Sziasztok!
Bogancsi! Nem, nem lett beteg Lacika szerencsére.
Eddig... Kopp-kopp-kopp
De az éjszakánk megint szörnyű volt.
Én nem tudom, mi ez a kereszt rajtam, lehet, hogy minden túl tökéletes lenne, ha még az éjszakáink is szuperek lennének?!
Persze az is biztos, hogy ebben a kérdésben képtelen vagyok a sokat emlegetett szeretetteljes határozottságra, mindig megsajnálom, meg azt gondolom, hogy a semmiért, vagy csak az én kinzásom kedvéért nem ébredne fel a legszebb álmából... Na, meg úgy imádom, mikor hozzám bújva alszik...
Előbb vagy utóbb úgyis az ágyunkba fogadom, és ezt ő nagyon pontosan tudja.
Amikor megáll az ágyam mellett, a szájában a cumi, egyik kezében a varázsitató, a másikban a Maci...
hát, képtelen vagyok a szigorkodásra...
Ma reggel Lacikát is rajtakapta az Apja, hogy tud számolni.
Az egyik mániája, hogy megszámoljuk az autók kerekeit. Reggel kávézás közben is egyik autüóját a másik után hozta, és mutogatta a kerekeket, egyiket a másik után, hogy számoljam neki őket hangosan. De ő eddig még soha nem mondta ki egyik szám nevét se, pedig mostanában egyre többet pötyög. Na, kávézás után kimentem a konyhába, Lacika meg az ágyunkban maradt a kedvenc autójával. Amikor Laci benézett rá, hogy mit csinál, éppen a kerekeket mutogatta magának, és mondta, hogy háo, né.
De amikor az Apját észrevette, azonnal abbahagyta a mutatványt.
Solya! Úgy érted, hogy tiszaalpári a családod?! Milyen kicsi a világ!
Az pont szemben van Tiszasassal (ahonnan én származom), a Tisza másik oldalán.
Na, akkor most alpári vagy józsefvárosi vagy?
Nem hiszem, hogy az bármit is ér, ha csak regisztráltan lehet írni. Nem tart semeddig regisztrálni valami álnévvel, egy hasonló freemail-es címmel, és már mehet is a spam újra.
Linato! Szegény Anyukád!
Jobbulást neki!
Szila! Jobban van már Hanga? Hát, aludni azt nem nagyon tudok én se, ha közben édesen hozzám bújik Lacika, de amikor átölelei a nyakam, és a fülembe szuszog, az talán jobb is, mint az alvás...
Viszont Lacika a mi ágyunkban is rövid időn belül felébred, ha meglógok mellőle.
Márti! Óriásgyógyik neked!
Hogy boldogulsz így a két gyerekkel? Ármin imádta a közlekedési múzeumot? Olyan régen készülök elvinni oda Lacikát! Meg az állatkertbe, meg még vagy ezer helyre.
Edit! Kb. fél órát tudtam megnézni a Kölyökklubból, és pont elcsíptem a párodékat!
Amikor a bronzszobrot említették, akkor már tuti volt, hogy ezek ők!
Kár, hogy olyan rövid volt a bemutató, amit tartottak!
Dzsili! Szerencse, hogy nem lett nagyobb bajod az eséstől! Nagy gyógyihegyek minden bibidre!
Édes lehet Napocska, ahogy "trágárkodik".
Egy ilyen bájos pici hölgy, amint fjancbázik... Én biztosan nem tudnám megállni, hogy ne nevessek rajta.
Heni! A mikro ártalmas voltáról pro és kontra is annyit olvastam már, hogy a kétségeimben is bizonytalan vagyok. Írnál többet arról, hogy mit állapított meg a barátotok apukája? A mikroban készült ételek ártalmasak (esetleg az abban forralt víz is), vagy a készülék "kisugárzása" a körülötte tartózkodókra? Egyáltalán hogyan lehet ezt megállapítani?
Az üvegajtóra én minkét oldalán ragasztottam teljesen átlátszó öntapadós fóliát, így ha véletlenül lefejeli Lacika, akkor se megy tele üvegszilánkkal az arcocskája.
Lacika is végigleltároz minden nemszabadot, ha éppen igénylené, hogy rá figyeljek, én meg valamiért nem érek rá.
Laura! A pelusról való teljes leszokás szerintem nagyon változó ideig tart. A nővérem egyik fia 2 évesen egyik napról a másikra szokott le, a másik meg még 3 éves korában is csak abba volt hajlandó kakálni. Lacika most már vagy 2 hónapja stagnál abban az állapotban, hogy ha meztelenül lehet, akkor hibátlanul bilizik, de ha bármit ráadok, akkor abba belepisil, belekakil, és egyáltalán nem jelzi előre, hogy kell neki. De mostanában az is elő szokott fordulni, hogy nem akar meztelenkedni, hozza a pelust, hogy adjam rá.
Hű, de nehéz lehet most neked...
én pl. született falusi létemre inkább éhen halnék, mint hogy egy tyúkot kibelezzek.
Szila! A Mackósós
kazit itt láttam, a békási, duna felőli oldali DM-ben. Kétféle kazi volt a pelusokhoz, a baba-mama torna, meg a Mackóshow.
BMárti