Sziasztok!
Honey: nálunk is ez volt. Mivel Zalán fürdés közben mindig lehiggad, bevallom őszintén, hogy engedtem egy kádnyi vizet, és beleültem vele. Ott félig kidőlt, utána gyorsan felöltöztet, a fél sötét szobában kapott még egy cicit azóta alszik. De én is azt hittem megőrülök, 8- 1/4 10ig non stop orditott szinte.
Szeder, Bejci: örülök, hogy minden rendben volt a neurológián!
Starlark: nagyon jó az alvós Doncek kép! Látom ő sem unatkozik, van játéka bőven
Házasélet: nálunk is ritkább, illetve nekem Zalán a hüvelyemet is szétszedte kicsit, és belső varratok lassabban gyógyultak, az egy darabig kellemetlen volt. A fő ok szvsz, hogy én iszonyat fáradt tudok lenni, és ha párom ne adj isten leül még a gépe elé játszani egy "kicsit", akkor mire végez én már tuti beájultam. De az elmúlt 1-2 hétben javuló tendenciát mutattunk. Ja, és a cici nálunk is problémás terület, de nem azért mert folyik a tej, hanem mert mióta szoptatok borzalmasan érzékeny.
"hogy pont ugyanolyan jó, ha közben jön meg a vágy" Ezzel nagyon egyetértek
Honey: azt se tudom hol van a combfixem költözés óta
:) Bár lehet karácsonyra előásom, hadd örüljön a párom
Teherbe lehet esni mensi nélkül is szoptatás alatt.
Betti: üdv itt!
Nagyon aranyos a lánykád!
Humanka: jól kikaptátok ezt a köldök mizériát. Na igen, a januári nyári szünet erősen furcsán hangzik
Mellgyula
Fórumozás: én nem csak itt fórumozok, és párom abszolút tisztában van vele, és egyáltalán nem zavarja.
Konan: Panna baba is nagyon szép és hogy nő!
Gwini: őszinte részvétem
Szép kort élt meg a nagymamád! Lalu nagyon édes!
Petra: Zalán még nem kapott teát. Ha éhes/szomjas cici van.
Noni: Misike is kerekdik szépen
2 hóüs videón nagyon meghatódtam szokás szerint
Winona: én etetés elejétől számolom. De Zalán mostanában max fél órát eszik
A.M: már 4 hónapos? Még csak most született. Szép nagy fiú
Sütik: nem ér csorog a nyálam.
Bagzerka: jól összejött nektek minden, remélem a januárotok nyugisabb lesz, és tudsz majd jönni gyakrabban!
Eszike: gratula a hasra forduláshoz, és jobbulást Noéminak!
Monee: nagyon szeretjük a Tummy Tub-ot, én is Zalán is. Eleinte bénáztam, hogy hogy fogjam meg, aztán belejöttünk. Mostmár jó nagyokat csapkod néha benne, és gyakorlatilag amióta leesett a köldökcsonkja szeret fürdeni. Bármennyire is sirás van előtte a dézsában üdvözült vigyor
Csak sajnos lassan kinőjük.
Ormolya: örülök, hogy minden rendben veletek, hozz majd képet Botiról!
Nyunyori: üdv és köszi a babatornát! Szerintem én is kipróbálom Zalánnal. Nagyon aranyos a kislányod.
Ági: Dávid nagyon jó képű kispasi!
Minyu: jobbulást!
Takaritás: holnap jön anyum együtt könnyebb lesz.
Csehi: annyira tetszik Luca haja még mindig!
És milyen tündérien mosolyog
Házikedvenc: macskákat nem érdekli a gyerek, a csincsilláim pedig még nem találkoztak vele