kiseditke: folyás lehet attól is, hogy a hormonok megemelkednek a szervezetben. Nekem is sokkal több volt pocakosság alatt. Remélem nem lesz semmi gond.
kristály: örülök, hogy hasznos volt a link, nekem is érdekes volt.
Jaffa: én is kerestem hosszú ujjú body-t a Tesco-ban, de nem találtam. Pedig a rövid ujjúak is onnan valók, és tök jók voltak. Nem igazság!
Trundike: Bius nagyon ügyes kislány! Hajrá-hajrá. Azt meg ne bánd, hogy Barnika elvan, okos ügyes kisfiú!
Wicca: nekem anno egy avent-es cumisüveg, meg egy Mamm-os cumi volt benne...de már úgy tudom, hogy avent-es pohár van a comiban, meg egy csomó prospektus!
Bende: kösz a tippet, akkor este adok neki Laevolac-ot. Mondjuk kapja még az infacol-t is. Hipp-es tejpépet eszik, gyümölcsöset (banán-barackosat) Érdekes, hogy ettől nincs baja, de valamelyik nap kapott egy pici banánt, na utána volt pocifájás... Már adtam neki őszibarackot is. Tetszett neki, utána tejci, de én is tuti bef**nék ettől a kompozíciótól. Megkóstolta a sóskát krumplival. Azt is megette, meg répa-krumpli-pipimell-et is. Ezeket a védőnő javasolta. Meg is eszik aranyom mindent, csak utána pocifájás van. Pedig nem adok sokat neki semmiből. Lehet a bébiételekkel kéne próbálkozni. Azt mondja a védőnő, azt másképp csinálják. a püréket én úgy szoktam csinálni, hogy pépesítek, azt be a hűtőbe, és mindig csak pici péphez teszek tejet, így nem dobódik ki. A sima pép nem romlik meg 2-3 nap alatt sem. Ha sokat csinálok akkor irány a fagyasztó.
Lara: szerintem is pénteken már hazajöhetnek! Írtam neki, hogy várjuk a képeket, meg a beszámolót! Jázmin régebben jobban cumizott, de most elhagyta...csak a cici kéne neki!
Na, megyek, megjött Öcsi, a csajócám meg úgy vigyorog neki!! Erre vártam. Lesz ki játszon vele, amíg én sütök, főzök, takarítok
Ja, kész lett a mézeskalács, meg megsütöttem a mikulás szelet lapjait. Lehet holnap még nekiállok a bááájglllllííííínek.