Votiv,
de ezeket vashiányra írtad? mert a Chinát arra szedtem. ez oké is.
csak az elhúzódó vérzésre kéne vmi.
a vastag homeos könyvemben van pár dolog, de egyik sem stimmel teljesen. így melyiket válasszam?
ez a homeos cikk újra rávilágított arra, hogy mindenki haza beszél.
ott a tápszergyár, naná, hogy szidja a tejet.
ott a gyógyszergyár, naná, hogy szidja a homeot.
aztán biztos a homeos gyárak meg gyógyszerellenesek.
a coca colát a pepsi szidja és viszont.
a tehén meg nekem bőg, hogy igyuk már a tejét, mert különben haszontalanná válik.
és egy-egy termék/termékcsoport véres ellenzőtábora is kialakul igen gyorsan, ilyen a coca-cola utálók klubja, meg a "hidd el, hogy rákkeltő az aspartam klub", meg "ne adj tápszert a gyerekednek, mert hülye lesz közösség", "jó a homeo", "rossz a homeo", "csodaszer a domestos", "rákkeltő a vegyszer", és még sorolhatnám.
a legjobban az áltudományoskodás dühít fel, amikor ilyen téma kerül előtérbe. (főleg, hogy férjem vegyészmérnök, és elmagyarázott már egyt s mást)
engem nem izgat, ha vki két pofára issza a kólát, vagy aspartamon él, esetleg nem anyatejet ad a gyerekének, mert mondjuk félti a mellei alakját, vagy vegetariánus, vagy épp ellenkezőleg, nem érdekel! majd én el tudom dönteni, hogy nekem mi jó és mi nem. de ne kezdjen el senki áltudományosan, statisztikák nélkül statisztikákat lobogtatva, összevissza hazudozva (ilyen olyan soha meg nem született kutatási eredményekre hivatkozva) meggyőzni. bevallom őszintén, nagyon sok "környezet tudatos" /"élj egészségesen", vagy egyéb cikket ezért már el se olvasok, mert -számomra- olyan sok bődületes marhaságokat tartalmaz.
úgyhogy az embernek egy olyan pontra kell eljutnia az életében, hogy eldöntse, hogy "na, kipróbálom a homeot", vagy "na, én mától a Kalmopyrin erejében hiszek", vagy "na, mától nem iszom cukros kólát, mert nő a seggem", vagy "rájöttem, hogy képes vagyok energiát átadni, tovább fejlesztem ezt valami tanfolyam keretében", vagy "rájöttem, hogy érdemes úgy élni, hogy az ember soha ne bánja meg"...
én így próbáltam ki a homeopátiát, és még nagyon sok mindent.