sziasztok!!!
és elsősorban szia csige-bige..talán emlékszel rám, a márciusi topikból anno...
Örülök, hy megtaláltalak és sajnálom, hogy még nincsenjó ír..demajd lesz, bízom benne és tudom, hogy lesz babátok!!!!!!!!!!!!!!! Ezt kívánom nekteka jövő évre és mindnkinek, aki babát szeretne, hogy jövőre már mindenki a karjában tarthassa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rólam:
Én is március 8.-ra voltam kiiírva, 8 hetesen el kedtem vérezgetni...szeretem volna nézzen meg doki, mégis ugye terhességről és vérzésről van szó (volt)
nos 3, ismétlem 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napig küldözgetek egyik helyről amásikra és senki semvolt hajlandó megvizsgálni..konkrétan az István kórház egy szemét bunkó felelőtlen kórház..egy rendelőintzetben végül megnéztek, még élt a babám, de visszaküldtek a kórházba sürgősségi beutalóval, ahonnan ismét elzavartak és kiabáltak velem mit keresek ott, nem vagyok sürgős eset..na a 3. napon lyan szinten ömlött belőem a vér..nagyon ijesztő volt..akkor tudtam baj van
Végül a Nyírőbe mentünk, ott egy kedves doktornő fogadott és teljesen ki volt akadva, hogy még épp időben érkeztem, majdnem elvéreztem, ömlött belőlem a vér..azonal megműtöttek..akkor már nagyon rosszul voltam..a babám meghalt 8 hetesen..
A dokinő szerint szerencsém volt, a vérzés miat és a fertőzés-gyulladás miat, mivel 3 napig véreztem..
1 uh képem maradt emlékbe a kisbabámról.
Férjemmel nehéz időszakon mentünk át, rengeteget vezsekdetünk, nem igazőánrti azóta sem miért voltam kiborulva, hiába cipeltem neki könyveket, hogy née már meg egy 8 hetes magzat hogy néz ki, meghogy már változott a testem stb..nehéz volt, csalódtam benne, nagyon...lelkileg nem támogatott, rengeteget veszekedetünk..
és azóta sem álltunk neki a következő babának...lelkileg nem vagyok felkészüle erre ezek után, félek még mindig, mi lesz ha....és van egy 13 hónapos egészséges kislányom, meg dolgozunk sokat és segyítségünk senki sincsen..szóval úgy néz, majd ha 3 éveslesz a kicsi lányom, talá addira tervezzük a következő tesót.
Na ennyit rólam.nagyon nehéz és nem vígasztalok senkit azzal, hogy majd jobb lesz, nem lesz jobb s nem enyhül..hanem ezzel együtt kell élni.
Vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!! És ha nem akarjátok görcsösen a babát, higgyétek el, azonnal össze fog jönni...
Sziasztok és boldog új évet!!!!!!!!!!!