Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Cas
Szépek a képek!
...Viki várjuk tőled is :wink:
26 fő... szép kis napotok volt :P

Anita
Nem irigyellek a takaírtás miatt / főleg, hogy nem is tuod úgy csinálni...
Most szerencsém van ezzel, mert nem kell sokat takarítanom, csak pakolnom... de azt nagyon :lol:

Mi Levivel kettesben szoktunk porszívózni.
A felmosáskor pedig ő a járókában van (azt a pár percet kibírja ott :P )
Letörölgetni ezt - azt... pedig gyorsan megy... ő csak követ :roll:
Még a mosógéphez is és segít berakni a ruhát vagy simogatja addig a porszívót. :lol:
Ő kis házias. :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

néhány szülinapos kép:

Kép
Kép
Kép

puszi: Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

a legjobb képeket sajnos nem tölti fel:(

még majd próbálkozom

Kép Kép
tn_zsuzsi

nem baj nagyon szép ezeken is! Boldog szülinapot Bence itt is!

Kép
nyafi

Bencének és Bálintkának

BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVNUNK!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Jáde Bálintjának....
Kép

Melin Bálintjának....
Kép

És Zsuzsi Bencéjének....
Kép

... NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK! ISTEN TARTSA MEG ŐKET EGÉSZSÉGBEN SOK-SOK ÉVIG!!!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

A kis szülinapos Bálintkáknak és Bencének nagyon boldogságos életet kívánunk.

goodfairy

NYafi, még nagyon sz...rul állunk ajándékügyben. :roll: Még múlt hónapban megvettük Krisztának az ajándékot, egy újszülöttszettet babával, babakocsival, hordozóval meg egyéb csomó kellékkel, de hoyg Boró mit kap, még nem tudjuk. Valamilyen motorra gondoltam, de a férjem nincs nagyon mellette. Lehet, hyog hintaló lesz. Majd még szülinapjára is kell avlami.
A férjemmel mi sem szoktunk ajándékozni egymásnak, ilyenkor általában megvettünk oylasmit, amire a családnak szüksége volt és ez volt az ajándékunk. Így lett kameránk, fényképezőgépünk meg mikor mi. MOst szándékszom meglepni egy üveg Vilmoskörte pálinkával. Nem mintha annyira iszákos lenne :P , hanem mert szereti gyűjteni az italokat és múltkor nem engedtem, hyog megvegye, mert akkor nem (sem) úgy álltunk pénz dolgából. Ő nem hinném, hoyg meglepne valamivel, nem stílusa :roll: :P , de ez van, ő ilyen, mást nem kapok helyette. És nem is kell. :D

Ezenkívül a nagyszülőknek készítünk egy albumot az unokák fotóival, ezt kapják, és ezenkívül már csak a család gyerektagjai kapnak ajándékot + még két keresztgyerekünk. Még nincsenek meg az ajándékok, de ezen a héten meglesznek. István a munkahelyéről kap majd karácsnyi ajándékként egy vásárlási utalványt és abból szándékszunk megvenni a legtöbb ajándékot. :roll:
HA már kérdezted, ti mit vettetek, mit ajándékoztok?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok lányok!

Nem tudom emlékeztek-e még rám,remélem páran igen!
Rég voltam,tán mikor pár hónposak voltak a gyerekeim!Sajna az idővel hadilábon állok a két lurkó miatt!

Visszaolvasni esélytelennek látom a dolgot,de igyekszem majd követni inkább!

Szóval minden szülinapos és névnapos babának sok boldogságot kívánok!

Rólunk röviden!
Balázs már 11,2 kg 78cm.Csak kapaszkodva áll fel,de már megy magától.Ha lehuppan keres valamit,amibe belekapaszkodik és feláll.4kézláb csak akkor közlekedik,ha fáradt.8foga van.Mutogatva kommunikál.Tudjátok az ikrek beszéde kb.fél év késésben van az egyes babákkal szemben,mert nekik saját nyelvük van és azzal megelégszenek.Ő az akaratosabb.
Dóri 9,5kg és 75cm.Ő feláll magától,de csak pár lépést tesz meg.Ő már "dumálgat" picit.Neki is 8 foga van.Ő lágyabb,de ő is akaratban a toppon van.

Nem egyszerű az életünk,mert nem mindig van segítségem.Apa sokat dolgozik,de éjjel segít ő is felkelni hozzájuk,mert Balukám rendszerint 2körül felkel,ha szerencsénk van,akkor nem ébred fel rá Dóri.Ők eddig kint aludtak a hordozóban a levegőn,de mivel kinőtték,így átszoktuznk a bentalvásra.Könnyebben ment,mint gondoltam csak kevesebbet alszanak így.Sajna így az időm is nagyon lecsökkent.

Teszek pár képet róluk!És majd igyekszem jönni!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsánat,hogy kicsit sok képet tettem fel nektek!

Puszi
Vendég

Jajj! :shock: :D Szia Benszi! De örülök Neked!
Gyönyörűek a lurkók, szép súlyuk van, és nagyon ügyesek! És dehogy sok a kép - 100-zal sem tudod bepótolni a lemaradásod. :wink: Meg is értem, hogy időhiányban szenvedsz.
Egy kérdésem lenne: Hogy jönnek ki egymással az ikrek? Szoktak veszekedni?

A szülinaposoknak sok-sok boldogságosságot!!!

Kép

Kép
tittina1982

Húúú Benszi az én csajom sem 1xű eset.
De Neked kettő is van!!!!

Biztosan égnek áll néha minden hajszálad! :oops: :wink:

Nálunk az ajándékok így néznek ki.

Apa és Anya NEM vesz ajndékot egymásnak!!!!(a kandalló és a felújított lakás elég lóvét elvitt)
Csabesz kap: LCD monitor a számítógéphez és egy külsős TV tuner hozzá, hogy TV-t is tudjon nézni rajta és Apa bekötötte hozzá a kábeltv-t is. Úgyhogy ezt még sokallom is.

Domi már előre megkapta, de még kap ruhácskákat is és egy Chicco járásssegítőt (na ezt is előre megkapta)
Max még 1-2 mesekönyvet, mert azokat imádja.

Anyós egy egyszerű, de új mobiltelefont.

Sógorék egy cd-s deck-et, vagy egy nemtúldrága házimozi szettet.

Pedig azt beszéltük, hogy senki nem vesz senkinek semmit, csak a gyerekek kapnak ajándékot.
Hát ez lett belőle. :?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Zsuzsi
Itt is Boldog Szülinapot Bencének!
...és a két BÁLINTNAK!!!
Kép

Benszi
Örülök, hogy írtál...
Édesek az ikrek! ...bár én néha megnéz(t)em őket iwiw-en :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Ajándékok nálunk:
Mi Apácskával úgy vagyunk, mint Edithék. Évközben megvesszük, ami éppen kell. Nekem bekrepált a régi mobilom, így kaptam egy E65 Nokiát. És 1 hónapja már az elipszis trénert is megvette nekem. Ő pedig majd a számítógépre akar egy kisebb vagyont rákölteni otthon - mert itt minden sokkal drágább.
(Amúgy a repjegyünk a legnagyobb ajándék. :) :D )
Kisebb ajándékok lesznek: Hugi a férjéve kap egy 6 db-os törölköző szettet, a kisfiuknak vettem egy zsenília pulcsit sapival, zoknikat, meg majd Mo-on veszek valami játékot, hogy ne angol nyelven szólaljon meg. :roll:
Napsi kap(ott) egy csomó ruhát, fog majd mesekönyvet, meg én nagyon szeretnék Neki valamilyen készségfejlsztő kockát.
A legeslegjobb barátnőm (egyben Napsi keresztanyja): két csini bugyi :P , sál, ír kv, tea.
Apukámnak elvileg kép készült volna, de sajna nem addig lesz otthon, mint előre meg volt beszélve, lehet nem fog beleférni az időbe. :? :(
Mamámnak még nem tudom, de nála fogunk lakni ezalatt a két hét alatt, míg otthon leszünk.

Karira kaja
Töltött káposzta (darált pulykahúsból), husileves, saláta, sült v. rántott husi vegyeskörettel, gyümikenyér, meg valami olyan süti, amiben nincs gyümölcs - Apácskának. (Megjegyzem szívesen veszek bármilyen receptet.)
Ennyi lesz csak, hogy ne maradjon a hűtőben semmi...

Kép
tittina1982

Titti!

Vettük a célzást!!! Nekem is E65 Nokiám van!!!! :D :D Mokka színben.
Egyébként mi is évközben csakúgy alapon is meglepjük egymást, feleslegesnek tartom az egymás közötti plusz ajándékozgatást, ebben totál egyetértek veletek csajok.
De mindenkinek más és mindenkinél más szokások vannak. :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta,
nekem is mokka színben van! :wink: :lol:

Kép
tittina1982

:D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Boldog születésnapot a ma ünneplőknek!!! :wink:
Mi olyan ajándékokat veszünk egymásnak is amit amúgy is megvennénk a telefonomba 790 óra a kimenő hivás kicsit oda van már a mikrofonja és az akksija is, a leendő üzlet miatt kéne a laptop, apának az iratait 2 havonta cseréltük mert a régi tárcájából kilógtak és rendszeresen törött le a tetejük. A parfüm meg csak ráadás mert amit most használ nem igazán tetszik :lol: A fiamnál meg összecsapom a karácsonyt és a szülinapot azért kap annyi ajándékot jobb igy mintha mind a kettőre vennék valami haszontalan kacatot. :roll:
Megpróbálok ma időt szakitani, hogy feltegyem a szülinapi képeket. :oops:

drumka

Viki abszolút igazad van!

Mi is a praktikus cuccokat részesítjük előnybe, és inkább adunk 1 ajándékot, de az ne valami kacat legyen, hanem értelmes használható dolog. :D

Így is kapunk elég baromságot, amit majd diszkréten kihajíthatok Karácsony után.
Néhány példa: sárga nagy plüss kacsaszerű valami, vedlő szőrzettel.
Műanyag játék, a műanyag szélek sorjásak és élesek!!!
Olcsó labdák mérgező festékkel

De hiába pofázok, hogy ilyet inkább ne, helyette köszönettel vennénk 1 doboz tejpépet akár, jusztis megveszik.
Aztán mikor oda se adom a gyereknek, akkor jön a sértődés ezerrel. :? :? :? :?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Én finoman elmondtam a kedves rokonoknak, hogy kérdezzenek és utánna vásároljanak különben a csütörtöki kukaüritésnél az ő ajándékuk is útra kél. Igy a szülinapra is ruhát, pelenkát és pénzt kapott Barbi. És méretet kérdeztek előtte! :lol: Asszem komolyan vettek. De volt már olyan ajándék ami kicsomagolatlanul ment a kukába. Vedlős állatot mi is kaptunk, a fiam be is vitte az iskolába amikor a Szent Mihály napi tombolát gyűjtötték :lol:

drumka

Akit esetleg érdekel az elmúlt időszak képei a képtárunkba megnézheti. :wink:

drumka

elárasztom a topikot képekkel
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

drumka

Viki jók a képek!

Látom, nektek is van "konnektor hajatok" és malacka evésetek!!! :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Szia Benszi!!!!!

Köszönjük a köszöntéseket!!!!!

puszi: Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Sziasztok,

Köszönjük a szülinapi jókívánságokat!
Sok boldogságot kívánok az elmúlt időszak (amióta nem írtam) kis szülinaposainak szintén!

Viki, nagyok szuperek a képek.
Bálint nem hangolódott rá ennyire a bulira, mint Barbi!
Nálunk tegnap volt kis ünneplés, unokatesókkal, mamival, még ma jönnek a másik mamiék is.
Tortával nem különösebben foglalkozott Bálint, még meg sem gyúrogatta (mint máskor az ételeket), pedig ez alkalommal direkt engedtem volna neki.

Végül a Cas-féle tortát csináltam meg, kis változtatásokkal, tettem a tésztájába almát, diót, és a tetejére dísznek is. Finom&szép lett.
Képeket később teszek fel.

Kép
melin78

Sziasztok
Tegnap lemaradt, de be is felyezem egy jó időre a képfeltöltést :lol: :oops:
Kép Kép
Kép Kép

drumka

Aztaaaaaa!!!

Barbi még Domit is kenterbe veri!!! :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Mi is koszonjuk a jokivansagokat!:)

Nagyon jok a kepek!:)

Sajnos Balintnak folyik az orra meg elegge kohog:(

Dominikanak boldog szulinapot kivanunk, ill. Balintnak es Bencenek is! :D
_jáde_

Jáde köszönjük szépen!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Dominika, Bálint, boldog első szülinapot kivánunk! :wink:

drumka

Köszi Viki!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Lányok annyira nem érzem most a karácsonyi hangulatot. HOlnap temetés, és ez annyira beárnyékolja az ünnepi készülődés jó hangulatát. :cry: Tegnap megrendeltem a koszorút 76 szál hófehér rózsából. Félek a holnapi naptól, annyira az van benne, hogy "csak" kórházba van vagy nem is tudom, de amikor bemegyek a lakásába, minden érintetlenül van és érzem a "létét" vagy nem is tudom hogy fogalmazzak. Sokszor eszembe jut, hogy leszaladok hozzá, hogy megnézzem hogy van. Asszem még nem tudtam felfogni, annyira hihetetlen. Nem tudom mi lenne a jobb felfogni a felfoghatatlant vagy ebbe a tudatomba a kis világomba élni tovább, hogy egyszer csak betoppan a MI KIS MAMINK. :cry:
Bocsi a kifakadásért, de annyira nem tudok mit kezdeni a gondolataimmal az érzéseimmel :? :(

drumka

Viki!

Ha nem haragszol, mondanék pár dolgot.
Édesanyám már két éve elment, de még mindig néha eszembe jut, hogy megkérdezném valamiről.
A mobilszámát még mindig őrzöm.
A fényképét még mindig nem tudom megnézni, és minimum hetente 3x gyújtok neki gyertyát a www.gyertyagyujtas.hu oldalon.

Úgy mégnehezebb ha ott laksz, ahol a mamikád is lakott.

Közhely, de nagyon igaz: az a bizonyos idő gyógyír lesz. Nem feledteti, csupán tompítja a fájdalmat.
Tudod az lenne a gond, ha nem lennének ilyen érzéseid!!!!

Temetés után könnyebb lesz picivel, nem tudom miért, de könnyebb lesz.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kari ajándék: férj: közös kép rólunk szép keretben
Apukám és feleség: ajándékutalvány Trófeába
Lányom: építőkocka, kisszék
Anyukám, nevelőapám, hugom: könyv
Benszi SZIJJJA!
Bálintoknak sok boldog szülinapot!!!
Azta! Nem semmi hogy eszik egyesek a tortájukat!

Kép
nyafi

Kicsi Dominika! Isten éltessen nagyon sokáig első szülinapod alkalmából!

goodfairy

Köszönjük szépen!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

DOMINIKÁNAK és holnapra RITÁNAK
Kép

Viki
Nagyon jóóóók a képek :lol:
Barbinak mindene tortás :P

Mami :cry:
Nekem bő 4 év után is nehéz bemenni a házba, ha meglátogatjuk a nagybácsimat.
...mintha még most is ott lenne... :(

Már csak 11-et alszunk itt :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kriszta:Dominak nagyon boldog első születésnapot kívánunk!!!!!

Puszi

Szilvi&Levi

Kép

Kép
szilvi17

Kriszta

Dominikának nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!

Kép

Kép
tittina1982

Ilyen nincs!!! Ma reggel bekukkantottam, és egyetlen szülinapost sem láttam!!! Kriszta, annyira szégyellem! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

De még nem késtem el, ugye?
Annál nagyobb szeretettel kívánok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A KIS ÖRDÖGI :twisted: ANGYALKÁNAK!!! :D :D :D ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Minden szülinapost Isten éltessen sokáig (fülük érjen bokáig)! :lol:

Bocs, hogy csak ilyen kutyafuttában, de 3 "gyerekem" van, a férjem is lebetegedett, Sebi kötőhártyagyulladással van itthon (persze amúgy kutya baja, úgyhoyg tombol), én is vacakul vagyok, CSilla szerencsére még tartja magát... :(

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
:( JOBBULÁST az EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!!
Reméljük Csilla nem kapja el...

Kriszta, Melin...
Jönnek majd a képek?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Bocs,de most én is csak kutyafuttában.

Minden szülinaposnak Nagyon Boldog Születésnapot Kivánunk!!!!

Cas:Jobbulást nektek!!!!!

Minden babóca nagyon-nagyon gyönyörű!!!!!!!!!!!!
Azért dobok én is pár képet.
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
ancsa03

Mindenkinek köszönöm a gyerkőceim dícséretét!

Még hadilábon állok a babátok neveivel,meg annyi szülinapos van hirtelen,de boldog szülinapot a mai babáknak!

Drumka!
Sajnálom a mamidat!Sok erőt a temetéshez!

Cas!
Jobbulást nektek!

Tittina!
Szeretik egymást nagyon a skacok,bár Dóri jobban kimutatja az érzésit Balu felé!Ő odamegy és puszilgatja,Balu meg elhúzódik sajna,de valamikor ő is visszapuszilja!Édesek,mert 3méteren belül található mindkettő gyerekem.Egymnást utánozzák.Ez főleg kajálásnál kemény,mert Balu imád bohóckodni a kajával és nézi Dóri reakcióját!Ha Dóri nevet,akkor kész káosz van.Egy ébredés után is úgy tudnak örülni egymásnak,mintha hetek óta nem látták volna egymást!Jókat kergetőznek 4kézláb.

Karácsonyi vásárlás!

Gyerekeknek:
Babakocsi-babával
készségfejlesztő asztalka
tanuló szék-fisher price
zenélős vasút
És mindkettőnek csinálok egy táblát a saját képeikkel szintén tele!

Apa:
farmer,pulcsik,ing,parfüm,naptár a skacokról és egy nagy parafa táblát teleaggatok az elmúlt 12év fotó terméséről neki!

A karácsonyi menüt most megúszom,mert mi megyünk mindenkihez!Amúgy lazacot szoktam csinálni citromos mártással és tárkonyos csirkeragu levest vagy aszaltszilvával töltött pulykát,gyümölcskenyérrel,kókusztekerccsel és diós tallérral meg meggyes tiramisuval.

Ma kapták meg a pneumo oltást a harmadikat!Jól viselték,bár este kaptak egy kis nurofent a biztonság kedvéért!
Itt volt apukám segíteni,így legalább pár ajándékot becsomagoltam.

Ma hagytam őket egyedül kanalazgatni a tejpépet,hát nem volt semmi,de ők nagyon élvezték!Sokat nem ettek,inkább csak turkálták kézzel és kanállal!
Vendég

Sziasztok!
Nagyon boldog szülinapot kívánok az egyéveseknek! Nagy dolog ez! Ekkora hihetetlen fejlődés egy év alatt... :D Jó egészséget és sok-sok nevetést!

Már kezdem utolérni magam, de azért még mindig nem az igazi, tegnap pl. még csak olvasni sem tudtam. Sári is takonykóros. Nem kicsit. Nagyon nyűgös és borzasztóan el van dugulva az orra.
Az oviban meg barihimlő dúl - remélem nem pont karácsonykor leszünk pöttyösek. :?

A mi Jézuskánk most kettőnknek közös ajándékot hoz a párommal, amit persze valószínűleg Juli fog leginkább értékelni: dvd felvevőt, mert rengeteg mesét kaptunk és végre nézhet majd egy-két jó kis Mazsolát, Ugrifüles, Kockásfülűt rajta.

Mi karácsonyra mindig vmi aprósággal lepjük meg egymást, vagy immateriális (jó szó :P ) dologgal, mint váll-hát masszázs, sk. készített dolgok.
Most a férjemnek sólisztgyurmából készítek egy képet, amin a három nője tenyérlenyomata lesz. Aztán holnap főzök neki almás-gyömbéres csipkelekvárt, amit egy festett befőttesüvegbe rakok. Ezen kívül megcsinálom a legkedvencebb nasiját, ezúttal szaloncukornak álcázva: aszalt szilvába mandulát teszek és beleforgatom finom étcsokiba. Nyyyyami! :P

Julcsi 3 ujjas bábokat kap (a férjem a héten készít hozzá fa bábtartót), egy kis tunikát, Sára tologatós katicabogarat.

Anyukáméknak készítettem egy sütisdobozt, amibe belerejtünk két színházjegyet.
Anyósoméknak uez, csak más darabra mennek.

Húgomnak csináltam egy bizsutartó biedermeier kis komódot.

Sógornőmék és gyerkőik: macitortaforma, sk. kaspó, képkeret, mackós magasságmérő léc, mézes-aszalt sárgabarackos házipálinka (pár hete érlelődik) szép formájú üvegbe töltve.

Nagymamáink: egy-egy sk. festett kaspó, sütis tálca, váza.

Nagyjából ennyi.
Használati tárgyakat nem nagyon szoktunk, csak vészhelyzetben, ha sürgősen szükség van rá. Meg mondjuk minimál költségen vagyunk már évek óta családilag.

Viki
holnapra sok erőt neked! :cry:

KM

Kép
Kép
kismok

Bocsánat, hogy nem jöttem, nem volt netünk, s most is csak mobilnetről írok,mert Apa megszánt 8)

A legfontosabbak:

ISTENKE ÉLTESSE A MI KIS MENNYASSZONYUNKAT AZ ELSŐ SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL!!!!! Virtuális pusszancs Nektek :wink:

A fiúknak, név szerint Bálintnak, Bálintnak :wink: , s Bencének tegnapra szintén nagyon-nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!

Benszi :D
Örülök Neked, s tényleg csodálatosak a gyerkőceid (bár én is leselkedtem ám :oops: ), s megállapítottam, hogy nálatok igaz, hogy "anyja fia, s apja lánya" :wink:
Csodálom, hogy van időd albumok, ajándékok készítésére
8)

Viki :D
Sok-sok pozitív energia holnapra!!!
Barbi tortaevése tényleg fantörpikus

Cas :D
Jobbulást mindenkinek!!! :lol:

Kia :D
Nem semmi lehet a pakolni valód!! HÁny "körben" viszitek el a cuccaitokat??

Titti :D
Még jó, hogy nem akarsz a hütőben kaját hagyni :wink:

NÁlunk zajlik a nagyis élet, s pénteken csatlakozik a másik két nagyi, majd jövő kedden a párom húgának a barátjának a szülei is jönnek (ma dölt el), ezért most számoltam össze, hogy 12 felnőtt lesz itt Karácsonykor és a kicsi Hercegünk :lol:
Ajándék:
Egymásnak (remélem) semmi, illetve ahogy ti is írtátok, az év közben megvett "szükséges" dolgok
Kristóf - valszeg hangfalak, mamáéktól pézt kapott, már rendelt belőle akusztikus gitárt
Marci - már annyi mindent kapott, hogy valami apróság, hogy neve legyen a gyereknek
Nagyik - most megyek képet válogatni a bögrére, órára, pólóra, amit készítettek nekik,
Anyumék -már kaptak egy-egy pár cipőt (mi már megvettük magunknak ugyanazt a tőlük kapott pénzen :oops: )
Anyósék - szomszédasszony és a fia (3o éve barátok) meglepetés érkezése 26-án
(s itt jegyzem meg, hogy párom megkérdezte, hogy mindenki olvassa-e a babanetet, mert innen minden rokonunk megtud(hat)ja, hogy ki mit kap :lol: )
Sógornő - nyaklánc , fülbevaló valszeg
Sógor - nyakkendő, póló
hááát kb ennyi :roll:

MIndenkitől bocsi, hogy nem írtam többet, de már nem tudok visszaolvasni (előnézetre kattintottam), s én nem is tudom ezt a gépet használni,így a hibákért is bocsi :oops:

Remélem, hogy mihamarabb lesz rendes netünk, s akkor jövök még!
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Kismok :D
Jobbulást Nektek! :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szijja Szilvi! Jó, hogy bejöttél egy kicsit! Már hiányoztál ám!
Domika! Isten éltessen sokáig! Füled érjen bokáig!
Betegeknek jobbulást!

Kép
nyafi

[color=yellow]Rita cica! Isten éltessen nagyon sokáig első szülinapod alkalmából![/color]

goodfairy

Csajok!

Nagyon köszönjük a köszöntéseket és vőlegényünktől a virtuális csókot!!!! :D

Edit!

Ne izélj már!!! Hát hányszor van az, hogy mire bekukkantok, addig lekésem Boró hófordulóját!!!!????
Köszönjük a köszöntést!!!

A buli szombaton lesz húslevessel, rántott húsfélékkel, kakaspörkölttel, sajtbundás húsokkal, zacher tortával, linzerrel,sajtos sütivel.
Megvendéglek egy csomó embert.

Karácsonyi menünk összeállt:

Sütök bejglit zömmel mákosat
Lesz halászlé
töltött káposzta

Másnap potyázunk valakinél, utána szintén.

Na most adtam le 1,5 kg-ot a diétámmal, bizti visszacsusszan egy pici, de igyekszem önuralmat gyakorolni.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Ritácskának sok-sok boldog szülinapot kívánun k!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?