Új privát üzeneted érkezett!

Hettuli! el lehet kérni annak a süteménykölteménynek a nevét?
jaj pocakrugdosás--- annyira jó visszaemlékezni, bár az én lánykám igencsak gyúrt odabenn, hullámzott az egész hasam, néha már fájt és kértem, hogy hagyja abba.

Jaffa! én sem bírom itthagyni, ha néha Apája viszi el sétálni, hogy én pihenjek, mikor hazajönnek már ott állok az ajtóban, annyira várom őket. Az éjszakai szopit is azért szeretem, mert jó érzés, hogy még éjjel is odabújik hozzám pár óránként.

Boldog hófordulót a babácskáknak!!!!

Tegnap voltunk mi is dokinál, tejpépet íratni. Mondtam neki a kakiproblémát. Mától főzeléket is kell adnom neki. Délelőtt, gyümölcs, szopi. Délben főzelék, szopi, délután szopi, este tejpép, szopi és laevolac. Meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok.
Ma éjszaka szuper volt. Este fél 9 körül elaludt, 02. 45- kor szopizott, aztán csak 6. 45- kor kelt legközelebb.
Tegnap kaptam hangos kacajokat, mikor megpuszilgattam. Annyira aranyos volt.

Honnan a sok energia? Hát a nyanyóból. Tegnap már eléggé elfáradtam- függönyleszedés, vasalás, főzés nekünk, anyósnak, bavásárlás- erre rámnevetett hangosan a lánykám és elfújták a fáradtságom.
bende
 
 


Lara, Mancsa! átkukucskáltatok???? :) Köszönöm szépen a bókot. Nem vagyok angyalka. Nagyon nagyon féltem, hogy tetszik- e majd Tüncinek. Miközben készítettem sokat gondolkoztam ezen. Aztán tegnap írt- sajnos csak most fogok rá válaszolni- és megnyugodtam. :)
Szerintem erről szól a karácsony.
bende
 
 


Nahát senki nincs.... Nyomi idő van. Mindenki alszik?????
bende
 
 

 
 

Trundike!

nagyon édes Bius. Ha lesz időd, írj egy kicsit többet a gyerekekről. Barnikáról is...Nem hiszem, hogy mostanában nem történik semmi.

Milu- csodaszép. Szerintem Nikinek sem lesz több haja ennyi idős korára. Még mindig szempillára gyúr.
bende
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok én is csak kihasználtam, hogy Matyi alszik még és zuhiztam sőt még hajat is mostam :lol: ezt a luxust korán reggel :lol:

Bende tényleg nagyon szép lett a dobozka, a szíved meg hatalmas :D

Tündi gyere gyakrabban! Olyan kiváncsi lennék hogy hasonló korú babával mi történik. Mi jól vagyunk van hogy nyügi a kakilás miatt de egyre többet vigyorog és a szeme sem áll jól :D

Bius nagyon szép sztem kezd hasonlítani a bátyusra

Mancsa teát én is kb 40-50 milit adok már az is hat.

Matyi meg tökéletes keverékünk lett: fejformája, a füle meg az álla apáé, az arca, szeme, orra meg tőlem van :D
a hajszíne is tökéletes keverék lett, apa sötétbarna én szőke Matyi szőkésbarna :D

megyek felébredt

KépKép
winchi
 
 


Jó reggelt!

De furi, hogy nem Gégéé az első bejelentkező reggel :lol:

Bende: én is átkukucskáltam, és nagyon-nagyon szép a ládikó! Ügyes vagy! És örülök, hogy Tüncinek örömet szerezhettél vele, igen, erről szól a karácsony! A szeretetről!
Ha elfogadsz egy tanácsot a főzelékkel kapcsolatban, higítsd fel minél jobban. (Én mecsek teával szoktam, vagy tejcivel, bár abból nem sok van.) Én is ezt csinálom, mert különben szilárdat kakil, és szenved nagyon. Még olyan kis éretlen a pocakjuk meg az emésztőrendszerük. Mi is ezzel szenvedünk...úgy sajnálom. Visítva ordít mostmár 3 napja. Hiába adom neki az infacolt, minden kaki, vagy puki előtt feszegeti magát, és üvölt. Lehet én is kipróbálom a Laevolac-ot. Van is itthon. Te mennyit adsz Nikinek? És mikor? Kaja előtt, után?

Lara: ne félj a spiráltól, nem fog fájni. Tényleg, inkább kellemetlen. Jó utána egy-két napig picit görcsölget az ember lánya, de hamar elmúlik. Nyugi. És ráadásul te vehetsz be görcsoldót is ( nem szopizik Hannus ugye?) Én még azt sem szedhettem be. Szóval no para!! Örülök, hogy Hannust szemecskéjét nem kellett bántani!

Mancsa: milyen a mosódió? Bevált?

Jaffa: tök durva ez a két hét. Megismerte még az a szegény kisgyerek a szüleit?

Az előbb kijöttem a szobából, mire visszamentem a lánykám megtalálta az ágyban az cumiját,és beletette a szájába. Azt rágcsálta. ( Hozzáteszem, nem nagyon cumizik mostanában. )
Aztán jól megdícsértem, hogy honnét szedte elő a cumit, és még be it tudta varázsolni a szájába....

Ma jön az öcsém. Már tök várom. Legalább játszik Dorkával, amíg én takarítok, elkezdtem megsütni a lapokat a kari süteményhez.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Én is itt vagyok ám :), néha ...

Irigylem azokat akiknek lehet feltenni spirált! Én is feltetettem szülés után, aztán a 8 hónap alatt amíg fenn volt kb. 20x voltam nőgyogyinál, mert olyan folyásom volt, mindig kenet és tenyésztés, soha nem volt semmi gomba vagy hasonló. Aztán egyszer nem az én dokim volt hanem a főorvos, kiderült, h fel sem rakhatták volna mert méhszájrepedésem van amit egyfolytában irritál ezért a folyamatos folyás :(. Szóval nekem majd csak akkor lesz amikor kiszültem magam és megműtötték :D!

Ettől a hasfájástól meg már előre félek! :(:(

Úgy várom, h jöjjön Gégéé a fotókkal meg a szüléstörténettel :D!!! Mennyi időt kell benn lenni?

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Képzeljétek fogytam 1 kilót!!!! öröbodottá! Persze nem erre hajtottam az elmúlt egy hétben, de azért jó volt látni a mérleget. S csupán annyi, h már nem igazán tudok sokat enni, inkább sokszor, este pedig alma és mandarin, mert különben nagyon savas leszek és éjszaka felkelek!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Sziasztok!

Gégéé! Nagyon ügyesek voltatok! Gratulálunk!!! Jó egészséget, boldogságot és sok tejcit kívánunk!!!


Nátha nálunk extrém méreteket ölt. Szörnyűűűűű :( :( :(
Milu elkezdett reggel köhögni, apja szintúgy, nekem még mindig folyik az orrom, semmi javulás.
Már ott tartok, hogy el kéne mennünk két hétre inkognitóba, hogy kigyógyulj unk. Kaptam egy pár immunreősítő "receptet", de ha belegondolok, nem lesz olcsó mulatság.

kiseditke!

Úgy tudom, hogy szülésznőt orvos nélkül nem választhatsz. Nagyon sok jó és empatikus orvos van a kórházban, akinél "öröm" szülni. Mindenkinek más típus a szimpi. Én egy főorvosnál szültem, a következőt is nála szeretném.

Kép
jaffa4
 
 


wicca!
Nem semmi a spirálos történeted... Nekem is az van, jó drága volt, de tök jó. amióta megvan, alig van vérzésem. Hosszabb távon behozza az árát, és még tamponra sem kell annyit költeni! :lol: :lol:
Azért ne foggyál többet! :wink:
Az almától és a mandarintól nem lesz savad? Nekem a gyümiktől még most is. Ha megeszek egy almát, kell ennem valami kenyérfélét, mert ég a gyomrom utána.

Kép
jaffa4
 
 


Milyen immunerősítő receptet kaptál Jaffa? Jobbulást Mindannyiotoknak! Jó lehet, így Karácsony előtt! Sose jó, de pont most?

Én szülésznőt nem választottam ...

Kristaly: közel egy időre vagyunk kiírva :), én márc. 3., de sztem nálam rá fog húzni a babám :D!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Ancsi!

Ha belegondolok, annyira vicces és egyben szörnyű, hogy már annak is örülünk ha nyugodtan takaríthatunk!
Remélem az öcséddel jól ellesznek, és jut időd mindenre. Én beosztottam Karácsonyig a ház összes helységét, de eddig nem jutottam sokra. Ha a Milu mellett takarítok az úgy néz ki, hogy én pakolok valahol, mire hátra fordulok, addigra ő 2x annyit kipakolt. Egyre nagyobb méreteket ölt nálunk a kupi. :oops:

Kép
jaffa4
 
 


Wicca!

Homeós mix, és egy 7750Ft-os lötty, ami tele van vitaminnal. Azért ennyi,mert nem szintetikus vitamint tartalmaz, meg van benne valami különleges gyümölcs is.
a legtöbb vitaminos készítmény szintetikus, így közel nem olyan a hatása, mint a természetben előfordulóknak. A mostani gyümölcsök meg... kb 80%al kevesebb vitamint tartalmaznak, mint 20 éve. :?

Holnap kapom meg a lötyit, a bogyókat meg ha felébredt Dzsedilovag (apja így hívja mostanában :lol: ) elmegyünk megvenni.

Mancsa! Jó lenne ha lenne Ikea Szfváron! Én tuti törzyvásárló lennék!

Kép
jaffa4
 
 


Sziasztok Lányok!

Bende:Azóta kicsit jobban utánaolvastam az üléseknek és tényleg nagyon tuti ülést néztél ki Nikinek lehet hogy várunk még pár hónapot aztán akkor a Hannusnak is olyat veszünk addigra összejön rá a pénz.Majd egyik nap megnézzük élöbe is ha jól emlékszem akkor van a brendonba is!?Én is már úgy várom hogy hangosan kacagjon a Hannus :D ezzel én is igy vagyok ha éjszaka rossz is hajnali 3-ig fennt lenni akkor sem tudok rá haragudni akkor mindig rámmosolyog aztán minden el van felejtve :D Nikit a barack sem hajtja meg egy picit?

Wicca:Azt még nem tudni hogy én birni fogom-e a spirált mert eddig nem volt de remélem nem lesz semmi gond!
Te már most kezdesz fogyni??? :D

Ancsi:Bizony hiányzik Gégéé tegnap mikor irogattam magamba egyböl eszembe jutott hogy ha ő itthon lenne akkor már írt volna!De majd Emma baba lefoglalja :D Pénteken jöhetnek haza????Hannus se nagyon cumizik csak akkor ha hordozóba van és megyünk valahova de akkor is csak pár percig aztán alszik is.jázmin meg milyen kis ügyi!

Winchi:Matyi nagyon édes kis keveréketek lett :D
Hannust elöször mindenki rám hasonlította de most már van bennt Apukája is :D

Írtam egyik nap hogy a Hannus hasról megfordul azóta minden nap megcsinálja fürdés elött aztán tegnap 4-szer is megfordult egymás után olyan aranyos :D
Vendég
 


Niki két napja annyira jó kislány, hogy mérem a lázát, nem-e beteg. Nem bágyadt, csak tökéletsen elmagyaráz egyedül a járókában, ha közben szemmel tarthat. Így elég jól haladok mindennel. Most is- ebéd kész, letörölgettem, kiporszívóztam.

Ancsi- laevolacot, tejpé után, szopi előtt adtam neki este. 1 kávéskanálnyi. Az előbb erőlködött, de a pelus üres maradt. Én meghalnék, ha barackot anyatejjel ennék. Le sem szállnék a wc- ről. Ti milyen tejpépet esztek?

Kész a tökpüré és már vettem ki a hűtőből anyatejet is. 1 körül fogja ezt enni. Kiváncsi vagyok mit szól majd hozzá. Ha megmarad, ki kell öntenem, vagy holnap még odaadhatom neki? a tejci miatt nem, igaz? Erre S.O.S választ kérek.

Jaffa! gyógyuljatok! két hétre inkognitóba? pont karácsonykor? szerintem megvalósíthatatlan.

Wicca! ez nem ér....miért fogysz? mármint miért örülsz annak, hogy fogysz? nálam nem mozdul a mérleg nyelve. :(

Lara! igen a brendonban van, de itt például csak a műszálas huzatos. Na mindegy itt csak belepróbáljuk a gyereket, meg az ülést a kocsiba és úgyis kint vesszük majd meg.
bende
 
 


Hannus nagyon ügyi!!!!
bende
 
 


Müszálas az nem jó,de még mi is csak megnézzük.
Én is meglepödtem hogy a Hannus igy forgolóik mert nem igazán szeret hason lenni mindig fürdés elött szokott meztelenkedni a pelenkázón és ott forgolódik persze én meg készenlétbe nehogy beüsse a buksiját :D
Vendég
 


Sziasztok!

Bende: Örülök hogy nyugisabbak a napok! Egyszer az oviban azt mondták hogy szerintük beteg Barnus mert szokatlanul csendes és jó fiú volt. Elvittük dokihoz ő meg kinevetett. Azt mondta nincs semmi baja. :)
Másnap még jó ha a fagyasztóból vetted ki.

Winchi: Ti hogy keltek éjszaka? Mi még kétszer. Két ismerősöm is mondta hogy babucijuk két hónapos koruktól átalussza az éjszakát. Amíg kétszer kel én ezt elképzelhetetlennek tartom hogy Bius is kb 3 nap múlva megtenné ezt.

Wicca: Nem kell tartani a pocifájástól. Ha nem lesz erős görcs akkor hasratétel meg cseresznyemag párna segít :)

Barnika édes, elvan, néha úgy érzem túlságosan is. Kicsit bután hangzik tudom. Kisasszony hason nagyon elvan, és magától elaszik úgy. Most is a játszó szőnyegen van és alszik. Szeretném ha már több nyugodt ébrenléte lenne. Akkor már tudnánk vele játszani.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Bius hasról átfordult!!!

A feje elvitte :) Barnus is ilyen vlt, sóval nem tudatos fordulás volt :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Trundike: Nálunk is először a feje vitte :D!! De aztán elég hamar tudatossá vált, szóval nagyon ügyi Bius!! :D Így kezdődnek a felfedezések és próbálgatások!!! Ezt a cserimag párnát bababoltban lehet kapni?

Jaffa: Nekem is savat csinálnak a gyümik, főleg az alma és a narancs! Almából viszont a golden meglepő módon nem savasít és mandarinból is inkább ami savanyú az csinál savat! Tényleg nem occsó ez az immunerősítő, de ha beválik az szuper!! :)

Bende: :D:D:D:D! Örülök neki, mert tudod írtam a múltkor, h a nővédelmis doki burkoltan célzott arra, h dagi vagyok ... 75-ről kezdtem és most 84 vagyok! Már a kezdőm sem volt túl ideális, szóval örülnék ha több kilócska nem jönne fel! Persze fogyizni eszem ágában sincs :)!!!!

Hihetetlen mennyire édesen mocorog mostanában KisBé :D! Mostmár lassabb, és kezd "cápázni" és azt annyira imádtam Zsozsónál is :):)!!
Lányok amit a bababoltokban lehet átvenni várandós csomag a felicitas-tól, abban mi van? És a kórházban is adnak valami csomagot majd ?

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Sziasztok!
Lara tegnap válaszoltam és elszállt! Levinek graco ülése van, nem tudom pontosan melyik fajta maxi junior + még valami neve van, majd előkeresem a papírjait. Állítható karfás, fejtámla 6 pontban kihúzható. Fiam kedvence: mindkét oldalon van pohártartó. Telepakolja mindenféle kincsecskékkel. Ja ez 15-36 kg-ig van már, nincs belső öve, nyakpárna kell, ha alszik benne. A huzat műszálas, de varratunk bele másikat, mert ehhez nem találok külön nyári huzatot.

Bende: ha anyatejjel csinálod a főzeléket én nem raknám el másnapra, anélkül igen.

Jaffa: azért vagyok könnyebb helyzetben, mert nekünk ugyanannyi km Pest és Fehérvár, így sokszor járunk Budaörsre vásárolni. Nem tudom honnan vettük, hogy Fehérváron is van Ikea!

Most végzett a gépem a mosással, a mosódióval! Megyek teregetek, majd írok róla!
Vendég
 


no megyek diót puceválni!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Bius már forog??? Na akkor le vagyunk maradva, majd nyüstölöm a kölköt :D

Kétszer kelünk mi is éjszaka, néha néha volt gy egy nap hogy csak 1x evett de nagyon ritka. Nekem van ismerősöm akinek 1 hónaposan átaludta az éjszakát, az én manóm nem ebből a fajtából való, de sebaj ha éhes enni adok neki.
Mesélték a családban hogy régen lenevelték a gyerekeket arról hogy éjszaka egyen :shock: Én nem bírnám hallgatni egy éjszakát sem hogy sír mert éhes.

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Jaffa, tényleg nagyon jol néz ki ez az ülés. Úgyhogy gyorsan kerestem is a neten, persze a Brendonban lehet ilyeneket kapni.
Rendelni nem nagyon szeretnék...MEg elég sürgős. Bár ehhez képest tegnap a férjem meg sem nézte a kínálatot Fehérváron.:(

Arra gondoltam hogy a Brendonban fogunk venni, igaz hogy drága bolt, de ott jók vannak...Meg azon gondolkodtam, hogy talán nem is a bolt a drága, hanem a cuccok tényleg minőségiek amiket ott lehet kapni és ezért drága minden. szerintetek? (nem nagyon szoktunk ott vásárolni pont ezért, de egy ruhából, játékból, bútorból lehet "rosszabb" minőséget venni, de a gyerekülés azért más).

ancsi_pancsi, köszi a linket. Hasznos volt. Már ott tartok, hogy mégiscsak 15 kg-ostól kéne megvenni az ülést, mert hipp-hopp belenől. Már csak 1 kg kell hozzá...
kristaly
 
 


Winchi: nekem is mondták még Levinél, hogy hagyjam sírni, majd átalussza az éjszakát, hát én nem vagyok rá képes. Levi 9 hónapos koráig cicizett éjjel is sokszor, de utána is kelt pár korty vízért, vagy csak egy kis összebújásért. Mikor elkezdett jönni a foga, utána óránként keltünk kb 1,5 éves koráig, de mindig csak pár percre. Jaj, de sokáig úgy aludt csak vissza, hogy fogta a cicimet.
Dorka sem forog még, nem vagytok lemaradva, hanem Bius gyorsított a tempón! Nagyon ügyes!
Dorkát be kell kötnöm a hintába, mert addig tornázik, míg lecsúszik benne. Letámasztja a talpát, megemeli a fenekét és lök magán egyet!
Kiteregettem, puhák a ruhák, de most még tettem bele öblítőt, most mosok olyat, amibe nem raktam. Azt írja a papírja, hogy csodákat ne várjunk tőle, a makacs foltokat ez sem szedi ki, de a legtöbbet igen. Állítólag semleges illatúak a ruhák, ha nem használsz öblítőt, de ha továbbra is a megszokott illatra vágysz, akkor használd az eddigit, csak kevesebbet, mert anélkül is puhák a ruhák. Allergiásoknak van bioöblítőjük, küldtek illatmintákat, de lehet tiszta illóolajat használni az öblítő helyére cseppentve, nagyon dícsérik, de csak a tiszta jó, mert a többi foltot hagy.
Ja a fehér ruhákhoz ajánlott fehérítőt rakni, de ha mindent összeszámolok, még akkor is olcsóbb, mint a mosópor+ öblítő. ÉS VEGYSZERMENTES! Azt hiszem veszek egy nagyobb adagot, de néztem, hogy van folyékony mosószerük is ilyen mosódiós, lehet, hogy abból is rendelek egy próbacsomagot.
530 ft volt a próbacsomag postaköltséggel együtt (Kataboltja vebáruház) 6-8 mosáshoz elég, amit küldtek!
Vendég
 


Sziasztok!

Jaffa, tényleg nagyon jol néz ki ez az ülés. Úgyhogy gyorsan kerestem is a neten, persze a Brendonban lehet ilyeneket kapni.
Rendelni nem nagyon szeretnék...MEg elég sürgős. Bár ehhez képest tegnap a férjem meg sem nézte a kínálatot Fehérváron.:(

Arra gondoltam hogy a Brendonban fogunk venni, igaz hogy drága bolt, de ott jók vannak...Meg azon gondolkodtam, hogy talán nem is a bolt a drága, hanem a cuccok tényleg minőségiek amiket ott lehet kapni és ezért drága minden. szerintetek? (nem nagyon szoktunk ott vásárolni pont ezért, de egy ruhából, játékból, bútorból lehet "rosszabb" minőséget venni, de a gyerekülés azért más).

ancsi_pancsi, köszi a linket. Hasznos volt. Már ott tartok, hogy mégiscsak 15 kg-ostól kéne megvenni az ülést, mert hipp-hopp belenől. Már csak 1 kg kell hozzá...
Ahogy olvasom tovább a hozzászólásokat...Én is 75 kg-ról kezdtem a terhességet (már ez is sok volt), és most kb 84 vagyok, de nem tudom pontosan, nem is merek ráállni a mérlegre...

A csomagot én már átvettem, hát nem sok minden volt benne. Egy aventos pohár tetővel, egy rózsaszín cumi



:twisted: , egy pelenka, meg valami két termékminta (fürdéshez), másra nem is emlékszem. Persze szórólapok, meg ilyenek. De semmi extra...
kristaly
 
 


Mancsa, én is mosódiót használok. Kisfiam ekcémás és már mindent ki kell próbálnom, hogy múljon neki. Nem olyan régóta használom. Igazából a foltokkal mindig gondban voltam. Semmilyen mosópor nem visz ki semmit. A mosódió sem, de legalább nem allergizál és környezetkimélő...
Én rakok hozzá fehérítőt is. Ecettel öblítek, már régóta. Nem érezni az illatán, féjrem észre sem vette. Persze nem olyan illatosak a rucik, mint az öblítőnél, de engem nem zavar, sőt...Már nem szeretem ezeket az illatokat.Talán mert babát várok??
Folyékony mosódiót is vettem, az is jó. Általában olyan cuccokhoz használom, amiknél semmiképp nem akarom hogy folt legyen a mosódiótól (mert állítólag hagyhat foltot). Pl: férjem ingjeihez. Csak szerintem ez már drága kategória, de ez van.
A cuccokat én is onnan rendelem.:) Így még olcsóbb mint a bioboltba nálunk...
kristaly
 
 


Kristály: én is ekcémás vagyok, nagyon durván kijön néha, de a mosódióról csak Wiccától hallottam, eddig igyekeztem bőrgyógyászatilag tesztelt dolgokat venni. Ecettel öblítem a lányom ruháit, mióta Bende és Anyany írták, és ha elfogy az öblítőm, szerintem már nem is veszek!
Nemrég ajánlották a Sanatopicot, ha nem ismered nézz utána a neten, nálunk bevált. Dorkánál és nálam is.
Vendég
 


Kristály!

Én általában a Brendonban vásárolok rucikat és a Tescoban bodykat. Bár idén nem nagyon találtam hosszú ujjú bodyt a Tescoban, az idióták még mindig a rövid ujjasokat akarják eladni. :evil:

Sztem nem drágább a Brendon, sőőőt. Néha nagyon ki lehet fogni olcsó és csudaszép dolgokat. Kengurunál biztos, hogy olcsóbb és sokkal szebb rugijaik vannak. Más boltokat is végigjártam az elején, de sokszor azt tapasztaltam, hogy még drágábbak is. gondolom amiatt, mert pár darabot vesznek a készítőktől, a Brendon meg sokkal többet, így olcsóbban tudja adni. És van pontgyűjtő kártyám is amit néha fel szoktam használni.

Annyit beszéltetek a mosódióról, hogy utána is nézek!

Kép
jaffa4
 
 


Mancsa, Kristaly no meghoztátok a kedvem, hogy rendeljek ilyen mosódiót :)!!! Azt tudom, h foltokra a szódabikarbónát és ecetet javasolják, na mostmár ezt is kipróbálom :D. Citromolajam meg alapból van itthon, úgyhogy a köv. mosást azzal öblítem!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


jaffa4 köszönöm az infót, valószínű bemegyünk és szétnézünka kórházban

ezzel a folyásos dologgal hát én is szenvedek megmondom őszintén, a dokim kenetet vett két hete s azt mondta menjek vissza egy hónap múlva, mert akkor lessz csak eredmény, hát én meg elkeseredtem, ...nem-e lessz ettől baja a babának???....mitől van, meg amúgy is miért kell oly sok kaimamának ettől szenvednie, enm-e lehetett volna megelőzni, egyesetleges tájékoztatással vagy valami, ez engem kicsit fehárborít, szívesen odaadnám egy dokinak probálja már ki a helyzetet..bizti enm lenne olyan könnyelmű :x
kiseditke
 
 


kiseditke: folyás lehet attól is, hogy a hormonok megemelkednek a szervezetben. Nekem is sokkal több volt pocakosság alatt. Remélem nem lesz semmi gond.

kristály: örülök, hogy hasznos volt a link, nekem is érdekes volt.

Jaffa: én is kerestem hosszú ujjú body-t a Tesco-ban, de nem találtam. Pedig a rövid ujjúak is onnan valók, és tök jók voltak. Nem igazság!

Trundike: Bius nagyon ügyes kislány! Hajrá-hajrá. Azt meg ne bánd, hogy Barnika elvan, okos ügyes kisfiú!

Wicca: nekem anno egy avent-es cumisüveg, meg egy Mamm-os cumi volt benne...de már úgy tudom, hogy avent-es pohár van a comiban, meg egy csomó prospektus!

Bende: kösz a tippet, akkor este adok neki Laevolac-ot. Mondjuk kapja még az infacol-t is. Hipp-es tejpépet eszik, gyümölcsöset (banán-barackosat) Érdekes, hogy ettől nincs baja, de valamelyik nap kapott egy pici banánt, na utána volt pocifájás... Már adtam neki őszibarackot is. Tetszett neki, utána tejci, de én is tuti bef**nék ettől a kompozíciótól. Megkóstolta a sóskát krumplival. Azt is megette, meg répa-krumpli-pipimell-et is. Ezeket a védőnő javasolta. Meg is eszik aranyom mindent, csak utána pocifájás van. Pedig nem adok sokat neki semmiből. Lehet a bébiételekkel kéne próbálkozni. Azt mondja a védőnő, azt másképp csinálják. a püréket én úgy szoktam csinálni, hogy pépesítek, azt be a hűtőbe, és mindig csak pici péphez teszek tejet, így nem dobódik ki. A sima pép nem romlik meg 2-3 nap alatt sem. Ha sokat csinálok akkor irány a fagyasztó.

Lara: szerintem is pénteken már hazajöhetnek! Írtam neki, hogy várjuk a képeket, meg a beszámolót! Jázmin régebben jobban cumizott, de most elhagyta...csak a cici kéne neki!

Na, megyek, megjött Öcsi, a csajócám meg úgy vigyorog neki!! Erre vártam. Lesz ki játszon vele, amíg én sütök, főzök, takarítok :)

Ja, kész lett a mézeskalács, meg megsütöttem a mikulás szelet lapjait. Lehet holnap még nekiállok a bááájglllllííííínek.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


vagyok,de nagyon lemaradtam,majd igyekszem visszaolvasni,kárpótlásul a pici cicám:
Kép
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


lyányok,kérdezni szeretném,azt az egyszeri anyasági támogatást a papirbeadást követően mikor utalják???

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Kép [img]
Halvacsora
bende
 
 


Kép
bende
 
 


ha lesz időm visszaolvasok és még jövök.
bende
 
 


Sziasztok!

Bende!

Pár napig megálltam, hogy nem bontottam ki, aztán egyik este, éjfél körül, nem tudtam aludni, elővettem, forgattam, rázogattam...aztán egyszercsak előkerült és elállt a szavam..aztán persze jó nagyot sírtam, de leginkább a meghatottságtól,meg azért is mert..na, tudod...

Most mutattam a páromnak, mondta, hogy már Ő is forgatta a kezében, hogy mi lehet...és mondtam, hogy Te voltál és nekünk készítetted..mondta, hogy nagyon szép és örül neki Ő is,meg hogy teszünk bele fényképet, meg ami játéka van neki..

Nem is tudom leírni ,hogy mit éreztem, amikor megláttam..hogy milyen jó érzés, hogy foglalkoztál vele, gondolsz Őrá,ez nekem a mindennél is többet jelenti..és mivel megint sírok, ezért megyek is...

szeretettel,Tünde

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Tünci!

Nagyon aranyos vagy. Azt hiszem nem véletlenül lett a neved Tünde, hisz Te is egy tündér vagy.
nagyon boldoggá tettél azzal, hogy örültél az ajándékomnak. tudtam, hogy rögtön rá fogsz jönni, milyen funkciót szánok neki és azt is tudtam, hogyha tetszeni fog, akkor minden szegletét szemügyre veszed. tudom Viola jut róla eszedbe, de azt hiszem minden oldala más érzelmet tükröz.
a legszebb ajándékot én nem tudom Neked megadni, de hidd el nincs olyan nap, hogy mikor ránézek a lányomra, ne jutna eszembe a te picikéd.

puszillak- most megyek és én is bőgök egyet
bende
 
 


hát lányok nem sírtam sokszor, mióta megszületett a csajsz, de most eltörött a mécses.

Tünci megríkatott. ha ismernétek, ti is rögtön a szívetekbe zárnátok. annyira aranyos, végtelenül kedves és telis tele van szeretettel. nyanyóm ma már másodszor aludt el az ölemben és annyira kimondhatatlanul sajnálom, hogy Tünci kezében nincs ott Violácska.
kérlek benneteket, hogy szorítsatok, neki, hogy a következő karácsonyt már pocakosan várhassa, hogy Violának hamar legyen öcsikéje, vagy húgocskája.

csak egy nagyon apró ajándékot adtam neki, de sokkal többet érdemelne.....
bende
 
 


álljon meg mindenki egy pillanatra ebben a karácsony őrületben, nézzen rá a manójára, a párjára...és érezze, hogy milyen szerencsés.

bocsi, hogy szomorkás lett a nap vége.
bende
 
 


Sarmon: Ez a picur egy tündér :) Mit is mondtál? A kiságy a hálóban van? tervezzük hogy Biust beköltöztetjük a szobájába, csak a nappali alvás nem tudom hogy legyen, mert hát Barninak ne mondhatom hogy sír csendben legyen a szobájában.
Nem tudom hogy oldjuk meg :(

Bende: Niki csoda kiscsaj :)

Hát igen... Ilyenkor én is mindig másképp nézek a Manókáimra. Bius is amikor sír csak sírjon a lényeg hogy itt van és egészséges!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Trundi,igen Írisz velünk van egy szobában,a két nagy kölök meg egy külön szobában.Bár a mi hálónk a nappaliból nyilik ahol dutánonként óriási a ricsaj,és Írisz mégis alszik mint a tök...nem is akarom hozzászoktatni,hogy lábújjhegyen mászkáljunk körülötte.puszi.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Bár én még soha nem írtam személyesen Tüncinek, de tudom mi történt Velük és akárhányszor Rájuk gondolok mindig sírok, mert el sem tudom képzelni mekkora fájdalom lehetett amin keresztül ment és azóta is megy, ezt nem lehet elképzelni ...amikor érzem a kis manómat ahogy mocorog és arra gondolok, h ... :cry: :cry: ! Nem vagyok a szavak embere, talán ezért nem írtam még neki, de nagyon nagyon sokat gondolok Rájuk és nagyon szorítok nekik (még így ismeretlenül is)!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Sarmon: Milyen kis picurka édes szépség Írisz :)!!

Bende: Niki is (még mindig) gyönyörű!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


sziasztok!!!
vagy inkább lassan szép álmokat kívánhatnék...
zombianyukák hogy vagytok?

bende!
de édes Niki! a babakocsiban éppen csak az orra hegyét szoktam látni :lol:
nagyon szép amit készítettél tüncinek!

én is nagyon szorítok, minél hamarabb kész legyen arra, hogy érkezhessen egy másik baba.

sarmon!
ritkán jössz! gondolom jól lefoglalnak a gyerkőcök!
de Írisz csodaédes! és milyen pici! :lol:
Vendég
 


Anyukák!

Köszönjük!

KépKépKép
tünci28
 
 
 


winchi!
nagyon vagány Matyi a farmeres szerkóban. nekünk is van, persze csajosban. :lol:


csajok, én kaptam hosszú ujjú bodyt a tescoban. de nem elsőre. legalább 10szer visszamentem, kicsibe is meg a nagyba is. szerintem sokan veszik ott, mert jó minőségűek és olcsók. én a fehér rugikat is szeretem, pizsinek. az auchanos elég vékonyka...
Vendég
 


és amit ne felejtsek el!!!
nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok gégéének és Emmácskának! GRATULÁLOK!!!
Vendég
 


Én vagyok Anyany, csak fél kézzel rázom a fenekét.
Budaörsön kaptunk hosszú ujjú bodyt már 1 hónapja. Mi is a tescos fehér rugikat használjuk pizsinek, nagyon jók. Még Leviről maradtak meg.

Sarmon: Írisz nagyon szépséges! Veséjével mi van?

Bende: Niki is gyönyörű, ezek a szemek! :lol:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?