szijjja lamásza!!!
üdv a csapatban és mihamarabbi babásodást! így szoktuk köszönteni az ujakat
hehe. sze(x)sztesok már vártak
tünde
vékonka vagy te anyuci!
fenci
asszem te kérdezted, mennyit hiztam a fiukkal. mind2vel 12 kilot, csak Davival ott kezdtem a terhességet, ahol Petivel abbahagytam
plusz 12 kilo
sebaj. davival amugy amikor megtudtam a jo hirt, onnantolo 8 hét alatt 8 kilot
, ugye az evés csökkenti a hányingert, na én ettem. télen jégkrémet, kivánta a drága gyomrom, meg is lett az eredménye. aztán a maradék fél év alatt már csak 4 kilot. most már jobban vigyáztam, talán 1-2 kilot hiztam eddig, de nemtom, mert a védönönél ruhában meg bazi nagy téli cipöben mérjük a sulyt. hasam még nem látaszik, csak ebéd után
cicifeszülés nincs, sztem nem is lesz szülésig, 2 év összes szopi után már nekem is lötyögnek, mit gyugyinak. alapbol 90es melltarztom volt davi elött, szopi alatt meg 115
na ez nem mult el nyomtalanul. de nem baj, megint belefér majd jo sok tejci
voltam 12 hetes uh-on oké minden. tök jo, mert a szülészeti uh-nál egy nagy lcd-kivetitön a kismama is látja, mit lát a doki, és láttam, ahogy mozgatta a kis lábát, majdnem elsirtam magam.
gyugyi
én is szoktam panaszkodni, hogy log a mellem, felvarratom. na, a felvarratomnál a zuram jajgatni kezd és halálra dicséri a mellemet
mami
sztem neked kevés a tejcsatornád. hah, mekkora diagnosztika
az egyik ismerösömnek se volt egy gramm teje se, aztán most, hogy már jár mammográfiára, mondta a doki, hogy nincsen tejcsatornája, ez ugye szopit elveti, de nagyon szépen látszik a mellszövete. lehet, neked is kevés a csatornád. de amid van, azt egyék csak.
rászoksz a klasszikus zenére? szegény, elhiszem, hogy kivagy, de gondolomn, amikor békésen alszanak, ellágyulsz és mindig elmondod, hogy ezerszer megéri:)