Új privát üzeneted érkezett!

Bekukk aztán szunya. Anyany hurrá, hogy itt vay. MÁR HIányoltalak.
Köszönjük a Niki bókokat.
bende
 
 


Apának hasmenése van és hány! Remélem mi nem kapjuk el!
Megyek gyorsan aludni, mert elaludt a Lina!
Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Mancsa, ismerem a Sanatopicot, nekem is nagyon "tetszik". Már rengeteg mindent kipróbáltunk, de sajna semmi sem segít.
Tej és tojásallergiás, már másfél hónapja diétázunk, és semmi javulás..:(

Jaffa, lehet hogy nem is olyan drága a Brendon, az az igazság hogy amúgy is keveset járunk Fehérvárra,úgyhogy nem ott vásárolok rucikat. De amúgy tök szeretek bemenni oda, mert olyan jó cuccok vannak..:)

Bende, Sarmon, nagyon édesek a picurok!

jó éjt mindenkinek!
kristaly
 
 

 
 

na itt vagyok megint. a lányom játszik az ágyában és nem akar aludni.
lefeküdt, becumizta az ujját meg fogta a takaró csücskét, aztán gondolt egyet, kinyitotta szemét, fejecske fel, és elkezdett pörögni forogni. hasra, vissza, hasra, vissza és azt a diadalittas mosoly...
meg kell zabálni, csak ne ilyenkor csinálná...
mostmár várom, hogy kifáradjon.
megint elaludt 9kor, félóra múlva ébredt. mosolyogva, édesen.
nincs mit tenni.
talán majd ha megyünk haza, a levegőváltozás segít...
Vendég
 


ja megkérdeztem a gyerekorvost, ezzel az össze vissza alvással mit lehet tenni. azt mondta, a foga biztosan, bár nem nézett bele a szájába. meg azt is mondta, hogy hagyjam sírni.
az idióta...
ma kaptuk a harmadik pneumokókusz szurit... borogatás kicsi láz... napközben egy jó hosszú alvás...
na megyek, reklamál a kisasszonykám...
Vendég
 


Na megint én.

Trundike mit jelent az, hogy Barnus túl jó? befelé fordult?

Kép Kép Kép

Íme még néhány kép, aztán egy ideig nem foglalom a helyet. Az óriáslabdát Apától kaptuk karácsonyra- előre odaadta :)- és Niki imádja. Teljesen ellazul rajta, legtöbbször be is alszik. nagyon jól fejleszti az egyensúlyérzéket és nekem is kényelmesebb a labdán ülve rugózni, mint a köröket róni a lakásban.
bende
 
 


Sarmon! nagyon aranyos Írisz. Most mekkora? Hány kiló?
A veséjével mi újság?
Anyany- január elején megyünk a 3. pneumo szurira, de már előre ráírták Niki nevét a dobozra, mert hiánycikk az oltóanyag.
bende
 
 


Brendon- őszintén szólva még nem sok mindent vettem ott. Néhány játékot kuponnal, cumit, cumisüveget...ennyi. Ruhát még egyetlen darabot sem. Nekünk nagyon drága. Én az összes rucit turkálóból szerzem be, a bodykat meg a tescoból. Hosszúujjast tényleg nehéz találni, épp a héten voltunk kinn, de nem volt Niki méretében. Sőt, egyetlen fajta csomag volt, ami 6-9hósig volt méretezve. Bár a nyanya még nincs 5 hónapos, de már az összes ruha, amit most használunk 6-9 hósig van.
Gyerekülést pedig szerintem akciósan, vagy kuponnal érdemes venni. Esetleg fel kell menni az outletbe. Érdemes megnézni a honlapot és úgy elindulni.
www.bebioutlet.hu
Mindig vannak akciós ülések, amiknek természetesen nincs semmi bajuk, csak éppen már nem divatos a színűk.
bende
 
 


http://www.bebioutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 3&mainid=8
http://www.bebioutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 3&mainid=8

ez a két ülés 15-36kg-ig jó és a törésteszteken is jó eredménnyel végeztek
bende
 
 


Sziasztok!

tegnap jó sz*r napom lett. Délig nem volt semmi bajom, sétáltunk boltan voltunk. Aztán ebédeltem salátát meg egy szelet bundázott pulykahusit és szopiztattam. Már akkor elkezdett fájni a gyomrom, de gondoltam biztos rosszul fekszem vagy sokat ettem. Utána elmúlt, pelusoztunk és bementünk a párom melóhelyére segíteni neki egy kicsit. Egyedül dolgozik én szoktam a karácsonyi hangulatot elővarázsolni a dobozokból neki. 2kor megint elkezdett görcsölni a gyomrom de iszonyatosan, nekem ennyire még soha nem görcsölt a gyomrom. fél 3kor már menni alig tudtam úgyhogy írány az orvos. Persze Matyit is vittük, nem tudtam hova rakni még jó hogy ő átaludta a hordozóban ezt az egészet. A doki megvizsgált megnyugtatott hogy a gyomrom nem lyukadt ki (kösz) és kaptam egy szurit, meg gyógyszert írt fel. Azt mondta valószinűleg a gyomrom a savtól görcsölt be de előtte semmi bajom nem volt. Párom hazahozott itthon kiraktam az ebédet, még utána fetrengtem egy sort az ágyon aztán elkezdett hatni a szuri, hát az valalmi fenséges érzés volt. Úgy éreztem magam mint akit belőttek :D
Olyan dolgokat kaptam ami mellett nyugodtan szopizhatunk tovább, persze ezt volt az első kérdésem.
A legrosszabb az volt az egészben, hogy attól rettegtem hogy mi lesz a Matyival ha én kidőlök a sorból ki ad neki 4kor enni :( :( :(
De szerencsére addigra jobban lettem mire felébredt és tudtunk cicizni, igaz kevesebb lett estére a tejci de talán most már kezd visszaállni.
Most már jól vagyok, pirítós meg tea volt a menü kicsit még fáj a gyomrom de nem vészes.

KépKép
winchi
 
 


Sarmon ez a tündérke nagyon édes :lol: Hogy vagytok?

Bende tök jó ötlet ez a labda! anyuéknak van majd karácsonykor kipróbáljuk ha tetszik Matykónak akkor beszerzünk egyet :)

Anyany édes lehet ez a pörgés amint a lánykád lerendez bár gondolom mondjuk egy délelőtti időpontnak jobban örülnél :shock:

Mancsa remélem nem kapjátok el vigyázzatok vírus van! Én is féltem hogy nem e az de nincs folytatás, remélem ennyivel megúszom ez is elég volt.

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Bende: Szuperek a képek! Gyönyörűek vagytok!!!

Winchi: Sajnálom. Valósznűleg inkább enyhe ételmérgezésed lehetett.

Lányok! Én kivagyok. Mostmár délelőtt sincs el a Manó :( Pocika talán, mert leálltam minden szerről, de milyen z pocifájás ami pont akkor jelentkezik amikor el akarna aludni.
Vagy akkor viseli nehezebben. Most kapott némi mumukát (2 órára) nem evett sokat e megnyugodott és a csereszenyemag párna is a pcján van, most nyugodt és fekszik és mindjárt elalszik.
Félek hogy bár max 30 ml-et eszik a hasfájásra ráetetve elhúzódik majd a dolog.
Teljesen tanácstalan vagyok.
Elaludt. Magától!!! Éhesnek nem lehetett éhes mert nem sokat evett, viszont tegnap este 3/4-ed 3-kor kelt először, majd 6-kor és fél nyolcig aludtunk.
Szóval ha úgy vesszük csak egyszer kelt az éjjel mi jó.
Kár a délelőttökért :( Kellene valami szakértő aki meglesi hogy mi lehet tudtok valakit? :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok,Írisz veséje stagnál,majd 3 hónapos korában kell mennünk vele megint...
3400 gramm,épp egy kilóval több mint amivel a kórházból hazajöttünk.Jó kislány,néha a pocija fáj,figyelnem kell mit eszek,kapja rendszeresen az Infacolt pedig.
Nagyoknak ez az utolsó hét aztán itthon lesznek jan. 5-is,na lesz ám ereszd el a hajamat!:) :? de még jó hogy apa is itthon van. :wink:
Szobájuk kész lett,átköltöztettük őket oda mi vagyunk egy szobában a picivel.
Csajok sos,az anyasági támogatás az az egyszeri az mennyi idő múlva jön???

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Szia Tündi!

Matiy is hasonlóan eszik pár napja mint Bius. Este 9kor ettünk aztán fél3kor és 6kor aztán 8kor kelt és 9kor evett megint.
Matyi délelőtt sokszor csak nyúlfarknyiakat alszik, most is kb negyed órát aludt. Ilyenkor szokott az lenni hogy lesi mit csinálok, ha konyhába mosogatok akkor jön és kiültetem a hordozóba. Trónol az asztalon és lesi mit csinálok
Most a pocija fáj, bebugyoláltam a jó meleg plédjébe a pocakján a magpárna és úgy nyöszörög. Felsír felveszem rázom a fenekét, az előbb leraktam és csak nyögéseket hallok felőle úgyhogy lassan talán eredmény is lesz :D

Ancsi én is kaptam ám olyan szép rajzolatú bodyt tegnap este mint amit a múltkor te is lefényképeztél :twisted: :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sarmon megnéztem az anyaságimat nekem nov 20án utalták. Matyi ugye okt 16án született, kb két hét után igényeltük mire meglettek a papírok, úgyhogy kb két hét szerintem.

KépKép
winchi
 
 


Winchi: Sajnos tudom mit érezhettél, soha soha nem volt bajom a gyomrommal, mióta Dóri megszületett 4x volt gyomorgörcsöm, azt hittem belehalok. Szerencsémre nem ilyen hosszú, mint neked, kb 5 percig tartott mind, de maga a pokol. Még nem jutottam el vele dokihoz, de ki akarom vizsgáltatni. Nekem segített, hogy kikaptam a fagyasztóból 1 csomag valamit és lejegeltem. Sajnálom, hogy nálad is volt ilyen, ilyen sokáig is tarthat?

Sarmon: miután beadtuk az igénylést 4-5 nap múlva számlámon volt a pénz!

Bende: nekünk is van ilyen labdánk, szuper jó. Levit sokat tornáztattam rajta és nagyon jó az egyensúlyérzéke. Tehermentesíti a gerincet, mikor Levit vártam sokat ücsörögtem rajta. Munkahelyemen volt többfajta, ovális meg rücskös is. Szerettem azokat is.
Vendég
 


Kristály: Hogy derült ki ez az allergia? Kinőheti?

Sophie: eltűntél. Mi újság veletek?

Tündi: Dorka is huncutkodik, elalszik kézben, de ahogy leteszem, már ki is nyílik a szeme.
Vendég
 


Sarmon mi dec.1-én igényeltük és még nem kaptuk meg.
s. zsófia
 
 


Nagyon édi Jázmin mi tegnap voltunk védöben és 5 hetesen 5.27 kg vagyunk. Este 11.30-kor aludt el és reggel 7-kor kelt. Miota megszületett még soha nem aludtam 7 órát egyben szuper volt :lol: Képeket rakok fel ha még ma hagynak rá nekem idöt. Most megyek mert pancsi
s. zsófia
 
 


Zsófi: Hogy csináltátok??? Bár fél 12 az egy kicsit késő lenne nekem, de ennyit aludni egy huzamban...

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Elég késö de adig sirtunk a poci miatt :cry: Nem tudom de szupi volt. Viszont kiváncsi vagyok ma mi lessz ugyanis egész nap aludt.
s. zsófia
 
 


Kép
s. zsófia
 
 


Kép
s. zsófia
 
 


Kép
s. zsófia
 
 


Kép
s. zsófia
 
 


Sziasztok!

Lányok, mindenkinek ilyen sokat hízik a babója? Réka 4 hét alatt csak fél kilót hízott! De nem mondták, hogy baj lenne.

Zsófi, aranyosak a lányok, és hogy hasonlítanak!

Bende, édes Niki a labdán! A közös kép is nagyon helyes! Megkukucskáltam én is Tünci ajándékát, Te is egy Tündér vagy.

Winchi, remélem már jól vagy!

Mi ez a cseresznyemag párna? Jó hasfájásra? Hol lehet venni?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Zsófia: Gyönyörűek a lányok és tényleg nagyon hasonlítanak egymásra.

Szösz: Dorka sem hízik többet, kb fél kg havonta. Nekem furcsa, mert Levi mindig több, mint 1 kilókat hízott, de nem panaszkodok, olyan hurkái vannak, mindenki csodálja.
Vendég
 


Gyönyörűek a babák lányok!
S.Zsófi: micsoda nagy szemei vannak....
Sarmon: mennyit nőtt már Írisz baba. és nagyon édi kis mini-manó.
Én is úgy emlékszem, hogy egy, vagy két hét alatt jött meg a támogatás.
Bende: szupi ez a labda. Látszik Nikin, hogy szereti. A halvacsi nem túl szálkás egy ilyen csöppségnek? :D

Amúgy nekünk is drága a Brendon. Mi is vettünk ott 1-2 dolgot már, de általában kuponnal. Én is szoktam turiba vásárolni, meg Tesco-ban, Auchan-ban ruhákat. Nekünk erre telik. És meg is vagyok elégedve velük. Amúgy meg olyan gyorsan kinövik, hogy az olcsóbb szép ruhákat is sajnálom, hát még a drágákat hogy sajnálnám....
Jó ötlet volt ez az outlet-es honlap. Köszi Bende! Körülnézek majd.

Szosz: cserimag párnát én a DM-ben láttam, mikróban meg tudod melegíteni a párnát, és pocira tenni. Már én is akartam venni,csak még nem jártunk DM közelben. Itt csak Rossmann van Sbogárdon.

Tündi: ne hagyd el Biusnak az infacolt-t. Még Dorka is kapja, pedig már holnap 5 hós lesz, és még mindíg pocifájós. Nem lehet, hogy csak unatkozik Bius, vagy anyahiánya van? Vagy csak tényleg a pocija fáj...

Ma nem volt visítva üvöltözés, és tök sokat nevettünk Dorkán. Egész nap kacarászott, és beszélgetett ezerrel. Jó napja volt. Még apának is produkálta magát este miután megfürdette. Hamar el is aludt. Apa ma hozott újfajta tejpépet, mert a másik már elfogyott. Kíváncsi vagyok megeszi-e majd.
Jó éjt lányok!

Ha jól számolom Gégéé és Emmácska holnap hazajöhetnek! HURRRÁÁ

Winchi: szar dolog ez a gyomorfájás. Nekem már volt egy fekélyem. Elég nehéz volt meggyógyítani, és még sokszor most is görcsöl a gyomrom. Nagyon sajnálom, de remélem már jobban vagy! Simi-simi a pocakodra!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Ancsi: Dorkának eddig 4 db textilpelust és 3 hosszú ujjú bodyt vettünk. Sokminden megmaradt Leviről, azokat is használjuk. Levi ruháit kölcsönadtam pár barátnőmnek, most visszakaptam a szivességet, dől ki a szekrényből a kislányruha. 1,5 éves koráig megvan a ruhatára.
Örülök, hogy kimaradt a sírás nálatok, ma nekünk is jó napunk volt.
Gyomorfekélyed volt? Mik voltak a tünetei? Ettől félek én is, mert párszor már begörcsölt a gyomrom, de szerencsére nem tartott olyan sokáig, mint Winchinek.

Zombianyukák hol vagytok?
Vendég
 


Mindenki alszik?
Én is aludnék már, csak Dorka még nem akar!
Vendég
 


Sziasztok,

Zsófi. Nagyon aranyosak a lányok!! :)
Elvileg ma jön haza Gégéé! Gégéé nagyon várunk!! :) gyere hamar!
én nagyon elfárdtam tegnap. bementem a városba és már úgy kellett hazavonszolnom magam :( ... nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljön az az idő amikor már alig bírok "menni". itthon semmi gond, de ha hosszabb távokat kell tennem vagy sokat sétálnom akkor már nagyon elfáradok!
Tegnap dísziítettük Zsóval a mézeskalács sütiket, háááát ezt még gyakorolnunk kell :D:D:D!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Sziasztok!

Zsófi: Tüneményesek a lányok! :)

Ancsi_pancsi: A baj az, hogy a karomban is sír, hiába próbálom vigasztalni, ellenben ha kap enni jó babává válik, bár nem eszik sokat. Kérdés hogy ha eszik az csillapítja-e a hasfájást.

Wicca: Nagyon szuper lehetett. Én is szeretnék csak kellene pucér mézeskalács. Nem tudom hol lehet venni mert sütni azt nem tudok :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Kép Kép

Made by Bende
bende
 
 


trundike!

pucér mézeskalács...hehehe, nekem maradt néhány, meg a díszítőcucc is a hűtőben. már nem volt türelmem hozzá. Mindenkinek a csomagjára megcsináltam a mézeskalács névkártyát is.
bende
 
 


már unom ezt a mocsok időt. tegnap 1,5 órát sétáltam a nyanyóval, de szétfagytam.


Tünci, kicsi Violájának nagyon nagyon boldog névnapot!-
bende
 
 


Jó reggelt!
Hát lányok nekem is megjött a mikulás, úúúgggy úúútááálooom.
Jó szar idő van, pedig ma mára nagy csavargást terveztünk. Levi sokszor kimaradt a bevásárlásból, mert az ő ajándékait már nem lehet megvenni, ha ott van és megyünk az ikeába, meg a decathlonba, meg vagy auchan, vagy tesco. most már csak a sütés-főzéshez kell vásárolnom, a decathlonban gatyát szeretnék Levinek is meg magamnak is, az ikeából nem kell semmi, de úgyis mindig találok valamit, amit nem hagyhatok ott. Megnézzük az ágyakat, ha sok pénzünk lesz le kell cserélnünk az ágyunkat, meg a kanapét is. Mikor költöztünk mindenhonnan hoztuk a felesleges bútorokat, szép lassan kicserélgetjük majd őket.
Már én is nagyon várom Gégéét!

Violának boldog névnapot!
Vendég
 


Violának Boldog Névnapot!

Trundike: Én is most sütöttem elsőre, bár gondolom Neked inkább az idő és energia hiányzik nem pedig a rutin :).

Bende: Nagyon ügyes vayg!!! A zsákokat is Te csináltad??? Na lesznek ötleteim következő karácsonyra :D!!! Bár még lehet, hogy nekiállok.

Tényleg nagyon sz@r idő van, most voltam kinn megetetni a kutyát és még Ő sem ült le amíg a kajáját tettem a táljába annyira fázik a feneke ... brrrrrrr. Fúj már nagyon utálom!! Örülnék azért ha ez az eső inkább hó formájában hullana alá, mert így még egy icipici karácsonyi hangulatom sincs :(.

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Anyukám ma 60 éves!! :D

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit zombianyuka lettem. Este még volt tejci elég aztán hajnalban már két óránként evett és reggel is csak a két ciciből lakott jól. Na itt már én is bőgtem vele egy sort.
Fáj még a gyomrom is, de azért jobb mint tegnap próbálom túrbózni magam. Leszaladtam a dokihoz megnézett, mondta h egy hétig szedjem a gyógyszert, és kértem hogy írjon egy doboz tápszert a biztonság kedvéért. Nem akarom elkezdeni csak elég ijesztő volt hogy nem tudok a kicsinek enni adni.
Tündi pucér mézeskalács? :lol: Nem nagy ördöngőség ám megsütni amit felírtam a múltkor receptet az könnyű is, kérd hogyapa Biusozon ti meg Barnival gyurmáznátok egy jót :D
Bende szépek lettek a sütik, én is akarok a szomszédoknak csomagokat csinálni, mondjuk csak celofánzacsiba teszem majd, nem ilyen szupiba mint te :D
Wicca bizony lassan jön a lihegős korszakod, kitartás! :D Anyukádnak boldog születésnapot!!!
Ancsi gyomorfekélyed is volt? Juj! Nekem ez az egy óra is sok volt!

Gégéé már nagyon várunk! Remélem hamar szabadultok! :lol:

KépKép
winchi
 
 


Zsófia a lányaid tündéri bogárszeműek :D :D :D

Viola angyalka már a héten is figyeltem, hogy neked ma névnapod lesz, boldog névnapot kívánunk neked picurka!

KépKép
winchi
 
 


Tünci elkezdtem olvasni... nem bírtam sokáig mert nem láttam a könnyeimtől... apukád vigyáz rá odafent és imádja helyetted is a lánykád! Sok puszi neked

KépKép
winchi
 
 


Köszi Winchi Édesanya nevében is :)! A gyomrommal egyszer nekem is volt így, ráadásul már akkor pocakmanó is bennem lakott és akkor eléggé megijedtem, de azóta sem fordult elő többet koppkoppkopp :)!! Nem lehet, hogy ettől a gyógyszertől ha nem is kevesebb de más lett a tejcid és ezért nem lakik jól Matyi manó?

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Szia Wicca!

Sajna kevesebb, mert nagyon más lett a cicim, nem feszül egyáltalán nincs benne"anyag" ami kitöltse :(
Most tudtam már enni kicsit, és iszom a teát ezerrel sőt az előbb csokit is ettem két kockát az édesség eddig mindig segített :D

KépKép
winchi
 
 


háát ez nem jó hír! próbáld ki a sört is, nekem anno az vált be :D!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Vajon Gégéé és Emmácska már otthon van??? :D

KépKép
winchi
 
 


Bende: Ezek szuperek!!! NAGYON ÜGYI VAGY!!! ebből a időből nekem is elegem van. Mégcsak most kezdődött a tél, de én már a tavaszt várom.

Wicca: Édesanyádnak boldog szülinapot kívánok!!! :)

Winchi: Remélem tejci ismét beindul!!! Lehet megnőtt a picur étvágya és most lövi be az új mennyiséget. Alkoholmentes sör nekem is bevált!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Hú, lányok nagyon elfáradtam ma, majd írok még, most csak egy két képre futja!

Kép Mézi

Kép Báááájgliiiiiiiii

Kép Grátisz a mai napra!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Hmm Ancsi de jól néznek ki :D Főleg az utolsó kép :D

Én is a második adag mézest sütöm, Matyi meg aszisztál hozzá a hordozóból :D

KépKép
winchi
 
 


Trundike: Köszi :D!!

Ancsi: húúhúúú de guszti az a báááájjgli, ha puha is marad sokáig, megadod a receptet :)??? soha nem sütöttem még! A lányod pedig gyönyörű és tündéri :D!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Leraktam a fiatalembert aludni, miután végignézte ahogy sütögetek, közben betrottyantott és még a köldöke is olyan volt :shock:
Fürdés, ami előtt sikeresen lepisilt amikor épp pucéran dicsértem, hogy milyen gyönyörű :lol:
Evett szépen, talán tellnek vissza a cickók és most meg alszik is.

Apa nincs itthon 10ig bent van ma, kettecskén vagyunk. Holnap jön a barátnőm babázni, még ki kell találnom mit főzzek holnap.

Gégéé remélem ma már te is otthon fürdettél!!! :D

KépKép
winchi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?