Bocsánat, hogy nem jöttem, nem volt netünk, s most is csak mobilnetről írok,mert Apa megszánt
A legfontosabbak:
ISTENKE ÉLTESSE A MI KIS MENNYASSZONYUNKAT AZ ELSŐ SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL!!!!! Virtuális pusszancs Nektek
A fiúknak, név szerint Bálintnak, Bálintnak , s Bencének tegnapra szintén nagyon-nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!
Benszi
Örülök Neked, s tényleg csodálatosak a gyerkőceid (bár én is leselkedtem ám
), s megállapítottam, hogy nálatok igaz, hogy "anyja fia, s apja lánya"
Csodálom, hogy van időd albumok, ajándékok készítésére
Viki
Sok-sok pozitív energia holnapra!!!
Barbi tortaevése tényleg fantörpikus
Cas
Jobbulást mindenkinek!!!
Kia
Nem semmi lehet a pakolni valód!! HÁny "körben" viszitek el a cuccaitokat??
Titti
Még jó, hogy nem akarsz a hütőben kaját hagyni
NÁlunk zajlik a nagyis élet, s pénteken csatlakozik a másik két nagyi, majd jövő kedden a párom húgának a barátjának a szülei is jönnek (ma dölt el), ezért most számoltam össze, hogy 12 felnőtt lesz itt Karácsonykor és a kicsi Hercegünk
Ajándék:
Egymásnak (remélem) semmi, illetve ahogy ti is írtátok, az év közben megvett "szükséges" dolgok
Kristóf - valszeg hangfalak, mamáéktól pézt kapott, már rendelt belőle akusztikus gitárt
Marci - már annyi mindent kapott, hogy valami apróság, hogy neve legyen a gyereknek
Nagyik - most megyek képet válogatni a bögrére, órára, pólóra, amit készítettek nekik,
Anyumék -már kaptak egy-egy pár cipőt (mi már megvettük magunknak ugyanazt a tőlük kapott pénzen
)
Anyósék - szomszédasszony és a fia (3o éve barátok) meglepetés érkezése 26-án
(s itt jegyzem meg, hogy párom megkérdezte, hogy mindenki olvassa-e a babanetet, mert innen minden rokonunk megtud(hat)ja, hogy ki mit kap
)
Sógornő - nyaklánc , fülbevaló valszeg
Sógor - nyakkendő, póló
hááát kb ennyi
MIndenkitől bocsi, hogy nem írtam többet, de már nem tudok visszaolvasni (előnézetre kattintottam), s én nem is tudom ezt a gépet használni,így a hibákért is bocsi
Remélem, hogy mihamarabb lesz rendes netünk, s akkor jövök még!
Jó éjt!