Gyönyörűek a babák lányok!
S.Zsófi: micsoda nagy szemei vannak....
Sarmon: mennyit nőtt már Írisz baba. és nagyon édi kis mini-manó.
Én is úgy emlékszem, hogy egy, vagy két hét alatt jött meg a támogatás.
Bende: szupi ez a labda. Látszik Nikin, hogy szereti. A halvacsi nem túl szálkás egy ilyen csöppségnek?
Amúgy nekünk is drága a Brendon. Mi is vettünk ott 1-2 dolgot már, de általában kuponnal. Én is szoktam turiba vásárolni, meg Tesco-ban, Auchan-ban ruhákat. Nekünk erre telik. És meg is vagyok elégedve velük. Amúgy meg olyan gyorsan kinövik, hogy az olcsóbb szép ruhákat is sajnálom, hát még a drágákat hogy sajnálnám....
Jó ötlet volt ez az outlet-es honlap. Köszi Bende! Körülnézek majd.
Szosz: cserimag párnát én a DM-ben láttam, mikróban meg tudod melegíteni a párnát, és pocira tenni. Már én is akartam venni,csak még nem jártunk DM közelben. Itt csak Rossmann van Sbogárdon.
Tündi: ne hagyd el Biusnak az infacolt-t. Még Dorka is kapja, pedig már holnap 5 hós lesz, és még mindíg pocifájós. Nem lehet, hogy csak unatkozik Bius, vagy anyahiánya van? Vagy csak tényleg a pocija fáj...
Ma nem volt visítva üvöltözés, és tök sokat nevettünk Dorkán. Egész nap kacarászott, és beszélgetett ezerrel. Jó napja volt. Még apának is produkálta magát este miután megfürdette. Hamar el is aludt. Apa ma hozott újfajta tejpépet, mert a másik már elfogyott. Kíváncsi vagyok megeszi-e majd.
Jó éjt lányok!
Ha jól számolom Gégéé és Emmácska holnap hazajöhetnek! HURRRÁÁ
Winchi: szar dolog ez a gyomorfájás. Nekem már volt egy fekélyem. Elég nehéz volt meggyógyítani, és még sokszor most is görcsöl a gyomrom. Nagyon sajnálom, de remélem már jobban vagy! Simi-simi a pocakodra!