy nem jól emlékszem?
Én mondjuk ott szülök, így nem lesz gond, de tényleg szemétség:(

krissy nagyon szép a fiad.
Örülök hogy az uh-okon minden rendben volt mindenkinél.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Csajok!

Most mar raknek avatar kepet,de nem tudom kellokeppen lekicsinyiteni :oops: a 60x60-as pixel meg hagyjan,de akkor is vagy 18kB-os...francba...

Tabati:Koszonom szepen....sajnos sokszor igy van,hogy mindent megtennenk,a masik fel valahogy megsem ad bele annyit...pedig egy kapcsolathoz ket ember kell!Remelem mindannyian megtalaltuk a masikfelunket....

Krissy:Akkor atmentetek egy s"mason Ti is!Nagyon helyes a kisfiad :wink: Semmi baj nem lesz a kutyival,ne aggodj.En nagy kutyas csaladban nottem fel,es a testvereim is,es az o gyerekei is.Csak okosan,nem kizarni semmibol,meglatod tudni fogja mi a helyes,mutassatok meg neki a babot majd,menni fog.Ez nem akadaly,elvezni fogjatok amikor mar tudomast vesz a kicsi a kutyusrol,es egyutt cseperedik egy allatkaval.Sokmindenre megtanitjak majd egymast.Nalunk is lakas kutyak voltak... :wink:

Timea:Csak legyen szo....od!Add ki magadbol,a turelemmost nehez ugy lesz egy darabig...kitartas!Es meselj majd!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


ancsurti:tudod hogy kell megcsinálni a kép kicsinyitést?
krissy3
 
 


Az a baj,hogy csak 18 kbyte-ig tudom,onnantol annyira apro lesz,hogy nemerdemes kiraknom...

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok! :)

Én is írok egy kicsit - ha csak menet közben le nem ájulok a székről, olyan álmos vagyok... :oops: (Ráadásul a karácsonyi nagytakarításnak is már lassan a végén kéne járnom, de még csak el sem kezdtem... :oops: :oops: :oops: :oops: )



Érdekes történeteitek vannak, ki hogyan került össze a párjával. Sajnos, semmi garancia sincs arra, hogy ha később házasodik az ember, akkor sikerülni fog. Szerintem ez döntően a felelősségtudaton múlik. Ami -jó esetben- az idő előre haladtával egyre nagyobb, így érettebb fejjebb jobb döntést hoz az ember. Elvileg... Mert vannak, akik már nagyon fiatalon sokkal felelősségteljesebbek mint sokan akár egész életükben. Egy jó kapcsolathoz nagyon sok minden kell: tolerancia, bizalom, őszinteség, alkalmazkodás és még kismillió dolog. Mert szép dolog a szerelem, de a fogkrémes tubus azért komolyan nyom a latba... :roll: Vannak, akik már akár pár nap után úgy gondolják, hogy össze kötik az életüket, mások meg 20 év múlva kötnek házasságot. Az, hogy melyikük döntött jól csak a jövőben derül ki. 50-50%. Nem az addig eltöltött időn, inkább a felek személyiségén múlik. Dehát, kaland az élet... :wink:



Jót vigyorogtam rajtatok. Eszembe jutott, hogy amikor tavaly terhes voltam és még dolgoztam, mennyit fészkelődtem az iróasztal mögött. Nekem mindig is voltak melleim, de egy idő után szabályosan útban voltak és nem tudtam őket, hogy ülni. Ha feltettem az asztalra, akkor kényelmes volt, de nem tudtam írni, ha meg levettem, akkor tudtam írni, de kényelmetlen volt. :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Most még nem tartok itt. De már eszembe jutott, hogy majd jön az az időszak is, amikor már nem látod a lábujjadat a pocakodtól. Így jót lehet szórakozni ilyenekkel mint körömvágás vagy még inkább intim részek szőrtelenítése... :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :lol: :lol: :lol: :lol:



A 12. heti ultrahang általában már hasi. Ahogy tavaly mondta nekem a doki: "Maga már nagylány" :lol: :lol: :lol: :lol:



Amiért morcos voltam a minap az a következő volt.
Első alkalommal, amikor a Klinikán voltam megbeszéltük a dokival, hogy péntekre visszamegyek vérvételre és akkor megbeszéljük a 12. heti ultrahang idejét. Addig is döntsem el, hogy kérem-e a Down-szűrést. Jó. Pénteken visszamegyek (a vérvételt a körzeti rendelőben is megcsináltathattam volna, de inkább visszamentem, hogy egy helyen legyen minden biztos, ami tuti. Azt hiszem minimano74 írta, hogy neki nem írták meg a beutalókat. Nem értem, mert nekem simán megírták. :?: ), az asszisztens közli, hogy 15.-én 11:00-re menjek ultrahangra, szépen be is jegyzi a Klinikán használatos kiskönyvembe. Kérdi, hogy kérem-e a szűrést. Mondom: nem. Jó. Ehhez képest elmegyek a megbeszélt időpontra és azt látom, hogy kismillióhatszázezren vannak. Láttam, hogy van, aki már 2 órája ott ül. Egye fene, ez van. Nagyon sokan voltak, de még annál is lassabban ment. Mindegy, ez van, ezt kell szeretni. Lassan nekem is lejárt a 2 órám és nemsokára én jönnék. De csak nem én jövök, viszont már olyanok is kezdtek beszállingózni, akik utánam jöttek. Ez nem lesz jó, gondoltam, és az első adandó alkalommal elkaptam egy nővért. Mondom, mi a helyzet. Elkéri a nevemet. Nemsokára vissza jön és kérdi, hogy Down-szűrés. Mondom, hogy nem, csak sima 12. heti. Ezt eljátszottuk még vagy kétszer, mire behívtak. Megcsinálják az ultrahangot (ami annyiból állt, hogy megmérték a fej egy részét és a tarkóredőt. Slussz-passz. Tartott kábé 2 percig. Semmi mást nem néztek. Azt láttam, hogy mozog, megvan keze-lába, még az ujjait is részben meg tudtam gyorsan számolni. Voltam már egy-két ultrahangon, de azt még nem láttam, hogy nem nézik meg rendesen CRL-t, hanem a fej egyik mérete alapján számítják. :shock: :shock: :shock: :shock: ), majd megkérdik, hogy voltam-e már vérvételen. Mondom nekik, hogy korábban volt, most nem. Na de, hát az kell a Down-szűréshez. De én nem azért jöttem, hanem csak sima 12. hetire. Na, erre kiderült, hogy ők ma csak Down-szűrést csinálnak, és ezért akkor nem is mehettem volna. Ráadásul, azért nem hívtak be, mert nem szerepeltem a számítógépes előjegyzésben.... Basszus! Az asszisztens volt, aki mondta, hogy mikor menjek és még ő is jegyezte be, ezek meg nem tudnak semmiről. :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
(Utólag összrekva a képet, azért voltak annyian mert aznap csak ezt nyomatták és a két ünnep között nem végzik a vizsgálatokat. Ezt is talán minimano74 írta)
Alapból úgy nézett volna ki a napom, hogy 11-re megyek az ultrahangra, utána vérnyomás és vizelet vizsgálat a Várandós Ambulancián, majd találkozás a dokival 12-kor. De mivel 13 óra múlt mire előkerültem, nem voltam biztos, hogy még beleférek a doki rendelési idejébe. Ezért felhívtam az asszisztenst, aki közölte, hogy a doki délben elment. Pénteken vagy hétfőn menjek vissza. Nem lepődtem meg ezen a fordulaton, de ahhoz képest, hogy megvan neki a telefonszámom, jól nem szólt. Mindenesetre most is elkérte, mert nem találta a noteszében. Dögöljek meg, ha megértem, hogy mi a jó fészkes fenéért nem lehet olyan helyre felvésni, ahol megtalálható, ha már minden alkalommal elkérik. :evil: :evil: :evil: (A számítógépes nyilvántartásról már nem is beszélve... :evil: )
Úgyhogy, most hétfőn megint mehetek a Klinikára. Nem a várakozással volt igazán gondom -bár, tudnám még cizellálni, mert 2 óra alatt történnek dolgok, de mindegy-, hanem azzal, hogy mikor nagy nehezen bevergődök, akkor kiderül, hogy nem csak, hogy nem tudtak rólam, de még csak nem is mehettem volna aznap. És mindezt úgy, hogy még csak nem is én intéztem, hanem az asszisztens. Aki jól nem volt képes szólni arról sem, hogy most mégsincs doki. Ráadásul, amikor elmeséltem neki, hogy mi történt még rá is csodálkozott, hogy ja, én nem kértem a szűrést.. :evil: :evil: :evil: Még jó, hogy volt annyi eszem, hogy felhívjam még mielőtt bemegyek a Várandós Ambulanciára, mert ott is annyian voltak, hogy az is lett volna minimum 1 óra.
Így félig-meddig dolga végezetlenül beültem a Mekibe és megettem egy grillcsirke szendvicset. Aztán pedig felkerekedtem, és elmentem a fogorvosomhoz, aki végre befejezte a fogaimat. (Igaz, hogy a gyökértömésem egy részét a tű képezi, mert beletörött, de azért ki lett pótolva rendes anyaggal is :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )
A napomat amúgy fogröntgennel kezdtem. Amikor szóltam, hogy babát várok, akkor rögtön 2 ólomköpenyt is kaptam. Mivel ez még korán volt és éhes voltam a reggelimet Burger Kingben költöttem el. :oops: Halas szendvicset ettem, de elég tré volt a bundája miatt. :? Ezek után jött a Klinikai tortúra, majd a Meki és a fogorvos. Változatos egy napom volt.... :?
Amúgy se Mekibe, se hasonló helyekre nem szoktam járni. Egy évben max. 2-szor fordulok elő ilyen helyeken. Jobban szeretem a normális kajákat. Ha esetleg plázában kajálunk, akkor is mindig vagy levest, vagy főzeléket eszem. ÉS ha szétnézek, hogy ki eszik még ilyet, akkor a legfiatalabbak a huszas éveik közepén vannak. Sehol egy kisgyerek. Azok mind a Mekis kaját eszik. :( :evil: Úgyhogy megfogadtam, nem én leszek az aki rákapatja a gyerekét erre. Ha rajtam múlik, akkor még jópár évig be nem teszi ilyen helyre a lábát...




Iwiw-hez még annyit: gabi1 már leleplezte magát, de tímea83 és lidike is meg van. A klub jó ötlet. :wink:

Kép
Kép
200907?
 
 


Sziasztok!
200907?:Megértem h morcos voltál!Hihetetlen h milyen szervezés van az egészségügyben.Röhej h a fizetős sem mindig tuti.

Az iwiwes klub jó ötlet!Ja,és aki megtalál nyugodtan jelöljön be!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


Üdv az újaknak!

Tegnap végre befejeződtek a zh-im, azért nem írtam azóta, mert egyszerűen képtelen voltam végigolvasni a hsz-aitokat. Na de most végre sikerült!

Nagyon szép pocijaitok vannak, azt hiszem az enyém is alakulgat, de előtte is volt egy kis pocim, szóval így nehezebb megállapítani:)

A múlt héten én is voltam laborban és nekem is találtak vért a vizeletemben. Eléggé megijedtem, pláne mikor olvastam a neten, hogy ez vesekőre, vesemedencegyulladásra és ilyesmikre utal általában. Van a sulinkban egy spéci labor, ahol 5 perc alatt megnézték vérből a vesefunkcióimat és szerencsére jó volt. Na meg persze az is megnyugtatott, hogy végül Tímea83-nak sem találtak semmi problémát. Remélem nekem is így lesz, de én csak januárban megyek a leletekkel dokihoz.

Kicsidodi, képzeld, én is hasonló cipőben járok, mint te. Csak nekünk van 3 év előnyünk. Én 23 vagyok, párom pedig 31, bár már nem sokáig:) És mi is azon kevesek közé tartozunk, mint gabi1 és moncsy.78. Nekem is a férjem az első komoly kapcsolatom. És ráadásul elég hamar ráébredtünk arra, hogy nekünk együtt kell maradnunk. Most novemberben volt 2 éve, hogy megismerkedtünk, tavaly szeptemberben összeköltözés, decemberben eljegyzés, idén szeptemberben esküvő és most jön Manócska:) És ha lehet, akkor még boldogabbak vagyunk együtt, mint idáig. És ami a legjobb, egy kicsit tartottam tőle, hogy majd megszólnak, hogy ilyen hamar minek összeházasodni... de nem. Aki ismer minket, mindenki látja, hogy mennyire összeillünk és milyen jól megvagyunk együtt. A babát még csak egy kevesen tudják, de már mindenki kérdezgeti, hogy mikor jön már:) Hát majd Karácsonykor megtudják:)

Kép
gumilany
 
 


Az iwiwes klub ötlete nekem is tetszik!

Ja és nagy-nagy gratula a 12. heti uhsoknak!

Kép
gumilany
 
 


Gumilány!

Nekem volt előtte egy "komoly" kapcsolatom. De a komoly akkoriban azt jelentette, hogy egy évig együtt jártunk, és vele vesztettem el a szüzességem (ő is velem), de nem éltünk együtt vagy ilyesmi.
Szóval ilyen értelemben nekem is a férjem az első komoly...
Mi úgy jöttünk össze, hogy én az exem után egy évig egyedül voltam, nem is vágytam kapcsolatra, elég nagy reccs volt a szakítás, de aztán egyik este bulizni indultunk a bnőmmel, és a konyhában ülve közöltem: -Kriszta, úgy érzem mától készen állok egy új kapcsolatra!
Erre aznap este megismertem a férjem :wink: :D ! Egy hónap után összeköltöztünk, aztán családi házat építettünk, vidékre költöztünk, összeházasodtunk, és ahogy elhatároztuk egyből jött a bébi is :wink: ! Nagyon szeret minket az Isten, nem győzök hálálkodni :D !
Januárba lesz 4 éve, hogy összejöttünk. Veszekedni nagyon ritkán veszekszünk, szóváltások is ritkán vannak, pedig sztem egészségesek és izgalmasak :wink: ! Időbe telt míg összecsiszolódtunk, hiszen nekem mellette kellett kamasz lányból, háziasszonnyá válnom (sajna nem annak születtem :? :D ). Neki pedig bele kellett törődnie, hogy vehemensebb vagyok, mint az exe, és határozott elképzelésem van bizonyos dolgokról. De ezek a viták már elmúltak, bár a fáradtság kontra nagytakarítás dolog miatt látom, hogy kicsit húzza most a száját, de nem szól, mert tudja, hogy nem lustaságból nem pucolok ablakot, hanem, mert lszédülnék a székről a fáradtságtól :roll: :twisted: !

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


ancsurti:nekem is csak igy sikerül,hogy ilyen homályos,pedig ez egy tök éles kép.Én ugy csináltam,mert ez is nagy kbitos volt,hogy elöször az iwiw-re raktam fel,onnan mentettem másként,és igy már joval kisebb lett,és utána a szerkesztésbe,és utana a:kép,azon belül,nyujtás,döntés,ott a 100 százalékot átirtam akkorára hogy jo legyen,és még a nyilakkal is jobbra ,balra toltam össze.Elég szar lett a minösége igy,de ennél jobbra nem tudtam ilyen kicsibe.Nemtom,miért nem engednek egy kicsit nagyobb képet felrakni.
krissy3
 
 


sziasztok!visszatértem de sajna még mindig vannak rosszullétek! :( kb 1hetet voltam kórházba is kiszáradás szélén voltam de már azért jobban vagyok!holnap megyek dokihoz remélem minden rendben lesz!

Kép
vitéz csabáné
 
 


Az előbb pl. közösen nagyon megörültünk annak, hogy végre üres a szennyestartó :mrgreen:

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Sziasztok Lányok!

Szép jó estét nektek! Remélhetőleg szebbet, mint az enyém.

Rossz hírrel jöttem: az UH üres petezsákot mutatott. Tücsök nem akart velünk maradni. A dokival beszéltem, de sokat nem tud tenni, várnom is kell, és ahogy így nézem január első heténben lesz a végső kimenetel...

Ismét átadnám a táblát kezelésre. Nem nagy ügy, de valaki jó lenne, ha átvenné. Az újak még nem kerültek bele, hiszen nagyon elfoglalt voltam a héten. Az is elég volt, hogy olvassam ezt a sok aktív kismamát! :wink:

Szeretnék jó egészséget és kitartást kívánni nektek és jövendő babócátoknak! Majd időnként rátok nézek, mint a 2008 októberi kismamákra is... Biztos vagyok benne, hogy az egyik topikot majd valamikor végigírom!!! A párom még biztosabb ebben... csodálatos ember, itt van mellettem és súg, hogy mit írjak... :roll: :oops:
stike
 
 


Sajnálom, stike! :cry: Ráadásul pont tegnap írtad le a történeteteket... Erős vagy és van egy klassz párod is. Hajrá nektek!

Kép
Kép
200907?
 
 


Stike! :cry: :cry: :cry: Könnyek szöktek a szemembe :cry: :cry: :cry:
Nagyon-nagyon sajnálom ami veletek történt. Nem kellett volna, hogy így legyen!
Biztos vagyok benne, hogy pároddal ketten átvészelitek ezt az időszakot, és mihamarabb bejelentkezel a legjobb hírrel! Vigyázzatok nagyon egymásra!!! Szorítunk nektek! :wink:
Vendég
 


Stike!

Én is könnyek között olvaslak :cry: .Nagyon sajnálom és szívből kívánom,hogy minél hamarabb egészséges babátok szülessen!!♥♥♥

Kép

Kép
lidike
 
 


Engem se hagyjatok ám ki az iwiwes klubból :wink:

Kép

Kép
lidike
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 13:13-kor.

KépKép

KépKép
boo
 
 


Stike!

Nehéz erre bármit is írni :cry: ! Én is megsirattam a babátokat. Tudom ez most nem jelent sokat, de adjon erőt, hogy így kellett lennie :!:
Azt hiszem, mindannyiunk nevében mondhatom, hogy nagyon örültünk neked eddig is, köszönjük a munkádat, és nagyon szívesen várunk vissza mindig, minél hamarabb a jóhírrel :wink: !
Kitartás! Büszke lehetsz rá, hogy ilyen tündéri párod van, biztos hamarosan célba ér a gólya, csak kérni kell, és adatik!!! Gondolni fogok rátok!

puszi

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 13:14-kor.

KépKép

KépKép
boo
 
 


Boo!

Nagyon örülök a jóhíreknek :D !
Hát te aztán nem vagy szívbajos :wink: ! Szépen belevágtatok a közepébe :!: Kívánom, hogy az idő tényleg titeket igazoljon, és sikeres legyen az "összeérés" :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Köszönöm lányok a kedves szavaitokat, egy nagyon jó csapatot kell itthagynom! Ezt is sajnálom...

Breki neked küldeném a táblát! :roll: bocsi, de hirtelen nem tudom kinek lehetne, legfeljebb majd átadod valaki másnak. Köszönöm...

Vigyázzatok magatokra!
stike
 
 


Stike!

Nem értettem a leveledet, mivel még nem olvastam amit írtál! Borzasztóan sajnálom és együtt érzek Veled! Nem is tudok igazán mit írni :cry: ! Persze megpróbálkozom a tábla írással...remélem belejövök! Nagyon köszönjük az eddigi fáradozásodat! És kitartás....akármilyen nehéz is csak bizakodva pozitívan! Néha nem értem a sorsot igazán??? Tiszta szívemből szorítok Nektek és kívánom, hogy mielőbb egészséges Kisbabád szülessen!

Puszillak




Tickerplayground.com
breki76
 
 


A wiwes klub viszont engem nem érint, szeptemberben töröltem magam és nem is szándékozom visszatérni...más közösségi portálokon rontom a levegőt, ahol még nincsenek annyian! De a táblával ez nem függ össze, ha ide is bekerülnek az adatok amiket szeretnétek, hogy benne legyen a táblába szívesen beírom!

Persze ha valaki elengedhetetlen vágyat érez és szeretné vezetni, akkor átengedem, de ha nincs ilyen lelkes vállalkozó, akkor átveszem a stafétát, hogy ne vesszen kárba STIKE munkája!!!! Megpróbálom legyőzni a babonát és nem gondolom, hogy ez rossz ómen lesz! Remélem nem!




Tickerplayground.com
breki76
 
 


Breki!

Ilyesmi eszedbe se jusson! Fogd fel úgy, mint közszolgálati jócselekedetet, amiért pedig jópont jár odafentről :wink: :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Stike!

Most olvasom mi tortent...es nagyon sajnalom...remelem gyorsan megerosodsz lelkileg-testileg egyarant,es ujra itt koszonthetunk Teged!Egy nagyon kedves,szimpatikus embernek "ismertelek"meg az eddigiekben,kitartasotoknak biztosan meg lesz az eredmenye!Addig is szeressetek es tamogassatok egymast,es kukkants be neha ide :wink:

Ti is vigyazzatok egymasra!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Vitez Csabane!

Probalj meg pihenni,es mindenfele modon bevinni valami tapanyagot!Leveseket sem birsz megenni?Nekem most azok mennek nagyon,mondjuk most par napja nem emelygek mar,de azokat kivanom...
Megy a drukk holnapra!!!

Krissy:Koszonom,megprobalom ilyen modszerrel,ha nem megy,hat maradok "arctalan" :wink:

200907?:Ez tenyleg nem semmi,en is eleg morcos lennek :evil:

Mi most hasonlo kalvariat jarunk be az ugyvedunk miatt,a nem odafigyeles,szetszortsag,osszekeveres,stb.miatt,a sajnalom elhangzott,csak nem ertem :shock: mikor minden le lett irva papirra,meg nem is szobeli a dolog.Ha en hibaztam volna ekkorat barhol,barmikor,szepen megnezhettem volna magamat.Megis emberek betoltenek allasokat valahogy,masok meg szivnak a nem hozzaertes miatt(lasd:asszisztens)

gumilany:gratula a zh-khoz!Remeljuk nincsen baj a veseiddel.Addig is igyal sok folyadekot,amennyit csak birsz,az atmos rendesen...

Boo:En is bogok rendesen...barmikor...barmin...

Pagika merre jar???

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Szia, ancsurti! :)

Ha már ennyire nem tudsz aludni, mesélnél nekem egy kicsit Kanadáról? Soha nem terveztem, hogy külföldre költözzem. Ámerikát nem is tudnám elképzelni, de Kanadát igen. Olyan kép él bennem, hogy inkább az európai stílushoz, gondolkodáshoz állnak közelebb, mint az amerikaihoz. Csak rossz kontinensen vannak... :lol:

Kép
Kép
200907?
 
 


Szia 200907?!

Te sem alszol?Pedig otthon nagyon kesore jar mar...
A rovidke,6 honapos itttartozkodasom alatt eleg sok benyomasom van,a massag tunt fel.Sok dologba nem lattam meg bele...Rengeteg fele ember,kultura keveredik itt,sok a bevandorlo,sot a nepesseg legnagyobb reszet ok(mi) alkotjak.Itt osszefer a potugal,spanyol,olasz,brazil,jamaikai,indiai,pakisztan,es egyebb del-amerikai,afrikai,es meg sorolhatnam.Amerikaba sosem vagytam,ide is a ferjem miatt,inkabb engem a hideg remisztett egyedul,amit idaig sikerult megusznom.Kb.majdnem hasonlo az idojaras mint otthon,ha itt esik az eso,akkor otthon is,csak ilyenkor mar jellemzobb a ho.Nyaron rekord melegek vannak :shock: 34 folotti siman,tavaly allitolag a 40 fok majdnem egy honapig tartott.Persze nagy a paratartalom.Csak a tel tart tovabb,marciusban javaban ho van meg...Az osz az gyonyuru!Mindenhol vorosen izzanak a juharfak,ilyen szinorgiat meg sosem lattam,es hihetetlen hogy letezik.Ja es oktoberben meg voltak 15-20 fokok,szoval azert maszkaltunk erre-arra.Voltunk a niagaranal,vonattal sima ugy volt,nincs autonk eppen.Kulturalt a vonatkozleekedes,es tiszta :shock: !Az autok meglepoen nem szaguldoznak,es ha megkozelitem az uttestet,mindenki megall.Rengeteg kisbolt van,ami otthon ugye a multik miatt kihalofelben,es minden kultura megtalalja a maganak megfelelot.Eppen ma vettunk a magyarboltban kolbaszt,es van hordos savanyukaposzta is,es Piroska szorp,turo-rudi is.Az utcak ugyan nem tisztak,de rendszerezik a szemetet,kutyaval mindenhova bemehetsz,es nem vadak,nincsen szajkosar es lepten nyomon nincs kutya gumi.Lassan kezdem megszokni a dolgokat,eleinte sok furcsasag volt,igy hirtelen ezek a benyomasaim.
Vannak nagyon szep helyek,ahova szeretnenk eljutni,de voltunk mar olyan igazi filmekbe illo kanadai helyszinen,rengeteg fele fenyofaval,legalabb 8-at kulonboztettem meg...rengeteg toval,lappal...hosszu auto utakkal,fabol faragott maciszobrokkal az utszelen...baratkozo mokusokkal,mindenhol mokusok laknak..mosomedvekkel,akik itt garazdalkodnak nap mint nap a szemetesek kornyeken,mert szegenyek igencsak kiszorultak a termeszetes elohelyukrol,es raszoktak az emberi kosztra...kanadai vadludak is rajokban mindenhol.Ilyen helyre megyunk most is teleni.
Szoval a belvaros az zavaros kicsit,de megszokhato a forgatag,sok a kertvarosias resz,mi is ilyenben lakunk,felhokarcolo az csak a belso keruletben van,ami nekem ilyeszto,de egyben lenyugozo latvany ejszaka.Eddig az Ontario-to mellett laktunk,sokat jartam le a beachre napozni,setalgatni.Na az hianyzik kicsit,olyan mint egy tengerpart.A kozlekedes elegge atfogo,es kulturalt,nem csapjak be az ajtot elotted,es egy iranyba eleg egy jegy,csak atszallo kell.A metro meg bonyolult nekem :oops: A magyarok kozott keves az osszetartas,sajnos itt is atverik es kihasznaljak egymast,sok csunya tortenetet hallottam...Azert tisztelet a kivetelnek,ja es azert lepten nyomon hallani magyar nyelvet.Most szeretnek beiratkozni konyvtarba,kivancsi vagyok milyen a valasztek.De van kulturhaz es konyves bolt is.A kulturhazban szinte csak nyugdijjasok vannak,most voltunk mikulas unnepsegen,de felejthetos.
A kozbiztonsag rendben van,nem kell felnem hogy levagjak a taskamat,kirabolnak.Jol megfer egyutt a regi es az uj epitkezesi stilus,ez nekem nagyon tetszik.
Remelem egyszer majd nem a belvarosban elunk,persze rengeteg a park,a zold terulet,mindenhol fak vannak,nyaron rendezett viragos teraszok,haz-elok,de az almom,hogy kintebb koltozzunk,egy fenyoredos kis hazikoba...
Meg meselhetnek,de hitrelen ez is sok lett,es egy kicsit ossze-vissza gondolat-cikazos... :oops: Nekem tetszik itt egyenlore,de teljesen mas mint otthon.Talan kesobb,ha beilleszkedek rendesen,maskent fogom latni,de mar vagytam a ferjem utan nagyon,ezert most elvezem...
Esti mesenek vege mara....aludj szepen kis200907?!
(es meg mindig csak fel 9 van itt....)

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Jóreggelt a kismamáknak.
krissy3
 
 


ancsurti:
ha gondolod,küldd át a képedet,és én megcsinálom neked, utána meg visszaküldöm.
krissy3
 
 


Oksi Dodi!

Bár januárig nem igazán fogok itt lenni, az ünnepek alatt nem a net a fontos nekem sem, szóval majd januártól.

Neked persze írok majd néha külön :D :D




Tickerplayground.com
breki76
 
 


Szép jó reggelt kismamik!
Stike!
könnybe lábadt szemekkel olvstam soraidat,nagyon-nagyon sajnállak titeket!
De fel a fejjel,haamrosan eljön hozzátok is a kis angyalka és maradni is fog!




Én tegnap megjártam az orvost.hát a rákszűrés most engem is érzékenyebben
érintett,mint szokott,de a fájdalmat feledtette,hogy láthattam újra a
babócámat.Én már nem értem a hetek számolását,hisz tegnap
voltam 10hetes és a méretek alapján meg már 10hét5napos vagyok.
mindjárt felrakom a képet is.

Kép
Kép
csibe83
 
 


hát nem tudom lekicsinyítenia képet sajna és így nem tudom feltenni,de még próbálkozom.

Kép
Kép
csibe83
 
 


Megpróbálom úgy ahogy krissy ajánlotta ancsurtinak

Kép
Kép
csibe83
 
 


Kép

Kép
Kép
csibe83
 
 


Stike! :cry: :cry: Nem is tudok mit írni... :(

Gabi1!

Úgy ahogy mondod! Fel is hívtam őket, meg Keresztúrról is kaptam egy beutalófélét, de ahogy már Brekinek leírtam, sajnos számítani lehet erre is. Mást mondanak a telefonban és mást a kórházban. Meg az is lehet, hogy ha más nőcit fogok ki, akkor nem kérdez, hanem simán leveszi. Nem volt most szerencsém, talán azért, (legalábbis hiszem, hogy azért), mert nincs is rá szükségem. :)

Krissy!

Én is próbálkozom majd képfelrakással (vagyis a férjem), ha nem megy küldhetem neked? :oops: :lol: (csak még haza kell, jussunk, de ma így vagy úgy megyünk mindenképpen. Jó móka lesz! :evil: )

Amúgy nem tudom, ti hogy vagytok az ajándékvásárlással, de én tegnap voltam a tesómmal páromnak ajcsit venni, és ilyen rosszul még sosem voltam a várandósságom alatt. :shock: Nem is hányinger, inkább émelygés, de nagyon melegem volt, izzadtam és ájulás környékezett. Pedig nem mentünk sokat, csak a Mediában voltunk és tudtuk mit keresünk, sor sem volt hosszú, de mégis az a sok ember... :? De főleg a tömegközlekedés volt gáz. Úgyhogy én ezennel befejeztem a vásárolgatást, ami még maradt, azt majd párom, így is félek a mai hazabuszozástól...

Kép
Kép
tabati
 
 


És sikerrel jártam :P :P :P :P .
most akkor állíthatom át a vonalzóm is :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83
 
 


Csibe!!!
Gyönyörű babád van! Nagyon jól sikerült a kép! Szuperül kivehető mindene! Gratula hozzá! Mit mondott a doki? A születés időpontja változott? Mert ha igen, akkor állítsd át a vonalzód...szerintem. Bár még változhat. Lesz a 12. héten uh-d? Mert akkor mondják meg a "pontos" nagyságát, és még akkor is változhat.
Vendég
 


köszi norka!szerintem is nagyon szép és ahogy összehasonlítom
a múltkori képpel.hihetetlen,hogy ekkorát nőtt a picurka.
vonalzómat már igyekszem átállítani.

Kép
Kép
csibe83
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?